Miksi ruokimme työttömiä?

RaamattuKieltää

Toinen kirje tessalonikalaisille 3
8. emmekä ilmaiseksi syöneet kenenkään leipää, vaan työssä ja vaivassa me ahkeroitsimme yöt ja päivät, ettemme olisi kenellekään teistä rasitukseksi

Joka ei työtä tee, ei syömänkään pidä, kertoo Vanha testamentti, ensimmäinen Mooseksen kirja.

26

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Ravintoterapeutti

        Matujen ylipaino on asiantuntijoiden mukaan merkittävä terveysriski ja se aiheuttaa suuria lisäkustannuksia yhteiskunnalle, heidän vuosikymmeniä kestävien sosiaaliavustuksien lisäksi.


    • palkkansaasainnut

      Työmies on

    • hahhehheeeheeee

      Miksi nämä jotka viimmeiseksi ovat tulleet saavat saman palkan, kun me olimme töissä sinun viinitarhallasi, kärsien päivän kuumuutta ja janoa!-

      Tietääkö kalervo miten se viinitarhan omistaja sanoi näille kysyville?.

      • TuhonMarkkina

        heinäsirkat tulivat ja söivät viinitarhan, silloin oli lähdettävä erämaahan.
        Leipä koppui köyhyys tuli, syötiin nälkään vastaan tulevia ihmisiä. Julmuus alkoi kukoistaa.


    • RaakuudenHedelmää

      Mene kaikkeen maailmaan ja tuhoa vääräuskoiset, ja alista, ympärileikkaa ja silvo sukuelimat. Näin pyhyys ja raakuus lisääntyy. siirtyy 3. polvessa eteenpäin,

    • eityöttömiensyy

      Kun vaan pidettäisiin ne työt täällä suomessa ja palkkattaisiin väkeä töihin eikä irtisanottaisi jatkuvasti eikä teetetäisi töitä harjoittelijoila.

    • Ankeuttaja

      Onko paskakalevi oppinut vihdoinkin lukemaan? Vie-lä-kö pi-tää ta-va-ta?

    • OHI_ON

      Papin aamen riittää. Kaikki muu menee ohi. T. Pappi

    • PiispaHenrik

      Eiks siellä Raamatun jossain kirjassa neuvotaan että vanhenpiaansa tottelematon lapsi on kivitettävä kuoliaaksi. Ehkä sekin Neuvo tulisi ottaa käyttöön?

      Lisäksi siellä Raamatussa määrätään jotensakin siihen malliin että samaan peltoon kahta eri ravintokasvia kylvävät on surmattava, jostain syystä tuotakaan käskyä ei noudateta, mikä ehkä on ihan hyvä koska valtaosa maailman maanviljelijöitä pitäisi sen myötä tappaa.

      Orjien kohtelustakin Raamatusta löytyy ohjesääntöjä, tarkoittiko se että moisia sääntöjä Raamatussa on että on Jumalan tahto että yhä pitäisi olla orjia, ja ehkä meneillään oleva lama on rangaistus siitä että Jumalan tahtoa tuossakin asiassa ollaan rikottu?

      Varmaan Raamatussa tosiaan jossain ensin sanotaan että joka ei työtä tee, mutta unohdetaan tarkentaa, että mutta tämä pätee vain jos työtä tehtäväksi on, sen ei syödäkkään pidä. Toisaalta edes raamattukaan ei käske tekemään sellaista työtä jota ei ole, siis ei löydy määräystä että joka olematonta työtä ei tee, sen ei olematonta ruokaakaan syödä pidä, ja hyvä on että ei löydy, sillä käskyhän olisi ollut järjetön, kaipa se jähve kumminkin järkiolento oli?

      • Kaikkee_nähty

        Kun vanhemmilla ois vaan aikaa ja voimia ylipäätään välittää tottelemattomista lapsista.. Sen vanhemmuuden ja jaksamattomuuden tuloshan ne ovat, mitä erityisempää tukee tarviiva lapsi - sitä vaativampi rooli on vanhemmalla mutta ne pakoo baariin ja potkii lapset ulos kun on kotona, sit ne riekkuu ostareilla ja pitkii tolppia kumoon kylällä .... tai lähiön leikkikentällä ... Tossa naapurissakin lapset tulee meidän kiinteistön leikkitelineille riekkuu, yks tyttö sano et äiti iskä siivoo ja ovi on lukos, me ei voida mennä kotiin .... Jotkut vanhemmat käy kotona vaan nukkumas..... Toisilla naapurit käy jopa ruokkimas lapset kun vanhemmat istuu baarissa tai vuorotöissä.


    • dfghfgj

      Tekopyhyys ja rakkaudettomuus käyvät näin käsi kädessä koko rumuudessaan. Tokkopa aloittaja muuten Raamattuaan seuraa elämässään. Nyt lyömäaseena maahan jo poljettuja vastaan. Silti Jumala varmaan aloittajaakin rakastaa ihan yhtä paljon kuin köyhintä työnhakijaa.

      • nirripois

        Jumala on mielisairas paskiainen


      • Tulkitsijasta_kiinni

        Kuka niistä? Tuntuu et niitä löytyy joka tarpeeseen tässä maailmassa sopiva... Vaikka terrorismiin.... Joskus niitä kävelee kadulla vastaan nenä pystyssä tai polleena, toiset säätää elämää ja geenejä laboratoriossa tai silppuu eläviä ja kuolleita .... Uskomisella ja Jumalillakaan taida enää olla yhtenäistä tekemistä
        toisiinsa .... Jumala loikin ihmisen kaltaisekseen .....


    • Kymmenykset
    • menkäätöihi

      Niipä, saisivat vaa kuolla pois :DD

      • 200vduunari

        Niinpä, muistahan vaan lauseesi kun itse jäät työttömäksi...


      • IskeJaMurraMeilläEiSurra

        Tuskin meistä kukaan elämästä selviää hengissä, senkin höpönassu.


    • Ankeuttaja

      Joka vain aivopieruja suoltaa, pitäköön turpansa kiinni. Vanha nuivaniemeläinen sanonta.

      • onTautipysyvää

        Jos niuvaniemen mielenterveys palvelut auta


    • rautalankaidiootti

      Mitä oli asumismenot ja etuudet mooseksen aikaan..... ? Paljonko mooseksella oli pakkasta yöllä asumuksessaan? Kävikö mooses montakin kertaa työkkärissä 30km päässä ilmoittautumassa..... Paljonko mooses makso veroo päivärahoistaan? Paljonko kilo lampaan lihaa makso ... (eiks ne juossu mettästä ite kiinni, eikä maksellu riistanhoito ja lupamaksuja vielä siihen maailman aikaan vaan sai syödä mitä kiinni sai).

    • Kokeilemaan_vaan

      Ei työttömiä kukaan ruoki. Sä maksat vaan niiden virkamiesten palkan jotka pallottelee näitä työttömiä 300 euron käteen jäävällä ruokarahalla kuussa, luukulta toiselle. Kuntien sosiaalimenoista työttömät oli 2006 enää 11%. Isompi meno oli vanhukset ja erikoissairaanhoito, nyt niiltäkin on leikattu ja niistetään rahat asumisella.
      JOS TYÖTTÖMYYS on noin kahdehtittavaa niin tervetuloa kokeilemaan - ei muuta ku käytte pomolle sanoo et lopetatte ja kokeilette mitä saa ja miksi. Älkää pettykö.
      670 000 asiakasta etsii töitä työkkärissä, 379 000 on kokonaan työttömiä .... Joukkoon vaan. 370 000 on ulosmitattuja. Olkaa kateelliset ja käykää joukkoon!

      • Loisökyvirkailijat

        Miksi ruokimme loispummivirkailijoita? Virkaloinen kähmii ahneuksissaan jopa työttömältä, kun työtön maksaa ruoastaan, asumisestaan ja sähköstään arvonlisäveroja. Ja vain siksi, että virkaloinen voi jatkaa ökyelämäänsä.


    • Kfjdvdhsisjsgdhdkldkf

      Miten voin kunnioittaa isääni ja äitiäni, jos he kohtelevat kaltoin, eivätkä yhtään kunnioita minua? Miten voin tehdä työtä "leipäni eteen", jos työtä ei ole? Jos Jeesus eläisi 2000-luvulla, hän varmasti ymmärtäisi, että v...mäisiä vanhempia ei tarvitse kunnioittaa. Hän varmaan myös ymmärtäisi että en ole tahallaan työtön. Hän varmasti myös määräisi, että jokaiselle työtä tekevälle pitäisi maksaa vähintään liiton mukaista palkkaa, ja että ketään ei saisi laittaa ilmaiseen orjatyöhön. Hän varmaan myös haluaisi, että yrityksissä ei tehtäisi voittoa irtisanomalla porukkaa, ja että pomojen osingot olisivat vähän pienemmät, että työpaikkoja säilyisi paremmin. Eiköhän se Jeesus olis sen verta reilu jätkä, että olis meidän työttömäksi joutuneiden puolella. Kenenkään työttömänä vasten tahtoaan olevan, ilmaisesta orjatyöstä kieltäytyvän on ihan turha potea syyllisyyttä tai huonoa omaatuntoa tilanteestaan.

    • Eiks

      siinä Raamatussa nimenomaan vastusteta orjuutta? Työn tekohan on aivan täysin eri asia, mitä orjuus.

    • PyhäSanoma

      Olet tärkein ja suurin, sinulla on oikeus alistaa ja siittää, olet pyhä mies.
      Mene kaikkeen maailmaan ja tuhoa vääräuskoiset, ja alista, ympärileikkaa ja silvo sukuelimat. Näin pyhyys ja raakuus lisääntyy. katkeruus siirtyy 3. polvessa eteenpäin,
      Ja muista, että vääräuskoiset koiraakin alemmat, tulee tuhota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe