Nokkoskäsittelyä

smmies

Alapään käsittely nokkosilla on taas alkanut ja viides vuosi meneillään. Tässä vaiheessa nokkosilla hierominen ja piiskaus on päivittäistä. Nokkosten teho nyt parhaimmillaan ja se pitää käyttää hyväksi. Tällä hetkellä alapää on punaseina ja näppylöillä, koska annoin nokkoskäsittelyn heti karvojen ajelun jälkeen. Rautanokkoset ovat parhaat käsittelyyn ja kädet pitää muistaa suojata

40

3854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nius

      Totta, olen harrastanut muutaman vuoden ja todennut, että helposti jää koukkuun. Teholtaan kotimainen viagra. Tehoa voi voimistaa kuten mainitsit, eli karvat pois ja jos vielä haluaa tehoa lisää niin sido genitaalit erilleen jolloin iho on kireällä ja herkkä kosketukselle. Uskomaton vaikutus ja teho kestää useita tunteja.

    • smmies

      Mahtava tunne tällä hetkellä. Nokkoshierontaa penikseen niin kauan, kun olin laukeamispisteessä. Hetken rauhoittelu ja uudelleen.
      Tätä tein kymmenen kertaa, enkä päästänyt itseäni laukeamaan. Nyt on kulli turvoksissa ja punaisena.
      Nyt on suuri halu ottaa kulli käteen ja päästää paineet pois. Sitä en kuitenkaan tee.
      Hetken päästä uusi käsittely ja jos kulli kestää, niin iltaan asti.
      Onhan se kestänyt aikaisemminkin vuosina. Se on nauttinut monta kertaa muurahaisistakin

    • nius

      Olen kokeillut samaa menetelmää. Itse pidän sidottujen genitaalien käsittelystä ja turvotus on moninkertainen puhumattakaan tunteesta.
      Kivesten venyttelyn yhdistäminen nokkos käsittelyyn antaa lisämaustetta.
      Muurahaiset kokeilematta, mutta on tullut mieleen muutaman kerran. Miten käytäntö menee?

    • smmies

      Muurahaiskäsittelyssä olen käyttänyt 2 l pakastepussia, Pussin pohjalle runsas mukillinen muurahaisia. Esinahka taakse, kulli ja kivekset pussiin ja hoito alkaa.

      Eka kerralla ei kannata ottaa hoitoa minuuttia pidempää aikaa, muurahaiset tekevät todella pahaa jälkeä jo parissa minuutissa ja jälkien parantuminen kestää pitkään.

      Olenkin antanut käsittelyn yleensä kullille ja taakse vedetyn esinahan yläosan olen suojannut teipillä. Nyt voi kokeilla pidempiäkin aikoja ja joskus olen pistänyt vielä hunajaa kusireikään. Tuntuu mahtavalta kun sadat muurahaiset iskevät leukansa kulliisi ja hetken päästä sattuu melkoisesti. Minä taas nautin siitä.

      Jos sinulla on korkea kipukynnys, niin kokeile. Aluksi vaikka puoli minuuttia ja sitten pidempiä aikoja, mutta kivespusseille ei pitkiä aikoja, voi saada tulehduksen. Terska kestää taas rajuakin käsittelyä, kokemusta on.

      Vehkeet pitää pestä käsittelyn jälkeen ja voidella jollakin apteekista saavalla voiteella

    • nius

      Kiitos neuvoista.Tuntuu hurjalta, mutta kokeiltava on jotta selviää kestääkö kantti.

    • nudepari69

      Nyt on ihana liikkua kaverin kanssa alastomana läheisen autiotalon pihamaalla. Täällä on valtavasti rautanokkosia ja piiskaamme vuorotellen toistemme karvatonta alapäätä ja tietenkään peppua unohtamatta,
      Ihailemme ja kuvaamme toistemme punervia ja näppyläisiä alapäitä.
      Välillä imemme toistemme turvoksissa ja mahtavassa seisokissa olevia kullejamme.
      Nokkospiiskaus tuntuu ihanalta, kun kaveri tekee sen ilman sääliä

    • nius

      Onneksi olkoon autiotalon mahdollisuudesta. PK alueella on huomattavan pienet mahdollisuudet moiseen ylellisyyteen. Kerran pari olen onnistunut kulkemaan ilman vaatteita ja käsittelemään nokkosilla Espoon Matinkylän ranta-alueella ja kallioilla.
      Tietenkin itse tehtynä vaikutus erilainen kuin teidän tapauksessa. Toisaalta kiinnijäämisen ja/tai nähdyksi tulemisen jännitys auttaa tuntemuksiin.

    • nudepari69

      Emme kumpikaan häpeä alastomuuttamme ja oikeastaan toivoisimme, että joku pääsi yllättämään meidät. Olkoon se sitten mies tai nainen. Se olisi ikävää, jos se olisi lapsi. Onneksi lapsiperheitä ei asu lähistöllä.. Vaatteitakaan ei saa kovin äkkiä päälle, kun ne ovat vajaan kilometrin päässä

    • Matzan

      Eilen löysin itse tämän luonnon oman seksilelun. Keräsin ensin pari nokkosta, piiskasin niillä pyllylle. Ihana tunne, pisteli ja kutitteli koko illan, kiihottava tunne jotenkin. Kokeilin myös penikseen mutta ei tuntunut jotenkin kivalle.
      Tänään oli onneksi vapaapäivä. Keräsin isomman nipun nokkosia ja piiskasin pyllylle ihan kunnolla, tuntui ihanalle. Siinä kiimatilassa päätin kokeilla uudelleen nokkosta penikselle. Aloitin hiljaa, tuntui aluksi sähköiselle. Kävin keräämässä uuden nipun ja hivelin sillä ensin terskaa ja sitten vartta. Vedin esinahkaa taakse ja hively muuttui vähitellen voimistuvaksi piiskaamiseksi. Vihdoin penistän ala- ja ylä puolelta kunnes nokkoset olivat löysiä. Huomasin että penikseni alkoi ärsytyksestä turvota vähitellen. Se kiihotti minua lisää. Kävin keräämässä vielä yhden uuden nipun nokkosia. Piiskasin turvonnutta penistäni vielä hetken, yritin laueta pelkän nokkospiiskan avulla, ei onnistunut vielä. Kun menin takaisin sisälle katsoin kuinka punainen ja turvoksissa penikseni oli. Erityisesti terskan takaa esinahka oli ihanan turvonnut pulleaksi kauluriksi terskalle. Penikseen ei koske ja tuntui kuin se nytkähtelisi kokoajan kuin yrittäen laueta. Kiihottumisen tila on säilynyt iltaan asti. En halua varsinaisesti runkata vaan ehkä piiskata pippeliä vähän yötä vasten.
      Nyt mietin kuumeisesti mistä saisin lisää nokkosia, onneksi asun maalla joten pyörähdys lähiympäristössä toivottavasti auttaa. Mietin vain että kuinka usein voin antaa itselleni nokkoskäsittelyn. Voiko siitä olla jotakin haittaa jos piiskaa liikaa. Täytyy kyllä sanoa että jäin nokkoskoukkuun kerrasta. Aah, onneksi kesä on vasta alussa. Kuinka pärjään talven ilman nokkosia, ehkä muistojen voimalla. Mutta joo, nokkos neitsyyteni on viety ja se oli uusi ihan asia.

    • Matzan

      Pakko oli käydä vielä pikkuisen nokkosilla pippeliä piiskaamassa. Kalu oli hieman hellä päivän läpsyttelystä. Nyt kihelmöi ihanasti, aivan kuin penikseni eläisi omaa elämää, se jotenkin velloo. Pikkuhousujen pieninkin kosketus tuntuu niin kiihottavalta ja sähköaaltoja kulkee jatkuvasti kehon läpi. Penis on ihanan pullea ja kuuma. Parasta tässä nokkosnautinnossa on juuri sen pitkäkestoisuus. Ei tarvitse koskeakaan kaluun jos on pikkuhousut koska jokainen liike aktivoi hyvän tunteen. Ihana kihelmöinti ja kokoajan tuntuu kuin laukeaisi.

    • Matzan

      Jatkoin nokkoskokeiluani tänään etsiessän vastausta kysymykseen kuinka usein ja minkä verran nokkosia kestän. Tänään penis tuntui aluksi herkemmältä kuin eilen. Aloitin nokkoshivelyn terskaan ja sitten varteen, painelin lehtiä ja kevyesti läpsyttelin. Polttava tunne levisi penikseni kärjestä sähköisenä kihelmöintinä kehoni läpi. Keräsin uuden nipun edellisen veltostuttua, esinahka ja terska alkoivat jo turvota, paljon nopeammin kuin eilen.
      Tässä välissä pitää kertoa että eilisen nokkoskäsittelyn jälkeinen tirvotus oli laskenut yönaikana. Pakaroita alkoi kutittelemaan hassusti aamuyöstä, ilmeisesti sivuoire eilisestä piiskaamisesta.
      Takaisin nokkosten pariin. Penis oli pariin otteeseen jo käsitelty ja se oli tirvonnut ja eeittäin herkkä kaikelle kosketukselle. Kiimamittari näytti kiimaista joten keräsin pienen nipun nokkosia ja annoin piiskaa pyllylle. Yritin levittää pakaroita mahdollisimman paljon jotta nokkoset osuisivat peppureikään ja sen läheisyyteen. Tuntui ettei piiskaaminen riitä. Käännyin toisin päin ja irroitin nokkosista yksittäisiä lehtiä. Lehtien alapinnoilla hankasin ja painelin suoraan peppureikää. Se tuntui ihanalle, kihelmöivää lämpöä ja sykettä. Keräsin vielä pienen kipun nokkosia. Taitoin nipun kolmeen osaan ja painoin sen tiiviisti jalkojeni väliin peppureikää vasten. Vedin alushousut tiukasti jalkaan niin että takaosa painoi nokkosia tiukasti peppureikää vasten. Käyskentelin hetken jos toisenkin edestakaisin, venyttelin ja kyykistelin. Nokkoset pöksyissä kiihottivat minua suunnattomasti joten päätin työntää vielä muutaman nokkosen housuihin peniksen puolelle. Nousin hajareisin sohvan käsinojan päälle ja hieroin jalkoväliäni sitä vasten saadaksei nokkoset liikkumaan. Tunne oli kiihottavinta ikinä, jalkovälissä kihelmöi ja pisteli, turvonnut kalu huusi hoosiannaa mutta minä en antanut sille armoa.
      Tyhjensin alushousuista nokkoset ja annoin tilanteen rauhoittua ja sykkeen laskeutua savukkeen verran. Minulla oli ihanan lämmin ja kiimainen tunne, halusin kokeilla miltä tekopenis tuntuisi pepussa nokkoskäsittelyn jälkeen. Liukuvoidetta peppureikään ja pystyssä seisovaan silikoni penikseen. Ratsastavassa kyykkyasennossa laskeuduin hitaasti alaspäin. Nousin hieman ylös ja liu'uin taas alaspäin. Aah, tuntui ihanalta istua dildo pyllyssä. Laitoin myös liukuvoidetta käteen ja hyväilin turvonnutta penistäni. Se oli niin arka ja hellä ettei runkkaamisesta tullut mitään. Se ei haitannut koska anaalin kautta saadut eturauhasorgasmit ovat enemmän omaan mieleeni kuin penistä hankaamalla saadut orkut. Ratsastin dildolla yhä nopeammin ja nopeammin, ylös ja alas. Onnoin dildon välillä tulla kokonaan ulos ja sitten luoskahtaa sisään. Hetken ratsastettuani kyykkydildoa, tunsin vahvan väristyksen ja penis ruiskautti eritteet lattialle. Anaaliin masturboinnissa on se hyväpuoli ettei yksi laukeaminen ole vielä mitään muuta kuin lähtölaukaus laukeamisten sarjassa. Aloitin ratsastuksen uudelleen kunnes taasntuli. Ihanaa, menin vielä lopuksi kontalleni ja dildotin peppua takaapäin.
      Anaali masturbointi ja sen tuottamat orgasmit eivät myöskään vie kiimaa pois ninkuin perinteinen runkkaaminen. Yleensä jos runkkaan niinsanotusti tavallisesti, eli vedän käteen, niin laukeamisen mukanaan tuoma tunne vie panohalut pois pitkäksi aikaa.
      Peppuun dildottamisen jälkeen halusin vielä nokkosia housuun joten puin alushousut ja laitoin niiden etumukseen nokkosia ja nyytin nokkosia laitoin myös vasten peppureikää. Puuhastelin siinä niitä näitä tovin. Loppupäiväksi riisuin kaikki pois ja nautin iltaan asti kestävästä ihanasta tunteesta.

    • smmies

      Viime vuonna piiskasin pari viikkoa päivittäin ja monta kertaa päivässä. Tuli immuuniksi nokkosille. Ei tuntunut enää missään ja oli pakko pitää taukoa. Tauon jälkeen taas pystyi nauttimaan nokkosista.
      Olin koko viime kesän koukussa nokkosiin. Kuinkahan käy tänä vuonna. Jatketaan piiskaamista ja nautitaan

    • Matzan

      Viime yönä en enää kestänyt kiimaa sisälläni vaan minun oli pakko kokeilla miltä tuntui runkata nokkosten herkistämää penistä. Ihanaltahan se tuntui, laukeaminen oli voimakas ja penis sykki aivan holtittomasti ja ruiskutti spermaa kunnon lastin. Tänään kun heräsin pakaroita kutitti melkoisesti samoin kuin pyllyreikää. Kutina johtui ilmeisesti tuosta muutaman päivän nokkosilla piiskaamisesta ja masturboinnista. Penis tuntui jotenkin herkältä ja kuivalta. Tänään ei tuntunut yhtään siltä että huvittaisi koskeakaan nokkosiin. Pakaroiden kutitus on kestänyt koko päivän. Ajattelin palautua nyt viikonlopun ja kokeilla taas ensiviikolla uudelleen nokkosten kanssa puuhastelua. Kunpa vain löytäisin jostakin niitä rautanokkosia.
      Empiirinen tutkimus siis osoittaa että paikat eivät kestä nokkosia kohtuuttomasti. Olisikohan tähän kutittavaan tunteeseen jotakin helpottavaa salvaa. Jatkan tutkimuksia taas ensi viikolla ja kertoilen tuntemuksistani. Tuon immuuniksi tulon huomasin itsekin. Ensimmäisen päivän kokeilun tunne kesti useita tunteja. Toisena päivänä tarvittiinkin jo aika paljon enemmän nokkosia.

    • hjjjjjj

      Miten on mennyt.

    • smmies

      Alapää sheivattu ja valmiina nokkoskäsittelyyn. Ilma on sen verran kylmä, että käsittely pitää tehdä sisällä. Onhan se mukava piiskata alapäätä ja samalla katsella videolta naisen piiskausta nokkosilla.
      Minä pidän pitkäkestoisesta kutinasta nokkoskäsittelyn jälkeen.
      Kunhan helteet palaavat, lähden metsään alastomana muovipussi kädessä. On taas alkanut kiinnostaa muurahaiskäsittely alapäälle.

    • nius

      Itse käytän nokkosia viikon verran päivittäin muutaman kerra jonka jälkeen parin päivän tauko, jotta herkkyys palautuu.
      Koukkuun jääminen on varmaa ja kerta riittää.Kokeilin muurahaisia ohjeiden mukaan ja tuntemus oli melko rankka ja uskon, että ei jää kertaan.
      Nokkos Käsittelyn yhteydessä voi käyttää dildoa ja stimulanttina esim.bobbersia (Rusch) jolloin tuntuu että mikään ei riitä.

    • nius

      Mistähän löytyis nokkos metsää Espoon alueelta jossa vois ottaa nokkos käsittelyn mahdollisesti nähdyksi tulemisen iloksi.

    • haistelija

      yleensä teen ensin nokkoskäsitttelyn hieron pallini ja terskan oiken kunnolla kun kunnolla poltaa paikkoja vedän naisten kiimaset märiät pikkarit päähäni haistelen ja runkkaan että on ihanaa.

    • smmies

      On se ihme juttu, mutta minä olen taas koukussa nokkoskäsittelyyn, Pidin hieman taukoa sateisten ilmojen takia, mutta nyt on taas annettava vehkeille vähän väliä nokkoskäsittely.
      Kullikin on jo turvoksissa ja jatkuva kutina, muta pakko on käsitellä Tänään on kolmas käsittelypäivä peräkkäin ja käsittelykertoja on tänään ollut jo neljä.
      Kullissa on taas sellainen tunne, että taas on lähdettävä ulos.
      Varsinkin nuoret juuri kasvunsa aloittaneet rautanokkoset tuntuvat parhaimmilta. Minua kiihottaa vielä se, että tämänhetkinen nokkoskäsittelypaikka on sellainen, jossa voi tulla nähdyksi.

    • nius

      Loistavat tarinat joita kirjoitit aikaisemmin ja tiedän tarkalleen tunteen ja kiimantunteen sekä pakonomainen tarve saada aina vaan lisää käsittelyä.
      Minuakin kiihottaa suunnattomasti se, että nokkoskäsittelypaikka on sellainen jossa voi tulla nähdyksi. Olisi huippua, jos saisi naislenkkeilijän ottamaan kuvan nokkoskäsittelystä. Olen kehitellyt tarinan jolla voisi pyytää lenkkeilijää avuksi kuvanottoon.

    • Polttaako

      Onko kukaan kokeillut pieniä keltadia "poltto" muurahaisia?
      Muualla oholla nr polttaa 1/2 tunnista 1 tuntiin.
      Nehän asustelee kivien alla.
      Jis joku ponkaa, älkää kovin montaa antako kerralla polttaa. Tai itse ainakin kokeilusin varovadti, kun vaan löytäs pesän.

      • Herraxo

        "polttomuurahainen" on oikealta nimeltään kusiainen. Netin mukaan se jättää kunnon jäljen ja näkyy pitkään. Aiheuttaa myös voimakasta poltetta, joka voi tuntua hyvinkin kauan. On varmaankin aivan toisenlaista, kuin tavallisten muurahaisten. Joku voisi kertoa, onko kokemuksia


      • Anonyymi

        Olen joka kesä muutaman kerran tehnyt käsittelyn. Kiven alta löytyy hyvin monesta paikasta
        Nahka taakse ja mulkku siihen kusiaispesään niin että on kunnolla ja taaksevedettyyn nahkaan myös. Sitten nahka vedetään päälle ja puristellaan hyvin. Kusiaisista lähtee mehut kun joutuvat pahaan paikkaan. Alkaa polttelemaan heti. Pidä muutama minuutti ja sitten voit poistaa kusiaiset. Ei sitten kyllä auta vesi ei voiteet siihen poltteluun, pahin vaihe puolisen tuntia. Polttelee muutaman tunnin, kannattaa kokeilla. Kerran pistin muovipussiin ison määrän ja vehkeet perään, venyttelin ja puristerin palleja kovin että poltteli joka paikasta. Oli tuskainen olo muutaman tunnin.
        Mitään jälkiä ei jäänyt siitä polttelusta.


    • smmies

      Eipä ole tullut mieleen. Pitääpä joskus kokeilla. Antaa varmasti mahtavan tunteen

    • smmies

      Viime aikoina on ollut ihanat ilmat nauttia alastomuudesta. Olen kulkenutkin lähiympäristössä hanskat kädessä välillä piiskaten vehkeitäni nokkosilla.

      Tänään tapahtuikin paljon pelkäämäni kiinnijääminen. Piiskauksen aikana minulle tuli tunne. että paikalla on joku muukin. Olikin järkyttävä tunne, kun naapurin rouva kuvasi piiskaustani kännykällään.

      Sainpa mahtavan videon ilmoitti naapuri, kun näki järkyttyneen ilmeeni. Hän kertoi seuranneensa jo muutaman kerran puuhiani, mutta nyt hän päätti kuvata puuhani ja samalla paljastaa itsensä.

      Juttelimme siinä pitkään ja kerroin samalla muistakin mieltymyksistäni. Kerroin myös, että aion itsekin kuvata nokkoskäsittelyni ja pistää sen alastomaansuomeen..

      Annoin myös suostumukseni siihen, että hän saa näyttää videon ystävilleen. Tämä olisi varmaan tapahtunut ilman minun suostumustani. Lupasin myös esittää hänelle ja hänen miehelleen nokkospiiskausta.

      Teimme vielä uusintavideon nokkospiiskauksesta, jonka jälkeen erosimme

    • porukalla

      Kohta aklkaa

    • nius

      Kevään eka nokkoskäsittely Espoon Hyljeniemen kallioilla. Talven tauon jälkeen tunne huumaava ja pitkäkestoinen. Rauhallinen paikka vaikkakin kävelijöitä jonkin verran, onneksi. Alueella ei kasva nokkosia, joten tuotava mukana.

    • nokorg

      onko muille käynyt et saa viiden milsan orgasmin pelkillä nokkosilla ?

    • Tosi-hyviä

      Kyllä nokkoset ovat parhaimmillaan öljyssä ryöpättyinä.

      Irroitetaan lehdet ja tiputellaan erikseen kuumaan öljyyn ja annetaan kiehua viitisen sekuntia ja sitten nostetaan talouspaperille. Pikkasen suolaa ja namisipsit ovat valmiita.

    • ÄlkääUskoko

      Taitavat kirjoitella pelkästään kuvitelmistaan. Itse joskus nokkospiiskaa kokeilin. Ei se piiskaaminen hassummalta tuntunut mutta sen jälkeen meni monta päivää kutisevien näppylöiden kanssa. Nokosen piikit törröttivät ihoista eikä mikään rasva auttanut.

    • Anonyymi

      Olen nokkosia harrastanut vuosia.
      Sopivassa paikassa metsissä että ei sivulliset nää. Aina se jännää jos joku kuitenkin yllättää, riipuu yllättäjästä, niin voisi jatkaakin, aivan kuin en olisi huomannutkaa.
      Saattaa olla ,että joku nähnytkin.

    • Anonyymi

      Lasten toutua tuo tuollainen.

      • Anonyymi

        et ole kokeillut


    • Anonyymi

      mä kokeilin vuosi sitten hyvältä tuntuu kun kyrpä sykkii kokoajan jos ei liian monena päivänänä kasittele ...

      • Anonyymi

        Vielä löytyi ladosta nokkosia, harmi että löysin tämän viestiketjun näin myöhällä. Piti kokeilla piiskausta ja suoraan terskaan hieromista, tunne oli mieletön. Sitten kiedoin tuppikullin ympärille, terskan juureen ja vedin esinahan päälle. Loput laitoin alushousuihin kivesten ja kullin päälle. Hieroin päältä päin vartin ja kun otin housut pois tuntui että paikat repee... Nyt aikaa kulunut reilu tunti ja vieläkin tuntuu kuin että kulli liikkuisi housuissa itsestään. Kesää odotellessa vaimo saa hieroa kylmägeeliä kulliin ja kiveksiin...


    • Anonyymi

      Naisena kiinnostaisi myös kokeilla. Eniten kiihottaa ajatus että mies suorittaisi tuon tarvittavan nokkos käsittelyn mielestään sopovalla tavalla.
      Mikäköhän olisi paras tapa käsitellä naista nokkosilla?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kiihottaa hieroa terskaa ja esinahkaa nokkosen lehdillä kun käyn lenkillä...
      Mieletön kihelmöinti... esinahka paisuu välillä oikeen isoksi.. saunassa hiukan vaikeeta vaimon kanssa kun pitää peitellä..

    • Anonyymi

      Lapsoosten leikkiä

    • Anonyymi

      kiihottaa antaa kullillekunnon nokkos käsittely

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe