10-vuoden uhri kiusattuna.

TaisteleVahvana

Heii vain,
aattelin tässä kirjoittaa mun kokemuksista kiusattuna. Kaikki alko suuripiirtein kun menin esikouluun. Mä en oikein tiedä vieläkään, mistä se kaikki johtui, mitä mulle sanottiin, tehtiin jne.
Lets start.
Esikoulu: mä tykkäsin mennä sinne tosi paljon, mä tykkäsin kaikist leikeist mitä siel oli. Mä huomasin melko pian eskarin alottamisen jälkeen, et toiset tytöt tuijotti ja nauro miulle, aattelin tietty et ei se mitää ollu njäh. Mut sitä alko toistuu joka päivä, jonka jälkee mä en kelvannukkaa sit oikee kenenkää leikkeihi mukaa, mua syrjittii ja haukuttoi selän takana. En mä sillee pienen lapsen ymmärtän mitä se tarkotti, et miks miust ei tykätty tai et miks miulle haluttii tehä tollei.
Noh, elämä jatkuu sitten 1-3luokille. Se ykkösluokka oli aikalailla samanlaista, toisaalt mein eskari ryhmä hajotettiin eriluokille. Aattelin tietty et "jee, saan uusii kavereit" niiko ensimmäiseks, niinhä mä sain, "kavereita". Siin oli tyttöjä, keit en enne ollu tavannu. 1-3luokal kaikki oli samaa, mua syrjittii, jos pääsin esim. hippaan mukaan, ni mä jouduin ain oleen hippa, ja vaik saisin jonku kiinni ni ei se olen minä. Mut jos joku toine sattu oleen hippa, ni ne yritti ain ottaa mua kiinni, ja jos ne sai, ni ne repi mua vaa hiuksista. Ne ajat oli täysin ulkopuolelle jättämistä.
4luokkalla aattelin et vaihan kaveri porukkaa. Menin välitunnil käveleen ja kattoo oisko ktn. kivan näköst siel. Ja se oli mun pahin virhe, mitä ikinä tein. Sain "ystäväkseni" aivan täydellisen narsistin, joka kiusas mua silt luokalt 9luokalle asti. Tämä ihminen, oli 3 muun tytön hyvä ystävä, jotka hän manipuloi kaikenlaisiin tekoihin. Muistan, kuinka tämä tyttö itse selitti kaikista pahaa minulle, ja sitten väitti muille että minä olisin sanonut sitä ja tätä. Mitä pikkukyläs ny osaiskaan odottaa. Kaikki tuli huutamaan mulle päin naamaa, et "mitä vittuu" ja sit naureskeli seläntakana. Jälleen olin yksin.
5-6luokka... olin edelleen tämän diktaattori narsistin ja hänen "alaistensa" kaveri. Kunnes tuli ne päivät, et ko menin koulusta kotiin, ni miulle alettiin soittelemaan kaikenmaailman puheluita, joissa mua haukutaan, samaa tuki tekstiviestein jne. Mä olin niin peloissani, kokoajan, en halunnut mennä kouluun tai mitään. Joka kerta, kun puhelimeen tuli viesti, säikähdin, sydän alko hakkaamaan hullun lailla, kaikki äänet tuntu hiljenevän, kuulu vaa veren kohina. Ja se kamala, puristava tunne rinnassa, ko susta tuntu et sä halkeet siitä pelosta. Ja ne tytöt olivat päättäneet, että mä olisin puhunu jokaiselle niist eriksee pahaa toisistaa, jolloin ne keksi laittaa tekstareit ettei voi olla mun kavereit. Ko en reagoinu asiaa, vaik pahalt tuntuki, ni ne meni kuraattoreille valittaan. Ja tietenkin kuraattori uskoi niitä, näitä sanoja käyttäen: "tässä on kuule niin monta tyttöä, jotka sanoo susta tällästä, ja sit oot vaa sinä joka väität ihan toista. Mun on pakko uskoo näit tyttöi, sinä oot se kiusaaja."
6luokalla aloin saamaan paniikkikohtauksia, jolloin mulle vaa naurettiin ja sanottiin et kerään huomioo, mut se oli niitte aiheuttamaa... Siihe aikaa sain kuitenkin uuden "ystävän", josta en kertonut näille 4 tytölle. Kappas vaan, yläasteelle siirryttyä, eli 7luokalle, tästä tyyöstä tuli aivan samanalainen kuin ne 4 tyttöä. Siit lähtien mä olin yksin, ko ne alko olee porukassa. Mä en tiedä, tuunko ikinä näkeen ketään yhtä kauheeta, omahyvästä, ylimielistä kiusaajalaumaa. Ja vaik tää ny ei täs kuulosta pahalle, ni mä voin sanoo, et toi koko vitun peruskoulu, oli mulle yhtä henkilökohtasta helvettiä. Mä olin iha täynnä sitä kaikkee, kävin jatkuvast psykologeil jne. mä masennuin jokski aikaa, mä en enää jaksan välittää. Siihe aikaa must levitettii iha järjettömii juoruja, eikä mul ei ollu yhen yhtä ystävää. Se tunne ko et jaksa mennä kouluu, koska et jaksa sitä et kaikki kyylää ja nauraa sulle. Et vaa jaksa. Siit lähti aika, ko aloin viiltelemää, en keksiny muuta pakokeinoo. Jopa oma lähimmäine sano mulle, et "se kun sua kiusataan, on sun oma vika". must tuntu etten saanu apuu mistää.
8-9luokka oli aika samanlaista, nälvimistä, vittuilua, nauruu päin naamaa, tönimistä, mulkoiluu jne. Monissa keskusteluissa käytiin, minä, mun vanhemmat, kiusaajat, ja kiusaajan vanhemmat, mutta ikinä ne ei oppinut, tai lopettanut. Ne sai manipuloituu kaikki, paitsi mun vanhemmat niitte puolelle ja keskustelun jälkee meni itkee käytävää, ja porukka meni lohuttaa niit. Sit sielt aina joku oli valmis ja huus mulle et "en ois siust uskonu, tapa ittes, vitun huora". Kiusaaminen vaikutti olevan niille se niitten oma Dream Job.
En toivois kellekkää tällästä, mut samal ko aattelen ni en itte vaihtais päivääkää. Tää kaikki kasvatti miust sen verran vahvan, mitä nyky päivän oon. Oon noussu heidän yläpuolellee, jääköö he itte nuoleen haavojaan.

Kaikki ketkä näkee kiusaamist, kokee sitä, menkää kertoo jollekkin. Tai mikä parempi, menkää kiusatun puolelle! Olkaa kaveri kiusatuille! Se jos mikä, ei oo häpee, toisinko kiusaaminen.

5

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeOnElämää

      Joo se on niin raivostuttaavaa ja turhauttavaa kun sanotaan et "se teki sitä ja tätä" ja sitten joka ikinen opettaja rehtoria myöten uskoo niitä. Itelle siitä ei tullu niin pahoja seurauksia, sain vähänninku sellasen pahiksen maineen joka oli oikeestaan ihan kivaa. Mut tosiaan opettajien pitäis tajuta että ketään ei voi syyttää ilman todisteita vaikka kuin monta ihmistä sanois sitä ja tätä.

      • No todellakin! Kun kiusaamiseen viel helposti kuuluu toi että koko porukka kääntyy yhtä vastaan. :( Ni ilmankos siinä on monta vastaan yks. Pitäs paremminki sitä yhtä uskoa.


    • Mettämeeri

      Missä tää tapahtu?

    • Voi miten surullista luettavaa. :( Eikö meidän maassa ole mitään kiusattujen tukiryhmää, jossa heitä kuultaisiin, ymmärrettäisiin ja uskottaisiin? Vai onko koko aihe niin paha tabu, että siitä ei suostuta puhumaan kun kouluillahan "on kaikki hallinnassa"? Ihmeellisesti olet selvinnyt. Toivon että Jumala palkitsee sinut kärsimyksistäsi. Käänny hänen puoleensa! Itsekin olen kiusaamista kokenut ja monenlaista vaikeutta, mutta Jumala on auttanut.

      Kaikkea hyvää ja siunausta toivottaen! <3

    • huolet

      Todella on kurja tollane.pitäs kyllä opettajien puuttua kiisaamiseen heti..taitaa toiset opet olla vain välin pitämättömiä eivät välitä.herätkää nyt opettajat ja auttakaa hyvä ihme.valvokaa enemmän

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe