Liikkeiden aukioloajat

Kuneiehi

Mistä johtuu ettei kovin moni liike pidä oviaan auki enemmän iltapainotteisesti? Ostajat on töissä juuri silloin kun liike on auki. Illalla kun olis aikaa, liikeppä on kiinni.

18

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeiltu_on

      Ei riitä asiakkaita illaksi. Eli tosi ostaja saa vaan taipumaan aikataulunsa sen mukaan.

    • ostaj

      Niin,

      "Ostajien" tuleminen ja aikataulujen sopiminen on täysin ydinfysiikkaa, ihan oikeasti niin vaikeata , ettei kukaan käsitä, sitkun mutkun ja jne. selityksiä normaalien asioiden sopimisessa on lukematon määrä, kyllä kauppias tulee varmasti oikealle ostajalle myymään melkein koska vaan, tosin niitä on vain harvassa, turhapuroja kyselijöitä kyllä olisi tulossa haukotteleen ja kertoon miksei osta kun on väärä väri jne. pilvinpimein.

      Uusavuttomien "asiakkaiden" määrä on räjähtänyt, jotka eivät oikeasti tiedä koska pääsevät tulemaan.......

    • Semmostataas

      Kyllä sais olla auki tosiaan ihan iltaysiin asti. Harmittaa lähteä kiertelemään neljän jälkeen työmatkaruuhkaan jos esim menee espoo-hki alueen liikkeisiin..ei siinä ehdi koeajaa tai mitään tehä. Lauantai onkin ainoa kunnon kauppapäivä jolloin kerkeää paremmin. Tänä vuonna pari 3 uutta autoa ostanut ja yhtä niistä vielä odotellaan eli V90 volvoa.

      • Kokeiltu_on

        Sitten menet sinne liikeisiin lauantaina ja laitat ne ostohousut jalkaan kotoa lähtiessäs niin rupee homma toimimaan.


      • nytKusitOmilleNilkoille

        Eikö noin suuri johtaja voi mennä autoliikkeeseen ihan koska vaan ja alaiset tekee sulle rahaa. Automyyjäkin ajaa varmasti noin hyvän asiakkaan luo sopivalla koeajoautolla melkein koska vaan?
        Vai onko se sittenkin niin ettei tehtaasta pääse autokaupoille ennen työajan loppua?


    • aamupalaFAKTAT

      Aloitus on tuttu, jopa äkkiseltään ihan looginenkin kysymys, mutta mutta... kokeiltu on erinäisiäkin versioita aukioloajoista ja totuus on kuten tuossa vastaus toiselta kauppiaalta tulikin:
      "Ei riitä asiakkaita illaksi."

      Tuohon vielä muistuttaisin, että ne automyyjät/autokauppiaat on hekin ihmisiä, tavallisen ihmisen arkielämällä. On lapsia koulussa/tarhassa, muuta perhe-elämää, sosiaalista elämää, iltarientoja ja vapaa-ajanharrastuksia... eli Suomi kun pyörii pääsääntöisesti 7-19 kauppaa tehden niin sitä noudattaa autoliikkeetkin.
      Silloin kun aloittaja on töissä niin yllätys yllätys, töitään tekee se automyyjä/autokauppiaskin.
      Kauppiaan työaika sisältää 98%:sti muuta, kuin asiakkaan kanssa tanssimista.
      Tuo 98% muuta työtä sisältää monenmoista; tuleville myyntiautoille huoltojen/maalauksien/fiksauksien sopimista, hyvää myytävää kalustoa etsitään periaatteessa 24/7 joten erinäiset ostopaikat kahlattava läpi päivittäin ja oltava hereillä ennen muita, kokoajan pitää olla tietoinen "mitä-missä-milloin" alan tausta tapahtumista, verotuksen/talouden suunnasta (mielellään ennen julkisia uutisia)... ja yksilökohtaisesti kauppiailla toki paljon muutakin työtä asiakkaan kohtaamisen lisäksi.
      Moni toimii yrittäjänä useammallakin alalla... siinä sitä perspektiiviä pienkauppiaan mielenkiintoon parintuhannen tötterön myynnistä turhapuro-itkupillille, kun toisella kädellä on satojen tuhansien tontti- tai osakekauppa kesken.

      Jatkokin on tuttua:
      "...kyllä kauppias tulee varmasti oikealle ostajalle myymään melkein koska vaan, tosin niitä on vain harvassa, turhapuroja kyselijöitä kyllä olisi tulossa haukotteleen..."

      Eli juurikin näin se vaan menee. Soittamalla ja sopimalla TOSISSAAN OLEVA ostaja saa palvelua aukioloaikojen ulkopuolellakin. Tosin juurikin mainittuja "turhapuroja" kun muutaman kerran palvelee sunnuntaina 20.30 pakkasessa palellen ja ihmetellen miten voi vttu halvan (silti ehjän) auton tutkiminen ja koeajo olla noin vtun vaikeeta, nin sulaapa sinä palvelualttiimmankin kauppiaan halut seuraavan kerran lähteä pyhäiltaansa pilaamaan. Viimeistään siinä kohdin kun sunnuntai turhapuro tunnin tutkimisen jälkeen toteaa auton olevan "erittäin hyvä vaihtoehto, kiitos että tulit näyttämään sunnuntai-iltana ja me mennäänkin nyt miettimään vielä kotiin mistä saadaan rahat auton ostoon"...vitunvitunvittu.

      Että mitähän vittua!?

    • Bona66

      Kyllä sen auton joutaa vapaillakin ostamaan, tai sitten voisit vaikka sopia ajasta puhelimitse, niin kyllähän noinkin tärkeälle herralle järjestetään extrapalvelua. Miks sun duuni ei oo illalla?

    • jurpourpoko

      Tärkein ostajaryhmä tulee ostoksille heti aamusta, eli eläkeläiset.
      Kun aamulla myy pari kolme autoa mukaville ja hyvin maksaville eläkeläisille, niin loppupäiväksi voi vaikka laittaa ovet kiinni ja tehdä toimistohommia, kun sen sijaan pitäisi illalla kuluttaa aikaa välirahaveijojen kanssa...

    • kanahäkinlihisläski

      Luulisi autoalan olevan palveluala ja liikkeiden olevan auki kun ihmiset pääsevät töistään kotiin, eli palvelemaan iltapainotteisesti.

      • LäskiLeksa

        Mitä siinä nillität, sunlaisia pösilöitä ei toivoisi paikalle edes aukioloaikoina. Luuleksä sä, et joku viittii illat pitkät käyttää paskan jauhamiseen? Se on kuule ihan sama vaikka pitäis keskellä yötä auki, niin joku foliohattu kampee just sulkemisaikaan jalan oven väliin ja lässyttää puoltuntia hupunpuppua.


      • RapeRasvahanuri
        LäskiLeksa kirjoitti:

        Mitä siinä nillität, sunlaisia pösilöitä ei toivoisi paikalle edes aukioloaikoina. Luuleksä sä, et joku viittii illat pitkät käyttää paskan jauhamiseen? Se on kuule ihan sama vaikka pitäis keskellä yötä auki, niin joku foliohattu kampee just sulkemisaikaan jalan oven väliin ja lässyttää puoltuntia hupunpuppua.

        Voithan puristella nyyttejäsi kaikki illat ilman asiakkaita kuten tähänkin asti.


    • faktums

      Keskiolutkuppilat on auki iltaisin. Siellä nämä autokauppiaat soittelee törkeitä tarjouksia nettiauton halvimpien autojen myynnille.

      • köyhätharmina

        Nettiauton halvimmat EHJÄT autot on POIKKEUKSETTA autoliikkeissä, jotka ovat iltaisin suljettuja.


      • tshihsihsi

      • köyhätharmina

      • aamupalaFAKTAT
        köyhätharmina kirjoitti:

        Yritin jo ensimmäisessä viestissä korostaa sanaa ehjät, mutta ei näköjään mennyt perille.

        Se on just näin; lisättäköön vielä että halvimmat ehjät (omassa kategoriassaan) ei tarkoita maailman halvimmat paskaläjät / halpikset vaan omissa kategorioissaan lähes millä hintatasolla tahansa, lähes merkillä kuin merkillä, edullisimmat hinnat (ehjistä) löytyy autoliikkeistä.
        Niitä satasten halpiksia, joita yllä listailtiin, harvemmin edes löytyy autoliikkeistä; ne toimitetaan Stenaan kuutioitavaksi tai hinnoitellaan nin ettei kukaan ehdi kissaa sanoa kun on myyty. Yksityisillä siis tuokin kategoria on ylihinnoiteltuna. 500euroa pitäis saada paskaläjällä, jollaisen liike painaa ensimmäiselle hep! -huutaneelle satasella.


    • SeKuseeOmilkeNilkoille

      Palstan aktiivinen häkkiapina ei voi kököttää iltaa kuppaisessa "liikkeessään", kun jo päivän nyhjäämisestä on peräpukamat, illat on istuttava kaljalla.

      • aamupalaFAKTAT

        Kitos huolissaan olostasi, jälleen kerran.
        Tämä häkkiapina ei tosiaankaan kököttele iltoja aikarosvoja odotellen, päivisinkin on yleensä sen verran puuhaa ettei kököttelemään ehdi kun ostavia asiakkaita saa palvella (yhdellä a:lla, aasiakkaat edelleen vältellen) ja uutta kalustoa pitää haalia koko ajan, lähes 24/7 ettei lopu myytävä kesken! Tässä aamukahvin lomassakin tuli 3 uutta ostettua/tilattua/maksettua "tulossa myyntiin" jonoon... reserviä pitää olla koko ajan 5-15 kpl tulossa, muuten pitää myydä "eioota".
        Oikein hyvää kevään jatkoa sinullekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe