Moottoripyörä on moottoripyörä,

sus.morsian

skooteri on lälläripyörä. Noinhan lauloi joku laulaja aikoinaan, en muista kuka. Jykevä on iso moottoripyörä, sitä ei kuka tahansa liikuttelekaan eikä hallitse.
Tyttäreni, kesällä tulee täyteen 53 vuotta, kävi näyttämässä pyöräänsä. Ja se nahkapukuvaruste, miten painava sekin.

Ite en kerinnyt moottoripyörällä ajella, halut oli kyllä. Samoin kuin purjevenematkailu, sellaiset jäivät kokematta. No onneksi omat jälkeläiset pitävät tällaisista harrastuksista huolen, tyttärelläni tämä pyörä kyllä myös työväline, ei vain hurjisteluun.

8

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei hei, vanha tuttu :)
      Tota älä usko satuihin että moottoripyörä on työväline.
      Ei oo, ei hälle eikä sulle (eikä mulle).
      Mutta sitä en ymmärrä, mikä estää sua hankkimasta sellaista :(

      toivoo JU1PP1
      ps, ma ajelen semmosella jatkuvasti :)

      • Heipä hei, samoilla nimillä sinäkin edelleen! Aika kauanhan minäkin sätissä kerkisin oleilla, sehän oli ihan kivaa aikaa. Minä kun niin ´ jaksoissa ´ elelen, jätän tyystin edellisen, jos siirryn erilaiseen jaksoon. On kyllä kirjoittelu tällekin palstalle huimasti vähentynyt.
        Vai ajelet edelleen pyörälläsi, hienoahan se, entäpä oletko Puolan matkan jälkeen vielä matkoja tehnyt. En kerinnyt minä enää Puolaan, kovasti on mieli sinne tehnyt vieläkin.

        Kyllä tää mun tyttöin ihan työreissujakin tekee, en tässä nyt mainitse alaa, monipuolinen ihminen hän. Kaupunkiajo on kai vaativaa, kaatui tässä muutama päivä sitten, akilles-jänne kai vain vioittui jollain lailla.
        No hyvää kesää siullekki, tänäänhän jo kesäkuu!


      • MinnaLS

        Kyllä moottoripyöräily on aika vaativaa ja onhan siinä vaaroja enemmän kun autoillessa. Mun poika kanssa ajaa moottoripyörällä vaimonsa kanssa. Kaatuivat nekin viimme kesänä nurin, mutta selvisivät pienillä mustelmilla. Onhan niillä vahvat nahkapuvut päällä ja toppauksia joka kohdassa. Nyt pitäis helteet alkaa, hyvää kesää vaan.


    • lainapyrää.ajanut

      Sanovat että moottoripyörän pito on nykyään hyvätuloisten harrastus. Samat verot ja maksut kuten autoillakin.

    • reumatismirock
    • orwelsslave

      Skootteri on siitä hyvä, ettei tarvitse koko ajan nostaa kättä. Kyllä skoottereita löytyy nykyään lähes moottoripyörien ajo-ominaisuuksilla ja tehoilla. AInakin jos verrataan 70-luvun japsipyöriin. Jarrut on jopa paljon paremmat kuin vanhoilla japseilla. Ei skootterilla aivan Hayabusaa pääse haastamaan, mutta muuten vauhti riittää. Kun on nuo nopeusvalvontatolpatkin, niin ei auta vaikka tehot riittäisi reiluun 300km/t.

      • Solihvieteri

        Ei skotterilla mitään tee muualla kuin kesäisellä sileällä asfaltilla. Kottikärryn pyörät ei toppaa hiekalla eikä lumella, ei nouse yhtään sen pinnalle. Eikä ole tankkia, mihin polvilla tukea ja pitää rakkinetta pystyssä.
        Pappamopo nykytekniikalla olisi paras, mutta jostakin syystä ei sellaisia haluta tehdä. Sutta ja sekundaa vain. Ja kirjoitan 70 000 km:n kokemuksella pappamoposta kaikilla keleillä Suomessa.


      • KeväälläAjelin

        vuosien tauon jälkeen moottoripyörällä. Taukoa oli vaivaiset 50 vuotta. Menimme keväällä ostamaan pojalle pyörää Hyvinkäältä ja koska pojallani ei vielä silloin ollut ison pyörän ajamiseen oikeuttavaa kortia, niin ajoin sen kotiin Turkuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      307
      3441
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1639
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1270
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1171
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      173
      1093
    Aihe