Ilkka kasvattajana aikuisille

Perustetaan-uusilehti

Ennen oli Kepu ja Kekkonen,nyt on Homot Ja Matut.Mahtava kokosivun juttu ja kuinkas sattui Päätoimittaja poseeraa alapuolella,kyllä pohojalaasta taas vierään...

24

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajopfsjopafsopj

      Uutta lehteä on odoteltu jo tovin. Ilkka on pelkkää propagandaa ja päätoimittaja on aivan vitsi.

      • SeSajaYkköset

        Mitä ihmeen uutta lehteä? Seinäjoen Sanomat ja Ykköset on aivan erinomaisia lehtiä ilman propagandaa ja tulevat ilmaiseksi joka savuun.


    • kukatietäätämän

      Onko Päätoimittaja jotenkin Lesbo?

    • muslim_ei_oletulevaisuus

      Jos todellakin tulisi sellainen lehti, jossa kerrottaisiin totuus, ilman, että toimittelijat tekevät ns. omien mielipiteidensä mukaisia uutisia. Osa jätetään tahallaan kertomatta ja tietyissä tilanteissa pyöristellään uutisia.
      Siis aika paljon on kyllästyneitä näihin siloiteltuihin Matu-uutisiin ja katsokaa ketkä niitä omia kolumnejaan saavat kirjoittaa, eiköhän kärjessä ole ns. aivopesun suorittajat.
      Toinen asia on se, että kaikenlaisilla kommenteilla aliarvioidaan lukijoiden omaa ajattelukykyä ja järjenjuoksua. Jos juttuna on, että suurin osa suomalaisista haluaa auttaa pakolaisia ja haastateltava on joku vok-pomo tai SPR-kätyri. ON ilmiselvä syy miksi he niin sanovat.
      Voin sanoa, että suurin osa suomalaisista haluaa auttaa oikeita pakolaisia lähellä kotimaataan, sillä haluavat pitää Suomen turvallisena ja jos pakolaisia otetaan, niin ne valikoidaan pakolaisleiriltä ja jokaisen taustat tiedetään, silloin ko. pakolainen on Nainen Ja oikeasti lapsi ja Aidosti Syyriasta.
      Tästähän voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta JATKAN AIHEESTA HUOMENNA. JOS OIKEASTI OLLAAN PERUSTAMASSA UUTTA LEHTEÄ / NETTIVERSIOTA JOLLA KANSALLE KERROTAAN UUTISISTA TOTUUS. OLEN 100% MUKANA!!!!!
      Tähän aiheeseen tulee sitten paljon Trollausta, mutta sehän on ymmärrettävää...

      • samaa_mieltää

        Tämä juuri ärsyttää. Se, että lukijoita pidetään tyhminä idiootteina jotka olisivat kykenemättömiä ymmärtämään mitään.


      • Stoppijaäkiäätouhulle

        Tuhannet kansallismieliset protestoivat invaasiota myös Madridissa

        Julkaistu: 23.5.2016

        http://www.vastarinta.com/tuhannet-kansallismieliset-protestoivat-invaasiota-myos-madridissa/

        UK_HSM_21_5_2016

        Tuhannet espanjalaiset vastasivat kansallismielisen ryhmän Hogar Social Madridin kutsuun marssia invaasiota vastaan. Valtava joukko kiemurteli kaupungin läpi Plaza de Españan aukiolta Plaza del Dos de Mayoon huutaen sloganeita kuten ”Pakolaisille ei, espanjalaisille kyllä” ja ”puolusta Espanjaa, puolusta kansaasi”.

        Marssi pidettiin yhteistyössä samanlaisen marssin kanssa Roomassa. Hogar Social Madrid on julkaissut Facebookissa videoita tapahtumasta ja viestin koskien marssin syitä: ”Joskus koetamme välttää ongelmiamme sulkemalla silmät ja katsomalla toisaalle. Se saa meidät uskomaan, että ongelmat katoavat, vaikka näin ei ole.

        Poliittisesti korrektit vaativat meitä olemaan passiivisia ja hiljaa ja uskomaan, että olemme vapaita, mutta jos emme tee mitään, olemme osasyyllisiä kansamme, identiteettimme ja tapojemme rappioon. Toisaalle katsominen vain nopeuttaa omaa tuhoamme ja myy vapautemme eniten tarjoavalle.”

        Lähde: The New Observer


      • noeioo

        On siinä kanssa uutinen maakuntalehteen.


    • TilaisinMuttaEnIlkkaa

      Jos tulisi uusi maakuntalehti, joka pysyisi kaukana tästä Ilkan uudesta ideologiasta. Tilaisin heti.

      • Mennyttäonlässytys

        Kyllä saumaa olisi uudelle päivälehdelle nyt rynnätä markkinoille, päästäisiin tästä matuttajasta ja E-Pohjanmaan köyhdyttäjästä, mitään oikeaa ei lehti enää tuota muutakuin lässytystä, eihän tuosta uudesta apupaketistakaan mikä oli se 230milj. suomalaisilta siiretystä sen kummempia ihmetellyt muutakuin uusuomalaisia vain maakunta täyteen ja asuttamaan jokapaikkaa, lisää vain rahoillamme syöpöttelemään.


    • Perunatjäis-MAAHAN

      Ennen kun perunamaalta noukijat huuettiin syömään kyllä oli ruoka hyvää ja muutenkin touhu hilpeetä ja kaikki lapsista lähtien noukki.,

      Nykyisin kun perunoja nostetaan, osaa kiertää vain pöytää ja notkuu omissa huuhaissaan ja popsivat makupalat päältä, miksi tämä sallitaan.

    • voiVOIvoi2

      Voi teitä. Sanomalehden perustaminen, puhumattakaan sen kustantamisesta, ei todellakaan ole mitään halpaa puuhaa. Että saahan sitä toivoa uutta päivälehteä paikkakunnalle - perustaminen onkin jo sitten aivan eri juttu.

      • Turhaaruakiaelintasop

        Tilaus on lopetettu ja silti jokapäiväinen tieto on riitävää mitä ympärillä tapahtuu, matutuksesta en piittaa saada mitään tietoa, eikohän topia pian tule rajoille kun tarpeeksi velkaanutaan, jotta järki voittaa turhan ruakinnan.


    • 4procenter

      Luen MV-lehteä..

      En edes avaa muita. Uhreilu-uutiset korkeintaan. Olen korkeasti koulutettu.

      • myöstäällä

        Sama täällä.


      • hehhehhehhe

        Vai oikein korkeasti koulutettuja. No voihan se ammattikoulun autopuoli olla teille korkeakoulu kun lukioon ei ollut teidän älynlahjoillanne mitään asiaa. Osaatteko edes lukea, vai lukeeko äippä teille ääneen mv-lehteä?


    • IlkkaLoppuu

      Eikö ne siellä Ilkassa mieti ihan yhtään mitään...

    • muslim_ei_oletulevaisuus

      Sanomalehden perustaminen on ison riskin kuvio, muttei mahdoton, monasti myös tieto siitä, että tällaista voisi olla tekeillä saa tietyt tahot varpailleen.
      On myönnettävä, että MV-lehtikin on kaikessa neroudessaan loistava vastaveto, mutta siinä on se hauskuus, että se saa ihmiset ajattelemaan omilla avoillaan ja kommenttiosioissa on ne parhaat jutut, ilman sensurointia. Ja ILKKA-lehtikin paasaa sen epäuskottavuudesta. Tosi on, että lievää ylilyöntejä onkin, mutta kaikki ilmainen mainos, oli se hyvää tai pahaa poikii uusia lukijoita. Lukeehan ihmiset 7 päivää lehtäkin jossa on salainen lemmenloma, mutta silti kaikesta salaisuudestaan huolimatta on 6 sivua kuvia jopa hotellihuoneiden sisältä.
      NETTILEHDELLÄ ALOITUS ja printtinä 2 kertaa viikossa tiistaisin ja perjantaisin.
      Teemalla "Vain olennainen on tärkeää".
      JATKETAAN tätä ketjua, mutta aloitan myös uuden Sisäministeriön salaiseksi tarkoitettu "kehotus".

    • ddddddddddddddd

      Uskomatonta miten Ilkka on annettu pilattavaksi. Siis kuka tuota vielä lukee? Ilkka aliarvioi jatkuvasti lukijansa ja kerronta on kuin lapsille. Ihmisten älykkyyttä ei ikinä kannata ylenkatsoa, siitä ei kukaan tykkää.

    • PitäkääTunkkinna

      Hienoa huomata, että en ole ajatusteni kanssa yksin. Etelä-Pohjanmaalla asuva korkeasti koulutettu, joka on sitä mieltä että Ilkka on pilalla. Tilaus peruttu, ei tarvita meidän postilaatikossa kyseistä roskalehteä.

      • hehehehehehhhhhhhhh

        Ja siinä taas yksi amis-jonne. Uskokaa nyt, ammattikoulu ei ole mikään korkeakoulu.


      • fasffssffafasfsf
        hehehehehehhhhhhhhh kirjoitti:

        Ja siinä taas yksi amis-jonne. Uskokaa nyt, ammattikoulu ei ole mikään korkeakoulu.

        Suvaitsevainen paljastaa oikeat kyntensä olla kunnioittamatta raskaan työn raatajia. Ammattikorkeakoulu sen sijaan sellainen korkeakoulu on.


    • sdagsdfhdsgfhs

      Ilkka on hyvä lehti jolla on loistava päätoimittaja. Satu on kaunis ja empaattinen ihminen joka ymmärtää asioita ja osaa kirjoittaa kansantajuisesti. Tyhmyytensä paljastaa se joka moittii Ilkka-lehteä. HYvä Satu, jatka samalla linjalla, älä välitä näistä persu-rakkikoirista, ei heistä ole harmia kuin itselleen.

      • voi_raukkaa

        Voi sua raukkaa, ethän sinä ymmärrä fiksuudesta mitään.


    • PyrkiiköHesariin

      Minä ja suuri osa sukulaisistakin on Kepulaisia,mutta kaikki on samaa mieltä että nyky Ilkka ja päätoimittaja toimivat vastoin lukijakuntaa ja heidän arvojaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe