Suomen itsenäisyyden salattu synty

webspy-FIN

Suomen itsenäisyydestä ei historiankirjoissa kerrota totuutta siitä, että millä tavalla me tämän itsenäisyyden saimme tänne suomeen.

Maaliskuussa 1917 venäjällä oli vallankumous, jossa Nikolai II syrjäytettiin. Hänet ja hänen perheensä tapettiin sitten seuraavana kesänä.

Kenenkä suunnitelmaa tämä oli?

Suunnitelma oli pankkiperhe Rothschildien.

Samalla kun venäjällä onnistuttiin tekemään vallankumous, niin Lenin antoi suomelle itsenäisyyden ja se kuului suomen ja Leninnin väliseen sopimukseen.

Vasemmisto yritti tänne saada valtalakia, jolla olisimme irrottaneet itsemme venäjästä. Mutta porvarit pistivät tästä hanttiin ja siitä ei voitu toteuttaa. Porvarit olivat sitä mieltä, että muuten kauppa venäjän kanssa häiriintyisi

Tämä jatkui myöhemmin syksyyn ja suomessa oli jälleen uudet vaalit, koska oli eduskunnassa menneet sukset ristiin. Suomessa oli jo ollut 10 vuotta eduskunta, jonka välisenä aikana oli peräti seitsemät uudet vaalit.

Lopulta täällä työväki tuli siihen päätökseen, ettei näillä saada uusia säädöksiä aikaan kuten 8 tunnin työpäivää.

Saksassa kuitenkin tilanne eteni ja Venäjällä tilanne eteni. Lenin sai lopulta pankkiperhe Rothschildien rahoilla tapettua Tsaarit ja toteutettua vallanvaihdon.

Vallanvaihto tapahtui lokakuussa 1918.


Kuvassa saksan keisarikunnan kenraali Erich Ludendorff, joka yritti kaapata suomen saksan haltuun, muun salaisen valtaeliitin toimiessa vallankaappausyrityksen takana.


Sitten saksalainen kenraali Ludendorff tuli suomeen 4. joulukuuta 1917 ja hänellä oli valmiiksi kirjoitettu itsenäisyysjulistus suomelle ja se käännettiin suoraan suomeksi ja ruotsiksi.

Se luettiin sitten silloisesa tynkäeduskunnassa 6. joulukuuta, jossa vasemmistoa edusti vain yksi mies. Siellä ei ollut edes valokuuvajia paikalla, koska saksalainen kenraali ei saanut näkyä siellä.

Kenraali Ludendorff järjesti myös Venäjän vallankumouksen rahoituksen, koska hän lähetti liikkeelle Sveitsistä kuljetuksen, jonka lasti tuli lopulta aina suomeen asti ja sieltä lopulta venäjälle.

Tämä lasti oli Rothschildien pankkien kautta rahoitettu osuus venäjän vallankumouksen toteuttamiseen, joka lähetettiin Leninille.




Sen jälkeen sitten P.E. Svinhfvud oli presidenttinä suomessa ja hän lähetti lähettejä britanniaan ja ranskaan kysymään lupaa suomen itsenäisyydelle. Sieltä tuli viesti, että tätä lupaa pitäisi kysyä venäjältä.

No täältä lähetettiin sitten valtuuskunta Pietariin ja heidän piti saada Leniniltä tällainen paperi, että Suomi saa tämän itsenäisyyden.

Lähetit pääsivät lopulta joulukuun viimeinen päivä Pietariin ja tapasivat Leninin. Niin vasta minuuttia vaille kaksitoista yöllä ennen uuttavuotta Lenin laittoi tähän sopimukseen nimensä.

Rauhanneuvottelut käytiin myöhemmin ja rajat olivat ne entiset hyvin lähellä Pietaria, josta Paasikivi totesi että se on aivan liian lähellä Pietaria, josta tulee hankaluuksia.

Näin syntyi tämä suomen itsenäisyys ja se hoidettiin saksan kautta. Sitten seuraavana maaliskuussa ns. tynkä senaatti kokoontui Vaasassa ja siellä tekivät salaisen sopimuksen saksalaisten kanssa siitä että kaikki valta suomessa luovutetaan saksalaisille. Poliittinen kaupallinen, sotilaallinen ja diplomaattinen.

Tällä vielä pidettiin jonkinlainen äänestys siitä, mutta sillä ei ollut kuitenkaan mitään merkitystä. Mutta lopulta kun suomeen syttyi tästä sisällissota ja tänne nousi Hangossa maihin saksalaisia sotilaita ja punaiset suomessa hävisivät. Saksalaiset ottivat vallan täällä.




Mutta sitten saksalaiset kenraali von der Golzin voltsin johdolla pitivät täällä oman vapausparaatinsa, jota he juhlivat suomen sisällisodan voittajina.

Mutta Mannerheim päästettiin Helsinkiin vasta 16. Toukokuuta pitämään vapausparaatin, jota meille vieläkin näytetään historiankirjoista. Muttei kerrota ollenkaan siitä, että saksan joukot pitivät täällä ennen oman voitonparaatinsa.

Kuitenkin kävi niin että Mannerheimin annettiin tehdä tämä, mutta viikko sen jälkeen Marski erotettiin päällikön tehtävästä.

Saksa sitten hävisi lopulta ensimmäisen maailmansodan tänä kyseisenä vuonna 1918 marraskuussa, jolloin nämä kaikki sopimukset raukesivat, mitä he olivat tehneet suomen kanssa.

Joten Suomi jäikin lopulta kuin sattuman kaupalta itsenäiseksi!

Näin ollen tämä suomen itsenäisyys oli ylhäältä järjestetty korkeimman käteen ja siinä kävi lopulta hyvin!

Tämähän sitten tarkoittaa jopa sitä, että sisällissodan hävisivät lopulta valkoiset, koska he eivät onnistuneet luovuttamaan suomen itsenäisyyttä saksan käsiin. Eliitin operaatio meni puihin, koska saksa otti takkiin I-maailmansodassa ja suomi jäikin itsenäiseksi kuten lopulta kuuluikin.


Joten saksassa saatetaan edelleen olla katkeria siitä, ettei tämä isänmaamme jäänytkään heidän haltuun.

Samoin myös tämä verinen sisällissota suomessa on edelleen monelle hyvin arka asia maamme synkässä historiassa. Oikeasti täällä ei ollut mitään punaisia tai valkoisia

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/05/suomen-itsenaisyyden-salattu-synty.html

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LueHistoriaUudestaan

      Kirjoittajalta unohtui että Saksa juuri hävisi ensimmäisen maailmansodan eikä omannut mitään sanaa Euroopassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe