Mistä toimiva 55-tuumainen?

Pieni_vaatimus

Olisi edessä uuden television osto. Onko kenelläkään suosituksia televisiosta, jota käytettäisiin ainoastaan tv-ohjelmien katsomiseen suorana tai digiboksitallenteina? Uskon, että kaikissa on tarpeeksi hyvä kuva ja äänenkin saa hyväksi käyttämällä muuta kuin tv:n omaa kaiutinta.
Mutta mistä saisi television, joka TOIMII? Tutuilla on kalliita laitteita, jotka usein kieltäytyvät tottelemasta kaukosäädintä ja joita ei voi katsoa puoleen tuntiin, koska niihin tulee päivityksiä. Onko markkinoilla valmista televisiota? Osaako yksikään valmistaja enää tehdä toimivia televisioita?

7

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkäsesitpelaa

      Älä kytke telkkarin taakse verkkokaapelia, äläkä anna sille wlan salasanaa. Lisäksi ota teeveen valikoista toiminto "Automaattinen kanavien päivitys" pois päältä (OFF) , niin eiköhän se näillä toimilla rauhotu.

    • Gigantissa-töisollut

      Osta LG tai Sony. Samsung varauksella. Näissä helpoimmat softat ja suht vakaita. Lisäksi paneelit on hyviä. 100hz aito paneeli lisää nautintoa, eli siitäkin kannattaa kysyä kaupassa!

      Älä vain osta Grundig tai Phillips.

      • Pieni_vaatimus

      • kannattaa_kokeilla

        Panasonicin televisioita pidetään yleisesti selkeimpinä ja parhaimpina käytettävyydeltään, eivätkä ne käynnisty itsestään yöllä kanavalistan päivitystä varten. Suosittelen kyllä, käyttöä ei tarvitse juurikaan opetella eikä opettaa muilllekaan. Mutta miinusta tulee Yle Areenan yms. puuttumisesta. Itse olisin kerran tarvinnut, mutta katsoin sitten Sony PS3:n Areena-sovelluksen kautta.
        Kannattaa tv:tä hankkivan itse kokeilla merkkejä LG, Sony ja Panasonic, niin tulee varmasti sopiva ja mieluinen televisio. TV:n käytettävyyteen kannattaa panostaa, koska tuleehan se olemaan käytössä yleensä useita tunteja päivittäin.

        Samaa mieltä televisioista, joita ei kannata harkita: Philips, Grundig ja Samsung.

        Samsung meni täällä boikottiin, kun eihän siinä saanut kuvasuhdeautomatiikkaa toimimaan niin, että olisi automaattisesti näyttänyt lähetyksen mukaista kuvasuhdetta venyttämättä ja vääristämättä kuvaa (venyttää 4:3-kuvan leveyssuunnassa koko ruudulle). Onkohan sitä vikaa korjattu nykyisiinkään malleihin? Meinasin kerran ostaa, mutta onneksi huomasin tuon. Ongelma oli myös se, ettei kanavanvaihdossa tv näyttänyt tv-ohjelman nimeä ja YLE:n kanavilla DVB-tekstitykset katosivat usean repliikin ajaksi kun esim. info-napilla vilkaisi ohjelman nimeä.


    • Hyviä_ja_huonoja

      Kovin on ihmisillä erilaisia kokemuksia. Itselläni on seitsemän vuotta vanha Philips, jossa ei koskaan ole ollut pienintäkään vikaa tai häiriötä. Philipsejä on myös kahdella serkullani, ja kokemukset ovat samanlaisia.
      Yksi tuttavani osti puoli vuotta sitten UHD-Sonyn, johon on tullut päivityksiä kerran kuussa, mutta yhä se joskus kytkeytyy päälle itsestään ja sen kaukosäädin kieltäytyy joskus toimimasta täysin. Sonyn huolto ei vastaa mitään, kun sille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Kai Sonyllakin on jonkinlainen takuu? Itse kiertäisin Sonyn mahdollisimman kaukaa...

    • einepelaa

      Kaukaa kannattaa kiertää Sonyn lisäksi LG, Samsung, Panasonic, Philips, Finlux, kaikki Verkkokauppa.comin televisiot, kaikki Power.comin telkkarit, ja tietysti myös Gigantin kaikki mallit. Elikkä ei jää montaa vaihtoehtoa, ehkä hyvä käytetty, pitää kuitenkin olla 5v tai vanhempi.

    • Pieni_vaatimus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe