Muutan Kanadaan.

Kanadafanmiäs

Muutan Kanadaan. Pistin jo hakemuksen Kanadan kansalaiseksi.

15

159

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KanadaKanada

      Kanada on pitänyt oman valuuttansa eikä ottanut käyttöön US dollaria, koska se on erillinen maa. Suomi ei ole itsenäinen yhteisvaluutassa.

    • muslim.canada

      Kanadassa on jo yli miljoona muslimia ja lisää tulee. Se on jo maan toisiksi suurin uskonto. Kanadassa on asukkaita reilut 33 miljoonaa.

    • TeamKanada

      Kanadan suuntaan voi toki lähetellä lappusia, mutta käytännössä tarvitsee olla jo työpaikka siellä jo varmistettuna.

    • VeiVei

      Koska et todennäköisesti ole lähtöisin syyriasta sinulla ei ole mitään mahiksia.

      • seula.mennä

        Jep. Normaaleilla ehdoilla työnhakijaksi tuleva eurooppalaine syynätään tarkkaan ja laskeskellaan koulutus- ja työkokemuspisteitä.

        Humuperusteella pääsyyn riittää, kun sanoo rajalla "asylum".


      • Tietynlaiseteivaanpääse

        Kyllähän se nyt vähän mietityttää jos joku näin hyvästä maasta kun Suomi randomilla vaan lähtee Kanadaan. Mikä on syynä? Kanadan mielestä luultavasti susta oo Suomessakaan mitään iloa niin miksi ihmeessä he sut ottaisivat sotaa pakenevien tilalle? Ja jos Kanadan mielestä olisi järkeä joku suomalainen jostain syystä ottaa sinne hommiin niin sellainen tyyppi ei täällä palstoilla valita. Järki käteen taas kerran.


    • gfgfhdjhdj

      Se on aina hienoa kun joku pääsee pois Suomesta,nyt yritän kouluttaa omat lapseni ja kannustaa heitä opiskelemaan, olen jo vuosia kannustanut kielten opiskeluun että on kielitaitoa kun toivottavasti pääsette johonkin euroopan maahan töihin ja asumaan ja perheenperustamaan ,olen kertonut mitä on Suomessa ja mitä Saksassa,Itävallassa ym. euroopan maissa, niin he onneksi alkavat itsekin olla sitä mieltä että täältä olisi hyvä päästä pois.

      • fghfgjhgfk

        Ne, joilla on eniten taitoa, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta, ovat arvokkaita kansalaisia. Olisi hienoa, jos sellaiset jäisivät korjaamaan Suomea tästä nwo-sotkusta, eivätkä lähtisi muihin maihin. Siellä heidän osallistumistaan maailmanparannukseen rajoittaisi vieras kieli ja kulttuuri. Ja he olisivat omalta osaltaan toteuttamassa juuri sitä kansallisvaltioiden tuhoamista, mihin nwo-agenda pyrkii. Minä läksin kerran, mutta nyt palattuani Suomeen aion omistaa kaikki voimani ja osaamiseni oman maan pelastamiseen. Tämä on minun maani. Meidän suomalaisten maa. Miksi jättäisimme sen vieraiden tallaajien ryöstettäväksi ja itse pakenisimme maahanmuuttajiksi jonnekin muualle? Korjataan meidän Suomi!


      • jo.riittää

        Ei Suomeen tosiaan kannata jäädä jos vaan johonkin muualle kelpaa, ei nuorten eikä vanhojenkaan.
        Tämän maan kehitys on kulkenut jo pian 30vuotta sellaista rataa, että ei täällä ole nuorille osaaville, työnhaluisille ja aloitekykyisille mitään mielekästä tarjottavaa. Ja mitään merkkejä paremmasta ei ole, päinvastoin typerämmäksi muuttuu touhu koko ajan. Parempi kun alkaa rakentamaan sitä omaa elämäänsä alusta pitäen jossain ihan muualla, niin ei tarvitse vanhana katua.
        Eikä tänne ole eläkeläistenkään syytä jäädä. Miksei muuttaisi johonkin toiseen maahan jossa tulee suomalaisella eläkkeelläkin kohtalaisesti toimeen ja jossa on miellyttävämpi ilmasto? Suomessa moni vanhus vaan jämähtää homeiseen kerrostalokämppäänsä telkkarin ääreen odottamaan kuolemaa, vaikka voisi aloittaa työuran jälkeen ihan uuden elämän muualla, opiskella uutta kieltä, tutustua uuteen kulttuuriin. Kyllä 65 vuotta räntäsadetta ja sosiaalidemokratiaa luulisi riittävän yhden elämän tarpeisiin.


    • lapsetensin

      Toivottavasti lapseni pääsee ulkomaille asumaan ja töihin ja itse vaimon kanssa odotamme eläkeikää ja espanjaan muuttoa,suomesta myydään kaikki omaisuus pois ja espanjaan ehkä vuokralle tai oma asunto.Espanjassa saamme paremman terveydenhuollon, ruoka ja vuokra on kohtuullisia verrattuna suomeen ruoka varsinkin tosi halpaa,sitten kun suomessa vielä tavallisten ihmisten päähän potkimisen lisäksi meitä kurittaa vielä sijainti ja ilmasto ei paljon kaipuuta jää tähän holhouslandiaan.

    • Paskamaa

      Minut kutsuttiin Kanadaan hyviin töihin. Ei halunnut pentele vaimo lähteä ja nyt ollaan jo liian vanhoja yrittämään uudestaan. Olisi pitänyt mennä, kun vielä jouduin työttömäksikin vanhoilla päivillä ja pätevyyteni huipulla. Suomikin on jo ihan p.skana!

    • KanadanSointulaMielessä

      Kanada on jotenkin tuttu suomaiselle, mutta paljon isompi, puhtaampi, paljon enemmän järviä ja jokia, isompi ja kirkkaampi meri isoine kaloineen, paljon enemmän metsiä, vuoria ja koskematonta erämaata, eikä puupeltoja kaikkialla ja metsäojia, joiden kautta suovedet ovat samentaneet kaikki järvet. Näin ollen Kanada on isompi ja parempi, kuin Suomi kaikilla mittapuilla. Valitettavasti rikollisuus on sielläkin lisääntynyt maahanmuuttajien myötä - kuinkas muutenkaan. Se arveluttaa varsinkin kaupunki- ja asutusalueilla, kuten ryyppääminenkin kaikkialla Kanadassa. Toisaalta esimerkiksi Ottawassa voi Kanadan itsenäisyyspäivänä kokea sellaista iloa, mitä ei Suomessa itsenäisyyspäivänä voisi edes kuvitella. Se on iloinen juhla, kuin vappu Suomessa! Vancouverissa ihmisten kanssa keskustellessani olen kokenut heidän olevan onnellisia ja tuntevansa Kanadan omaksi maakseen. Hyvä tunne on aina täyttänyt siellä mielen. Tosin en tiedä miten on tänäpäivänä, mutta ainakaan toistakymmentä vuotta sitten ei näkynyt juurikaan muita maahanmuuttajia kuin vähän aasialaisia, jotka elelivät nähtävästi oikein hyvin ja täysin sopeutuneesti - ainakin ne joiden kanssa minulla on ollut kunnia puhua.

    • Juupajoopajaa

      Orwellin "Isoveli valvoo"-järjestelmä on Suomessa toteutunut lähes jo täydellisesti. Kumma kun tätä "Vuosi 1984"-kirjan ajatuksia pidettiin ennen pelottavana utopia ja nyt se on meillä. Muistan tunteen oikein hyvin ja tänäpäivänä ei voi kuin hämmästellä miten maailma kehittyy, jos on kehittyäkseen.

    • sdfghj

      Canada on hieno maa, siellä laillistuu kannabis ensi vuoden alusta.

    • jippojabbo

      No, piti nyt Sinunkin tulla pilaamaan hyvä tunnelma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe