Kaikki mukaan tapahtumaan

Vielä ehditte.
" Seinäjoen sateenkaariperheet järjestävät yhteistyössä Olkkarin ja Sinuiksi-hankkeen kanssa pikniktapahtuman Lakeudenpuistossa lauantaina.
Pride-piknik avataan kello yhdeltä iltapäivällä. Kello 17 jälkeen tapahtuma jatkuu kohtaamispaikka Olkkarissa.
Lauantain tapahtuma on kaikille avoin, ilmainen ja ikärajaton. Tarjoilua piknikillä ei järjestetä erikseen, vaan tarkoitus on syödä omia eväitä. Lapsille luvassa on muun muassa ohjattua sirkustoimintaa."

Lue lisää Ilkasta, tai tule suoraan ilman ennakkoluuloja!

48

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilkka222016

      Lue lisää Ilkasta. Jotenkin minua ei yllättänyt tässä juuri tämä ILKKA.

      • Oikeassa lehdessä on oikeita uutisia. ;)


      • UmpiheteroOo

        Jep, mutta mä ei oo ottanu sitä luukkuuni. :D


      • sitäse

        Ilkka, huoran tekeleen lehti.


    • Saaristolaiset

      Tullaan, koko perhe

    • tervemieli

      Säälittävää, että lapsia viedään tuollaiseen saastaiseen synninpalvonta tapahtumaan.

      Kuvatkaa ja nimetkää, lastensuojeluilmoitusta sitten vaan kehiin, maksaahan tuo porukka jo muutenkin yhteiskunnalle.

      • viisastieto

        Ei siinä ole mitään synnillistä. Hyvä, että tuollaisia tapahtumia järjestetään.


      • Tervemielionsairas

        Mitä saastaista ihmisissä on? Mitä synninpalvontaa tapahtumassa on ? Miksi pitäisi tehdä lastensuojeluilmotus ? Mitä tämä porukka maksaa yhteiskunnalle enempää kuin muutkaan porukat ?


      • Onnellinenperhe

        Todennäköisesti ne lapset ovat saaneet rakkautta enemmän kuin sinä koskaan.


    • sanonmää

      Sairasta hommaa.

      • pelastakaa_lapset

        Sairas on yhteiskuntamme.


    • ällöäKaikki

      Sairasta perseeseen lykkimistä ja pillun nuolemista! Kyllä tuostaki sairaudesta paranee jos on halua! Voi lapsiraukkoja mitä joutuu kärsimään kun joutuvat tommosissa sairaissa, ällöttävissä, saastaisissa, epänormaaleissa, syntisissä saastapesissä asumaan! En ole ainuttakaan lasta tavannut joka olisivat onnellisia saastaisissa homoperheissä asuessaan. Aivan turha on muuta väittää! Heistäkin tulee onnettomia ihmisiä jotka joutuvat aikuisena peittelemään tota paskatouhua jota ovat joutuneet elämänsä aikana kärsimään. Lastensuojelulla on tosiaankin paljon työtä näitten sairaitten homoperseitten kans!

    • faktaaa

      Sateeenkaariperheiden lapset ovat vähintään yhtä onnellisia kuin heteroperheiden lapset. Tärkeintä on, että lapsella on rakastavat vanhemmat ja että lapsista huolehditaan. Tämä on tutkimuksilla todistettu tosiasia.

    • mätääonalueella

      Nim ällöäkaiikki. jiuri sinähän se ällö olet ja pkdettava sellainen. Toki täällä konservatiivien pesässähän näitä pehmeäaiboisia typeryksiä riittää!!@

    • 1Prosbandidos

      Nimimerkki ällöäkaikki on tapettava! Me bändi pojat huolehdimme siitä

      • Tyypillinen suvaitsematon. Kuuluisit lukkojen taakse hullujenhuoneelle. Lue ihmeessä oikeaa asiaa tapahtumasta Ilkka-lehdestä ja ala käyttäytymään kuin oikeat ihmiset!

        Suuri henkilökohtainen voitto.

        Sellaiseksi Seinäjoen ensimmäistä Pride-tapahtumaa luonnehtii ihmisoikeusjärjestö Seta ry:n puheenjohtaja Panu Mäenpää.

        – Kun minut valittiin marraskuussa 2014 järjestetyssä edustajakokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi, niin linjasin, että vielä Seinäjoellakin järjestetään oma Pride-tapahtuma. Tässä ollaan, tämä on minulle kuin joulu ja juhannus yhtä aikaa.

        – Ihan mahtavaa Seinäjoki! En olisi silloin 20 vuotta sitten täältä pois muuttaessani uskonut, tuulettaa seinäjokelaislähtöinen Mäenpää.

        Pride on iloinen tapahtuma, jossa puolustetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisten oikeuksien ja etujen puolesta tehtyä työtä.

        – Pohjalaisen mentaliteettiin sopii sanonta, älä pidä ittestäs meteliä. Tänään ollaan kuitenkin komiaa ja pidetään meteliä; ollaan ylpeästi sitä mitä olemme, Mäenpää hehkuttaa.

        Setan puheenjohtajan hyväntuulisuuteen on muitakin syitä kuin vanhan kotikaupungin ensimmäinen Pride-tapahtuma. Viime aikoina Mäenpään vetämälle ihmisoikeusjärjestölle on kuulunut hyvää.

        Presidentti Sauli Niinistö vahvisti huhtikuussa tasa-arvoisen avioliittolain. Se tulee voimaan ensi vuoden maaliskuussa. Toinen tärkeä hanke, kansalaisaloite äitiyslaista, keräsi eduskuntakäsittelyä varten vaadittavat 50 000 allekirjoittajaa. Raja meni rikki noin kaksi viikkoa sitten.

        Äitiyslaki-aloitteella haetaan hedelmöityshoidoilla syntyvälle naisparin lapselle oikeutta molempiin vanhempiin heti syntymästä lähtien.

        – Äitiyslaki oli suurin konkreettinen asia tälle keväälle. Nyt keskitymme translakiin. Nykyinen lainsäädäntö on iso ihmisoikeusrikkomus, Mäenpää toteaa.

        Translain uudistaminen kariutui viime hallituskaudella. Nykyinen laki pitää transseksuaalin juridisen sukupuolen vahvistamisen edellytyksenä, että henkilö on lisääntymiskyvytön. Lisäksi hänen on esitettävä lääketieteellinen selvitys vastakkaisessa sukupuoliroolissa elämisestä. Laki edellyttää myös, että avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa elävän on suostuttava avioliiton muuttamiseen rekisteröidyksi parisuhteeksi tai toisinpäin.

        Nyt näihin asioihin haluttaisiin muutos. Lisäksi Seta ja muut ihmisoikeusjärjestöt ajavat sitä, että henkilön juridinen sukupuoli perustuisi jatkossa omaan ilmoitukseen.

        Seksuaalisen tasa-arvon kannalta Suomessa on viime vuosina tapahtunut suuria muutoksia. Se on Mäenpäälle suuri ilonaihe.

        – Viime viiden vuoden aikana on tapahtunut paljon sekä lainsäädännössä että ihmisten asenteissa. Jännityksellä odotan, millaisia muutoksia tapahtuu seuraavan viiden vuoden aikana.

        Vaikka yhteiskunta suhtautuu koko ajan sallivammin erilaisiin vähemmistöihin, kaipaa moni vähemmistöihin kuuluva yhä yhteisön tukea omalle identiteetilleen. Siksi Setalla on tärkeä tehtävä myös kansalaisjärjestönä:

        – Ihmisellä on perustarve kuulua joukkoon, tulla hyväksytyksi. Yksi tehtävistämme on koota ihmisiä yhteen ja järjestää heille mielekästä toimintaa. On vain hyvä jos samalla voimme tehdä tällä tavoin itseämme näkyväksi, sanoo Mäenpää ja viittaa ympärillään olevaan piknik-tapahtumaan.

        ELINA KOUHIA


    • glzglvdf

      Nim ällöäkaikki. Tällaiselkd idiootille olisi ollut parempi kuin ei olisi syntynytkään

    • tosiÄllöä

      Nimimerkki ällöäKaikki. Olet sataprosenttisesti oikeassa! Hyvä että on normaaleja arvoja kunnioittavia ihmisiä ja onneksi meitä on paljon! Pois paskareikään lykkivät ja toosanlutkuttajat yhteiskunnastamme! Heistä ei ole kuin haittaa ja todella ällöttävää katseltavaa tommoset saastat! Hyi h....vetti mitä saastaa tosin nykyisin keskuudessamme vapaana kulkee! Voi kun pommi putoaisi erään tapahtuman ylle ja poistaisi tommoset paskat! Voi lapsiraukkoja tosiaan mitä joutuvat kärsimään!

      • oletaivopesty

        Arvoja? Ei tässä ole kysymys arvoista, vaan ihmisoikeuksista. Ja miksi hoet eri nimimerkeillä koko ajan "ruskean reiän"-juttuja? Siksikö, että se sinua kuitenkin kiinnostaa? Sulta tulee vain ympäristöltä opittua kliseistä mölyä todellisen tiedon sijaan.


    • 1prosbandidos

      Nimimerkki tosiällöä, otetaan selville kuka olet ja tullaan kylää

      • tervemenoa

        Meitä on niin monta, että teidän tulisi vapista pelosta ja paeta maasta, saastat !!


    • lastensuojeluHoi

      Just luin lehteä ja kauhukseni huomasin, että sinne saastaisen sonnanhajuiseen tapahtumaan on viety myös lapsia!!!!!!!! Voiko olla totta ettei lastensuojeluväki ollut paikalla ja kieltänyt viattomien lasten viemisen tuollaiseen epänormaaliin ympäristöön? Kyllä maailma on todella mennyt pilalle ja päättäjät ovat samanlaista sontasakkia kuin kyseiset tapahtumaan osallistujat! Toivottavasti tulee sellainen laki kuin monissa muissakin maissa, että heidät hävitetään tavalla tai toisella tästä maailmasta! Pysykööt kellarissa ja lykkikööt toisiansa millä vehkeillä tahansa, mutta eivät tule normaalien ihmisten keskuuteen! Kirveellä olisi paljon töitä!

      • Tuollaiset kirveen kanssa heilujat eivät kuulu vapaalle jalalle. Itse saat pysyä kellarissa, koska joka maassa on pian sukupuolineutraalit lait ja avioliitot.


      • tervemieli

        lastensuojeluhoi puhuu asiaa, ja olen samaa mieltä hänen kanssaan.


      • ilmoitus_

        Vihapuheistasi on tehty ilmoitus.


      • Get_Fucked

        Meillä on onneksi kuitenkin sananvapaus mutta te raukat ette sitä vaan ymmärrä, rasitatte aina vain yhä enemmän yhteiskuntaamme perättömillä ilmoituksillanne.


    • lutkuttajatHyi

      Nuorissaontulevaisuus nimimerkki saa naira vaikka aasin kans, ku näyttää olevan noin kieroitunut sukupuoliasioissa! Kellariin koko kuvatus ja muiluttaa pohojammaan kautta jos vaikka raukalle sais hitusenki sitä hissiä nousemaha ylöspäin ja arvot kunniaan! On se mahtava juttu, ku lastensuojeluvalvoja tuloo käynnille ja pikkulapsi sanoo, et isän nimi on Pekka ja äiskän nimi on Kake ja tuolla makkarissa ne lykkii toisiansa sinne reikähä mistä mulla tuloo paska pottaha! Oo siinä sitte naama peruslukemilla ja yritä opettaa lapselle mikä on oikein ja mikä väärin! Eivät nämä epänormaalit perheet välitä lapsista tuon taivahallista, ku ittellä vaan on ihanaa lykkiä ruskiaha reikähä ja lutkuttaa toisen looraa kaiket päivät! Se on nähty ja kuultu.

      • Itse sinä olet kieroutunut jos et suo kaikille rakkautta sellaisena kuten kukin sen haluaa kokea.
        Ihminen kun ei voi valita, että millaiset geenit saa syntyessään, mutta jokainen ihmiselämä on yhtä arvokas, vaikka tuntisi olevansa väärän sukupuolen ruumiissa vankina. Enää siinä ei ole mitään hävettävää, koska niin vain joskus käy ja kaikilla on lupa rakastaa.

        Onko kaksi rakastavaa äitiä tai isää huonompi kuin väkivaltainen, huumeita ja viinaa vetävä heteropariskunta, jonka äiti on juonut ja polttanut koko raskauden ajan? Tämä ongelma on koko ajan pahenemaan päin ja Suomessa syntyy vuosittain tuhannesta kolmeen tuhatta enemmän tai vähemmän vammaista lasta äidin juomisen takia.

        Mieti nyt, että mitä itse juuri kirjoitit, että haluatko oman lapsesi oppivan noin tavattoman sivistymättömän kielenkäytön?

        Täällä ollaan valmiita jopa tappamaan, että "normaali" perhe säilyisi, mutta onko sellainen verehimo normaalia? Ei todellakaan.

        Mikään ei liioin uhkaa normaaleja perheitä, koska vähemmistöjen osuus ei luonnostaan kasva vaikka heidät hyväksytään samanarvoisiksi muiden kanssa.

        Rauhaa ja rakkautta kaikille!


      • Boornnegroo

        Tämä oli kivasti sanottu:
        "pikkulapsi sanoo, et isän nimi on Pekka ja äiskän nimi on Kake ja tuolla makkarissa ne lykkii toisiansa sinne reikähä mistä mulla tuloo paska pottaha"
        No tuossa on kyllä yritystä, mutta luonnonvastaisena siitä syntyy vain pienehköjä suvakkeja. Eli Pekka antaa Kakelle "vauvasiemeniä", sitten odotetaan iloista perhetapahtumaa ja parin päivän päästä alkaa "poltot" ja varooksi kuitenkin poikkeaa tualetin puolelle jos oliski vain jotain kaasuja, mutta palatessa Kake on murheen murtama "Hei mä sain keskenmenon ja meidän "NOT-Vauva" syntyi pönttöön, mutta onneksi ihonväri oli ihan IHQU, no yritetään taas huomenna jookos"... LOL LOL LOL LOL x 1000


      • hihHihHih

        Hyvin kirjoitettu! Jesssssssss! LOL LOL LOL! Näinhän siinä käy! HEH, HEH, HEH! Ja pikkulapsi totesi sen minkä näki!


      • ISIS_Paskataistelijat

        Ajatella jos tämä rakkauslapsi syntyisi oikeasti, saisi syntyessään Suomen kansalaisuuden ja passin, niin tuntuu, että tätä kuitenkin vähän vieroksuttaisiin ja ei oikein sulautuisi yhteiskuntaan. Tämä radikalisoituisi nuoruusiällä ja kerrankin voisi ILKKA-lehdessä olla totuudenmukainen otsikko etusivulla ja isolla : SUOMALAINEN NOT-PASKA lähtenyt Supon mukaan ISIS-taistelijaksi. :-D)))))))


    • ottakaaselvääasioista

      Nim ällöäkaikki nim lutkuttajahyi nim lastensuojeluhoi

      Tässä esimerkkejä idiooteista jotka esiintyvät asiantuntijoina asiassa mistä ei heillä ole kokemusta eikä täten tune asiaa lainkaan. mututuntumalla lauotaan tuollaista soopaa.. täytää päässä olla tyhjää paljon kun ajatukset ovat noin sairaat!!!!

    • mieliMyösTerve

      Ällöttävää on myös minusta samaa sukupuolta olevien seksuaalinen kanssakäyminen. Ja täysin samaa mieltä mitä monet kommentit täällä ovat olleet, että lastensuojelun tulisi puuttua kaikkiin epänormaaleihin tilanteisiin. Tietysti rakastaa pitää kaikkia ihmisiä sukupuoleen ja väriin katsomatta, mutta ei rakastella samaa sukupuolta olevien kanssa joka on täysin epänormaalia. Ei muuten tarvitse olla mikään asiantuntija joka erottaa oikean ja väärän. Siihen totuuteen tarvitaan vain maalaisjärkeä asian toteamiseen. Ja homoista olen kuullut sanonnan, ruskean reijän ritarit ja sehän pitää paikkansa eikä heidän tarvitse nimityksestä suuttua, koska onneksi suurin osa suomalaisista on kuitenkin oikeilla jäljillä eikä hyväksy moista käytöstä mitä homot tekevät ja vaativat.

      • Polis

        ----> Poliisi


      • heteropride
        Polis kirjoitti:

        ----> Poliisi

        Poliisi varmaan puuttuu innolla tällaiseen rasismiin.


      • joulupukilla

        Kas kun et pelottele joulupukilla?


    • tervemieli

      Ihmettelen sitä suuresti, miksi pitää suurella äänellä kertoa koko yhteiskunnalle seksuaalisesta suuntautumisestaan? Miksi ihmeessä? Voisiko joku vastata?

      Siitä, mistä saa suurimman tyydytyksen eli orgasmin?? Miksi?

    • lapsilleMaistiaisia

      mä oon ainakin kertonut kaikille että hesburgerin juustohamppari on siiten paljon parempi kuin mäkkärin! Olen tehnyt siitä lipunkin ja ensikesänä tulen vielä järjestämään TASTE-marssin!

    • Tiedeonpoikaa

      Heh. Suurin osa suomalaisista hyväksyy jo homoseksuaalit. Ainoastaan typerät juntit ja mieleltään sairaat eivät hyväksy. Se on jopa tieteellisesti todistettu. Homofobia on mielen sairaus siinä missä skitsofreniakin.

      • Jepjephyvätiede

        Olet oikeassa, todistettu on.


      • HäipykääPervot

        Vain JUMALAA pelkäävät tuomitsevat GAYT ja Lesbokset, KOSKA, heillä on Jumalan sana tukenaan! Suuri on Jumalamme!!


    • älyHoiÄläJätäNiitä

      Juu, älkää nyt homot vetäkö hernettä nenäänne kun täällä lauotaan totuuksia! Eihän tervejärkisetkään suutu, vaan kertoo mikä on oikein ja väärin. Ei munkaan normaalijärjellä varustetun tarvitse täällä seksiasioitani levitellä eikä ainakaan järjestää seksisessioita keskellä kaupunkia ja vielä viattomia lapsia vetää mukaan kaiken irstauden keskelle. Äly hoi älä jätä sateenkaariväkeäkään!

      • Todennäköisestijust

        Hehheh heti rupes kriittistä korpeen ja tarttui komeasti rapalaan. Homofobia on sairaus


      • Äläkaikkeaitsestäsikerro

        Vain sulla ajatukset pyörii kakka ja pyllyreikä-jutuissa. Eikös se kerro vain sinun kiinnostuksen aiheesta? Yleensä tuollaisten asioiden kertoilu menee terveellä ihmisellä jossain vaiheessa lapsuutta ohi.


    • sairausjuu

      Ja homoseksuaalisuus on vielä suurempi sairaus, homoseni!

      • vkhgggjj

        Ja sinuulla se sairauksista suurin homofobia on!!!


    • KaljanenPilu

      Etelän nainen oli pohjosessa hotelomassa ja paaritiskillä oli lipittelämässä kaljaa, kun seuraan liityi pohjosen mies kaljatuopin kera, siinä jutun kieräessä nainen menasi -jotta hän on lespo -- juon kaljaa ja nualen piluja, no pohjolan mies tuumas hetkenpäästä -jotta niin hänkin on sitten lespo!

    • Homovihaajatonsairaita

      Hieno tapahtuma oli, ensi vuonna uudestaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe