Nopeasti selvisi

tuhmeliini_naiseksi

Kun aloin seurustella aikoinaan nykyisen naiseni kanssa mietin että mitenkä selvittäisin hänen seksuaaliset halunsa...Lähinnä että pitääkö seksiä suhteessa tärkeänä ja jne. Olin hiukan pettynyt aikaisemmissa suhteissani naisten haluttomuuteen. Pari kuukautta tapaamisen jälkeen selvisi ilman kysymättä...tultiin ravintolasta kotiini, suudeltiin jo aika kiihkeästi eteisessä ja sitten makuuhuoneessa nainen vaan riisui itsensä paljaaksi ja kysyi suoraan kiinnostaisko kunnon pano. Yllätyin koska minä olin se joka oli tähän asti kysynyt naisiltani mutta nyt tuli suoraan ja kiertelemättä. Nainen kävi kiinni epäröimättä ja kunnolla, heti veivaamaan veitikkaa ja siitä sitten itse asiaa. Hässittiin siinä kunnolla ja nainen osasi kyllä asiansa ja tuntui tietävän mistä mies tykkää..kertoi myöhemmin olleensa seksisuhteessa ja seurustelleensa nuoresta iästä huolimatta kahden miehen kanssa joten kokemusta oli näemmä kertynyt. Tänäkin päivänä vaikka yhdessäolo vuosia on kertynyt seksi ei ole paljoa muuttunut ja sitä on säännöllisesti. Toiset naiset ovat vaan seksuaalisesti aktiivisempia kuin toiset ja jotkut eivät halua lainkaan. mielihyvää. En voisi ajatella että olisin ilman seksiä naisen kanssa suhteessa...pettäminen tulisi eteen kuten joillakin kavereilla on käynyt mikä on sinänsä harmi suhteen muuten toimiessa.

17

647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • happy.for.you

      Hyvä juttu. Olisi kyllä karmaiseva tilanne olla haluttoman naisen kanssa ja sellaisen naisen kanssa joka tylsää vain tylsästä perus-seksistä.

    • åpokpkwo

      Täytyy silti tähän kommentoida, että tulevaisuudesta ei voi tietää. Esimerkiksi itselläni halukkuus on vuosien myötä seilannut. Ihan nuorena, eli teinistä n. 27 vuoteen saakka olin aivan kiimainen suoraan sanottuna. Olin parissa pitkässä suhteessa koko ajan se halukkaampi ja rohkeampi. Sitten syntyi lapsi, mikä himmasi selvästi tahtia. Minusta tulikin äiti, mikä muutti paitsi elämää ja minua, niin minun ja miehen suhdetta. Toinenkin lapsi tuli. Meidän välillä toimi edelleen yhteistyö ja ystävyys, mutta seksuaalinen vire kuoli. Samoin kuoli huumori, se oli vielä isompi asia. Erokin ajan mittaan tuli, monestakin syystä.

      Sinkkuna elin pari vuotta, eikä seksiä tehnyt mieli juuri koskaan. Itsetyydytystäkään en juuri harrastanut, en kokenut tarvetta. Onnellinen olin silti, yllättävänkin onnellinen.

      Löysin kuitenkin lopulta upean miehen, joka sai minut "heräämään" seksuaalisesti. Meillä oli lähes vuoden ajan seksisuhde ilman sitoumuksia, joka lopulta johti parisuhteeksi. Seksiä ei koskaan määrällisesti ollut kuten teineillä, mutta laadultaan upeinta mitä koskaan. Oksat pois! Minä olin hyvin aloitteellinen, rohkea ja halukas.

      Seksielämäämme tuli ryppy kuitenkin parin yhdessä eletyn vuoden jälkeen. Mies möläytti jotakin, josta minä sain kolhun itsetuntooni. Eikä auttanut mitkään miehen selitykset tms. Ei edes se, että tiedin miehen rakastavan ja ihailevan minua. Haluavankin. Minä en enää yhtäkkiä osannutkaan nauttia seksistä. Sen jälkeen seksistä tuli minulle mekaaninen suoritus. Minä tyydytin miehen, koska elimme yhdessä, ja halusin olla hyvälle miehelle hyvä. Sydämeeni kuitenkin sattui, koska se ensimmäisten kolmen vuoden viihko oli mennyttä, enkä esimerkiksi orgasmia enää kyennyt saamaan.

      Tuota kautta kesti kaksi vuotta. Seksiä siis oli, mutta minä olin haluton. Mieskin kärsi tilanteesta paljon. Toisinaan siitä puhuttiin, toisinaan yritettiin olla puhumatta. Mikään ei auttanut.

      Hiljalleen yritin kasvattaa itsetuntoani takaisin, mutta en onnistunut. Mutta sen sijaan kehitin hiljalleen kyvyn olla ajattelematta asiaa. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että kuvittelin sängyssä silmät kiinni, että olen joukkoraiskauksen kohteena, jonkun koneen pantavana tai jotakin muuta, jota en voinut personoida mieheeni, enkä sitä kautta siihen seikkaan, että olen epävarma. Tätä kautta opin löytämään satunnaisesti orgasmin uudelleen. Kun se löytyi, niin minullakin toisinaan alkoi tehdä ihan mieli harrastaa seksiä.

      Tuosta on nyt pari vuotta. Meillä on seksiä 1-2 kertaa viikossa, joista minä ehdotan vajaa puolet kerroista. Yhtä usein saan orgasmin.

      Tulevaisuudesta en tiedä, että mihin suuntaan seksuaalinen vireeni kulkee. Tälläkin tasolla pärjää. Mutta täytyy sanoa, että kyllä monet seikat elämässä voi vaikuttaa ja muuttaa asioita.

      • mikä.äitiydessä

        Miksi niin usein kuulee että lapsen saaminen hyydyttää seksihalut?


      • Ajatella, jos muutkin asiat parisuhteessa ja maailmassa olisivat yhtä pienestä kiinni.


      • kuitenkin_vähän
        mikä.äitiydessä kirjoitti:

        Miksi niin usein kuulee että lapsen saaminen hyydyttää seksihalut?

        Nainen varmasti kokee että enää ei ole tarvetta seksiin kun lapsi syntyy...ehkä ja olen mies joten ei osaa sano tarkkaan...meillä ei seksi kuollut lapsen saantiin, väheni mutta oli silti välillä enemmän välillä vähemmän ja molempia tyydyttävää.


      • åpokpkwo
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Ajatella, jos muutkin asiat parisuhteessa ja maailmassa olisivat yhtä pienestä kiinni.

        Niin, jokainen itse määrittelee sen, mitkä asiat ovat pieniä ja mitkä suuria. Aihepiiristä riippumatta.

        Jollekin pettäminen on välitön ero, toiselle se on inhimillinen herpaantuminen... Jollekin kiroileminen on järkyttävää kohtuuttomuutta, toiselle tavallinen tapa puhua. Jollekin ulkonäköön puuttuminen on sydämetön loukkaus, toiselle se on rakentavaa keskustelua. Lista on loputon. Me ihmiset olemme niin kovin erilaisia. Jokaisella on jokin herkkä paikka.


      • åpokpkwo
        mikä.äitiydessä kirjoitti:

        Miksi niin usein kuulee että lapsen saaminen hyydyttää seksihalut?

        Minä voin vastata vain omalta osaltani. Entisessä suhteessani oikeastaan syy ei ollut lapsi tai lapset sinällään, vaan koko parisuhteen tasapainon muuttuminen lasten jälkeen. Koko elämäntyyli meni uusiksi. Aiemmin olimme nuoria aikuisia, jotka viettivät aikaa ystävien kanssa, käytiin viihteellä, valvottiin iltaisin, käytettiin rahaa vaatteisiin... Mies opiskeli. Kun lapset tulivat mukaan kuvioon, oma arvomaailmani muuttui. Minä esimerkiksi pistin myyntiin (naurettavan) liki 100 korkokenkäparin kokoelmani. =D Nautin suunnattomasti äitiydestä ensimmäisestä päivästä saakka! Viihdyin kotona, minusta tuli kotiruuan tuoksuinen ja rauhaa rakastava äippä. Ajatus esimerkiksi siitä, että olisin lykkinyt lapsia vähän väliä hoitoon oli ahdistava. Toki joskus mummolaan menivät yöksi, mutta en kokenut siihen erityistä tarvetta. Pidin huolta kodista, opettelin leipomaan entistä paremmin, tutustuin uusiin äippäkaveihin... Minä en oikein kokenut yhteyttä edes enää niihin miehen kautta tulleisiin lapsettomiin pariskuntiin kaveripiirissä.

        Samaan aikaan mies koki suunnatonta tarvetta tienata rahaa. Hänelle uran luominen nousi suureen arvoon. Hän oli päässyt työpaikan makuun ja pärjäsi siellä. Hän suunnitteli ja haaveili, että kuinka voimme vaikka reissata, ostaa sijoitusasunnon, shoppailla merkkivaatteita... Kaiken aikansa hän käytti työhön. Nämä olivat asioita, joista itse en koskaan ollut haaveillut, ja lasten myötä vielä vähemmän. Minä en rahaa kaivannut, vaan haaveilin pienestä talosta jossain maalla. Miehelle oli edelleen tärkeää myös konserteissa käyminen yms. Minua ei kiinnostanut, joten mies kävi kavereidensa kanssa. Mulle se oli ok, koska viihdyin kotona.

        Me kasvoimme eri suuntiin. Tämä näkyi väkisinkin siinä, että kotona tuntui olevan vain joku kaveri, jonka kanssa on yhteinen jääkaappi ja lapset. Haaveet, unelmat, arjen sisältö... Kaikki erotti meidät. Ja kun ei ollut edes haluja löytää sitä yhteistä. Kaikki mitä minä ehdotin, oli miehen mielestä tylsää. Kaikki mitä mies ehdotti, oli minun mielestäni tylsää. Sellaisessa tylsyydessä ei muuten seksielämä kuki! Ei meillä juurikaan riitoja ollut, koska sellainen perus käytännöllisyys ja kotona elo toimi ihan hyvin. Samoin kasvatusasiat.

        Eroajatusten tiimellyksessä tuli sitten pettäminenkin kuvioon. Se ei ollut syy eroon, vaan ennemminkin ymmärrettävä osa kokonaisuutta. Tänä päivänä kun exän elämää seuraan, niin olen onnellinen niistä seikoista, jotka hänen elämässään on juuri kuten hän aikoinaan toivoi, mutta myös hyvin onnellinen siitä, ettei minun enää tarvitse elää hänen kanssaan.;) Meidän elämä kulki vain eri suuntiin. Sitä ei olisi pelastanut edes toimiva seksielämä.


      • Johanna37

        Nimim åpokpkwo.
        On hirveää että pakotit / pakotat itsesi suostumaan seksiin. Teet itsellesi kauheaa väkivaltaa, manipuloit ja häpäiset itseäsi kun et suojele itseäsi. Sinä olet itse itsesi paras ystävä. Nyt olet hylännyt hänet, kääntänyt hänelle, parhaalle ystävällesi, selkäsi.
        Sanot että tyydytit miehesi koska elimme yhdessä.... ''silti sydämeeni sattui''.
        Toimit itseäsi vastaan, siksi sattui. Sitten ryhdyit entistä väkivaltaisemmaksi itseäsi kohtaan. Kehittelit keinon selviytyäksesi seksistä: Kuvittelet miehesi tilalle joitakin toisia, kyse on joukkoraiskauksesta. Manipuloit itseäsi siis rankasti.
        Entä jos tapahtuisi jotain kohtalokasta että sinun olisi noustava omille jaloille, löydettävä voimia omasta itsestä? Miten se olisi mahdollista kun olet kääntänyt itsellesi selän, olet kadottanut itsesi?


      • iuiuy
        mikä.äitiydessä kirjoitti:

        Miksi niin usein kuulee että lapsen saaminen hyydyttää seksihalut?

        Naiselle on raskausaika ja synnytys todella uuvuttava kokemus niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Hormonit jyrää, mieliala vaihtelee laidasta laitaan. Ennen lapsen syntymää on univaje, kun missään asennossa ei ole hyvä olla. Lapsen syntymän jälkeen univaje lisääntyy - hyvin harvoin vastasyntynyt nukkuu enemmän kuin 4 tuntia putkeen. Jotkut eivät nuku vuoteen kuin tunnin tai parin pätkiä. Täytyy olla mies tai lapseton nainen kyselläkseen" miksi lapsen saaminen hyydyttää seksihalut". Myös luonto on tarkoittanut näin, sillä jos tai kun seksihalut lapsen synnytyksen jälkeen hyytyy, niin uusi raskaus ei ala! Sillä se ei ole syntyneen lapsen eikä heidän äitinsä kannalta hyväksi.

        Siinä vaiheessa, kun lapsi on vanhempi, ja heitä on mahdollisesti enemmänkin, tarvitaan seksin suunnitteluun rutosti aikaa, jotta siihen voi keskittyä. Nii-in, nainen tarvitsee seksistä nauttiakseen vähintään 20-45 minuuttia rauhallista aikaa.


      • Entänyt

        Entä sitten, kun kaksi lasta on jo muuttaneet pois ja vain 25v nuorimmainen asuu vielä kotona. Vaivaako univaje vieläkin?

        Onko halujen heräämistä odotettava vielä kauaa vai viekö harrastukset kaiken mielenkiinnon?


      • mikä.äitiydessä kirjoitti:

        Miksi niin usein kuulee että lapsen saaminen hyydyttää seksihalut?

        Tuossa edellä oli aika hyvä vastaus.

        Elämä lasten kanssa vain muuttuu. Vapaa-aikaa on entistä vähemmän päivät muuttuvat entistä ohjelmoidummiksi.

        Voi tietysti olla, että tulee fyysisiäkin muutoksia, mutta lähinnä luulen, että kyse on lähinnä elämän rytmin muutoksesta.


      • åpokpkwo
        Johanna37 kirjoitti:

        Nimim åpokpkwo.
        On hirveää että pakotit / pakotat itsesi suostumaan seksiin. Teet itsellesi kauheaa väkivaltaa, manipuloit ja häpäiset itseäsi kun et suojele itseäsi. Sinä olet itse itsesi paras ystävä. Nyt olet hylännyt hänet, kääntänyt hänelle, parhaalle ystävällesi, selkäsi.
        Sanot että tyydytit miehesi koska elimme yhdessä.... ''silti sydämeeni sattui''.
        Toimit itseäsi vastaan, siksi sattui. Sitten ryhdyit entistä väkivaltaisemmaksi itseäsi kohtaan. Kehittelit keinon selviytyäksesi seksistä: Kuvittelet miehesi tilalle joitakin toisia, kyse on joukkoraiskauksesta. Manipuloit itseäsi siis rankasti.
        Entä jos tapahtuisi jotain kohtalokasta että sinun olisi noustava omille jaloille, löydettävä voimia omasta itsestä? Miten se olisi mahdollista kun olet kääntänyt itsellesi selän, olet kadottanut itsesi?

        Ymmärsit tekstini ja nykyisen tilanteeni hieman väärin. Minuun sattui, koska en kyennyt enää nauttimaan seksistä kuten ennen. Otti suomeksi sanottuna päähän, etenkin koska seksielämä oli ollut suoraan sanottuna täydellistä hekumaa, rohkeaa ja rajatonta.

        Ja nykyisin olen oppinut orgasmin saamaan, kuten kirjoitin. Ja haluan toisinaan seksiä ihan omasta aloitteestani. Enkä ole kadottanut itseäni yhtään mihinkään. Esimerkiksi mielikuvat siitä, että moni mies panee minua, on ollut minun ihan oma fantasiani nuoresta saakka. Nykyisin vaan ajattelen sitä seksin aikana tietoisemmin kuin ennen. Ennen lähinnä mietin asiaa silloin, kun katsoin pornoa. Kyseessä on siis minun nautintoni. Minulle se mielukuva on kiihottava, nautinnollinen. En tee minkäänlaista väkivaltaa itselleni, kun annan omille fantasioilleni tilaa.

        Minulla on uskomattoman upea mies. Meidän parisuhteemme voi hyvin, rakastamma toisiamme ja kunnioitamme. Minulla ei ole miehen suunnalta mitään pakkoa mihinkään. Mies huolehtii minusta, ja hakisi minulle vaikka kuun taivaalta, jos sitä tarvitsisin. Minä puolestani tietenkin haluan kohdella upeaa miestäni hyvin.

        Olen elänyt sinkkuna ennenkin, ja jos niin joskus syystä tai toisesta kävisi nytkin, niin pärjäisin varmasti ihan hyvin. Vaikea on ymmärtää, miksi tulkitsin kirjoitukseni noin vahvasti? Minä vain kirjoitin siitä, kuinka tarve ja halut seksin suhteen elävät ajan myötä. Luultavasti elävät edelleen. Vuoden tai kahden kuluttua tilanne voi olla taas erilainen kuin nyt. Eikä siihen maailma kaadu.


    • tyytyväinen_mies

      Hiljattain tuli tutkimus jossa selvitettiin suomalaisten parien seksielämää. Yhä harvemmin harrastetaan seksiä ja vielä harvemmin tehdään lapsia, syitökin oli esim. SOME joka on monen mielestä tärkeämpää kun huomioida kumppani ja antaa hellyyttä...jotekin sairasta nyky meno. Mun nuoruudessa 90 luvun alussa treffailtiin tyttöjä ja jotkut oli tosi kiimaisia. Minäkin löysin silloin kumppanin, jälkikasvua on ja hellyys ja seksi kuuluu edelleen suhteeseen, hyvä niin ei tarvii hyppiä vieraissa.

      • 1811

        Joo, -80 ja -90 luvulla nuoret tytöt vielä flirttaili ja hymyili kun ne kulki kaduilla ja kavereiden kanssa. Nykynuoria kun katsoo niin poikkeuksetta räplätään kännykkää ja kaikilla on "murjottava-cool" ilme kasvoilla: suupielet alaspäin. Harvassa on teinit jotka hymyilee

        Tässä eräänä päivänä todistin tilannetta jossa viisi teiniä istui kahvilan pöytään. Kaikkilla kahvit pahvimukissa. Ne istui pöytään, kukaan ei edes vilkaissutkaan toisiaan, kaikki kaivoi kännykät esiin eikä kukaan sanonut sanaakaan. Ne tuijotti kännyköitä ja hörppi kahvia muutaman siemauksen. Ja kuin taikaiskusta kaikki nousivat vähän ajan kuluttua yhtä aikaa ja lähtivät mukeineen pois.

        Mietin että ei kai ne oikasti kommunikoineen kännyköiden välityksellä? Miten nuoret enää seurustelevat tai muodostavat ihmissuhteita keskenään?

        Voin olla vanhanaikainen mutta minusta oli aikoinaan (ja vieläkin) upeaa kun sai katsoa toista silmii. Sai nähdä tämän hymyn ja aistia tuoksun, käytetyn parfyymin. Sai pitää kädestä kiinni tai katsella kun toinen oli selällään nurmikolla silmät kiinni.

        Sellaista se elämä oli -80 ja -90 luvulla. Ei tekstailua murjottavien teinien ja selfie-keppien kanssa. Voihan toki olla että "mä en vaan tajuu".


      • tuollaista.se.on.nykyään

        "Tässä eräänä päivänä todistin tilannetta jossa viisi teiniä istui kahvilan pöytään. Kaikkilla kahvit pahvimukissa. Ne istui pöytään, kukaan ei edes vilkaissutkaan toisiaan, kaikki kaivoi kännykät esiin eikä kukaan sanonut sanaakaan. Ne tuijotti kännyköitä ja hörppi kahvia muutaman siemauksen. Ja kuin taikaiskusta kaikki nousivat vähän ajan kuluttua yhtä aikaa ja lähtivät mukeineen pois."

        Repesin mielikuvalle :D


      • iuiuy
        1811 kirjoitti:

        Joo, -80 ja -90 luvulla nuoret tytöt vielä flirttaili ja hymyili kun ne kulki kaduilla ja kavereiden kanssa. Nykynuoria kun katsoo niin poikkeuksetta räplätään kännykkää ja kaikilla on "murjottava-cool" ilme kasvoilla: suupielet alaspäin. Harvassa on teinit jotka hymyilee

        Tässä eräänä päivänä todistin tilannetta jossa viisi teiniä istui kahvilan pöytään. Kaikkilla kahvit pahvimukissa. Ne istui pöytään, kukaan ei edes vilkaissutkaan toisiaan, kaikki kaivoi kännykät esiin eikä kukaan sanonut sanaakaan. Ne tuijotti kännyköitä ja hörppi kahvia muutaman siemauksen. Ja kuin taikaiskusta kaikki nousivat vähän ajan kuluttua yhtä aikaa ja lähtivät mukeineen pois.

        Mietin että ei kai ne oikasti kommunikoineen kännyköiden välityksellä? Miten nuoret enää seurustelevat tai muodostavat ihmissuhteita keskenään?

        Voin olla vanhanaikainen mutta minusta oli aikoinaan (ja vieläkin) upeaa kun sai katsoa toista silmii. Sai nähdä tämän hymyn ja aistia tuoksun, käytetyn parfyymin. Sai pitää kädestä kiinni tai katsella kun toinen oli selällään nurmikolla silmät kiinni.

        Sellaista se elämä oli -80 ja -90 luvulla. Ei tekstailua murjottavien teinien ja selfie-keppien kanssa. Voihan toki olla että "mä en vaan tajuu".

        Ihania teinejä olet kohdannut! Itse inhoan sitä ekstroverttiä lajia, joka mesoaa maailman toreilla ja turuilla. Kaikki huutavat jotain, kukaan ei kuuntele, välillä mäiskitään toisia olkapäille, hohotetaan tyhjälle. Tekstailevat hiljaiset teinit kunniaan!


    • laskija_

      En voisi ajatella että olisin ilman seksiä naisen kanssa suhteessa...

      Minä puolestani en voisi ajatella olevani ilman seksiä miehen kanssa suhteessa.... Tai kun seksi tuntuu miehen kanssa ikävältä/vastenmieliseltä, tai suhteessa ei ole muuta kuin seksi. Tätä ei voi mitenkään ennalta selvittää miten suhteessa tulee lopulta käymään.

      Itse erosin exästäni jokunen vuosi sitten, 24 vuoden yhteiselon ja kolmen lapsen jälkeen. Pelkästään miehen läsnäolo rasitti, vei voimat. Ei siinä seksiä jaksanut enää ajattella. Siis tämän aviomiehen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe