Palm beach resort

Olen katsellut tätä hotellia jo jonkun aikaa. Hinta vain ei ole ollut sitten tarpeeksi kohillaan. Nyt sitten tärppäs viimehetken tarjouksena, alle 30€ aamiaisella.

Hotelli on rakennettu jyrkkään rinteeseen, joten rappusia on paljon. Liikunta rajoitteiselle tai vaikkapa lasten rattaille se ei ole kovinkaan sovelias. Enkä muutenkaan suosittelisi pienille lapsille. Rauhallisuudesta nauttiville aikuisille (keski-ikäisille) sitten sitäkin enemmän. Ei se huono vaihtoehto olisi vaikka häämatkallekaan, jos ei ihan huippu luksusta vaadi.

Palm beach resort on aivan nang thong beachin eteläisimmässä kärjessä. Taitaa vain sunset on vielä lähempänä rannan päätä. Tätä kohtaa joskus näkeekin kutsuttavan sunset beachiksi. Keskustaan on parisen kilometriä.

Resortissa on viidakkomainen tunnelma. Paljon yksityiskohtiin kiinnitetty huomiota. On rakennettu puroja ja putouksia. Paljon pieniä patsaita polkujen vierustoilla. Purossa on pieniä ja suuria kaloja joista, monet ovat hyvin värikkäitä. Kasvillisuutta on niin paljon kuin on vain saatu mahtumaan. Se tuo tietenkin omaa rauhaa, myös omalle terasille mutta, näköala onkin sitten vain kasvillisuutta. Toki rannan bungalovit sitten erikseen.

Hotellissa on 2 uima-allasta toinen aivan rannan tuntumassa ja toinen sitten lähempänä vastaanottoaulaa, hieman korkeamalla. Rannan allas on paljon viihtyisämpi, ja siinä on myös baari vieressä, josta saa rantapyyhkeet. Altaat tosin olivat melko pieniä.
Ravintolan hintataso ei ole mitenkään järkyttävän kallis, joten sitä voi jopa käyttää. Alle 200thb saa jo ruokaakin. Hedelmälautanen maksoi 120 thb, ja virvoitusjuomat 30-50 thb luokkaa. Kyseessä kuitenkin hotellin ravintola.

Rannan tuntumassa oli myös hierontapiste, jossa näytti hintataso olevan 300thb tietämillä. Yleensä hotelleissa ollut 100 thb kalliimpi. Tasosta en osaa sanoa kun en käynyt. Toisaalta se tasohan vaihtelee hierojien mukaan jotka saattavat vaihdella paljonkin.

Vastaanoton vieressä on hyvin pieni kauppa, jossa melko suppea valikoima, mut jätskiä ja virvokkeita löytyy. Muuten ostoksille pitää mennä keskustaan.

Huone oli varsin tilava ja viihtyisä. Joskaan ei mitenkään poikkeuksellinen.
Vaikka kaikilla varaussivustoilla lukee deluxe huoneessa olevan ammeen, ainakaan omassa huoneessa sitä ei ollut. Kylpyhuone ei ollut mitenkään järin suuri, ja erikoisuutena siinä oli osin avoin katto. Sateella siis saattoi tihkua vettä kylppäriin, mut ei siitä haittaa ollut, koska se vesi jäi suihkutilaan.

Aamiaisesta jäi vaikutelma niukahko. Tosin siihen saattaa hyvinkin vaikuttaa matkustus ajankohta. Toki pari eri mehua löytyi. appelsiinmehua joka aamu ja sitten toista mehua vaihtelivat. omenaa, ananasta, mangoa, tai guavamehua. ne ei mitenkään kuitenkaan kiertäneet, vaan oli mitä sattui.
Sieltä sai myös munakkaita, paistettuja ja keitettyjä munia. Oli paahtoleipää ja tummempaa leipää, kinkkua, kananakkeja, pekonia, hedelmiä, yhtä juustoa, parilaatua muroja, hedelmiä, ja parilaatua thairuokaa. Kurkkua, paprikaa... kroisantit olivat tosin kuivahkoja joka aamu. Aamiashuonesta oli merinäköala, josta myös uima-allas näkyi.

Henkilökunta ei ollut mitenkään erityisen seurallista mutta, erittäin palveluhaluisia. Myöskin kaikki toiveet kävivät. Esim. huoneen luovutuksen jälkeen pääsi vielä uimaan kyytiä odotellessa.

Ranta ei siinä kohtaa ole ihan parasta mitä khao lakista löytyy, mutta ei se huonokaan ole. Ei sitä kannata hylätä rannan takia. Toisaalta kun on miltei rannan päässä kävelijöitä oli vähemmän kuin keskeisimmillä paikoilla.

Kaikenkaikkiaan pidin hotellista ja henkilökunnasta erittäin paljon. Jos miinuksia hakee niin, hotellissa oli paljon saksalaisia. Heillä oli tapana kasaantua altaalle ryhmäksi. Ja pitivät heille tyypillistä kovaäänistä keskustelua. Jollekkin saattaa olla miinusta myös se 2km matka keskustaan. Itse kun liikun skootterilla, ja suuntaan mielummin vastakkaiseen suuntaan, sijainti oli parempi kuin keskustassa olisi ollut.

Alkulomaa vietin brizassa joka on suuri ja tehokas. Tämä taas pienempi ja intiimimpi. En osaa sanoa kumpi olisi ollut ehdottomasti parempi. Molemmissa omat vahvuutensa.
http://www.khaolakpalmbeach.com/
https://www.youtube.com/watch?v=k1Gs67lm_Dk

11

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taivaanvuohi1

      the haven khao lak kyllä huomattavasti parempi hotelli kun tämä, suosittelen!

    • Teeppä Havenista oma ketju ja kerro ihmeessä lisää. Kohta alkaa olemaan aika kun ihmiset alkavat etsimään itselleen sopivaa hotellia ensikaudelle. Hyvistä hotellikuvauksista on aina pulaa.

      Pelkkä suosittelen tai hyvä hotelli ei paljon infoa anna.

      Haven olisi maksanut 70€/vrk kun tämä maksoi alle 30€. Onko se niin paljon parempi?

      Kiitos jo etukäteen

      • Onkorahatloppu

        Mitä järkeä lähteä lomalle pihtaileen?!


      • pihstelijä

        Sinä rikkaana ja "viisaana" tietysti voit valita minkä haluat, mutta meidän tavallisten duunareiden kannattaa vähän katsoa mihinkä rahansa laittaa. M.y.m:n esimerkki, jos on 3viikkoa reissussa ja säästää hotellihuoneessa 40€ yö tekee se n. 800€, sillä rahalla voi pitää ylimääräisen viikon palkatonta lomaa, tai ostaa seuraavaksi vuodeksi lentolipun Thaikkuihin. Hyvää matkaa kuitenkin rikkaille ja köyhille.


    • Kiitos kysymästä. On loppu :)
      Mä voin ilmottautua khao lak palstan köyhimmäksi, niin muut voivat tuntea paremmuuden tunnetta, jos sille on tarvetta. Ei tarvitse siitä sen enempää pastalla pohtia. Ja jos jollakulla ei enää omalle tilille mahdu, niin tänne voi lähettää. Ylärajaa ei ole.

      Olisi mukavaa jos pidettäisiin tämä saitti siistinä ja mukavana, kuten tämä on ollut.

      Minusta osana matkasta nautiskeluun kuuluu minulle parhaan hotellin löytäminen. Jokaisella varmasti omat kriteerit hotellin etsinnässä. Se mikä minulle on sopivin, ei sitä jollekulle toiselle suinkaan ole. Siksi olisikin mukavaa, jos mahdollisimmat monet kirjoittelisivat kuvauksia hotelleistaan.

      • pakarangille

        Mym lienee palstan harvoja, jotka matkailevat Khao Lakissa sesongin ulkopuolella. Sesongin aikana hinnat moninkertaiset. Oltiin jo varaamassa Havenia, mutta sijainti mietityttää.. Päädyimme sitten vielä kauemmas eli Pakarangille Kantary-ketjun hotelliin.


      • yli15xThaimaa

        Me olemme omatoimimatkaajia ja hotellit etsimme booking comin tms sivuilta. Emme ota hotellia joissa on kokoustilat, kampaamopalvelut, räätäli, kuntosali, oma kauppa tms turhaketta. Mutta nämä täytýy olla uima-allas, jääkaappi, ilmastointi,parvekesekä hyvät yhteydet.Ja tälläisiä hotelleja saa noin 25-30 E/ vrk ja jopa alle helposti


      • KeskelläeimitäänNoThanks
        yli15xThaimaa kirjoitti:

        Me olemme omatoimimatkaajia ja hotellit etsimme booking comin tms sivuilta. Emme ota hotellia joissa on kokoustilat, kampaamopalvelut, räätäli, kuntosali, oma kauppa tms turhaketta. Mutta nämä täytýy olla uima-allas, jääkaappi, ilmastointi,parvekesekä hyvät yhteydet.Ja tälläisiä hotelleja saa noin 25-30 E/ vrk ja jopa alle helposti

        Same same. Miksi maksaa turhuuksista noista kokoustiloista ym.Juuri niistä ne hotelli luokitus tähdet tulevat, ei siisteydestä kuten moni luulee. Hotellin sijainti tärkeä ei saa olla kuljetuksen päässä keskustasta vaan kävelymatkan päässä palveluista.


      • pakarangille

        Me taas kaivataan vaan rauhaa ja rantaa, joten Pakarang on ihan luxuspaikka. Tähän asti kolme kertaa oltu Bang niangilla ja kerran Nang thongilla. Thaimaassa kun on varaa asua useamman töhden hotelleissa niin kiitos kyllä. Ja arvostamme myös lapsivapaita/-ikärajoitettuja hotelleja. Tuo, johon menemme, on K16.


      • KokoTammikuuTaas

        Mielummin kuukausi Thaimaan lämmössä hotellissa jossa ei kuntosalia, kokoustiloja ja muita turhia hotellin palveluita. Hotellihuoneessa peseydytään, säilytetään tavarat ja nukutaan. Kukin kuitenkin tyylillään. Kaksi viikkoa aivan liian lyhyt loma-aika ihanassa Khao Lakissa ja sen ympäristössä.


    • Hesaeskimo

      Niin kun sesonki hitsari ei pääse meneen muulloin 😂

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe