Avaruusolentojen tekemä manipulointi

apuuva

Riittääkö folio eristämään avaruusolentojen tekemän mielenhallinnan vai pitääkö sitä olla useampi kerros? Onko Kaarlo kokeillut tätä? Auttaako se?

28

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Manipuloitu

      Tässä resepti: Reilusti vedetään päänympäri kakspuoliteippiä, siihen sitten pari kiekkaa alumiinifoiliota ja lopuksi uimalakki päähän. Tepsii muuten monenlaiseen manipulointiin. PS. jesaria kun tuon komeudenpäälle vielä laittaa niin a´vot.

    • poishuuhaat

      Täysin asiaton keskustelu, joka kannattaa poistaa. Sananvapautta voi käyttää myös väärin, eli nyt sanomme kuten demari ennen: Pankaa siltä jne.

      • galaksinsiniset

        Taitaa olla avaruusolento tai niiden agentti kun pyytää näinkin tärkeää asiaa poistamaan. Kansa tulee heräämään ja tietämään totuuden!!!


    • öhästähänellemy

      Näin on, Nurmikumpu kokeilu kuulemma alufoliolla, mutta liika myöhään, ne oli ufot jo manipuloineet hänet sätkynukekseen.

    • HERÄTKÄÄ

      Harmaat avaruusolennot ovat maan alla asuvien demonien käskyläisiä. He ovat pahan voimia ja hyvän sinisen galaktisen liiton vihollisia. Monet tuntevat siniset paremmin enkeleinä tai taivaallisen armeijan joukkoina.

      • k.n.888.ufologikemijärvi

        -Tuossapa on ilmaiset kantansa asiaan nuo monet foliokansan persoonat... -Huvittaa tuo trollien armeijan vouhottaminen, -onko he alkaneet arvelemaan, -että jos sittenkin Kaarlo Nurmikumpu tulee ensikeväänä,
        -Kemijärven kuntavaalissa KTP: n vaaliliitosta valtuutetuksi? Jumalan lähetti, ja en ole pirujen käskettävä... -
        -Omaan proletaarisen sivistyneen olemuksen ja luonteen, -ja joka pysyy aatteelleen uskollisena, -sekä tunnustaa loputtomassa maailmankaikkeudessa, -kauempana ja lähempänä olemassa, -n. s. äärettömän paljon myös ns. älyllisiä.
        -Ihmiskunnan tietoisuus on hyvin rajallinen tuosta äärettömästä todellisuudesta, jolla ei ole alkua eikä loppua.., joka pääasiassa on amteriaa, ainetta, muta on myös ns. aineettomuutta.
        -Ihmisessä on valtaosa materiaa, -mutta on noin 0.007 g aineettomuutta...

        -Materia on ensisijainen ja henki, sielu, tajunta toissijainen ja riippuvainen
        materiasta eli aineesta... -Maailmankaikkeus, avaruus, -luonto on ikuinen, mutta esim. Maapallo vain muodostui hajonneista planeetan kappaleista
        -ja lopulta tuhoutuu kappaleiksi, -ja taas uusi vaihe kehityksen spiraalissa alkaa.
        -Näin syntyi tämäkin aurinkokunta sen suren räjähdyksen 13. 7 miljardia vuotta sitten -sen jälkeen, -mutta maailmankaikkeudessa tämä on vain pienen pieni atomi...

        Elämän alkiot siirtyivät tänne ulkopuolelta muodostuvan uuteen planeettaa,
        -ja niiden juuret ovat tuolla äärettömässä ja loputtomassa luonnossa, -sillä se dialektinen materialismi tämän faktan todistaa. sen kehityksen tiedonhaluisille.

        -Joten folio ei sovi tiedostamisen haluiselle päänympäri, -vaan niille ns. trolleille, -jottei he aina puhkuisi pas ... kaa!.

        Ystävällisesti k. n.888.ufologikemijärvi.., -alias: -Kaarlo Nurmikumpu


      • k.n.888.ufologikemijärvi

        -Tuolla ylempänä on tullut - "Jumalan lähetti, -ja en ole pirujen käskettävä"...
        -No asia pitää olla näin: -En ole jumalan lähetti, -ja en ole pirujen käskettävä!

        -Välttämätön oli tehdä täsmentävä korjaus.

        Kaarlo N---u... Kemijärvi


    • foliohattu

      Edesmennyt Rauni Luukanenkin varoitti näistä asioista. Nämä voivat kuulostaa huvittavilta tai jopa naurettavilta mutta ne ovat todellisia. Maailmassa on taho joka haluaa orjuuttaa ihmisrodun.

    • hyväesimerkki

      Nurmikumpu on täysin niitten orja, se tolkuttaa samoja lauseita vuodet ympäri, niin kuin rikkinäinen gramofoni.
      Ufot on pyyhkineet häneltä aivoista kaiken, paitsi jättäneet hänet jonottamaan niitä samoja lauseita.

      • kaa.nurm.oma.viesti

        -Veljet ja sisaret ovat esittäneet hyvin mielenkiintoisia erittelyjä allekirjoittaneesta, -koska olen näilläkin palstoilla raportoinut havaintoja ns. ufoista.
        -Väittävät, -että olen täysin humanoidien orja.
        -Jos olen jonkun orja, -olen vanhuuseläkeläisenäkin vielä ns. - palkkaorja.

        Porvarien propaganda ei ole pystynyt minuun, -joten olen sen jälkeen, -kun rippikoulupappi 1955 Sallassa -ripitti minut irti uskon kahleista, -siirtynyt asteittain nykyiseen maailmankatsomukseeni, -ja jossa asemassa olen saanut tehdä noita havaintoja.
        -Kummastakohan he oikeasti minua jyrsivät, -siitäkö, -että olen marxilais - leniniläinen kommunisti, -(työväenluokan kommunistisessa puolueessa, -KTP: a), -vai siitäkö, -että saan havaintokokemuksia - UFOISTA?
        Itse veikkaan. -että ideologisesta vakaumuksestani kaikki herja johtuu, -että jyrsivät kaikista, -nimelläni mainituista kirjoituksista, -ja jopa monet esiintyvät minun persoonassa.., - nimivoroina

        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • afgrahamm

        Mikä teitä vaivaa? Oletteko tipahtaneet käenpesästä? Avaruusolentoja on toki monenlaisia mutta heitäkään ei voi leimata hyväksi tai pahaksi koska nämä asiat ovat yksilöllisiä.


    • toteanpavaan

      K. Nurmikumpu on kommunisti.

      • Kuningaskunta

        Mitä merkitystä? Oli kapitalisti tai kommunisti niin kaikki tiet vievät kansallissosialismiin. Voi olla vain yksi johtaja.


      • Tuonkehitykenkannalla

        Olen, vaan -en kannata kansallissosialismia., -vaan työväenluokan johtamaa sosialismia, -siis yksi luokka, työväenluokka vallassa ja johtamassa suurta harppausta kapitalismista korkean vaiheen kommunismiin asti.
        -Päätän laulunsanoin: -Ei muuta johtajaa ei luojaa, kuin kansa kaikkivaltias"...

        K. N. - KEMIJÄRVI


    • löylykauha

      paras keino on työntää löylykauha perseeseen

    • avaruusolio

      Avaruusolennot eivät manipuloi ketään, sillä ne ei alennu ihmisen materiasta kehityksen kautta syntyneen ihmismielen sairaalle tasolle.
      Jos sellaista ilmenee, niin ne eivät ole oikeita olentoja, vaan ihmisen itsensä luomia, eli näkijänsä itsensä luomia, eikä ne ole erllisiä näkijästään.
      Amerikassa on miljoonia sellaisia, jotka ovat itse mielessään luomiensa avaruusolentojen kanssa yhteyksissä.

      Hän ei ole tekemisiissä, minkään laisten olioiden kanssa, vaan suorassa yhteydessä kaiken lähteeseen jonka osa meidänkin elä on

      Ihminen on kuitenkin menettänyt yhteydensä omiin juuriinsa , materiasta kehityksen kautta syntyneen ajallisen egonsa takia

      • daaviid

        Avaruusolentoja kiinnostaa ihmisten ydin eli sielu. Raamatussakin tästä mainitaan mutta valitettavasti asia on ymmärretty väärin.


      • avaruusolio
        daaviid kirjoitti:

        Avaruusolentoja kiinnostaa ihmisten ydin eli sielu. Raamatussakin tästä mainitaan mutta valitettavasti asia on ymmärretty väärin.

        Ihmisen ydin ei ole sielu, koska se on materiasta kehityksen kautta syntynyt, ja se on menneisyydessä ihmisen telkemien valintojen seurauksena syntynyt.
        Uskonto pitää sitä jumalallisena alkuperältään, mutta muta sitä se ei ole.
        Uskonto on keksinyt lunastusopin, jossa ihminen pääsee kuolemanjälkeiseen taivaaseen, jota ei kuitenkaan ole olemassa

        Näin se pääsee hallitsemaan ihmismieltä, jotta se voisi ikuisesti hallita sitä.
        Siihen tarvitaan kuitenkin ihmisen kärsimystä ja väkivaltaa, jotta ihminen ei pelastuisi tuosta kärsimysten ja väkivallan pyörästä.

        Jos niin kävisi, että ihminen vapautuisi, niin kaikki pelot ja kärsimykset päättyisivät, ja uskonto kävisi tarpeettomaksi
        Myös ateistikin ovat uskovaisia, ne uskovat että jumalaa ei ole olemassa

        Hänellä ei ole enään sielua jiota uskonto ja aatteet jumalineen voisi pompottaa


      • tätämieltäolen

        Yllä tupossa on mielenkiintoista, mutta niin epäjohdonmukaiset päätelmät. Hän arvaile, että ateistilla ei enää ole sielua, sitä 0.007 g: n aineetonta osaa ihmisessä.. On sielu ateistilla, kuten uskovaisella, ja s sielu ei pompota ketään, vaan siinä kulttuurissa mihin syntyy, pompottaa aatteet tuone tai vastaan, mutta aatteet eivät ole ikuisia yhteiskuntaluokka ja puolue arvoja. Siitä syystä, ettei luokkayhteiskunnat ole ikuiset, ne syntyivät reilun 3000 vuotta sitten ja jossain vaiheessa kehityksen välttämättömyydestä ne lakkaavat olemasta, -ne lopetetaan ihmisiä jakavana luokkajärjestelminä.

        Tätä mieltä harmajapääkaarlo, (nimimerkki) -mikä ei enää kelpaa tähän foorumiin pyrkiessä...
        Alias Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


    • Piipaapiipaa

      Hoitoon ja HETI! Lääkitys päälle ja pakkopaita päälle.

      • kovanlinjanpedot

        Tuo edellä on muunnettu< kiihotusta suhteessa - "tallin taakse"!


    • lääketieteellisesti

      Ufojen näkeminen on kyllä täyttä harhaa, äänien kuuleminen ja harhojen näkeminen on mielenterveyden ongelma.
      Näyttää niitä ongelmaisia jokunen löytyvän myös Kemijärveltä.

      • scotty

        Jos täällä käpykylässä sattuu näkemään kauniin naisen niin takuulla on harhaa mutta ufoista en tiedä. Avaruus on niin julmetetun suuri joten satavarmasti siellä on elämää ja älykästäkin. Täysin typerää edes ajatella että me olisimme ainoat.


      • onkin_uskon_asia
        scotty kirjoitti:

        Jos täällä käpykylässä sattuu näkemään kauniin naisen niin takuulla on harhaa mutta ufoista en tiedä. Avaruus on niin julmetetun suuri joten satavarmasti siellä on elämää ja älykästäkin. Täysin typerää edes ajatella että me olisimme ainoat.

        Kyllähän ufoihin voi uskoa ken haluaa, uskotaanhan jumalaankin, eikä sitä ole kukaan nähnyt samoin kuin ei ufoakaan.
        Jumala on vielä siitä erikoinen kun sillä tehdään bisnestä ja sotija käydään ja kurkkuja katlotaan. Ufot eivät ole ketään häirinneet eikä heistä ole haittaa joten uskokoon kentahtoo. Minä kuitenkin uskon faktatietoihin niin uskonnon kuin ufojenkin suhteen.


      • eläintarha
        onkin_uskon_asia kirjoitti:

        Kyllähän ufoihin voi uskoa ken haluaa, uskotaanhan jumalaankin, eikä sitä ole kukaan nähnyt samoin kuin ei ufoakaan.
        Jumala on vielä siitä erikoinen kun sillä tehdään bisnestä ja sotija käydään ja kurkkuja katlotaan. Ufot eivät ole ketään häirinneet eikä heistä ole haittaa joten uskokoon kentahtoo. Minä kuitenkin uskon faktatietoihin niin uskonnon kuin ufojenkin suhteen.

        Ehkä me kaikki näemme ja koemme Jumalan koska hän on kaikkialla. Me emme vain ymmärrä. Ihminen on vain tyhmä eläin.


      • salztser

        C 317 E / 26 Euroopan unionin virallinen lehti
        31.10.2013 (English version)

        Question for written answer E-010590/12 to the Commission Hans-Peter Martin (NI) (20 November 2012)
        Subject:
        International rules on the use of drones
        .
        Analysts suggest that the EU should develop international rules on the use of unmanned aerial vehicles (drones)deployed in surveillance missions and targeted killings, in order to prevent broadly defined rules from the USA being put into general use. A Commission working document deals with the civil applications of drones. However, that document does not mention some of the ethical issues involved, in particular psychological effects and potential abuse

        1. Does the Commission plan to propose an international initiative on the definition and harmonisation of the rules on the use of drones for civil and non-civil surveillance purposes?

        2. Does the Commission plan to propose an international initiative on the definition and harmonisation of the rules on the use of drones for acts of aggression during conflicts and in non-conflict situations?

        Answer given by Mr Tajani on behalf of the Commission
        (24 January 2013)
        As mentioned in the Commission working document referred to by the Honourable Member, the Commission is leading the preparation of a Roadmap for the safe integration of Remotely Piloted Aircraft Systems into the nonsegregated airspace (airspace subject to air traffic control). This initiative will enable the development of innovative civil applications of RPAS, thus creating jobs and growth. A very important aspect of RPAS pertains to the number of civil applications that RPAS could deliver which is
        growing in line with the progress of technology including frontier surveillance, rescue operations, environmental applications, etc.

        RPAS used for surveillance purposes must comply with the European and national laws on the protection of privacy,personal data and other fundamental rights. Ensuring compliance with these rules remains predominantly theresponsibility of the Member States. The Commission, however, plans to undertake actions to promote compliance of RPAS surveillance applications with the existing law.
        The Commission does not intend to propose initiatives to define international rules on the use of RPAS for surveillance or acts of aggression.


        Siispä komission tarkoituksena ei ole ehdottaa, EU:n kansainvälistä
        lainsäädäntöä tehtäväksi tunnistamattomille lentäville esineille,
        elikkäs UFO:ille, ja joita tässä kutsutaan RPAS-drooneiksi.


    • pilpilpilpilpilpil

      Tytöllä oli huulillaan pil.. pil.. pil.. ..kullinen mehu..pil.. pilli jota hän imi kuin kul.. kul.. kultansa kullia.

    • dejavuuvuu

      Raamattu kuvaa historiaamme. Siinä mainitaan kuinka avaruusolennot yhtyivät maan tyttäriin. Tämän jälkeen heidät potkaistiin ulos galaktisesta liitosta. Tilanne olisi siis sama jos me ihmiset yhtyisimme lehmiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe