Mies tekeytyi naiseksi ja kokeili nettideittailua

nettideittailu.com

Moni mies epäilee, että nettideittailu on naisille huomattavasti helpompaa kuin miehille. Asiaa on mietitty monelta kantilta, mutta eräs mies päätti kokeilla sitä ihan käytännön tasolla. Hän tekeytyi naiseksi, otti itsestään kuvia ja loi profiilin deittisovellukseen.

Viestejä tuli kolmessa päivässä yli 400.

Kokeilusta löytyy lisää tietoa ja video täältä: http://www.nettideittailu.com/mies-kokeili-nettideittailua-naisena/

Löytyykö deittipalveluista paljon niin epätoivoisia miehiä, että jopa naiseksi tekeytynyt mies herättää kiinnostuksen? Vai kertooko testin tulos jostain ihan muusta?

25

797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wefwefwfwf

      Hyviä kommentteja tuolla youtubevideossa.
      Naiset vahvistavat väitteen että hukkuvat viesteihin.
      Miehet vahvistavat väitteen että eivät saa lainkaan viestejä.

      Ja muutenkin se, että miehen pitää olla aivan täydellinen saadakseen ollenkaan huomiota netissä.

    • Viestimies

      Kertoo siitä, että naisen rooli on odottaa ja miehen työ uskaltaa tykittää viestejä. Eikä se kyllä tuota mitään, kun jäädään aina odottamaan parempaa. Nettideitissäkin piittaamattomimmat valloittaa rohkeimmin, joten ne jotka osaa, tekevät sen aina uudestaan. Jotain surullista tähän liittyy, eikä ihmiset uskalla pysähtyä.

    • kolmenollavee

      Niin, nyt siis ensinnäkin on kyse on Briteistä, ei Suomesta joten ihan täydellistä yhteenvetoa ei voida vetää. Suomessa kun harva nainen taitaa saada 3 päivässä 400 viestiä joten voidaan olettaa taso hiukkasen parempi.

      Toki siis Suomessakin taso on välistä ruokotonta ja ala-arvoista mutta hyvä osan on oltava myös asiallista jotta naiset viihtyvät ylipäätään sivustolla. Tästä tulemme siihen että naisena ylipäätään, on paremmat mahdollisuudet nettideittailussa.Ja miksi ei olisi; jos katsoo sivustolle kirjautuiden määrää, online tilassa olevaa määrää niin hämästyttävän hyvin tilanne on 1 naista kohden 2 miestä.

      itseäni kuitenkin aina välillä hämästyttää nettideitti naisten ajattelu siitä mitä etsivät. Aikoinaan luulin olevani ns "parempi mies" koska elämäni on jossain muualla kuin navan alla.Osaan puhua myös oikeasti syvällisiä eikä tunteiden käsittely ole itselleni mikään erityinen juttu.
      Näin homma ei kuitenkaan mene vaan painotusarvon saa oikeasti ensinmäisenä ulkonäkö ja liikunnalliset harrastukset.Tuon jälkeen saa arvoa välimatka, koulutus yms. asiat. Sillä että mies on oikeasti sydämellinen ja hyvä mies, ei ole niinkään väliä.

      Lisäksi ihmettelen naisten "vihaisuuden" määrää; Missä on kaikki elämänmyönteiset, positiiviset, kesksuteleva, ei-sanavalmiit sekä anti tuliset ? Deitti kun tuntuu lähinnä olevan täynnä naisia jotka odotttelevat seuraavaa kovaa vastusta jonka voisi koittaa tyrmätä. Hyvä parisuhde pohja? Ei mielestäni.

      • JormaOskari

        "Deitti kun tuntuu lähinnä olevan täynnä naisia jotka odotttelevat seuraavaa kovaa vastusta jonka voisi koittaa tyrmätä."

        Joskus naispuolisen tutun kanssa pohdimme suomi24:n deittiprofiileja. Loppulausuma taisi olla kutakuinkin "paikka, jossa Suomen nirsoimmat naiset kohtaavat Suomen epätoivoisimmat miehet". ;)


      • Hyvähuomio

        Eli tuosta päätellen olisi jokseenkin mahdotonta s24 sta löytää oikeata suhdetta naiseen. Vaikka naiset ensin hyväksyisivät jonkun parhaana katsomansa miehen, he lopulta pettyisivät häneen koska aina löytyisi joku vika kun etsimällä sitä etsii.
        Miehet jotka "saalistavat" naisia siellä tietävät myös tuon ja eivät voisi ottaa koskaan naisia vakavasti kun tietävät jo etukäteen ettei heistä ole parisuhteeseen.
        Siksi pitää koko ajan etsiä uutta verta koska vanha veri kuluu loppuun nopeasti.
        Epätoivoiset miehet eivät taas näe metsää puilta ja hakevat naista niinkuin sillä minkälainen nainen oikeasti olisi mitään väliä.
        Joo tuota pohjaa vasten ei ole odotettavissa mitään lupaavaa.
        Voisin helposti vahvistaa tuon tulkinnan ylipäänsä kaikesta nettideittailuun liittyvästä.
        Jos tarjontaa olisi molemmn puolin sekä naisille että miehille varmaan suhteet voisi lähteä paljon paremmin liikkeelle ja olisi varmaan myös sopivampia kaikille.
        Miten saada miesten kiinnostusta laskemaan ja naisten kiinnostusta nousemaan.
        Naiset ei halua valtaansa luovuttaa kun kerran ovat vallan makuun päässeet.
        Miesten ei tarvitse vallasta luopua kun sitä ei alkujaankaan ole ollut.

        Omasta mielestä tavalliseen ihmisten tapailuun ja kohtaanisiin olisi palattava ja hylättävä nettideittailu epäonnistuneena ratkaisuna. Reaalielämän tarjonta on rajallisempaa ja et pääse valitsemaan ihmisiä kuin kourallisesta määrästä, ,ikä onkin parempi koska mihin ihminen muka tarvitsee kymmeniä tai satoja ihmisiä ihailemaan itseään.
        Ei kai kovin montaa perhettä ole jossa olisi kymmentä vaimoa enempää kuulunut.
        Päätöksen teko on vaikeaa kun valitset kymmenestä muka sopivasta parista yhden muka sopivan. Ja kun epäonnistuu siinäkin niin syöhän se miestä jos ei naistakin.
        Naiselle tietenkin ei niin vaikeaa koska portsarina toimiminen ovella on ehkä hienointa naiselle. Voi laittaa jonon odottamaan kunnes tilaa taas löytyy.
        Jono ikääntyy ihan yhtä paljon kun nainen itsekkin, joten jono pienenee ehkä vasta kuoleman porteilla jos silloinkaan.
        Saattaa jonoon eksyä nuorempiakin ajan saatossa, mikä naiselle on tietenkin itsetuntoa entisestäänkin kohottavaa. Vaan tietenkin suurin osa kieltäytyy kunniasta ihan sillä ikärajan perusteella mutta hekumoivat itsekseen että kelpaisivat vieläkin nuoremmalle vaikka itse ovat jo tuonelan rajan tuolla puolen.
        Naiselle on tärkeää tuntea olevansa haluttu oli se keino sitten mikä hyvänsä. Vaan ehkä se mieskin haluaisi olla haluttu, mutta eri syistä.


      • Turhautunut_nainen

        "Sydämmellinen ja hyvä mies". Joo myönnän, ei se riitä. Olen yli 40 v toisella kierroksella oleva nainen. Suurin osa saamistani vastauksista on työkyvyttömyyseläkkeellä (jopa mielenterveysongelmaisia) olevia, äidin kanssa "tilapäisesti" asuvia miehiä, joiden harrastuksena on useimmiten dvd:n katselu.

        No joo, ei riitä minulle, joka käyn töissä, harrastan mm. liikuntaa ja matkustan pari kertaa vuodessa. Jo miehen sosiaalinen elämä rajoittuu kotiin ja lähikauppaan ja päivät menee sohvalla maatessa, niin joo, ei riitä, vaikka olisi sydämmellinen ja hyvä mies.


      • kolmenollavee
        Turhautunut_nainen kirjoitti:

        "Sydämmellinen ja hyvä mies". Joo myönnän, ei se riitä. Olen yli 40 v toisella kierroksella oleva nainen. Suurin osa saamistani vastauksista on työkyvyttömyyseläkkeellä (jopa mielenterveysongelmaisia) olevia, äidin kanssa "tilapäisesti" asuvia miehiä, joiden harrastuksena on useimmiten dvd:n katselu.

        No joo, ei riitä minulle, joka käyn töissä, harrastan mm. liikuntaa ja matkustan pari kertaa vuodessa. Jo miehen sosiaalinen elämä rajoittuu kotiin ja lähikauppaan ja päivät menee sohvalla maatessa, niin joo, ei riitä, vaikka olisi sydämmellinen ja hyvä mies.

        niin, no itse lähdenkin siitä että perusasiat on kunnossa ja sillä tarkoitan taloudellista ja elämän mentaalista hallintaa.Tämä koskee myös naisen suuntaan.

        Itse asun muutaman vuoden vanhassa rivarissa, on melko uusi premium - merkkinen auto ja vuositulot reilut 40ke.Eli, ei ole kyllä tuommoisesta kaikilla kiinni! ;)


    • joojoo-

      Aika hämmentävä juttu. Tuosta kuvastahan näkee selvästi, että kyseessä on naiseksi pukeutunut mies.

      Eli ilmeisesti transut kiehtovat monia? Tai sitten mentiin läpällä peliin mukaan? Vai onko brittimiehissä paljon täysin sokeita miehiä? :P Tai niin epätoivoisia, että mieskin käy, jos on jotain pientäkin merkkiä feminiinisyydestä? :D

      • hehheeehe

        Tai ehkä se kertoo brittinaisten yleisestä tasosta ulkonäön suhteen. :D


    • ikuinen-sinkku

      Se kertoo siitä että miehet haluaa vain seksiä. Niistä 400 miehestä 395 halusi seksiä ja 5 oli niitä jotka tosissaan haluaa tutustua ja parisuhteen. Kertoo myös siitä että naiset ei ole tosissaan etsimässä parisuhdetta. Suomessaon miljoona sinkkua. Miten voi olla niin vaikeaa tutustua, koska naiset ei anna mahdollisuutta tutustua.

    • tsirppaN50

      "Suurin osa avauksista oli sellaisia, joita juuri kukaan ei käyttäisi kasvotusten."

      Ja tämähän se onkin juuri syynä siihen, etteivät miehet saa vastauksia. Täällä S24 deiteissäkään. Miesten ensimmäinen viesti on joko suora tai epäsuora seksiehdotus, jollaiselta nainen ainakin vielä toistaiseksi livessä välttyy. Vaikka seksin perässä oltaisiinkin, naiselle yritetään face to face edes ensimmäinen puoli tuntia puhua ns. normaaleista asioista.
      Nainen toki tietää ja tunnistaa miehen taka-ajatukset, mutta kokee tulevansa kohdelluksi jokseenkin ihmisenä johon halutaan tutustua edes muodon vuoksi. Päättää sitten mitä päättää jatkosta.

      • Suorat ehdotukset ja muutenkin sosiaalisten perustaitojen unohtaminen nettikirjoittelussa on varmasti yksi syy sille, ettei vastauksia deittisivustolla tule. Mutta ihan niin yksiselitteinen asia ei kuitenkaan ole. Siihen, että miehet saavat aloituksiinsa vähemmän vastauksia kuin naiset, on myös monia muita syitä. Näistä ei varmasti vähäisimpänä se, että deittisivustoilla on noin kaksi miestä yhtä naista kohden. Onneksi miehenäkin omaan deittimenestykseensä voi kuitenkin paljon vaikuttaa omilla valinnoilla.


    • sinkku_M_M

      Tuo että deiteissä olis enemmän miehiä kuin naisia ei välttämättä pidä paikkaansa, nimittäin minullakin on pelkästään suomi24:ssa kuusi erilaista profiilia:) Iskurissa on puolikymmentä ja sitten vielä pannukakussa yksi. Siitä huolimatta tämän vuoden puolella on tullut vain puolikymmentä yhteyden ottoa naisilta oma aloitteisesti. Yhdellä profiililla olisi koko homma käytännössä täysin mahdotonta.
      Lisäks kannattaa aina ehdottomasti tarkistaa naisen viimeinen kirjaantuminen, siellä on suurinosa profiileista ollu kuukausiakin käyttämättöminä, eli turha odotella vastausta kun ei siellä ole ketään lukemassa niitä viestejäsi.

      • N28Hki

        Olet yksi niistä, jotka eivät tule ikinä vakiintumaan. Nettideittailusta on tullut sinulle harrastus ja peli, jota et kykene lopettamaan. Vaikka tapaisit jonkun kiinnostavan niin pitäisit ainakin osan profiileista voimassa "koska eihän sitä tiedä tuleeko tästä mitään". Ensimmäisen riidan tullen alkaisit etsiä aktiivisesti uutta seuraa.

        Kaltaistesi takia en enää nettideittaile.


      • sinkku_M_M
        N28Hki kirjoitti:

        Olet yksi niistä, jotka eivät tule ikinä vakiintumaan. Nettideittailusta on tullut sinulle harrastus ja peli, jota et kykene lopettamaan. Vaikka tapaisit jonkun kiinnostavan niin pitäisit ainakin osan profiileista voimassa "koska eihän sitä tiedä tuleeko tästä mitään". Ensimmäisen riidan tullen alkaisit etsiä aktiivisesti uutta seuraa.

        Kaltaistesi takia en enää nettideittaile.

        Ei pidä paikkaansa. Mulla on ollut profiileja erilaisilla treffisaiteilla jo varmaan 5vuotta ja tasan yhden kerran olen käynyt treffeillä, joten käsitit jotain väärin. Treffipalstat ovat todellakin täysin hyödyttömiä tavallisen näköisille keskiverto miehille. Tokihan sitä olisi saanut moneltakin tässä vuosien mittaan, mutta ei ihan jokainen pullukkatollukka yhäri nappaa mitä siellä on tarjolla.
        Ja voi kuule kun minä niin mielelläni poistaisin joka ikisen profiilin, jos vaan joku antaisi aihetta siihen. Olen taatusti kunnollinen ja uskollinen ihminen.


    • TäältäJälleenTähän

      "Seuraavassa on muutama esimerkki yhteydenotoista, joita Thomas sai profiiliinsa.
      -Pidätkö vankilaruuasta?
      -Mitä miehen pitää tehdä, että kostut?
      -Tarvitsen hierontaa.
      -Onko luonnollista, että kaltaiseni beta unelmoi jalkojesi haistelusta.”

      Että kyllä on syytäkin kadehtia, kun ilmaisen huoran etsijät ottavat yhteyttä. Mutta ei hätää, aloittaja voi helposti itsekin ruveta jakamaan pervosedille. Sukupuolisella suuntautumisella ei ole tässä kohdassa väliä, koska oikeasti kukaan ei ole suuntautunut noihin nuljaskoihin. Onnea vain matkaan.

      • Minustanäinköhän

        No on ainakin mistä kadehtia, eri asia onko se sen arvoista sitten.
        Kysymys kuuluukin miten nettideittailun voisi saada sellaiselle tasolle että se olisi molemmille osapuolille kannattavaa eikä vain ajanhukkaa niinkuin on jo käynyt selväksi.
        Naisilta jäisi ikävät yhteydenotot pois ja tilalle tulisi oikeasti jostain mistä voisi valita. Ja miehille tulisi oikeasti edes muutamia yhteydenottoja mitkä lämmittäisi sydäntä.
        Tai edes vastauksia niihin yhteydenottoihin.
        Sehän on tietenkin selvä että hyvällä pärställä pötkii jo pitkälle, mutta entä loput 10000 rumaa pärstää mitä ne voi tehdä.
        Saako ne olla omia itsejään vai pitääkö muuttua jonkun mallinnuksen mukaan Peteriksi.
        Saako nainen olla lihava tai aneriitikko. Saako olla luonnevikoja vai ehdottomasti ei minkäänlaista luonnetta, ei ainakaan vääränlaista. Pitääkö miehellä olla mersu tai edes polo jotta kelpaisi. Entäpä polkupyörän omistaja. Saako olla työtön vai olla yrityksen omistaja kuitenkin. Kuinka iso rahakirstu pitää olla vai riittääkö normaalien housujen taskut.
        Asuuko isännän tai emännän luona vielä vai onko ehdottomasti oltava 3 huonetta ja vessa kauniin järven rannalla.
        Puhuuko joutavia vai onko ainoastaan retku. Saako olla kavereita vai ehdottomasti pitää olla.
        Miten saada ihmiset puhumaan toisilleen, Ei yksinkertaisesti mitenkään koska se ei kuulu deittailuun aivan kreisi ajatuksenakaan


    • 19plus3

      Se on minusta täysin käsittämätöntä, että joku mies pistää rahaa näihin treffipalveluihin jotka eivät toimi ollenkaan, ja käyttävät vielä aikaansa noissa palveluissa pyörimiseen.. Eikös se olisi vähän helpompaa antaa ne rahat vaikka jollekin köyhälle eläkeläiselle ja hakea se naisen vaikka Keski-Euroopasta, mm. Prahassa on paljon vapaita kaunnita naisia

    • toivoton.tapaus-

      Naiset haluaa sen toimitusjohtajan joka tienaa 100 000 vuodessa, Suomessa on todella vaikeaa tutustua naisiin jollet ole komea ja vakityössä. Työtön nainen haluaa myös sen toimitusjohtajan, lihava nainen haluaa bodarin.

    • ehjkv

      On ehkä väärin pitää epätoivoisena jos mies tekee aloitteita tai maksaa vaikka plussasta.
      Olen 34 mies ja palloilin Suomi 24 treffeillä 5 vuotta. Ensimmäisinä vuosina en rohjennut tekemään aloituksia vaan odettelin ja fiksailin profiilini hyväksi. Parina ensimmäisenä vuotena vierailuja oli noin 300. Aloituksia tuli sinä aikana kuudelta naiselta jos ei venakoira lasketa. Mut yksikään nainen ei ollut sellainen mitä hain , kaikki oli liian vanhoja perhehommiin. Yli 40 vuotiaita. Heistä yhden ja vieläpä varatun kanssa olin suhteessa.
      Lopulta rupesin vakavissaan tekemään silloin tällöin aloituksia, ehkä 10% vastasi... ketään en edes tavannut.
      Pano ehdotuksiin vastattiin ja tavattiin.
      Lopulta viime kesänä yksi hyvä ja järjissään oleva ikäiseni nainen lähestyi minua pelkällä moi viestillä ja siitäpä lähtien on yhdessä oltu.

      • onneasuhteesta

        "Ensimmäisinä vuosina en rohjennut tekemään aloituksia vaan odettelin"

        Hei nyt ihan oikeesti.... Ö

        Ja kuitenkin sinäkin löysit naisen täältä.


      • Kannattaa olla aktiivinen eikä heti luopua toivosta. Joskus kestää hieman kauemmin, että se sopiva osuu kohdalle.


    • haku_ammuntaa

      Miehet voisivat vaivautua kirjottamaan edes jotakin siihen kuvaukseen tai ihannenaisen -kohtaan. "Ei kuvausta" lukee aika monessa. Vaikea on minun ainakaan pelkän kuvan perusteella kiinnostua ihmisestä ja ottaa yhteyttä. Vähän vaivannäköä, kiitos.

      Jokainen nainen saa roppakaupalla vastauksia kun profiilissa on sopiva tissi/tyrkkykuva ja muutenkin pelkkää itsekehua pikkutuhmaa.

      Jos laitat rehelliset tiedot ja normikuvan, ei niitä viestejä niin paljon tule mutta minusta parempi niin. 1 hyvä yhteydenotto on parempi kuin 100 tyhjän profiilin vastaus.

      • Ongelmasta pääsee eroon sillä, että on itse aloitteellinen ja laittaa avausviestejä miehille, jotka ovat täyttäneen profiilinsa ja ihannekumppani-kohdan.


    • pippelipomo

      Seiskan naiset hakevat liian usein kympin miestä

      Sinkkujen jatkuvasti kasvava määrä johtuu osin miesten ja naisten epärealistisista odotuksista kumppaneille.

      Rakkausvalmentajat Mia Halonen ja Mervi Makkonen ovat siitä yhtä mieltä. Suomalaissinkkuja on aika vähän herätellä. Kaksikon mukaan toiselta vaaditaan hirveästi erilaisia juttuja, mutta ei ollenkaan katsota täytetäänkö itse ne kriteerit.

      Näin kärjistäen sanottuna seiskan naiset hakevat kympin miestä ja päinvastoin.

      Kuulostaa ihan hirveän pinnalliselta, mutta nämä ulkonäköjutut ovat monelle tärkeitä. Nyt tuntuu siltä, että ihmiset eivät hallitse itsetuntemusta kovin hyvin, Halonen toteaa.

      Yksi esimerkki on se, että kirjoitetaan toiveita siitä unelmien kumppanista. Siinäkin näkyy usein todella kovat odotukset. Eräskin kuvaili jopa tarkkaan, millaiset samettihousut hänen unelmakumppanillaan on.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/297898-deittigurut-seiskan-naiset-hakevat-liian-usein-kympin-miesta

      Deittigurut: Seiskan naiset hakevat liian usein kympin miestä

      Mervi Makkonen ja Mia Halonen olivat kurssikavereita heidän opiskellessaan rakkausvalmentajaksi. Nyt he auttavat suomalaisia löytämään rakkautta. Johanna Erjonsalo

      RAKKAUS???Epärealistiset odotukset ja haave jalat alta vievästä rakkaudesta pitää yhä useamman sinkkuna.

      Sinkkujen jatkuvasti kasvava määrä johtuu osin miesten ja naisten epärealistisista odotuksista kumppaneille.

      Rakkausvalmentajat Mia Halonen ja Mervi Makkonen ovat siitä yhtä mieltä. Suomalaissinkkuja on aika vähän herätellä. Kaksikon mukaan toiselta vaaditaan hirveästi erilaisia juttuja, mutta ei ollenkaan katsota täytetäänkö itse ne kriteerit.

      –?Näin kärjistäen sanottuna seiskan naiset hakevat kympin miestä ja päinvastoin. Kuulostaa ihan hirveän pinnalliselta, mutta nämä ulkonäköjutut ovat monelle tärkeitä. Nyt tuntuu siltä, että ihmiset eivät hallitse itsetuntemusta kovin hyvin, Halonen toteaa.

      Seiskan naiset hakevat kympin miestä.”

      Sekä Halonen että Makkonen ovat vuosia auttaneet ihmisiä löytämään rakkauden rakkausvalmentajina. Samalla heille on muodostunut käsitystä siitä, että mikä menee pieleen. Halosen mukaan nykykäsitys romanttisesta jalat alta -rakkaudesta on liian ahdas.

      –?Kuka vielä 30 vuotta sitten ajatteli niin, että puolison tulee viedä heti jalat alta. Tällainen romanttis-seksuaalinen hullaantuminen on ihan viime vuosikymmeninä tullut juttu, joka johtuu paljon Hollywoodista ja meille myydyistä unelmista.

      –?Muualla maailmassa länsimaalaisia pidetään ihan hulluina, kun ajattelemme tekevämme sen elämämme tärkeimmän päätöksen sen perusteella kuka kiinnostaa eniten baarissa kello yhden aikaan yöllä.

      Deittivalmennuksilla on kysyntää. Makkonen kertoo käyvänsä usein luennoimassa ja pitämässä kursseja työväenopistossa. Asiakkaita hänellä on vuosien mittaan ollut satoja.

      –?Asiakkaat ovat eronneita, pitkäaikaisia sinkkuja tai jopa pariskuntia. Joskaan en tee pariterapiaa, vaan valmennan ainoastaan toista osapuolta. Yhteistä kaikille on, että he ovat omaan elämäänsä kyllästyneitä ja haluavat muutosta.

      Makkonen aloittaa uuden asiakkaan kanssa aina kartoittamalla asiakkaan elämäntilanne ja menneisyys. Mitä on tapahtunut ja mistä mahdolliset ongelmat voisivat johtua.

      –?Yksi esimerkki on se, että kirjoitetaan toiveita siitä unelmien kumppanista. Siinäkin näkyy usein todella kovat odotukset. Eräskin kuvaili jopa tarkkaan, millaiset samettihousut hänen unelmakumppanillaan on.

      Usein tuntuu, että ihmistä skannataan päästä varpaisiin ja sitten tehdään päätös.”

      Makkonen neuvoo parisuhdetta haluavia lähtemään liikkeelle isoista kokonaisuuksista, kuten arvoista. Molemmat kehottavat ihmisiä olemaan rohkeampia ja keskustelemaan enemmän, vaikka toinen ei heti sytyttäisikään.

      –?Usein tuntuu, että ihmistä skannataan päästä varpaisiin ja sitten tehdään päätös. Miksi ei voisi jutella 15 minuuttia ja katsoa lähteekö se juttu liikkeelle. Ylipäätänsä sinkkujen suurimpia syntejä on pelko tehdä aloitteita. Sen purkamista yritämme valmennuksessakin tehdä.

      Ps.jos tänne asti jaksoit lukea...katso peiliin ja mieti oletko seiskan nainen vai alle,koska kympin ihmisiä ei ole ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1769
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1674
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      64
      1513
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1505
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1485
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1392
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe