"Turva"paikan hakijoilla varaa bilettää öisin?

MiksiLiikkuvatYöllä

Kaksi turvapaikanhakijaa teki viime perjantaina ilmoituksen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Epäilty pahoinpitely oli tapahtunut yöllä 02 aikaan.

Lahden Hennalan vastaanottokeskuksen johtaja Markku Heikkilä kertoi Etelä-Suomen Sanomille keskiviikkona, että vastaanottokeskuksen asukkaita on pahoinpidelty keskustassa tai matkalla keskustasta Hennalaan. Teot ovat sattuneet ilta- ja yöaikaan.

Lahden Hennalan vastaanottokeskus kertoi eilen Facebookissa, että asukkaita on ohjattu tekemään rikosilmoituksia useista heihin kohdistuneista pahoinpitelyistä.

7

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GoHomeBastards

      En yhtään ihmettele, että saavat pataansa! Niin ylimielistä porukkaa, et huh huh!! Tönivät pyöräilijöitä, viheltelevät pikkutytöille ym. Sitä saa mitä tilaa!!

    • Saakulkeavapaasti

      Minulla on turvapaikanhakijoita ystävinäni.Heidän kanssaan on kiva käydä tanssimassa ja ottamassa parit.Ei heillä ole rahaa mutta tarjoan yleensä pari ja maksan taksin jos menemme meille jatkoille.He viettävät samanlaista nuorten elämää kuin vastaava suomalainen.Niin kaikkialla eletään.Tutustukaa ja olkaa avoimia ja huomaatte kuinka herttaisia miehiä ovat.Ei se ystävällisyys ole näyteltyä vaan aitoa.Se minussa ihastuttaa heissä.Lahden maine on saanut kolauksen heidän mielestään.Olen samaa mieltä.Siinä yksi syys miksi maksan taksin koska saamme mennä ainakin rauhassa kotiini ilman huutelua ja uhkailua.Itse yritän omalla esimerkilläni saada heitä sopeutumaan ja jäämään Lahteen .Onneksi pahat ihmiset ovat kuitenkin äärimmäisen pieni vähemmistö.

      • Suomi.on.sokea

        Kaikki islamistit ovat pahoja. Ovat saatanan palvelijoita. Ovat vain muka ystävällisiä, ketun häntä kainalossa. Vielä suvakit oppivat, mitä islamistit oikein lopuksi meinaavat. Voi tuota tyhmyyttä, joka suvaitsevaisilla on.


      • Mutzibur

        Kyllä näitä pöhelöitä riittää.


    • Matut.maasta.pois

      "saakulkeavapaasti" on hieman yksinkertainen. Matujen liikkumista on rajoitettava voimakkaasti ja pyrittävä palauttamaan pikaisesti.Jokainen suomalainen voi viestiä monin tavoin ettei matuja haluta tänne.

    • svtuutiset

      Juuri näkyi Ruotsin tv uutiset jossa keskuksissa asiat naiset kertoivat kuinka pelkäävät näitä miehiä että täytyy pysytellä huoneessa ja huntu päässä vaikkei kotimaassaan ollut.sanoivat ettei ne miesten ajatukset ja tavat mihinkään muutu vaikka maa on nyt ruotsi.eli siis oman uskomtoiset naiset pelkää! Entä Suomen keskuksissa. Uskokaa nyt edes asianosaisille että mitä on kuudella mielessä

    • totuudentorviasioissa

      Turvapaikan hakijoilla on varaa bilettää koska heidän perheensä lähettävät rahaa heille Irakista.Näin suurimmalla osalla koska ovat pääosin hyvintoimeentulevien poikia jotka on perheen toimesta maksrttu pois joutumasta sotaan.Koska vastaanottoraha Suomessa vain 90 e niin ei riitä.Tiedän asian koska olen hoitanut heille rahoja valuuttapankista.Vaikka saavat ruoan Suomesta niin tekevät paljon omalla rahalla omia ruokiaan (paikallisia ruokia).Ja kyllä suomalaista varmaan tympisi irakilainen ruoka jos joutuisi syömään sitä monta kuukautta.Tekisi mieli ruisleipää ja lihapullia muusilla.Eli ei heille yhteiskunta biletyksiä maksa,Tietysti joukossa myös köyhiä joille ei lähetetä rahaa kuten useimmat lapsiperheet.Mutta lapset syövätkin jo mielellään suomalaista ruokaa(sopeutuvaisia)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe