KUKA ON JEESUS?

IhmettelenSuuresti

......jonka kautta Jumala siunaa ihmiskunnan.
Miten rakkaudellista huolenpitoa Jumala onkaan osoittanut Poikansa kautta kaikista roduista ja kansoista olevien ihmisten siunaukseksi !
Hän on luvannut vapautuksen sorrosta, synnistä ja kuolemasta.
Mikä loistava odote !
Meidän on kuitenkin tärkeä ymmärtää, että nämä siunaukset tulevat ihmiskunnalle ainoastaan Jeesuksen Kristuksen kautta.
Tästä syystä Jumala henkeytti apostoli Pietarin sanomaan Jeesuksesta.
Apostolien teot 4:12

30

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kieli_jota_jeesus_puhui

      Joo. Tost on ollu epätietosuut, mut jeesus oli se, joka puhu vaa englantii. Ne muut puhu jotai vitu muinais arabiaa tai jotai.

      • Näinontosi

        Jeesus puhui sitä kieltä mitä muutkin juutalaiset puhuivat


    • IhmettelenSuuresti

      Hankkimalla täsmällistä tietoa tästä varauksesta ja uskomalla Kristuksen liittyvään Jumalan päätökseen voit päästä osalliseksi ikuisen elämän suurenmoisista siunauksista.
      Uskon miehet ovat odottaneet tämän toivon täyttymistä tuhansia vuosia, ja Jumalan lupaukset antoivat heille hyvän syyn siihen. Aabrahamille jumala antoi lupauksen, että...
      1. Mooseksen kirja 22:18
      Galatalaisille 3:14 - 16, ja 28 - 29
      Jumala varasi Israelille annetun lain puitteissa myös papiston ja uhrit. Nämäkin viittasivat eteenpäin Jeesukseen. ne kiinnittivät huomion hänen, suureen Ylimmäiseen Pappiin, ja hänen oman ihmiselämänsä muodostamaan uhriin, joka ottaisi pois synnit ikuisiksi ajoiksi ja toisi vapautuksen kuolemastakin.
      Galatalaisille 3:24
      Hebrealaisille 9:11 - 12
      Johannes 1:29
      Jumala ennusti lisäksi että ne, jonka kautta ikuinen rauha tulisi ihmiskunnalle, kuuluisi kuningas Daavidin sukuhaaraan ja tulisi Jumalan valtakunnan kuninkaana hallitsemaan koko maata. Ilmoittaessaan Jeesuksen syntymän ihmiseksi enkeli Gabriel sanoi:
      Luukkaan 1:32
      Jesaja 9:5 - 6
      Daniel 7:13 - 14
      Koko Jumalan sana keskittääkin huomion Jeesukseen Kristukseen osoittaen hänen olevan se, jonka kautta Jumala vuodattaa ikuisen elämän siunaukset ihmiskunnalle
      Luukkaan 2:25 - 32
      Filippiläisille 2:9 - 11

    • IhmettelenSuuresti

      Tiedätkö, että Jeesus oli elänyt kirkkaudessa jo kauan ennen kuin hän syntyi ihmiseksi tänne maan päälle ? Raamattu ilmoittaa meille, että hän on Jumalan "esikois"-Poika. Se merkitsee sitä, että hänet luotiin ENNEN Jumalan perheen MUITA POIKIA. Hän on myös Jumalan "ainokainen " Poika, koska hän on ainoa, jonka Jumala on suoranaisesti luonnut, kaikki muu on saanut syntynsä hänen kauttaan hänen toimiessaan Jumalan PÄÄVÄLIKAPPALEENA. Ennen kuin hän syntyi maan päälle poikalapseksi, hän siis palveli taivaissa, missä hänet tunnettiin SANANA, Jumalan PUHEMIEHENÄ.
      Johannes 1:3, 10, 14
      Kolossalaisille 1:15 - 17
      1. Mooseksen kirja 1:26
      Sananlaskut 8:22 - 36
      Jeesus saattoi siksi aivan oikein sanoa:
      Johannes 6:51
      Johannes 8:58
      Viitaten korkeaan asemaansa, mikä hänellä oli ollut taivaassa, hän rukoili:
      Johannes 17:5

      • Selkeyttä

        Olen tästä samaa mieltä mormonina. Tutki niin löydät varmaan lisää sellaista, joka on yhtenevää käsitystesi kanssa:
        http://www.mormonit.fi/


      • IhmettelenSuuresti
        Selkeyttä kirjoitti:

        Olen tästä samaa mieltä mormonina. Tutki niin löydät varmaan lisää sellaista, joka on yhtenevää käsitystesi kanssa:
        http://www.mormonit.fi/

        Lisää Raamatusta:

        Uskon ihmisten siunaamista koskevan Jumalan päätöksen mukaisesti tämän taivaallisen Pojan piti aikanaan tulla ihmiseksi maan päälle. Se vaati Jumalan IHMETTÄ. Jumala siirsi pyhän henkensä eli toimivan voimansa välityksellä Jeesuksen elämän taivaasta Maria-nimisen juutalaisen neitsyen kohtuun. Ilmoittaessaan tämän Marialle etukäteen enkeli Gabriel sanoi:
        Luukkaan 1:35

        Luojamme pystyi helposti tekemään tämän. VARMASTI Jumala, joka muodosti ensimmäisen naisen ja antoi hänelle lastensynnyttämiskyvyn, saattoi panna naisen hedelmöitymään ilman ihmisisää. Jumalan itsensä ollessa suoranaisesti vastuussa lapsen elämästä. Tämä lapsi, Jeesus EI OLLUT JUMALA vaan Jumala Poika. Hän oli täydellinen ihminen, VAPAA Adamin synnistä.
        Miten se oli mahdollista ? Koska, kuten enkeli sanoi "Korkeimman voima" oli siitä vastuussa, se ohjasi myös hänen kasvuaan Maria kohdussa.
        Jeesus syntyi kuningas Daavidin kaupungissa, Juudean Betlehemissä, kuten satoja vuosia aikaisemmin oli ennustettu.
        Miika 5:1

        Hän asui äitinsä ja KASVATUSISÄNSÄ Joosefin luona työskennellen puusepän ammatissa, kunnes oli noin 30 vuoden vanha. Sitten tuli Jumalan määräämä aika hänen ryhtyä toiseen työhön. Siksi hän meni Johannes kastajan luo, joka kastoi eli UPOTTI hänet kokonaan Jordanin vesien alle. Tämä osoitti hänen tarjoutuneen Jumalalle suorittamaan työtä, jota Jumala oli lähettänyt hänet maan päälle tekemään. Alistumalla kasteeseen Jeesus antoi esimerkin KAIKILLE häneen uskoville ja myöhemmin hän käski, että kaikki, joista tuli hänen opetuslapsiaan, piti kastaa
        Matteus 28:19 - 20

        Mutta mennään takaisin siihen mitä tapahtui Jordania virralle, koska siellä tapahtui muutakin. Taivaat aukenivat, Jumalan Henki tuli hänen päälleen ja Jumala itse puhui, taivaasta sanoen:
        Markus 1:9 - 11

        Asiasta ei voinut enää erehtyä: tässä oli se josta kaikki Jumalan profeetat olivat ennustaneet ! Täällä Jordanilla Jumala voiteli Jeesuksen pyhällä hengellään ennustetuksi suureksi ylimmäiseksi papiksi, jumalan valtakunnan kuninkaaksi ja saarnaamaan täällä maan päällä. Hänellä oli työkenttä edessään.
        Luukkaan 4:16 -21

        Kolme ja puoli vuotta hän saarnasi Jumalan sanaa kautta maan ja opetti opetuslapsiaan tekemään samoin.
        Luukkaan 8:1

        Hän puhui aina totuutta, olipa se suosittua tai ei. Hän antoi kaikessa esimerkin, jota meidän tulisi seurata, mikäli haluamme miellyttää Jumalaa, mutta hän teki muutakin.


      • samarin
        Selkeyttä kirjoitti:

        Olen tästä samaa mieltä mormonina. Tutki niin löydät varmaan lisää sellaista, joka on yhtenevää käsitystesi kanssa:
        http://www.mormonit.fi/

        Veikkaan että mormoneilla ja jehovan todistajilla on toimintatavoissa yhtenevyyttä enemmän kuin opillisissa asioissa.


      • IhmettelenSuuresti
        samarin kirjoitti:

        Veikkaan että mormoneilla ja jehovan todistajilla on toimintatavoissa yhtenevyyttä enemmän kuin opillisissa asioissa.

        Miten JT uskoo??

        Se ratkaisee, että uskotaan ja toimitaan Raamatunsanan mukaan.


    • IhmettelenSuuresti

      Lisää Raamatusta:

      Jeesus tiesi, että hänen tulonsa ihmiseksi maan päälle kuului suoranaisena osana Jumalan järjestelyyn ihmiskunnan vapauttamiseksi synnistä ja kuolemasta. Siksi Jeesus sanoi:
      Matteus 20:28

      Mitä tämä tarkkaan sanoen merkitsee?
      Lunnaat ovat hinta, jonka avulla voidaan vapautua vankeudesta. Tässä tapauksessa Jeesuksen täydellinen uhrattu ihmiselämä oli hinta, joka maksettiin ihmiskunnan vapauttamiseksi synnin ja kuoleman kahleista
      1. Pietarin kirje 1:18 - 19

      Miksi sitten tälläistä vapautusta tarvittiin?
      Siksi, että Adam, meidän kaikkien esi-isä, oli tehnyt syntiä Jumalaa vastaan. Adamista tuli siten epätäydellinen, ja hän menetti elämänoikeutensa. Jumalan lain tahallisen rikkojana hän joutui sen kuolemanrangaistuksen alaiseksi. jumala oli saattanut voimaan myös perinnöllisyyslait, jotka varmistavat sen, että me kaikki saamme vanhemmiltamme ruumiillisia ominaisuuksia ja muita piirteitä. Näiden lakien mukaisesti Adam saattoi siirtää jälkeläisilleen vain sitä, mitä hänellä itsellään oli, joten me saimme häneltä synnin ja kuoleman perinnön.
      Roomalaisille 5:12

      Koko ihmiskunta on sen vuoksi ollut kuolevassa tilassa kärsiessään synnin rangaistusta. Miten tämä kuolemanrangaistus voitaisiin poistaa rikkomatta silti oikeudenmukaisuuden vaatimuksia?
      Jumala ei tinkinyt eikä sovitellut omista laeistaan. Se olisi vain antanut huonon esimerkin ja yllyttänyt suurempaan laittomuuteen. Hän ei kuitenkaan kääntänyt selkäänsä ihmiskunnalle eikä jättänyt sitä vaille toivoa. Vaikka Jumala pitikin kiinni laeistaan, niin hän varasi rakkaudellisesti vapautuksen, EI TAHALLISELLE synnintekijälle Adamille, vaan Adamin JÄLKELÄISILLE, jotka voimatta valita asiassa kärsivät hänen väärintekonsa seurauksista.
      Adam "elävä sielu", jossa koko ihmiskunta menetti elämänsä, oli täydellinen ihminen. Sen korvaukseksi, mitä hän menetti, TARVITTIIN TOINEN, Adamia vastaava ihmissielu, joka antaisi oman täydellisen elämänsä uhriksi ihmiskunnan puolesta.
      1. Korinttolaisille 15:45

      Yksikään Adamin jälkeläinen ei kelvannut tähän, koska he olivat kaikki syntyneet epätäydellisenä. Sen vuoksi he kaikki kuolevat, koska he ovat syntisiä, eikä heillä ole oikeutta ihmiselämään, jonka he voisivat uhrata toisten puolesta.
      Psalmit 49:8

      Siksi Jumala lähetti oman Poikansa maan päälle. Jeesus syntyi ihmiseksi, koska juuri ihmiselämää tarvittiin. Mutta hän syntyi ILMAN ihmisisän apua voidakseen olla täydellinen niin kuin Adam oli. Jumala yksin oli ihmiseksi tulleen Jeesuksen Isä niin kuin hän oli OLLUT Adaminkin Isä
      Luukkaan 3:38

      Jeesus kelpasi siten täysin antamaan elämänsä "vastaaviksi lunnaiksi"
      1 Timoteukselle 2:4 -6
      Efesolaisille 1:7

      Vuonna 33 Jeesuksen viholliset surmasivat hänet kidutuspaalussa. Jeesus olisi voinut tehdä vastarintaa, mutta hän ei tehnyt.
      Matteus 26:53 - 54

      Hän antoi halukkaasti elämänsä uhriksi meidän puolestamme. Hänen apostolinsa Pietari kertoo meille siitä:
      1. Pietarin kirje 2:24
      Heprealaisille 2:9

      Se oli suurenmoinen Jumalan rakkauden osoitus ihmiskuntaa kohtaan. ! Raamattu auttaa meitä arvostamaan sitä sanoen:
      Johannes 3:16

      Jos isä tai äiti ja sinulla on poika, jota suuresti rakastat, niin epäilemättä voit YMMÄRTÄÄ ainakin jossain määrin, mitä se Jumalalle merkitsi. Sen pitäisi totisesti herättää sydämessämme lämpöä häntä kohtaan, saada meidät tajuamaan, että hän VÄLITTÄÄ meistä hyvin paljon
      1. Johannes 4:9 - 11

      Jumala ei jättänyt Poikaansa kuolleena hautaan, vaan herätti hänet eloon kolmantena päivänä. Hänelle EI annettu enään ihmiselämää, koska se oli merkinnyt sitä että hän olisi ottanut lunastushinnan takaisin. Sen sijaan hänet tehtiin "eläväksi hengessä".
      1. Pietarin kirje 3:18

      Todistaakseen, että hänet oli todella HERÄTETTY kuolleista, hän näyttäytyi 40 vuorokauden aikana ylösnousemuksensa jälkeen opetuslapsilleen lukuisia kertoja aineellistetuissa ruumiissa. Sitten hän nousi kohti taivasta opetuslasten KATSELLESSA, ja hänet temmattiin pois näkyvistä. Hän palasi taivaaseen ilmestyäkseen Jumalan kasvojen eteen MEIDÄN hyväksemme kantaen lunastusuhrinsa arvoa suurena ylimmäisenä pappina.
      Heprealaisille 9:12 ja 24

      Jumalan oikeudenmukaisuuden vaatimukset oli täytetty, vapautus oli nyt ihmiskunnan saatavissa.
      Nykyäänkin me voimme suuresti hyötyä lunnaista. USKOMALLA niihin me voimme saada puhtaan aseman Jumalan edessä ja päästä osallisiksi hänen Rakkaudellisesta HUOLEPIDOSTAAN.
      Johanneksen ilmestys 7:9 - 10
      Johanneksen ilmestys 7:13 - 15

      Kun me epätäydellisyytemme vuoksi teemme synnin, Me voimme VAPAASTI ETSIÄ ANTEEKSIANTOA Jumalalta lunnaitten perusteella LUOTTAEN siihen, että Jumala KUULEE MEITÄ.
      1. Johannes 2:1 - 2

      Lunnaat ovat lisäksi avanneet tien säilyä tämän nykyisen pahan maailman ajan lopun läpi. Ne tekevät mahdolliseksi kuolleitten ylösnousemuksen. Ne varaavat perustan ikuisen elämän saamiselle Jumalan uudessa maailman ajassa, missä niitä sovelletaan ihmiskuntaan kaikkien perisynnin vaikutusten pois pyyhkimiseksi.
      1. Korinttolaisille 15:25 - 26
      Johanneksen ilmestys 7:17

      • Selkeyttä

        Synti ja rikkomus ovat eri asioita. Adamille ja Eevalle annettiin vapaus valita syövätkö vai ei tuosta puusta. Syöminen ei ollut synti vaan rikkomus, josta oli seurauksia.

        Tiedettiin etukäteen, että he tulevat syömään. Siksi jo alussa oli varattu Vapahtaja, jonka sovituksen kautta rikkomuksen seuraus voitaisiin poistaa. Oli jopa tarpeen, että ihminen lankeaa, sillä ilman sitä emme olisi voineet saada ymmärrystä hyvästä ja pahasta. Tuon lankeamisen oli tapahduttava vapaasta tahdosta. Siihen liittyy ihmisen vastuunalaisuus ja mahdollisuus tehdä parannus. Jo Adam ja Eeva saivat evankeliumin ja uhraamisen lain. - Näin on hengellisellä tasolla selitettävissä pahan olemassaolo.


      • IhmettelenSuuresti
        Selkeyttä kirjoitti:

        Synti ja rikkomus ovat eri asioita. Adamille ja Eevalle annettiin vapaus valita syövätkö vai ei tuosta puusta. Syöminen ei ollut synti vaan rikkomus, josta oli seurauksia.

        Tiedettiin etukäteen, että he tulevat syömään. Siksi jo alussa oli varattu Vapahtaja, jonka sovituksen kautta rikkomuksen seuraus voitaisiin poistaa. Oli jopa tarpeen, että ihminen lankeaa, sillä ilman sitä emme olisi voineet saada ymmärrystä hyvästä ja pahasta. Tuon lankeamisen oli tapahduttava vapaasta tahdosta. Siihen liittyy ihmisen vastuunalaisuus ja mahdollisuus tehdä parannus. Jo Adam ja Eeva saivat evankeliumin ja uhraamisen lain. - Näin on hengellisellä tasolla selitettävissä pahan olemassaolo.

        #Tiedettiin etukäteen, että he tulevat syömään.
        Siksi jo alussa oli varattu Vapahtaja, jonka sovituksen kautta rikkomuksen seuraus voitaisiin poistaa.#

        Aika erikoiset väiteet?????

        Et taida ymmärtää mitä väitteesi saa aikaan?

        TEET JUMALASTA SYNNIN ALKUUNPANIJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Selkeyttä
        IhmettelenSuuresti kirjoitti:

        #Tiedettiin etukäteen, että he tulevat syömään.
        Siksi jo alussa oli varattu Vapahtaja, jonka sovituksen kautta rikkomuksen seuraus voitaisiin poistaa.#

        Aika erikoiset väiteet?????

        Et taida ymmärtää mitä väitteesi saa aikaan?

        TEET JUMALASTA SYNNIN ALKUUNPANIJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Se EI ollut synti vaan rikkomus. Synti tuli vasta sen jäkeen, kun ihmiset alkoivat käyttää väärin vapaata tahtoaan. Miksi tuo hyvän ja pahan tiedon puu olisi edes ollut olemassa, ellei sillä ollut joku tarkoitus? Ei se ollut synnin aikaansaamiseksi vaan siksi, että ihmisestä voisi tulla Jumalan kaltainen siinäkin mielessä, että hän tietää hyvästä ja pahasta.


      • Na_turisti
        Selkeyttä kirjoitti:

        Se EI ollut synti vaan rikkomus. Synti tuli vasta sen jäkeen, kun ihmiset alkoivat käyttää väärin vapaata tahtoaan. Miksi tuo hyvän ja pahan tiedon puu olisi edes ollut olemassa, ellei sillä ollut joku tarkoitus? Ei se ollut synnin aikaansaamiseksi vaan siksi, että ihmisestä voisi tulla Jumalan kaltainen siinäkin mielessä, että hän tietää hyvästä ja pahasta.

        Niin, Jumalan (tai Jumalien) toivehan oli, että ihminen ei maistaisi hyvän ja pahan tiedon puusta. Naturismia harrastavana voin sanoa toteuttavani Jumalan toivetta. Ongelmiahan näet tuli silloin, kun Jumala huomasi ihmisen häpeävän luonnollisuuttaan.


      • ImettelenSuuresti
        Selkeyttä kirjoitti:

        Se EI ollut synti vaan rikkomus. Synti tuli vasta sen jäkeen, kun ihmiset alkoivat käyttää väärin vapaata tahtoaan. Miksi tuo hyvän ja pahan tiedon puu olisi edes ollut olemassa, ellei sillä ollut joku tarkoitus? Ei se ollut synnin aikaansaamiseksi vaan siksi, että ihmisestä voisi tulla Jumalan kaltainen siinäkin mielessä, että hän tietää hyvästä ja pahasta.

        Jumala olisi tiennyt ennalta kaiken tämän, Hänestä olisi tullut synnin ALKUUNPANIJA, kun Hän teki ihmisen ja Jumala olisi tieten tahtoen vastuussa kaikesta ihmisten pahuudesta ja kärsimyksestä. On TÄYSIN SELVÄ, ettei tätä voida sovittaa yhteen sen kanssa, mitä Jumala ilmaisee itsestään kirjoituksissa.
        Psalmit 33:5
        Sanalaskut 15:9
        1. Johanneksen kirje 4:8

        Raamatunkirjoituksissa EI ILMAISTA, että Jumala olisi jotenkin päättänyt tai määrännyt ennalta kunkin yksilön tulevaisuuden. Sen sijaan niissä ilmaistaan, että Jumala on ennustanut ihmiselle VAIN KAKSI mahdollista odotetta. Jumala antaa jokaiselle ihmiselle vapauden valita, kumpi tulevaisuus häntä odottaa.
        5. Mooseksen kirja 30:19 - 20
        Matteus 7:13 - 14


      • Selkeyttä
        ImettelenSuuresti kirjoitti:

        Jumala olisi tiennyt ennalta kaiken tämän, Hänestä olisi tullut synnin ALKUUNPANIJA, kun Hän teki ihmisen ja Jumala olisi tieten tahtoen vastuussa kaikesta ihmisten pahuudesta ja kärsimyksestä. On TÄYSIN SELVÄ, ettei tätä voida sovittaa yhteen sen kanssa, mitä Jumala ilmaisee itsestään kirjoituksissa.
        Psalmit 33:5
        Sanalaskut 15:9
        1. Johanneksen kirje 4:8

        Raamatunkirjoituksissa EI ILMAISTA, että Jumala olisi jotenkin päättänyt tai määrännyt ennalta kunkin yksilön tulevaisuuden. Sen sijaan niissä ilmaistaan, että Jumala on ennustanut ihmiselle VAIN KAKSI mahdollista odotetta. Jumala antaa jokaiselle ihmiselle vapauden valita, kumpi tulevaisuus häntä odottaa.
        5. Mooseksen kirja 30:19 - 20
        Matteus 7:13 - 14

        Ennalta tietäminen ja ennalta määrääminen ovat eri asioita.


      • IhmettelenSuuresti
        Selkeyttä kirjoitti:

        Ennalta tietäminen ja ennalta määrääminen ovat eri asioita.

        Jumala ei tiedä kaikkea, sen osoittaa eka kerran jo Aatamin ja Eevan tapaus


      • Selkeyttä
        IhmettelenSuuresti kirjoitti:

        Jumala ei tiedä kaikkea, sen osoittaa eka kerran jo Aatamin ja Eevan tapaus

        Miten niin ei tiedä kaikkea? Lankeaminen tiedettiin etukäteen ja siksi oli varattu Lunastaja, Jeesus Kristus.


      • tr1234eaaaa
        Selkeyttä kirjoitti:

        Miten niin ei tiedä kaikkea? Lankeaminen tiedettiin etukäteen ja siksi oli varattu Lunastaja, Jeesus Kristus.

        Olet veliseni väärässä!


      • Selkeyttä
        tr1234eaaaa kirjoitti:

        Olet veliseni väärässä!

        Mistä päättelet?


    • Ei.jeesusta

      ole ollutkaan,vaan Apolonios Tyanalainen ja hänen elämänsä on satuiltu jessen seikkailuiksi.

      • jhgyyqwer

        Missä korvessa asut???


    • IhmettelenSuuresti

      Maallisen palveluksensa aikana Jeesus kiinnitti alati huomion Jumalan valtakuntaan. Hän opetti seuraajiaan rukoilemaan:
      Matteus 6:10 ja 33
      Monet hänen vertauksistaan kiinnittivät huomiota Valtakuntaan. Hän teki siitä saarnaamisensa teeman.
      Matteus 9:35
      Parantumis ja kuolleista herättämisihmeillään hän osoitti pienessä mitassa, mitä tulee tapahtumaan maan päällä Jumalan valtakunnan alaisuudessa. Siihen aikaan sairaudet tulevat lakkaamaan, sokeat saavat näkönsä, kuurojen korvat avautuvat ja rampojen kädet ja jalat parantuvat. Mikä siunaus se onkaan !
      Johanneksen ilmestys 21:3 - 4
      Jeesus itse on se, jonka Jumala on voidellut Valtakunnan hallitsijaksi. Mutta kun Jeesus palasi taivaaseen, niin silloin ei vielä ollut aika hänen käyttää tuota kuninkaallista valtaa. Hänen täytyi odottaa Isänsä määräaikaa.
      Apostolien teot 2:34 - 36
      Hän viittasi kuitenkin aikaan, jolloin hän palaisi kuninkaan vallassa, sanoen:
      Matteus 25:31 - 32
      Me elämme nyt tässä erottamisajassa. Taivaallisella valtaistuimellaan oleva Kristus käyttää pian kuninkaallista valtuuttaan tuhotakseen jumalattomat ja vapauttaakseen lampaankaltaiset, jotka perivät Valtakunnan maallisen valtapiirin.
      Matteus 25:34. 41, ja 46
      Jeesuksen Kristuksen välityksellä siunaukset ovat koko ihmiskunnan saatavissa, mutta meidän TÄYTYY USKOA häneen saadaksemme ne
      Johannes 3:36
      Meidän täytyy TULLA hänen opetuslapsekseen ja TUNNUSTAA hänet taivaalliseksi kuninkaaksemme.
      Haluatko tehdä sen ?
      On olemassa vastustajia, jotka tahtovat estää sinua, mutta jos LUOTAT TÄYSIN Jumalaan, niin tulet epäilemättä SAAMAAN ne siunaukset, jotka Jumala on varannut häntä rakastaville.
      Psalmit 62:8 - 9

    • Heh_heh_heh_heh

      Se oli kaikkein paras kun Jeeses meni pykäkköön ja kaatoi juutalaisten huijari kauppiaiden ja pankkiirien pöydät ja sanoi että suksikaas paskasakki vittuun mun faijan pyhäköstä.

      • hesekielin_helikopteri

        Niin se sano ton englanniksi, siksi vain amerikan ja englannin juutalaiset ymmärsi mitä se sano.


      • bvcxzsdftyui
        hesekielin_helikopteri kirjoitti:

        Niin se sano ton englanniksi, siksi vain amerikan ja englannin juutalaiset ymmärsi mitä se sano.

        Mitä !


    • IhmettelenSuuresti

      Kun opimme ymmärtämään Raamattua paremmin, alamme tarkastella ihmisten asioita ja omaa elämäämme hengellisessä valossa. Tällöin tulee ilmeiseksi eräs tärkeä totuus. Profeetta Jeremia ilmaisi kauan sitten tuon totuuden, kun hän kirjoitti:
      Jeremia 10:23
      Ihminen, JOKAINEN meistä tarvitsee Jumalan ohjausta.

      Tämän elintärkeän seikan ymmärtäminen saa meidät etsimään opastusta Jumalalta. Rakkaus Jumalaa kohtaan saa meidät "vihkimään" elämämme Jumalalle. Jumalalle vihkiytyminen merkitsee sitä, että lähestymme häntä rukouksessa ja lupaamme juhlallisesti käyttää elämämme palvellen häntä ja vaeltaen hänen tietään uskollisesti. Tehdessämme näin jäljittelemme Jeesusta, joka tarjoutuessaan Jumalalle oli lujasti päättänyt tehdä Jumalan tahdon kaikessa.
      Heprealaisille 10:7
      Jumala ei koskaan painosta eikä pakota ketään vihkiytymään hänelle
      2. korinttolaisille 9:7
      Jumala ei myöskään odota kenenkään vihkivän elämäänsä hänelle jonkin ohimenevän tunteen vuoksi. Ennen kuin ihminen KASTETAAN, hänen täytyy jo olla OPETUSLAPSI, ja se vaatii vilpitöntä ponnistelua Raamatun tiedon hankkimiseksi.
      Matteus 28:19 - 20
      Paavali pyysi hartaasti niitä, jotka oli jo kastettu.......
      Roomalaisille 12:1
      Vihkiytyessämme Jumalalle KÄYTÄMME samalla järjenkykyjämme. Saatuamme tietää, mitä asiaan liittyy ja pohdittuamme sitä huolellisesti vihimme halukkaasti ja iloiten ELÄMÄMME Jumalalle.
      Psalmit 110:3
      Sen jälkeen kun olemme lähestyneet Jumalaa yksityisesti rukouksessa ilmaistaksemme, että olemme päättäneet vaeltaa hänen teitään, otamme seuraavan askeleen. Teemme vihkiytymisemme JULKISESTI tunnetuksi VESIKASTEELLAMME. Tämä on julkinen julistus siitä, että olemme luvanneet juhlallisesti tehdä Jumalan TAHDON. Maallisen palveluksensa alussa Jeesus meni Johanneksen kastettavaksi ja antoi meille näin ESIMERKIN.
      Matteus 3:13 - 17
      Myöhemmin hän valtuutti seuraajansa tekemään opetuslapsia ja kastamaan heidät. Siksi vihkiytyminen ja kaste ovat välttämättömiä askeleita JOKAISLLE, joka haluaa VAELTAA Jumalan kanssa.
      Jeesuksen Kristuksen vihkiytyneeksi, kastetuksi opetuslapseksi tuleminen on hiukan samanlaista kuin naimisiin meneminen. Otetaan pari käytännön esimerkkiä:
      " Mies ja nainen tapaavat, tutustuvat toisiinsa ja rakastuvat. Seuraavaksi he menevät kihloihin. Vihkiminen tekee julkiseksi sen, mitä he ovat päättäneet yksityisesti: avioitua ja elää sitten yhdessä aviomiehenä ja vaimona. Vihkiminen on julkinen merkki tuon erikoissuhteen alkamisesta.. Tuo päivä merkitsee avioliiton alkamista. Vastaavasti kaste merkitsee sellaisen elämän ALKUA, joka on OMISTETTU vaeltamiseen Jumalalle vihkiytyneenä ihmisenä. "
      Ajattele tätä toista rinnakkaisuutta:
      " Hääpäivän jälkeen aviomiehen ja vaimon välisen rakkauden pitäisi syvetä ja kypsyä. Tullakseen yhä läheisemmiksi toisilleen molempien aviopuolisoiden täytyy pyrkiä epäitsekkäästi säilyttämään aviosuhteensa ja vahvistamaan sitä. Vaikka emme astukaan avioliittoon Jumalan kanssa, meidän täytyy kasteemme jälkeen työskennellä säilyttääksemme läheisen suhteen Jumalaan. Jumala panee arvostavasti merkille ponnistelumme tahtonsa tekemiseksi ja lähestyy meitä. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy meitä, kirjoitti opetuslapsi Jaakob.
      Jaakobin kirje 4:8

      • IhmettelenSuuresti

    • IhmettelenSuuresti

      Vaeltaaksemme Jumalan kanssa meidän TÄYTYY mukautua Jeesuksen Kristuksen ESIMERKKIIN. Apostoli Pietari kirjoitti:
      1 . Pietarin kirje 2:21
      Koska Jeesus oli TÄYDELLINEN ja me olemme EPÄTÄYDELLISIÄ, emme voi noudattaa hänen esimerkkiään virheettömästi. Siitä huolimatta Jumala odottaa, että teemme PARHAAMME.

      Huom.
      Ennustus Jeesuksesta:
      Jesaja 7: 14, 23,
      Jesaja 9:1 - 5
      Matteus 12:40

    • JokkeSalosta

      Totta haastat: "ihmettelenSuuresti"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3744
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1843
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1394
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      933
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      50
      844
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe