Noinkohan täällä olis neitsyitä naisia?

Koska sellainen olisi hakusessa.

25

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2-miehen-ajama

      Kelpaako vähän käytetty?

      • manception

        Jos ei aloittajalle kelpaa niin mulle kelpaa vähän käytetty :D
        Mistä päin ja miten vanha?


      • 2-miehen-ajama
        manception kirjoitti:

        Jos ei aloittajalle kelpaa niin mulle kelpaa vähän käytetty :D
        Mistä päin ja miten vanha?

        Mua olis aloittaja kiinnostanut ku haluaisin itsekin päästä joskus "korkkaamaan" ;D Sitten vielä tuollainen kronkeli tapaus joka haluaisi nimenomaan neitseen ni kiinnostaisi mua erityisesti. Varmaan joku oma fetissi :D


    • voisitullakysymykseen

      Jos saisin viettää aikaasi tuosta noin vain ystävyyden merkeissä niin mikäs ettei. Siis pysyisin neitseenä kanssasi vielä jatkossakin.

      • Jonkinlainen fwb suhdekkin kävisi oikeen hyvin neitseen/kokemattoman kanssa myöskin..En määritellyt lainkaan millaista suhdetta haen. Aika näyttää.
        Erityisen hyvä olisi sellainen juttu, jossa voisi viettää aikaa viikonloppuisin yhessä sillon kun molemmille sopisi, käydä vaikka keikoilla, viettää elokuvailtaa, öitä yhdessä ja harrastaa seksiä..hmm. Eikö muka löydy samaa hakevaa kokematonta?
        Kiinnostuneet voisi laittaa suoraan postia henkilökohtaisesti minulle, koska mitäpä sitä täällä vatvomaan asoita.


    • Girlie96

      Kelpaisiko sulle tyttö, joka on vielä peppuneitsyt, vaikka pimpasta on neitsyys jo mennyt?

      • miespkseutu

        Mulle kelpaa :D


    • 181331

      Katos perkele. Rebelfly83 vaihtanut nimimerkkiä ja nuorentunutkin kolme vuotta. Samat kujeet kuitenkin mielessä edelleen niin pitkälti, että jutuista tunnistaa.

      • yritys.hyvä.10

        Pakko ottaa kovat keinot käyttöön jos ei vieläkään neitsytpillua tullut saatua. Voi olla, ettei poikuudesta pääse ikinä eroon jos vain neitsypillu kelpaa. Varsinkin tuossa iässä.


      • Ja sinä olet Mauno koivisto. Vois jokainen hankkia oman elämän, eikä tulla jeesustelemaan ja syyttelemään.


    • Edelleen haetaan!
      Kyllä tässä alkaa pian masentumaan, jos ei ala löytyä elämän rutiineihin jotain uutta ja mielekästä. Jonkinmoinen suhde tähän on pakko löytää, ei täst muuten mitään tuu. Kyllä oikeen rintaa korvensi tänäänkin kun ajattelin tätä yksinäistä elämääni.
      Välille menee ihan hyvin yksin ja sitten tulee huonompia aikoja.

    • dfghnj

      Ei ole olemassa neitsyitä naisia, tyttöjä kylläkin. Jos nimimerkissäsi oleva lukema on syntymävuotesi, täytyisi sinun olla melko adonis, mikäli meinaat teinejä hurmata. Mutta koska heilut tällä palstalla, en usko, että omaat sellaista ulkonäköä. Eikä sitäpaitsi laillisia neitsyitä taida enää ollakaan, nehän korkataan nykyään jo melkein ennen yläasteelle menoa.

      • Kaikenikäisiä neitsyitä ja kokemattomia on sekä miehissä, että naisissa vaikka eivät edustakkaan valtavirtaa ja enemmistöä. On vain ajankysymys kun oman neitseeni löydän ja silloin olen valmiina. Pääsemme jakamaan kauneimpamme hyvin moninaisin tavoin ja nauttimaan puhtaasta seksistä. Ei voi olla parempaa kellään tarjota toiselle kuin neitsyys.


      • kjuhgtf
        Mask86 kirjoitti:

        Kaikenikäisiä neitsyitä ja kokemattomia on sekä miehissä, että naisissa vaikka eivät edustakkaan valtavirtaa ja enemmistöä. On vain ajankysymys kun oman neitseeni löydän ja silloin olen valmiina. Pääsemme jakamaan kauneimpamme hyvin moninaisin tavoin ja nauttimaan puhtaasta seksistä. Ei voi olla parempaa kellään tarjota toiselle kuin neitsyys.

        Jakauma menee kumminkin vahvasti puoltaen. Kokemattomia miehiä on huomattavasti enemmän kuin vastaavanlaisia naisia, johtuen siitä, että miehelle seksin saanti on työn takana, kun taas naiselle sitä jopa tyrkytetään. Jopa yksinäisillä ja ujoilla naisilla on mahdollisuus saada seksiä, koska miehet joutuvat tekemään ne aloitteet. Vastaavanlainen mies ei tule seksiä saamaan, koska tuollaiselle seksin saaminen on kohtuuttoman työn alla, johtuen omista valtavista paineista asian suhteen, sekä naisten halveksunnasta moisia epämiehiä kohtaan.

        16-vuotiaistakin kokemattomia on enemmän pojissa kuin tytöissä, ja täysin koskemattomina vanhana kuolevia on naisissa miehiin verrattuna häviävän pieni osuus.


    • Lyckatill-

      Voi olla jopa poikuutensa säilyttäneitä miehiäkin - yksinäisissä...

      • fghnj

        Ei vain voi, vaan on. Naisissa ei niinkään, edes yksinäisissä.


    • Neitsyeetkunniaan

      Mää olen neitsyt,syyskuussa syntynyt,onkos täällä niitä miesNeitsyeitä.
      Ne on asiallisia ja järkeviä ihmisiä,kuten oli Kekkonenkin.

    • Edelleen haetaan. Taas meni yksi viikko hukkaan näiltä osin, kun ihmiset on niin passiivisia ja viihtyvät liiaksi omalla mukavuusalueellaan, kuten toki itsekkin, mutta jos neitseen jossain näen, niin kyllä nyt sentään viestin uskallan naputella. Naiset ilmeisesti pelkää, että puren, jos laittavat viestiä ja kirjoittelevat mulle mukavia.

    • huh_ja_huh

      luuletteko tosiaan täältä saavanne ja vielä neitsyitä, sai ainakin hyvät naurut jos ei muuta:D ihanko vakavissanne haette ja täältä suoli sivustolta:D ei oo totta tällänen huumori:D

    • top.or.bottom

      Yksinäiset miehet voisivat jakaa toisilleen peppuneitsyyksiään. Problem solved?

      • YksinäinenMies89

        Taas hyvä esimerkki siitä kuinka meitä yksinäisiä miehiä pilkataan ja halutaan häpäistä ehdottelemalla homoksi ryhtymistä. Ihan kuin emme olisi joutuneet kärsimään muutenkin jo ihan riittävästi.

        Mielelläni kyllä itsekkin ottaisin jonkun kokemattoman tyttöystävän itselleni kun itsekkin olen vielä melko kokematon. Vaan eipä tuota taida löytyä mistään.


      • Kakkosvaihtoehto

        Kaikille miehille ei vaan riitä pillustaan neitsyitä naisia. Jotkut miehet ovat korkkailleet naisia ihan urakalla, joten onhan se sitten muilta miehiltä pois. Itse olen sen sijaan saanut useilta naisilta peppuneitsyyden vietyä, vaikka pillu niillä onkin jo ollut korkattu jonkun toisen miehen toimesta.


    • Miekkonen123456789

      Pari tullut korkattua. Ei ollut mitää ihmeellistä todellakaan.

      • Ei tässä ole niinkään kyse korkkaamisesta itsessään, vaan juttu on periaatteellinen Terveydelliset syyt.
        On totta, että kokeneemmalta voisi saada parempaa seksiä, mutta haluan ehdottomasti neitseen ekaan kertaan/ ensimmäiseksi sexi partneriksi. Kuten olen moneen kertaan todennut, niin saanti keneltä tahansa ei olisi ongelma ja en ole myöskään kiinnostunut anaaliseksistä yhtään enempää tässä kohtaa , joten niitä on turha ehdotella. Kuten tuo yksi poika tuossa sanoikin, niin häpäisy yrityksiä näkee tässäkin ketjussa, mutta kuten olen todennut, niin olen hyvin sinut tämän asian kanssa. Nautin suuresti siitä, että on puhtaus ja viattomuus tallella ja siitä, että voi jakaa sen aikanaan neitseen tytön kanssa. Monet on antaneet poikuutensa merkityksettömille ihmisille ja jopa maksullisille ja nyt sitten katkerana huudellaan sivusta, kun joku tekee omaa elämää, omilla ehdoilla. Elämme todella mielenkiintoisia aikoja ja on vain ajan kysymys, kun kaksi täysin puhdasta ja koskematonta, viatonta valio yksilöä tulee kohtaamaan kauneimmalla mahdollisella tavalla, eli seksin merkeissä. Päivittäin tarkistan sähköpostin ja odotan tätä päivää tulevaksi, mitä on odotettukin pian kolmasosa elämästä.


    • Edelleen haetaan! Suuri ujous vaivaa ihmisiä. Itseeni ei pelota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe