Rumat emännät maalla

kaunisonainakaunis

Olen havainnut, että maatiloilta saa todella hakemalla hakeaa naista, jossa miehen silmä lepäisi. Korkeintaan semisiedettäviä mielestäni parhaimmillaankin. Aina on kasvoissa jokin luotaantyöntävä piirre esim. hampaat vinksinvonksin, laimeat kulmakarvat, syylä tms.. Jos taas kasvot sattuisivatkin olemaan hyvät, niin sitten on huono ryhti, kaljapullohartiat, pömppömahaa tai muuta vikaa.

Mistä tämä johtuu, että kaunottaret löytyvät kaupungista? Oma analyysini on että rumimmat ovat kaupungistumisen alusta jääneet maalle kotipiiriin, koska tietävät olevansa markkina-arvoltaan heikoimpia. Näin rumuus on vaan kumuloitunut tähän päivään.

28

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jöhuhöljlk

      Tykkäät enemmän läskeistä ämmistä, jotka röhnöttävät neuvostokuutionsa sohvalla ja lipittävät sidukkaa?

      No, makunsa kullakin...

      • tuetpoiesvaann

        Sulla ei edes ois sisävessaa siinä perintörähjässä ilman vuokrakasarmeihin ängettyjä.


    • Skomakare

      Totta se on. Itse olen huomannuyt että tehdastyössä on niin ikään paljon rumia ihmisiä. Ikään kuin piilossa katseilta.

    • VaiOllaVieläKaunis

      Vai kauneuden perusteella arvelet kaupunkiin muuttajien valikoituneen. Täällä keskusteluissa jotkut on pitäneet yllä mielikuvaa, että sinne on lähdetty työn ja leivän perään, mutta sekö onkin niin, että kauniit ja laiskat on menneet kaupunkiin ja työtä ja toimeentuloa hakevat, vaikka vähemmän näyttävätkin, on jääneet maalle. Täällä maalla kun ihmisen markkina -arvo ei tule kauneudesta, vaan kokonaisuudesta. Mukavahan se on kauniita ihmisiä jouten katsella, yhtä joutilaiden. Täällä erotetaan juhla ja arki, juhliin voi laittautuakin, arkena sillä ei ole merkitystä sillä kauneudella. Epäilempä, että kovin pieni on näkemiesi emäntien määrä, jos tuollaisia yleistyksiä olet tehnyt, ainakin itse tunnen niin maalaisia kuin kaupunkilaisia ihan joka sorttisia, niin tosi kauniita kuin enemmän perusmuottisiakin.

      • kasakkaverivaikuttaa

        Maarkkina-arvo on siitä kuka on häijyin ja ahnein.


    • arvokkaitanaisia

      Voihan se olla että emännät ja tehdastyöläiset näyttävät jupin silmiin rumilta,mutta se johtuu siitä että nämä naiset tekevät työtä ja työllä on taipumus kuluttaa ja väsyttää ihmistä.

    • Oivavieno

      Se on evoluution tulosta. Kun sukupolvesta toiseen tilaa jatkaa hekompilahjaiset ja vähemmän näyttävät pojanklopit jotka saavat vain rumimmat ja tyhmimmät vaimoikseen rumuus valitettavasti jalostuu.

      • TaviksenaParas

        Ai että ulkonäkö ja älykkyys korreloi positiivisesti keskenään? Tuo on kyllä ihan uusi tulkinta, eikös sitä varsinkin nuorten naispuolisten kohdalla ole tähän asti väitetty juuri toisinpäin, ja taas nk. nörttien olevan rumia ja epäkiinnostavia? Vanha sanontahan on, että järki ja tukka ei viihdy samassa päässä, rumat ne vaatteilla koreilee ja mitä näitä nyt onkaan.


      • alaseasettumaha

        Jotenkin ne perkeleet vaan vuoden 1867 ja sotavuodet selsivät. Kaikista hauskinta oli ylimielinen suhtautuminen siirtoväkeen, samat isännät joiden jäptit isät tai isoisät olivat parkumalla kerjänneet apua 1867 kehtasivat käyttäytyä kuin olisivat jotain herrarotua. Suomen seurravasta konkurssista ei degeneroituneet selviä, ei yksikään verenimijä lakeuksilta itärajalle.


      • pösilökösesiinon

        Sä kuolet tauteihisi, diabetes leviää kulovalkean tavoi maitorasvojen takii


      • jopenahvena

        Kuulkka pojat hää o oikia ihmemies, eläähän ikuusesti.


    • oiniitäemäntiä

      Ai ai, kyl on emännät maalla kauniita ei rumia ole tullu vastaan kuten kaupungissa. Sitä ei semmonen joka ei oo nähny mahtavalla lantiolla ja perällä varustettua emäntää sopivan tiukassa avohaalareissa taikka sinisessä navettatakissa huivi päässä tukkaa taikka naamaa ei kerinnä välttämättä laittamaan mitenkään aamulypsylle tullessaan, ei se tiedä mikä on kaunis nainen, se on kunnollinen nainen joka pystyy silmää miellyttämään jopa navetalla ollessaankin. Vaikka näyttäisi vähän vaatimattomalta alkuun niin hetken kun kattelee uudestaan niin joha onkin pian sen näkönen kun huomaa kokonaisuuden että voi alkaa alapäässäkin tapahtumaan.
      Ei ole rumaa emäntää tullut havaittua juurikaan, kyllä miehen silmä lepää kun emäntiä kattelee, ja kun osaa oikealla tavalla katsella, suosittelen

      • rutsakuulemmasyypää

        Vääränaamoja koko kyläs täynnä.


    • muirevika

      Rannikolla tullu mulukkua vähän joka kansalaisuudelta, mualla on naitu meinaa perhepiiris. Pohjanlahe yli soutaneet ruottalaisetki on lopuöta stagnoituneet samalke alueelle ja meinaa kehitelleet lestaadiolaisoppeja

    • meajussi

      Huh olipas silmänruokaa kun kävin tutulla talossa varaosaa hakemassa, siellä oli nuorempi hyvännäköinen emäntä kotona ja nyt onkin lämpimät ilimat olleet joten pukeutuminen sen mukaan, ei ollu kun oikein anteliaat rintsikat päällä colleceshortsien lisäksi. Näkymät oli juuri sellaiset mitkä saa miehen lähes haukkomaan henkeä. Ja se vielä tiesi että mä olen tulossa =) Mitään muuta ei sitte tapahtunu mutta kylläpä pisti hymyksi pitkäksi aikaa.
      Ne jotka väittää että maaseudun naiset on rumia nii ei tiedäkään mitä herkkuja täältä löytyy

      • nyrkkikylli

        Joko päästit kissan ulos?

        Kun näkee naisen livenä kerran viikossa niin kaikki ne näyttää hyvältä pankkopojan silmin


      • uulalaaav

        Oliko se äitees, junttipaskat käy kuumana sukulaisiin, lestapapit siunaa touhun.


      • lakeuksienzoophilia

        Eikö sulla poju oo tapana nussia mustiis kun sialla on saparo hellänä öisestä käsittelystä.


    • peräkylälä

      Meilläpäin on enimmäkseen tosi hyvän näköisiä emäntiä. Miltei kaikilla kunnon maatiloilla on täällä tosi sipsakat emännät. Minun rakas akavalainen julkisella sektorilla työskentelevä vaimoni ei sijoitu ulkonäöllään kylän parhaimmistoon.

    • maaltalöytyykauneutta

      Kyllä sitä maalta löytyy katseen kestäviä emäntiä vaikka kuinka! Oma vaimonikin oli päässyt erään ammattilehden kansikuviin tässä viime numerossa. Kyllä kelpaa katsella!
      Ja eipä tuossakaan videossa ole emännissä moittimista https://www.youtube.com/watch?v=Jy27WEjdJTw joten et taida oikein elää tätä päivää. Päivitä tietosi maaseudulta!

    • lyllerölallero

      Kyllä maakuntien kellokas- kansanedustajanaiset edustavat juurikin maaseudun naisten arkkityyppiä; runsaassa lihassa olevia lyllyköitä.
      Onneksi on myös poikkeuksia.

      • lölleröpallerot

        Kyllä demareitten kaljamaha punkero miehet on kaukana maaseudun miesten komeudesta.

        näkee et duunarihin työ o raskasta ainoastaan sen takia, kun ne vahtii ja vittuilee toisilleen päivät tuolleissaan.


      • hehehheehh
        lölleröpallerot kirjoitti:

        Kyllä demareitten kaljamaha punkero miehet on kaukana maaseudun miesten komeudesta.

        näkee et duunarihin työ o raskasta ainoastaan sen takia, kun ne vahtii ja vittuilee toisilleen päivät tuolleissaan.

        maaseudun miesten komeus?
        lippis ja haalarit ali- tai ylipainoisen huonohampaisen honottajan yllä

        makunsa kullakin


      • drumpf
        lölleröpallerot kirjoitti:

        Kyllä demareitten kaljamaha punkero miehet on kaukana maaseudun miesten komeudesta.

        näkee et duunarihin työ o raskasta ainoastaan sen takia, kun ne vahtii ja vittuilee toisilleen päivät tuolleissaan.

        Polveutuvat rehdist työmiehist, ruottalaisist, eikkä kasakka rikollisist.


    • Xs_kokoa

      Tulipa tässä mieleen eräs pikkujoulu maasetunuorten kesken lähikaupungin anniskelupaikassa. Minua haki tanssimaan keski-ikäinen herrasmies, joka uteli, että millä seurueella ollaan pikkujoulua viettämässä. Hän ei ymmärtänyt maaseutunuoret sanaa, joten selvensin, me ollaan maatalon emäntiä ja isäntiä. Herralta loksahti kirjaimellisesti suu auki ja sai vain änkytettyä, että te kaikkiko...mutta tehän olette hoikkia ja kauniita...minihameet ja korkkarit... Tokaisin siihen, että ei me sentään navettasaappaat jalassa jatkuvasti liikuta!
      Voi olla, että aloittaja ei kaupungilla liikkuessaan tunnista maalaisnaista kaupunkisisarestaan ja saattaa tietämättään ihailla simpsakkaa maatalon nuorta emäntää.

      • Muamuija

        Samanlainen kokemus, tosin jo vuosien takaa. Oltiin rehufirman risteilyllä naisporukalla, neljä noin kolmekymppistä naista istuttiin samassa pöydässä ja ihan normaalia illanviettoa, tanssittiin, otettiin joku drinksukin, juteltiin ja naurettiin. Naapuripöydän "herrasmies" meitä seuraili yksikseen ja viimein uskaltautui kysymään, mitä porukkaa oikein ollaan. Kerrottiin olevamme lypsykarjatilojen emäntiä Savosta, niin siltä meni ihan pasmat sekaisin, ja viimein sai kakistettua ulos, että "ei emännät oo tommosia..." En kyllä tiedä, mimmosia meidän sitten olisi pitänyt olla, ylipainoisia crimplenemekkoon pukeutuneita nutturapäitä vai mitähän..?


      • tarkkailijatkato

        Sisäsiittoisen hullun fantasia ropagandaa,.


    • tarkkailijakato

      Idässä on onnistuneita jalostuksia ryssän vitusta ja juntti paskan pippelistä, muuten ovat perkeleen rumia.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe