Paljon vakiohuoria jäänyt tulematta.

Herraarmahdaheitä

Spämmäys tehnyt tehtävänsä ja huorilla mennyt paskat housuun kun pelkäävät terrori-iskuja Alanyassa. Sanoisin että matkaajamäärät puolinntuneet, mutta huoria on tullut enintään yksi kolmasosa entisestä. Hyvä näin. Täällä on oikeilla ja kunnollisilla ihmisillä selvästi mukavampaa, kun ei tarvitse hävetä kanssasuomalaisten promiskuiteettista irtolaisuutta.

31

626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HerraArmahtaaMeitä

      Asialinjallahan arvoisa aloittaja on. Onhan se selvää ettei paskat housuissa siellä kylän raitilla ole mukavaa kulkea. Vaikuttanee myös aika suoralla tavalla seuran saantiin.
      Jos todellakin määrät ovat vähentyneet noin merkittävällä tavalla on syytä olla huolissaan turkkipoikien seksin saannista. Olisiko niin että joutunevat nyt muuttuneessa tilanteessa turvautumaan vaimoihinsa?

    • antakeesvinkkiä

      Ketäs nämä vakiohuorat sitten ovat? Olis kiva seurailla, jos tietäis edes yhden.

      • Tytsykansmuttahuora

        Jokainen henkilökohtaisesti voi punnita asiaa kohdaltaan. Tosin omasta mielestään suurin osa ovat vain "Alanyan tytsyjä".


    • Jäkeenjääneet

      Ne on noiden kahden ensimmäisen nyhverön ex-muijat, sen takiahan ne täällä tota paskamyrskyä ylläpitää. Tosin toinen keskustelee myös paljon itsensä kanssa tällä palstalla.

    • mokkaaMummoille

      Ei tartte huorien mennä enää Alanyaan ja maksaa seksistä. Suomen kaupungit täynnä vetelehtiviä Karvakäsijihdisteja.

    • Uiplhgrsc

      Huorat ottaa maksun seksistä. Olet käsittänyt väärin sanan "huora".

      • Herraarmahdaheitä

        Kerro oikeampi nimitys heistä, jotka itse maksavat seksistä ja jopa elättävät jälkikäteen myös ilman seksiä. Pedofiilejä eivät kuitenkaan aivan, mutta lähes vertailukelpoisia kuitenkin kun verrataan heidän perverssioihin.


      • olet.väärässä

        Nainen on käsittänyt sanan väärin. Huora on nimenomaan se, joka jakaa toosaansa useille miehille ja varsinkin silloin, jos on parisuhteessa. Se, joka ottaa siitä fyrkkaa, on prostituoitu ja melkein kunnioitettava henkilö, koska on rakkauden ammattilainen ja sosiaalialan työntekijä toisin kuin alussa mainittu huora.


      • Herraarmahdaheitä
        olet.väärässä kirjoitti:

        Nainen on käsittänyt sanan väärin. Huora on nimenomaan se, joka jakaa toosaansa useille miehille ja varsinkin silloin, jos on parisuhteessa. Se, joka ottaa siitä fyrkkaa, on prostituoitu ja melkein kunnioitettava henkilö, koska on rakkauden ammattilainen ja sosiaalialan työntekijä toisin kuin alussa mainittu huora.

        Kiitos, hyvin vastattu. Minua harmittaa kun en itse osannut näin hyvin kiteyttää asiaa :)


      • toosaatoosaa
        olet.väärässä kirjoitti:

        Nainen on käsittänyt sanan väärin. Huora on nimenomaan se, joka jakaa toosaansa useille miehille ja varsinkin silloin, jos on parisuhteessa. Se, joka ottaa siitä fyrkkaa, on prostituoitu ja melkein kunnioitettava henkilö, koska on rakkauden ammattilainen ja sosiaalialan työntekijä toisin kuin alussa mainittu huora.

        Sinkkunainen joka jakaa "toosaansa" usealle eri miehelle, EI OLE huora. Huora on nainen, joka PETTÄÄ!!!Vapaa nainen saa tehdä mitä lystää, se ei ole keltään pois! Tietenkin myös niiden miehien, joille sitä "toosaa" jakaa, pitää olla vapaita. Kun kaksi aikuista ihmistä pitää vähän "hauskaa" keskenään, ja kumpainenkin on vapaa, käytetään kumia, eikä ketään siis petetä, niin ei siinä ole mitään pahaa! Mutta eihän tietenkään suurin osa miehistä osaa ajatella noin! Monelle miehellehän nainen, joka on ollut monen kanssa on huora! Sellainen ajatusmaailma on niin "last season", ja kuuluu jonnekkin 40-luvulle!!!"Toosaa" jakavassa naisessa on se hyvä puoli, että yleensä sellainen saa jossain vaiheessa irtosuhteista tarpeekseen ja haluaa sitoutua. Ja on sitten omalle kumppanilleen uskollinen. Eikä tule sellaista "paniikkia", että apua...en oo ollu kenenkään muun kaa, kun vain oman miehen kaa. Että sellasta. Se "toosa" ei myöskään jakamisesta kulu. Eli mistäs tiedät onko nainen ollut ennen sua kolmen, kolmen kymmenen, vai kolmensadankanssa? Niin. Et mistään. Ai, niin juu, sorry...Mä oletan että keskustelun aloittaja on mies.


    • KjiehKjieh

      Niin, hieman venyvä käsitehän tuo maksun ottaminen on näin vääräleuan mielestä. Kalleimmat naiseni ovat olleet molemmat ex- vaimoni. Molemmat veivät rivitalopätkäni.
      Halvimpia ovat olleet sirpakoita tyttösiä Thaimaassa ja Kamputseassa.

      • ReppanaTomppa

        Nykyisin naimisissa turkkilaisen ja somalin kanssa, elämä on katkeraa. KjiehKjieh... Yllättävää, että lähtivät.


      • DickTator

        Huhhuh, meinasi peräventtiili pettää, kun mies tulee kehumaan tänne kuinka tyhmä on. Hölmökin oppii kerrasta, mutta idiootti menee samaan miinaan vielä toisen kerran. Älä ihmeessä tee avioehtoa seuraavankaan vaimosi kanssa. Kiva huomata, että kirjoituksissasi ei ole kyse omakohtaisesta katkeruudesta, vaan kommentoit ihan faktapohjalta. Hämmentävä urpo!


    • HeippaHese

      Paljonko muuten pillu maksaa Alanayassa? Onko kunnon muijia eikä mitään viiksekkäitä roikkumahoja?

      • ei_koskaan_turkkiin

        Kyllä Alanyassa saat tyytyä suomimummoihin, jos sitä haet. Ennen siellä oli saksalais-ja brittipimuja, nyt pelkästään suomalaisia mummoja tai sen näköisiä.


      • Haluttujamiehinen

        Jokapaikassa aina sama hinta. Päivällinen ja pari lasia viiniä. Lopullinen hinta määräytyy sen mukaan, kuinka on tasokasta seura ja kuinka tasokkaasen paikkaan viet.


      • venäläinenukrainalainen
        ei_koskaan_turkkiin kirjoitti:

        Kyllä Alanyassa saat tyytyä suomimummoihin, jos sitä haet. Ennen siellä oli saksalais-ja brittipimuja, nyt pelkästään suomalaisia mummoja tai sen näköisiä.

        Kyllähän valtaosa maksullisista naisista on ollut venäläisiä, valkovenäläisiä ja ukrainalaisia. Tyhmä on se joka ei tuota tiedä. Uutisissa usein on näistä ja niiden karkoituksista. Tai kerrotaan, miten he hankkivat oleskelulupansa ym.


    • mokankohde

      joo nuo vakihuorat tunnistaa läpsyttelemässä leggingseissä ja muovisandaaleissa (tai grogseissa) tupakoiden. yleensä myös suttuinen tatuointi nilkassa tai olkapäissä.

    • Tarkkailijat

      Lisätuntomerkkeinä mainittakoon merkittävä ylipaino sekä punerrettu ja kynitty polkkatukka koska se on niiiiin helppohoitoinen!

    • Lorttobongaajat

      Hahahaaaaa, huvittavia tapauksia. Meillä on tapana bongailla heitä katukuvasta, baareista ja rannoilta. Bongaushavaintojen eri pisteytysmenetelmillä tuosta asiasta saadaan aikaiseksi todella kiva kisa ja ajanviete aikaiseksi.

    • KjiehKjieh

      Niin, todellakin heitä näkee joskus kaakattamassa ja huitomassa kujilla niin että allit hyllyvät. Hauskaa on rouvien menoa seurailla; asiantuntevaa on käyntinsä. Ovathan paikan vakiovieraita. Kukkamekkoset heiluvat kepeästi legginsien päällä ja somat ovat hellehattuset.
      Penkovat komeat pyllyt pystyssä kauppojen rättikasoja. Koettavat epätoivoisesti etsiä edes jotakin joka päälleen mahtuisi. Turha on toivo.
      Ostavat sitten hartiahuivin, se on tarpeen viileitä iltoja varten. Niitä onkin kaapissa jo sata.

      • AlanyanTomppa

        Ottaisitko ystävällisesti vastaan minun roolini tällä palstalla? Selvästi hauskempaa kerrontaa ja minulla alkaa jo monen vuoden anti-spämmäyksen jälkeen hieman jumittamaan ja toistamaan samaa.


    • KjiehKjieh

      Kiitoksia luottamuksen osoituksesta.
      Vaikeaa on toki paikkaasi täyttää mutta lupaan tietenkin toisella silmälläni silloin tällöin tarkastaa ettei palsta nyt aivan levottomaksi muuttuisi. Asiatietoa täytyy julkituoda koska julkimedia ei sitä tee.
      Tulen tietenkin kohtaamaan järkyttävän voimakasta vastarintaa mutta olen rakentamassa mittavia barrikadeja jotka tulevat pysäyttämään yhteisten vastustajiemme säälittävän surkeat hyökkäykset.

      • AlanyanTomppa

        Ota ihmeessä, olisit aika hyvä tuohon rooliin. Helppoa hommaa. Silloin tällöin aina kirjoitat tai linkität jotakin negatiivista Alanyasta. Jos ei löydy, niin sitten keksit ja sävellät itse. Tarkoituksena on vain saada yksinkertaiset Alanya-uskovaiset kiehumaan ja kierimään aivan villin raivon vallassa. Onnistuu helposti, lähtevät käyntiin jo aivan pienimmistäkin yllytyksistä. Ja sitten kun onnistut, nin vetäydyt vähäksi aikaa nauramaan ja ihmettelemään heidän pientä maailmaansa :)


    • VeliUskossa

      Itse asiassa helppo työ ja palkka on ruhtinaallinen jonka saanee Alanya- uskovaisten raivon muodossa.
      Tärkeimpänä asiana pidän kuitenkin naurettavuuksiin mennyttä Turkin ihanuuden ylistyksen kyseenalaistamista. Jonkun täytyy kertoa tällä palstalla tuon hirvitysvaltion ihmisloukkauksista ja toisinajattelijoiden vangitsemisista ja teurastuksista. Turkkiin matkaavat tukevat näinollen tuota hirmuhallintoa.

    • Herraarmahdaheitä

      Pyyteetön ja vilittömän avulias, toisia lähimmäisiä huomioiva työni tällä Alanyan palstalla on toiminut hyvin. Paatuneimpienkin huorien ja aviorikkojien joukko on jäänyt pois kokonaan jokavuotisilta Alanyan matkoiltaan. Kiitos kannatuksestanne, hyvä me!

    • KiitoksiaPaljon

      Kiitämme kaikki Herraa ja Tomppaa joiden saumattomalla yhteistyöllä on Turkin matkailu saatu romahtamaan. Suuri on parku ja valitus kieroilla kaupustelijoilla, hiuksiaan repivät myrkkyviinojaan myyvät ravintoloitsijat.

    • Kokanmohde

      Mikä on vakiohuora?

    • KokaNokka

      Vakiohuoraksi voitaneen kutsua suomalaisakkaa joka toistuvasti laukkaa Turkissa persettään jakamassa. Tyyppiä voisi kutsua monillakin eri tavoilla mutta jätän ne nyt häveliäisyyssyistä luettelematta.

      • tasa-arvoinen

        Ahaa! Miksi kutsutaan miestä, joka käy Venäjällä, Thaimaassa tai Filippiineillä siementään jakamassa? Olen vielä kokematon näissä nimityksissä.


      • KokaNokka

        Niistä voit kysellä Venäjän, Thaimaan ja Filippiinien palstoilla. Täällä keskustellaan Alanyan iloista, suruista ja nyt puheena olevan asian kaltaisista muista vakavista ongelmista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe