Veikkaus Suomen kohtalosta

LähtöLaskentaKäynnistyi

Kuinka nopeasti Suomi saa turpiinsa annettuaan maamme salaisesti USAN käyttöön?Meneekö vuosi,kaksi vai viisi vuotta?Siis siihen hetkeen kun Venäläiset ampuu risteilyohjukset kaikkiin Suomen strategia kohteisiin,energia,rautatiet,satamat jne.Tai muuten miehittää maamme?Itse veikkaan 2 vuotta.En ole tosin itse sitä katsomassa,olen jo muualla silloin.Onnea paikallaolijoille!

18

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktaaisollakahvalla

      Suomi on muutamassa tunnissa maantasalle moukaroitu jos täysimittainen sota alkaa. USAlle Suomi on vain käyttöväline Venäjän saartamisessa. Jos meidän päättäjät lankeaa USAn paskapuheisiin niin on kyllä nyrkillä tapettavaa pelkuriporukkaa. Puolueettomuus on huomattavasti parempi vaihtoehto ja diplomaattiset suhteet molempiin ilmansuuntiin rauhan merkeissä. Onko niin vitun kova kiire juosta ns. vahvemman jalkoihin? Niin saatanan ääliöporukkaa, jota vielä osa kansasta aivottomana komppaa. Ei hyvää päivää!

      • efewwe

        Naulan kantaan.


    • sseww32

      Minä jätän tämän Natomaan ja muutan pois.

      • weeddooo

        Kiva, kiva -Menetkö Venäjälle?

        Hyvää matkaa, ihan sama minne.


      • harashoooo

        Itään vaan kaikki itämieliset. Siellä isä Aurinkoinen ottaa teidät kansan sankareina vastaan ja antaa mitaleita takin täyteen


      • seertt

        Et taida tietääkään mitä on kommunismidiktatuuri ja jonka puristuksessa puoli maapalloa oli ennen sen romahtamista, enää siitä on muistona vain Pohjoiskorea. Sitä ideologiaa kannattavia Venäjällä taitaa olla vähemmän kun Suomessa, joten Venäjä ei ole uhka, koska Siellä opetellaan demokratiaa ja se tulee siinä luultavasti menemään pitemmälle kun ns. länsimaat.


      • Aurinkoa_Idässä
        seertt kirjoitti:

        Et taida tietääkään mitä on kommunismidiktatuuri ja jonka puristuksessa puoli maapalloa oli ennen sen romahtamista, enää siitä on muistona vain Pohjoiskorea. Sitä ideologiaa kannattavia Venäjällä taitaa olla vähemmän kun Suomessa, joten Venäjä ei ole uhka, koska Siellä opetellaan demokratiaa ja se tulee siinä luultavasti menemään pitemmälle kun ns. länsimaat.

        Venäjä oli hyvässä suunnassa 90-luvulla, mutta sitten alkoi puuttinilaisten valtakausi ja kaikki näkyy menevään taas samaan suuntaan kuin 50 luvullakin. Puuttinissa ja taalinissa ei ole muuta eroa kuin että edellämainittu ei ole yhtä kovapoika hymyilemään.


    • USAonPaha

      Suomen kohtalo on isäntamaasopimuksen kautta tulla USA:n välikappaleeksi hyökkäyksessä Venäjää vastaan. Suomi, Baltia, tottakai Ukraina ja ehkä Puola ja Ruotiskin tuhoutuu USA.n maailmanparannusharhassa. Hillary Clinton ja uuskonservatiiivit on uusi Hitler. Toivottavasti Donald Trump voittaa.

    • puolueetonmaaparempi

      onhan se naton ohjuskilven seula ja natolaiset ottaa räpsä kopeilla loput.

    • ALMEERA

      Tuskin putin niin ,tyhmä on et sodan aloittas. Mut . lopettamalla kaupan käynnin suomen kanssa , saa talouden suomessa kuralle ja viisikymmentätuhatta TYÖTÖNTÄ lisää, Tulee muuten , itäsuomeen hiljasta,

      • ostampassukkahousut

        Kaupankäynnin lopettaminen länsimaiden kanssa tarkoittaa sitä että venäjän rupia syöksyy vieläkin alemmas kuin on jo nyt ja Suomalaiset aloittavat taas kohtsillään sukkahousumatkustelun leningradiin. Yksillä sukkiksilla saa pöydän täyteen votkaa ja irinan lempeä viikonlopun yli.


      • MiesJokaTuliKylmästä

        Ei putin ole lähelläkään sodan aloittamista. Toisin hillary on laajentamassa natoa ja kaatamassa hallituksia venäjän lähipiirissä. Ohjuskilpiä ja sotaharjoituksia järjestetään pikapikaa entisen neuvostoliiton ja varsovanliiton alueella. Usa se sotaa hakee ja sota syttyy silloin kun venäjälle ei enää ole muuta vaihtoehtoa kun totaalinen antautuminen tai sota.


    • Ruotsinsuomalainenoon

      Ruotsin etupiirissä olevat valtiot kärsivät todella pahasti. Olen valmis puolustamaan Ruotsia jos täytyy. Suomessa ei ole mitään niin puolustettavaa että kannattee uhrautua sen vuoksi.

      • punikkija70kääpiötä

        Sovitatko jo hametta?


      • fasfwe

        Te vitun petturi raukat. Viime sodassakin souditte massoittain ruotsiin. Olette paskahousuja vailla isänmaata. Ette ole suomalaisia ettekä ruotsalaisia, ette ole mitään.


    • ffgg435

      Minä annan maalimerkkejä Putinille ja teen myyräntyötä henkeni loppuun asti jotta Suomen tappiot olisi maksimaaliset.Minulla ei ole ollut enää isänmaata 1995 jälkeen.EU vei itsenäisyyden.Tule Putin pian!

    • ananas3

      Hyvä Putin!Tule ja vapauta Suomi roistopankkien ikeestä!

    • Punikkija7kääpiötä

      Moni unohtaa sen ettei USA Suomea liehittele vaan Suomi NATOa. Jos tuossa NATOsta joku hyötyy niin kyllä se on Suomi. Neuvostoliitto olisi aiemmin jo ottanut Suomen vaan Saksan sotilaallisella tuella pelastuimme. Nyt tuo tuki tulisi NATOlta.

      Käytännössä Suomella ei ole mitään merkitystä jos kuviteltu sota USAn ja Venäjän välillä syttyisi. Tosin siihen sotaan tarvittaisiin toinen epätoivoinen johtaja Putinin lisäksi. Sellaista ei ole näkyvissä.

      Venäjä ei tiedä onko Suomi salaisesti NATOssa, jos on niin hyvä niin.

      Mikäli Venäjä tänne jostakin syystä hyökkäisi ja maahamme pääsisi tunkeutumaan ja valtaaminen uhkaisi niin on siihenkin aseet olemassa.

      Viivytystaistelua tehdessämme lähettäisimme naiset ja lapset länteen. Sopivaa Pietariin ja Moskovaan suuntautuvaa tuulta odoteltaisiin ja tämän toteutuessa kaikki Suomen yhdinvoimalat ajettaisiin räjähdykseen asti. Valtava radioaktiivinen pilvi peittäisi suuren osan Venäjää. Tästä Venäjä saisi tuhansien vuosien vitsauksen, syövät, vammaisina syntyneet lapset, laajat asuinkelvottomat alueet ja hirveä määrä kuolleita.

      Joten sopii yritää, kyllä se hymy hyytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe