Aikuisten oikeasti: Mitä mieltä olette ONECOINISTA

OneenSijoittajako

Ihan oikeasti ilman sarvia ja hampaita, mitä mieltä olette ONECOINISTA?

Onko se tulevaisuuden Valuutta?

26

585

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onecoinissaonaineksia

      Onecoinissa on iso potentiaali tulla todellaisoksi, mutta haasteitakin tulee olemaan niin kun kaikilla uutta isoa kasvua tekevillä...

      • Kysymys--

        Mitkä asiat puoltavat kasvua?


      • Kysymys--
        Kysymys-- kirjoitti:

        Mitkä asiat puoltavat kasvua?

        Ja koko valuutan olemassa oloa???


      • Kertokaapas
        Kysymys-- kirjoitti:

        Ja koko valuutan olemassa oloa???

        Mihin tätä valuuttaa voi käyttää ja mikä on kurssi suhteessa euroon?


      • Apinoitakoijataan

        First coin, Big coin, One coin, mitähän seuraavaksi. Samat nimet kaikkien veivauksien takana. Seurusteleva pariskunta Sebastian Greenwood, ja mustalaisen ulkonäön kasvoleikkausin poistanut Ruja Ignatova.

        Kiina pidätti ja takavarikoi onecoinin ylälinjalaisten koijaamia varoja noin 45 miljoonaa. Big coinin kautta pariskunta huijasi jo aiemmin kiinassa noin 350 miljoonaa, joten Kiinan maaperälle ei paljoa liene asiaa. Siksi pitää koittaa ujuttaa varkain lonkeroita kiinaan Macaon kautta. Uskomatonta miten sinisilmäisiä ihmiset ovat, etteivät tajua tämän huijauksen Onecoin -rakennetta.

        Amerikassa Federal Trade Comission alisti koko One coinin olemaan pelkkä hyödyke. (Liittynee plagioituihin "koulutuspaketteihin", joita hyödykkeiksi voitaneen katsoa.) Mikään valuutta tuo ei ole, eikä tule olemaan.

        Kautta aikojen on saanut netistä ostaa erilaisia tutkintopapereita, kun vain lyö vähän rahaa pöytään.

        Se niistä tohtorintutkinnoista.

        Väärennökset Forbes lehtien kansista, ym. luulisi kertovan jo tyhmimmällekin, missä koko hommassa mennään.

        Pariskunta on ollut jo niin monessa mukana, että oppimiskäyrä on kehittynyt ja jalostunut siten, että edellisten tehtyjen virheiden kautta on opittu, miten huijaus tulee toteuttaa, jotta huijaus kiertää riittävän hyvin kaikki aiemmin esiintulleet esteet, joita viranomaisten tms kautta on eteen tullut. One coinin jälkeen on varmasti jo uusi koijaus valmiina pöytälaatikossa odottamassa.

        Jokainen joka kehuu tätä toimintaa kehuu sitä vain omaa hölmöyttään peittääkseen, ja ei halua myöntää olleensa näin pahasti väärässä.
        (Vaikka itse on jokainen mukanaolija jo huijauksen huomannut, koitetaan vielä puhua uusia mukaan pyramidiin, jotta omat rahat voisi jotenkin toisten vahinkojen kautta pelastaa.)

        Jos koko kryptovaluutalle olisi todellista tilausta tällä hetkellä maailman aikaa, olisi sen toteuttanut jo suurempi raha, kuin epämääräisten pikkurikollisten joukkio.


    • OC-sioittaja

      Minun mielestäni OneCoin on tulevaisuuden maksuvaluutta tai sitten FirstCoin. FirstCoinin arvo on vasta 1 euro ja OneCoinin arvo on yli 5 euroa joten FirstCoinissa on 5 kertainen arvon nousu pontentiaali. FirstCoinissa on sellainen miinus että ei ole nettisivuja ja arvon tietää vaan kun käy kysymässä Karhupuiston Kakelta. Mutta Kake sanoi että FirstCoinille on tulossa enemmän kauppa paikkoja ja mega eventtejä kuin OneCoinille.

      En tiedä kumpi näistä on tulevaisuuden maksuvaluutta. Hajoitin vähän molempiin varmuuden vuoksi. Ehkä sioitan vielä NextCoiniinkin. Pitäisi selvittää kuka siinä on maa johtaja ensin.

    • CrystalBall

      Onecoin ei ole mikään valuutta, vaan pyramidipeli, johon houkutellaan vähäjärkisiä yltiöpäisillä tuotto-odotuksilla, mutta jossa ainoat tulovirrat ja entisten jäsenten bonukset tulevat uusien jäsenten rahoista, ostetuista "opetuspaketeista". Kuten WinCapitassa aikoinaan, mitään todellista liiketoimintaa ei ole. Pyramidi kaatuneekin lähiaikoina.

    • gsddgsd

      Onecoin on suunniteltu ponzi, joka perustuu vetoamalla ihmisten ahneuteen vertaamalla sitä Bitcoiniin. Onecoin on tökerö vale, jossa kaikki mahdollinen on kopioitu: koulutukset, www-sivuja yms. Mikään kryptovaluutta se ei ole ja sen arvo on nolla. Onecoinin ns. arvon perustuu täysin siihen mitä sen johto päättää sen olevan.

      Koko ponzi on rakennettu erittäin monimutkaiseksi, etteivät sitä johtoa lukuunottamatta ymmärrä.

      Joten ihan oikeasti Onecoin-uskovaiset, uskokaa jotakin muuta kuin mitä Onecoinin johto valehtelee. Aina näissä joku voittaa, riippuen kuinka paljon rahaa tulee sisään.

    • NotIivenKlous

      No ei khyl ole. Viime vuoden alussa sen Tompan finnish webinaarin ja onecoin.eu sivut nähtyäni ei jäänyt epäselväksi mikä homman nimi on.

    • OCkusetus

      Ei ole mikään tulevaisuuden valuttaa koska sitä ei ole. Puhdas huijaus on. Lontoon jälkeen homma kuolee kun Ruja ilmoittaa että löytäkää nyt kauppapaikkoja minä en niitä etsi.

    • Ekonomi

      Ei ole.

    • eteneesuunnitellusti

      Nämä vastustajat ovat olleet yli vuoden TÄYSIN varmoja, että homma kosahtaa just.. Tähän mennessäs nämä KAIKKI kaatumisennusteet ovat osoittautuneet piakkansa pitämättömäksi.

      Onecoin EI ole edelleenkään kaatunut, eikä poliisin tms. muukaan virallinen taho ole ilmoittanut käynnistäneensä edes virallista esitutkintaa.

      • Greenwood

        Onecoin ei ole edelleenkään saanut mitään asioita toimimaan.


      • Ruahahahahahaaahaaaa

        Tsot tsot - ei kyseistä pyramidi-systeemia tarvitse vastustaa, se kyllä tuhoutuu ilmankin...

        Buahhahaaahhaahhahhaahhaahaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhahhahahaaaa!!!!


      • Karavaani_nääntyy

        Systeemiin tulee ilmeisesti vielä rahaa enemmän kuin sieltä lähtee. Se pysyy pystyssä niin kauan kuin hölmöjä riittää rahaa tuomaan. Totuuden hetki tulee silloin, kun "sijoittajat" alkavat laajemmin vaatia voittojaan ja rahavirta kääntyy.


      • gsddgsd

        Nille Onecoinia puoltaville ei sitten mene selväksi, että kyseessä on myös muualla kuin Suomessa toimiva huijaus. Yksinkertaisesti Suomen KRP tai oikeammin syyttäjälaitos eivät aloittaneet esitutkintaa jne. Tästä sanamuodosta ja KRP:n tiedote on täällä käyty läpi monta kertaa.

        Onecoinia puoltaville ei sitten millään saa järkeen, ettei Onecoinilla ole mitään tekemistä kryptovaluutan tai minkään muunkaan valuutan kanssa. Ainoa mikä toimii on rahan kerääminen ja ehkä hieman ulosmaksu, jotta uskottavuus säilyy.

        sitten tulevat kaikki lupaukset, jotka koko ajan siirtyvät kauemmas ja vain siksi, että tämä pysyy niin kauemmin pystyssä.


      • jannehannusepe
        Karavaani_nääntyy kirjoitti:

        Systeemiin tulee ilmeisesti vielä rahaa enemmän kuin sieltä lähtee. Se pysyy pystyssä niin kauan kuin hölmöjä riittää rahaa tuomaan. Totuuden hetki tulee silloin, kun "sijoittajat" alkavat laajemmin vaatia voittojaan ja rahavirta kääntyy.

        Ja tulee paljon enemmän rahaa kuin lähtee. Ja millään normaaleilla menetelmillä ei lähde rahaa vaan ihan vaan suoraan pimeältä tililtä lähtee tilisiirtoja muutamalle supertunkille 4-6 henkeä (max). 200 000 tyhmää perus tunkkia pyörittää systeemiä!


    • Morjens taas poijjaat!!

      Ei ihan mee jakeluun tämän keskustelunaloittajan tarkoitusperät?!? Koko ajan kaikilla ajattelevilla ihmisillä on ollut selkeä käsitys tästä kusetuksesta. Ja tämä hemmo nyt sitten kyselee vielä kertaalleenkin kiellon päälle että mitä ollaan mieltä.

      No vittu, tavataan soveltaen kirjain kerrallaan:

      K-U-S-E-T-U-S

      Vaikka ei taida tämäkään ylittää jakelukynnysrajoitusta tällä henkilöllä. JAKELU HALOO!!!! Uppoaako vai onko vielä jotain EPÄSELVÄÄ?? HALOO!!!

      Toivottavasti tämä henkilö ei ainakaan "aikuisten oikeasti" sijoita tähän paskaläjään mitään!

      Poijjaat!! Taasen!

      T.Avotampio

      • nutipäätampio

        Kuulehan nutipää mielenvikainen paskakasa. Ja vittuako se sulle kuuluu mihin ihmiset rahansa pistävät.


      • nutipäätampio kirjoitti:

        Kuulehan nutipää mielenvikainen paskakasa. Ja vittuako se sulle kuuluu mihin ihmiset rahansa pistävät.

        Hah hah !!

        Nutipäätä mielenvikaista paskakasaa vituttaa armottomasti kun wahlroosien ja parhialoiden kaltaiset läskipäät porskuttaa tietämättömien ihmisten rahoilla. Kai sentään tajuat että nuo helppoheikit viettävät lokoisaa elämää sinunkin rahoillasi? Tajuatko?

        T.Avotampio


    • VantaanOraakkeli

      Wincapita pyöri muistaakseni 6 vuotta, ennenku se kopsahti. Eiköhän Onecoiniki sano kohta kops.

      • WhatsItGonnaBe

        Olisikohan tuossa tunkeille sauma saada jotain takaisinkin jos vain ymmärtävät mahdollisuutensa koittaneen. Nythän saattaisi ainakin teoriassa olla edes jotain jaettavaakin.

        Tai sitten ei muuta kuin pää märkänä vaan laittamaan lisää rahaa sisään pyramidiin.


      • OCkusetus

        Nopeesti nyt työntää lisää sinne ennekuin kotisivut laitetaan kiinni. Tosin voihan sitä aina matkustaa Bulgariaan ja antaa ne rahat Rujalle suoraan käteen. Saa varmaan enemmän tokeneita, smurffeja tai vaalenpunaisia elefantteja.


    • SinullakoUnelma

      Voiko joku olla vieläkin niin tietämätön, että edes kehtaa moista kysyä? Vastaus Sinulle aloittaja: ONE COIN EI OLE TULEVAISUUDEN VALUUTTA.
      Missä ihmeen unelmamaailmoissa ihmiset oikein kulkevat?

      • Maanjohtaja

        Se on kuitenkin ylälinjalle mahdollisuus rikastua sinun rahoillasi.
        Sijoita vai niin vähän kun haluat hävitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe