Olkaa valppaita, suojelkaa hedelmiänne

aarteenmetsästäj

11.2.2016

Olkoon Jumalan hellä läsnäolo ja ohjaus kanssanne tänään, sydämen asukit.

Ezekiel sai viestin Jumalalta viime yönä, mikä on täydellistä, koska minä työskentelin erään toisen projektin parissa eikä minulla ollut mahdollisuutta istua Jumalan kanssa. Hänelle annettiin pyhistä kirjoituksista kohta Siirakin kirjassa 25:4.
Kuinka sopiikaan kauniisti, että harmaahapsiset ovat tuomitsemassa ja että ikämiehet tietävät neuvon!

Ja sitten Jumala alkoi puhua hänelle.

Ezekiel sanoi, ”Siunattu Olet Sinä, Jumala! Mitä opetuksia Sinulla olisi meille tänä iltana?”

Hän aloitti, ”Olkaa valmiina! Opetukseni teille on olla valmiina! Milloin hyvänsä, minä päivänä hyvänsä, millä sekunnilla hyvänsä! Olkaa valmiina!”

”Teidän on oltava viisaita kuin se viljelijä, joka nähdessään nupun puhkeavan kukkaan tietää, ettei hedelmän tuloon ole enää pitkä aika. Joten hän pitää joka päivä tarkasti silmällä ja tarkastaa puunsa. Hän tietää, että kun nuori hedelmä alkaa kasvaa yhä enemmän, värit ja tuoksut alkavat houkutella matoja ja lintuja. Koska nämä molemmat viholliset aiheuttavat yhtäaikaisen uhan, hänen on tehtävä työtä pitkälle päivään; suihkuttaen torjunta-aineita, verkottaen, peittäen, muuten nämä saalistajat tulevat varhain aamulla, kun ne tuskin ovat näkyviä hämärästi valaistussa puutarhassa. Jos hänen huomionsa menee muihin asioihin, edes pariksi tunniksi, kun aamurusko alkaa antaa tilaa päivänvalolle, hän saapuu hyvin etenevän tuhon traagiselle näyttämölle.”

”Hänen arvokkaat ja herkät hedelmänsä, joita hän on ravinnut ja joista hän on hyvin huolellisesti huolehtinut, ovat hänen kauhukseen rikottua hedelmälihaa ja kuoria, niiden jäännökset ympäri maata hajaantuneina.”

”Ja entä hänen tunnollinen naapurinsa? Molemmilla miehillä oli täysin sama pinta-ala samankokoisine puineen ja runsaine satoineen.”

”Viljelijä, joka piti silmänsä ikkunassa, tietäen vanhasta kokemuksesta, että lintujen ja hyönteisten murskaava vitsaus voisi iskeä salamannopeasti yhdessä yössä, ei koskaan menettänyt sekuntiakaan. Tehden työtä jopa yön myöhäisille tunneille otsalamppujen kanssa, hän piti huolen, että jokainen puu oli suihkutettu torjunta-aineella ja verkotettu kunnolla, kunnes hän oli käynyt läpi koko puutarhan. Saapuen uupuneena takaisin talolleen, hän painoi rauhallisesti pään tyynylle, tietäen, että kaikki oli hyvin huolimatta siitä, milloin ei-toivotut saalistajat saapuisivat.”

”Kun hän heräsi seuraavana aamuna, hän käveli rennosti matkan takaisin puutarhalle ja siellähän makasi heinäsirkkojen joukkoja, matoja ja kovaäänisesti kaakattavia lintuja joko kuolleena maassa, tai yrittäen vapautua verkoista. Siellä oli niin vähän tuhoeläimiä jäljellä uhkaamassa kypsyviä ja kasvavia hedelmiä, että hän yksinkertaisesti kutsui työntekijät. Ja päivän loputtua he toivat ennätyssuuren sadon täynnä kauneimpia, viattomimpia hedelmiä, kaikki valmiina pakattavaksi ja kuljetettavaksi kauppapaikalle.”

”Samaan tapaan, Minun Isäni ja Minä olemme katsoneet teitä suurella huolellisuudella, antaen teille armon aaltoja aallon perään, varmistaen, että jokaikinen teistä on peitetty ja suojattu jokaisella mahdollisella tavalla. Kun on täysin oikea aika, Isä antaa merkin ja Hän, joka on nimitetty, huutaa kutsuhuudon.”

”Ja sillä hetkellä, silmänräpäyksessä, Jumalan Pasuunan soidessa, Minä Kutsun Morsiantani sanoen, ’NOUSKAA TÄNNE!’ Minussa kuolleet tulevat nopeasti ulos haudoistaan, yllään heidän oikeamielisyyden pukunsa. Sitten teidän muotonne, elävät uskolliset, muutetaan loisteliaasti. Teidät vedetään ylös tapaamaan Minua ilmassa ja siten te tulette olemaan Kanssani lakkaamatta!”

”Minä Annan teille Sanani, ja Minun Sanani on Totuus! Katsokaa, teidän Pelastuksenne on lähellä, aivan ovella!”

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        101
        1497
      2. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1154
      3. Mitä oikein

        Näet minussa? Kerro.
        Ikävä
        84
        1064
      4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

        Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
        Ikävä
        139
        976
      5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        573
        942
      6. Mika Muranen juttu tänään

        Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
        Sananvapaus
        1
        877
      7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

        Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
        Tv-sarjat
        8
        872
      8. Kotipissa loppuu

        Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
        Kuhmo
        19
        822
      9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

        Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
        Tv-sarjat
        9
        654
      10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

        On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
        Kokkola
        8
        630
      Aihe