Lempäälä on pilattu ulkopaikkakuntalaisen lapsilla

LempääläLempääläläisille

Tänne ei tarvita ainuttakaan lapsiperhettä lisää. Nämä perheet ainoastaan kuluttavat palveluita, jotka revitään meidän lapsettomien lempääläläisten persnahasta. Koko ajan pitäisi rakentaa uusia kouluja ja terveyskeskuksen palveluista vain valitetaan. Yhtään elätettävää kersaa ei tänne tarvita!

41

574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinSeMenee

      Ellei olisi nyt kunnassa nuoria vanhempia ja laspia, niin ketä Lempäälässä sitten asuu ja maksaa tulevaisuudessa verot, kun sinäkin lapseton ja kaltaisesi ovat vanhainkodeissa ja palveluiden varassa. Kuka pyörittää kohta tätä Lempäälää ja Suomea, ellei tämän päivän lapset ja nuoret. Sitä ei pitäisi olla vaikea ymmärtää, että aika kuluu nopeasti ja lapsuus ihmiselämässä on hyvin lyhyt ja jotta talous sekä palvelut voidaan pyörittää, niin tarvitaan jatkossakin tulevia veronmaksajia, heitä jotka hoitavat tätä yhteiskuntaa ja vaihtavat kenties joskus sinunkin vaippojasi.
      Maailma ei ole niin yksoikoinen kuin yhtäkkiä kuvittelisi ja jos lapset maailmasta puuttuisi oltaisiin pulassa ja pahassa. Vanha sananlasku pitää kyllä täsmälleen paikkansa, eli lapsi tuo leivän tullessaan. Monet kunnat ovatkin sen tiedostaneet ja maksavat peräti vauvarahaa lapsen syntyessä, joka on todella viisasta pitkällä tähtäimellä, auttaa pitämään nuoret veroa maksavat ihmiset kunnissa, houkutella uusia nuoria perheitä kuntaan, sekä saada lapsista tulevia veronmaksajia jatkossakin.
      Vanha lapseton työkaverini purnasi aikoinaan että joutuu "elättämään "lapsiamme, me nauroimme, että me tehdään lapset ja Pekka elättää ; ))
      Nyt Pekka on ollut vuosia eläkkeellä, ja meidän lapsemme ovat jo olleet hyväpalkkaisessa työelämässä pitkään maksaen merkittävässä määrin veroja ja pyörittävät tätä taloutta. Näin se vaan menee ja jos itsellä ei ole lapsia eikä tule, sitä todennäköisemmin tulee myöhemmin riippuvaisemmaksi vanhempana yhteiskunnan monista palveluista.

      • paskakunta

        Sinun persehedelmäsi tuskin minun vaippojani tulevat vaihtamaan. Valtion kannalta lapset ovat hyvä asia, mutta kunnan kannalta pelkkä syöpä. Lapsien koulutus ja terveydenhuolto sun muut palvelut tekevät vajaan 10 tonnia per kersa. Kyllä saa olla ihan helvetin hyvätuloinen lapsiperhe, joka omilla kunnallisveroillaan noiden kakaroiden palvelut maksaa. Sitten kun lapset pääsevät ylioppilaaksi, niin ne lähtevät täältä kunnasta johonkin helvetin kuuseen opiskelemaan, eivätkä tule todennäköisesti ikinä takaisin. Turhaa lässytystä että lapsista olisi mitään hyötyä. Ne eivät tee tälle kunnalle pätkääkään hyvää, vaan luovat ainoastaan kustannuksia ja investointipaineita.


    • kukkivat_kummut

      Venäjällä maksetaan vuoden palkka lapsenteosta yhteiskunnan, ja sotamahdin käyttöön.

      • ollaanRealisteja

        Sama malli suomeen, niin maa täyttyisi somaleista ja mustalaisista.

        Jo nykyinen lapsilisämallikin kannustaa tekemään laiskan geeniperimän omaavia lapsia ihan liikaa. Kunnan pyörittämät vuokra-asunnot pitäisi hävittää kunnasta, ne vetävät puoleensa mitään hyvää tuottamattomia loisia.


    • NoinSeMenee

      Kunnassa on osattu katsoa asioita nenää pidemmälle ja siksi kaavoitettu uusia isohkoja alueita nimenomaan.maksukykyisille lapsiperheille, heille jotka maksavat hyvää kunnallisveroa ja isohkoja kiinteistöveroja vielä.pitkään senkin jälkeen kun nämä.lapset.ovat lentäneet pesästään. Näistä kunnan kannattaisi pitää kiinni, jotta selviydytään veloista ja pystyttäisiin hoitamaan talousasiat kuntoon ja selvitymäääilyisin llakisääteisistä velvotteista sekä inhimillisistä ei lakisääteisistä palveluista, jotta kunnan.maine ja vetovoimaisuus säilyisi jotta kuntaan muuttaisi edelleen yrittäjäperheitä, että maksukykyistä hyväpalkkaista väkeä, joka on ennenkaikkea pitkällä tähtäimellä kaikkien kuntalaisten etu.

    • Noloa

      Anteeksi kun tuli noita kirjoitusvirheitä. Toivottavasti siitä sai edes hieman tolkkua.

    • tätä.mieltä

      Turha tuota aloittajaakin on elättää.

    • Kortonkikauppias

      Lesujen lapsilaumat ne vasta oikeutettuja on. Ei tätä maata muuten saada vatuloida jos ei omii äänestäjii tehdä jatkuvasti luomuna

    • MaahanmuuttajatApuun

      Tiedossani ei ole vielä sellaista ihmettä tapahtunut, sitten Jeesuksen ylösnousemuksen ja syntymän, että joku olisi syntynyt tänne aikuisena olematta lainkaan lapsi ; ))

      Riittääkö sinulla matikkapää niin pitkälle, että osaat laskea lapsiperheen vanhempien kokonaisverotuksen vuosien saatossa, huomioiden että suurin osa lasten vanhempien elämänkaaressa ja aikuiselämästä heitä on yleisimmin kaksi aikuista työssäkäyvää henkilöä. Moni perheiden opiskelluista jälkeläisistä muuttaisi mielellään kotikuntaansa valmistuttuaan ja perheen perustaessaan mikäli siellä olisi tärkeimmät asiat kunnossa, niin että olisi mahdollisuus työskennellä niin ettei lapsiperheen arkea tehtäisi vaikeammaksi ja lapsien turvallisuutta uhanalaiseksi. Jos naapurikunnassa on nuo perheiden kannalta tärkeimmät asiat paremmin, niin tietenkin he muuttavat sinne.
      Ajatella sinäkin olet ollut lapsi, ei uskoisi, mitä sinulle onkaan sitten elämässä tapahtunut, kun selvästi et pidä lapsista. Mutta ei aikuisia ilman jos ei ensin lapsi. Mutta voit huokaista helpotuksesta, mikäli Lempäälän kunta heikentää mahdollisuuden työn ja perheen yhteensovittamiseen ja karkottaa niin lapsiperheet kunnasta. Sen jälkeen vaippasi vaihtaakin mahdollisesti MATU ja se varmasti lämmittää mieltäsi kun tavallaan he ovat tulleet kannaltasi sinulle kuin taivaanlahjana valmiiksi aikuisena ; )), : ))

      • uuuuuuuuulalllllaaaa

        Voi sua raukkaa. Meneppä vaikka järveen, eläkä tuu takas.


    • HoHoijjaaa

      Turvapaikanhakijoista löytyi siis ratkaisu ongelmaan, jotta saamme palvelut jatkossakin hoidettua ja työt tehdyiksi ilman syntyvyyttä ja lapsia. Pitäisikö karkottaa Suomalaiset raskaaksi tulevat naiset jonnekkin, mutta minne? vai sterilisaatiotako kannatat? Annettaisiinko vain turvapaikanhakijoiden lisääntyä kun näillä monilla turvapaikanhakija lapsilla kasvaa partakin valmiiksi.

    • LapsirakasMummi

      Lapsi on herran lahja ja siunaus.

    • että.sillai

      Oma lapsettomuusko se aloittajaa harmitti jo aikaisin sunnuntaiaamuna?

    • Kiertokulku

      Jos vanhemmat ansaitsevat ja maksavat ansioveroa, ja kiinteistöveroa, sekä montaa muuta piiloveroa alveineen huomattavasti enemmän kuin lapsettomat, ja pitävät kaupan alan työllistettynä. Kun nämä vanhemmat aikanaan tulevat keski-ikään niin heidän lapsensa ovat jo silloin veronmaksajia. Kun vanhemmat tulevat vanhuksiksi, niin heidän eläkkeestä menevän veron lisäksi heidän aikuiset lapsensa maksavat edelleen tuloistaan veroja ja näin pystytään hoitamaan aloittajankin palvelut jatkossa ja edelleen pitämään talouden rattaat pyörimässä.
      Kuka nuo luusereitten elämisen maksaa ja muut tarpeet, jollei meillä olisi veronmaksajia tulevaisuudessakin.

    • prprag

      lapsiperheet kuluttavat huomattavan osan kunnanmenoista, kuten koulut, neuvolat, päivähoito, hammashoito
      nämä lapset sitten menevät muualle töihin (kaupunkeihin) ja eivät maksa yhtään veroa kuntaansa joka kustansi heidän elämänsä alun

      • kasvattikunta

        Näin se menee. Jos lapsiperheet olisivat varakkaita niin rahoitusongelmia olisi vähemmän (verotuloja enemmän), mutta suurempi osa lapsiperheistä lienee normaalipalkkaisia tai köyhempiä. Osa näiden perheiden jälkikasvusta muuttaa pois heti kun peruskoulu/lukio on käyty. Pitäisi ehkä säätää joku ikäraja kotikunnan vaihtumiselle, jolloin osa näiden poismuuttajien myöhemmistä verotuloista valuisi kasvattikunnalle.


      • eilisäälapsia
        kasvattikunta kirjoitti:

        Näin se menee. Jos lapsiperheet olisivat varakkaita niin rahoitusongelmia olisi vähemmän (verotuloja enemmän), mutta suurempi osa lapsiperheistä lienee normaalipalkkaisia tai köyhempiä. Osa näiden perheiden jälkikasvusta muuttaa pois heti kun peruskoulu/lukio on käyty. Pitäisi ehkä säätää joku ikäraja kotikunnan vaihtumiselle, jolloin osa näiden poismuuttajien myöhemmistä verotuloista valuisi kasvattikunnalle.

        Tämä on erittäin kannatettava ajatus! Lempäälän ei pidä olla mikään loistenelättäjä, vaan itsenäisen kunnan tavoin tulla toimeen omillaan. Tämä lapsiperheruletti on tämän kunnan taloudelle liikaa. Tänne tarvittaisiin lisää lapsettomia sinkkuja ja pariskuntia. He ovat aitoja oikeita verotulojen tuojia kunnalle, jotka eivät käytännössä käytä kunnan palveluita nimeksikään.


      • vai.omillaan
        eilisäälapsia kirjoitti:

        Tämä on erittäin kannatettava ajatus! Lempäälän ei pidä olla mikään loistenelättäjä, vaan itsenäisen kunnan tavoin tulla toimeen omillaan. Tämä lapsiperheruletti on tämän kunnan taloudelle liikaa. Tänne tarvittaisiin lisää lapsettomia sinkkuja ja pariskuntia. He ovat aitoja oikeita verotulojen tuojia kunnalle, jotka eivät käytännössä käytä kunnan palveluita nimeksikään.

        Puolet tuloista on valtionapuja, muistapa se.


    • Kysymysjostoinenkin

      No ei varmaan muuta tänne lapsivihamieliseen kuntaan, joten pulassa ollaan. Onneksi on matuja korvaamassa heidän työpanoksensa, mutta mistä saamme jatkossa verotuloja.

    • Käänteisesti

      45-50 vuotiaat lapsettomat pariskunnat järjestävät ikääntyvät vanhempansa paikkakunnalle, joka rasittaa kunnan taloutta. Kohta nämä 45-50 vuotiaat ovat jäämässä eläkkeelle ja vanhuus ikä lähestyy. Heillä ei olisi lapsia tukena auttamassa, jolla voisi vaikuttaa vähentäen tehokkaasti ulkopuolisen avun tarvetta ja myöhempää laitoshoitoa. Loppu päätelmä on, että nämä lapsettomat ovat suurempi kulu ja riski kuntataloudelle kuin lapsiperheet.
      Nuoret lapsettomat perustavat perheitä, joten emme voi ennustaa heistä pysyvätkö paikkakunnalla, ja siinä merkitsee tärkeimpänä seikkana lapsiperheen kannalta olevat hyvät palvelut ja lapsiperheen arkea helpottavat seikat.

      • lapsiperheetonperceestä

        asiantuntija se siinä taas kirjoittaa. Hoidappa itsesi ja äpäräsi muuhun kuntaan, niin helppaa taloutta jo kummasti.


    • on.ne.huonoja

      Nuoret lapsiperheet ostavat kunnalta halpaa peltomaata tonttina julmaan ylihintaan ja rakentavat itselleen kodin. Kyllä sellainen pitäisi kieltää.

    • Hyväasia

      Ei väliä kun kauppa käy, ja niille tonteille sopii perustaa kasvimaan ja aurinko paistaa niihin hyvin. Hintavia tontit ovat, mutta hyvä Lempäälän maine lapsiperheissä on kulkenut ja kauppa käynyt.

    • usko.kiima.itsekkyys

      Lempääläisille yksi vaiettu perhemuoto tulee todella kalliiksi. Jos suomalaisen perheen lapsikoko on 8-12 lasta, voitaneen todeta, että yhteiskunta eli veronmaksajat maksavat tämän sinänsä varsinkin mieheltä mukavalta tuntuvan lisääntymisen.

      Mutta ei syytä huoleen, suomalainen lisääntyminen on sitä parasta laatua, valittua kansaa maailman myllerryksessä.

      Toivotaan, että Lempäälän rahat, myös valtion, riittää uskon varjolla harjoitettuun miesten munien kutinaan nyt ja tulevaisuudessa.

    • Muuttosuuntapois

      Lempäälä on pilattu nykyisten käsittämättömän huonojen päätösten vuoksi, joka heikentää pitkässä juoksussa kunnan taloudellista tilaa ja velanmaksukykyä, sillä kunnan kannalta hyvät veronmaksajat jatkossa rakentavat muualle. Lempäälään jää vanhukset, sairaat ja syrjäytyneet.

    • Omanijosiittänyt

      Pahimpia yhteiskunnanloisia ovat sosiaalipummit jotka ei tee eivätkä ole tehnyt eikä edes suostu tekemään mitään tuottavaa työtä. Niitä löytyy alkon nurkilta norkoilemasta ja sossun luukulta. Jos ei olisi lapsia niin ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon,eli naikaa jotka pystytte ja tehkää lisää lapsia niin homma pyörii miten luonto on sen järjestänyt toimimaan.

      • vaihda_kaihtimet

        Enpä ole heitä nähnyt ideaparkin tai keskustan alkojen lähettyviltä. Lienee sinulla jotkin vääristävät "taikalasit" päässäsi.


    • kyänäinno

      Lestat vittuun Lempäälästä, niin johan talous paranee! Terveisin talousasiantuntija

    • sitäsaamitätilaaa

      Lapsiperheet pois, sosiaalipummit, ja syrjäytyneet tilalle.

    • Tähyillään

      Unohditko oman lapsuutesi. Kun tarvitsit ja sait kaiken ilmaiseksi. Nyt teemme työtä ja elätämme jälkeemme tulevia samalla pyyteettömyydellä kuin meitä aikanaan. Tosin vanhuksia vois joskus muistaa kiittää siitä kaikesta hoivasta ja uhrauksista, joita aikanaan tekivät. Kiitos teille mummot, papat, isotädit ja isosedät! Paljon olette meille antaneet!

    • VaihtoehtojaLöytyy

      Elämänkierto! tänne synnytään, opiskellaan, työskennellään, eläkkeelle ja kuollaan. Kukaan ei ole turvapaikanhakija "" lapsia"" lukuunottamatta tulleet tänne aikuisena, ikänsä elänyt lapsettomana sinkkuna ja ilman ettei oltaisi koskaan tarvittu palveluja yhteisistä verovaroista. Ei vaan kaikkien on käytävä sama elämänkaari läpi ja täytettävä samat velvollisuudet, niin se vaan menee ja kaikki sukupolvet vuorollaan ottaa vastuun. Mutta ehkä yltäkylläisyys tuottaa joskus itsekkäitä omaan napaan tuijottavia, jotka ei ymmärrä yhteisvastuuta ja eivät niin ollen haluakkaan ojentaa kättään auttaakseen, vaan jos ei satu koskemaan häntä itseään, niin se on turhaa, eli hoitakoon asiat miten hoitavat. On erilaisia ihmisiä, erilaisia päättäjiä ja onneksi myös vastuullisia kuntia, jotka ajattelevat ensisijassa pienempiään, heidän taakkaansa sekä ennenkaikkea heidän turvallisuuttaan.

    • hyötyy

      Lempäälä on siunattu ulkopaikkakuntalaisten lapsilla : )

    • Elämänlaki

      Lempäälässä on asiat paremmin kuin monissa vastaavissa kunnissa sen vuoksi että täällä on paljon lapsiperheitä, jonka vuoksi tulee verovaroja jatkossakin, ja näin on taattu edelleen vakaalla pohjalla oleva talous. Vanheneva väestö tarvitsee palveluita ja veronmaksukykyisiä henkilöitä. Toivotaan että näitä lapsiperheitä ei hiillosteta pois, vaan eletään eri sukupolvet rauhallista rinnakaiseloa, sillä me tarvitsemme toisiamme.

    • Nänpän

      Lempäälä on pilattu lapsivihamielisten ihmisten vuoksi.

    • Jussilahdenkylä

      Olen myös varakas kolmekymppinen yksinasuja ja ihmettelen miten voidaan puhua kilpailukyvystä kun samalla maksetaan lapsilisiä ym. tukia. Todella kalliiksi tulee paksuksi paukahtanut rouva työnantajalle. Monessako euroopan maassa on vastaavat edut? Ei ihme että suomi kyntää.

      • haluatko.vaihtoehdon

        Maahanmuuttajaperhe, jolla 6-8 lasta eikä kumpikaan vanhemmista töissä tai isä korkeintaan verovaroin palkatussa pienipalkkaisessa työssä.


    • kolikontoinenpuoli

      Lapsiperheen rahat, tulot ja lapsilisät menevät kiertoon, lisäten työllisyyttä, parantaen elinkeinoyrittäjien taloutta ja niin edelleen nostaen verotuloja.

    • REPEPAVIAANI

      ULKOPAIKKAKUNTALAISET PILAAVAT UPEAN JA PITKÄN SISÄSIITTOISUUDEN LUOMAN AIDON LEMPÄÄLÄLÄISEN ABORIGINAALIN.

    • Näinmetsävastaa

      Kohta koulut alkavat, joka tuo mukanaan aiempia lukukausia vilkkaampaa liikennettä, kun nyt on jouduttu Lempäälän päättäjien päätösten vuoksi tilanteeseen jossa usemmasta perheestä pyritään viemään 0-2lk. pieniä koululaisa ja pitkämatkalaisia 3-5km. koulumatkat kouluun ja takaisin. Ennen oli jo tavallista hankalampaa huonoilla ilmoilla 3-6lk.oppilaidenkin kanssa nuo 3-5km., joka on heillekkin liikaa huonoilla keleillä. Se on ollut raskasta järjestämistä ja usein on käynyt niin että joku jää ilman kyytiä, siinä on sitten itkua väännetty. Nyt on vielä moninkerroin vaikeampaa saada kyytiä, kun monella on sisaruksia jotka nyt vie paikan joltain. Päättäjillä ei ole sydäntä, kun säästää pienempien kustannuksista. Nyt monissa perheissä, joita asia koskee, on hätä ja yöunet menneet. Kysymys ei ole siitä onko lapset muualta muuttaneita. Hän jota kohdellaan inhimillisesti, on inhimillinen toisille, hän jota kohdellaan kaltoin, kohtelee muita samoin.

    • vellihousuksikasvatetaan

      Me hiidetiin talvella ja pyöräiltiin kesäisin nuo matkat. Aina.

    • jooJoojoojust

      Sinulle naurut nimimerkki vellihousuksikasvatetaan; He he, kiva hiihtää , jos olisi lunta ja ellei se olisi monestakin syystä täysin mahdotonta. Kadut on joko pääkallokelillä tai hiekkaa piukassa, ja latuja ei pysty tekemään mihinkään, koulut sijaitsee nykyään harvassa ja ovat keskuksissa jotka ovat rakennettu täyteen ja liikenne vilkasta, JOTEN UNOHDA : ))
      NYT ELETÄÄN VUOTTA 2016, HERÄÄ ! PALUUTA EI OLE SIIHEN AIKAAN !
      Lapsilla oli ennen 1-2 lk. oppilailla kaksi kirjaa, ja nyt on monenlaista kirjaa työkirjat mukaan lukien, ja nyt ollaan tuomassa vielä jokaiselle omat tietokoneet ,että silleen. Ennen mummot ja vaarit asuivat lastensa perheissä, ja oli tarvittaessa vaivaisentaloja jos ei muuta paikkaa ollut, äidit olivat enimmäkseen kotona ja sitä rataa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe