Sponssin kurjuus - paha sai palkkansa

https://www.edilex.fi/tarkennettu_haku?sort=relevance&offset=1&perpage=20&allWords=wincapita&submitbtn=Hae

Kappas vain, käteistä kerännyt winkkarin sponssi joutuu palauttamaan rahat tunkeilleen. Kyseessä ei siis ole voittojen palautus valtiolle vaan tyylipuhdas vahoingonkorvaus omille tunkeilleen.

Olen toitottanut täällä vuosia, että ihminen on myös oikeudellisesti vastuussa omista teoistaan ja Tröllerö on inttää mylkyttänyt vastaan, että eihän me tietty ja Hanski petti kaikkia. Hyvässä uskossa tehtiin rikoksia, Trölli kertoo.

Tässä sitä on taas yksi esimerkki siitä, että kesä saapuu, oikeus voittaa ja paha saa palkkansa. ;)))

10

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SalkkuMulkkuJaValkku

      >>> Tröllerö on inttää mylkyttänyt vastaan, että eihän me tietty ja Hanski petti kaikkia. Hyvässä uskossa tehtiin rikoksia, Trölli kertoo.

      Perseennuuhkija se jaksaa vääristellä ja valehdella. Se on sentään totta, että Hanski petti kaikkia - tai melkein kaikkia. Nyt perseenhaistelija on löytänyt 12.000 tapauksen joukosta yhden (1) tapauksen, jossa Hanski ei tosiasiallisesti pettänyt ketään.

      Hovioikeuden mukaan käsillä olevassa jutussa oli kyseessä PETOLLINEN VIETTELY, koska sponsori ei sijoittanut kahden tunkin (A ja B) varoja lainkaan WinCapitaan eikä sponsorilla edes sellaista tarkoitusta ollut. Sponsorin ja tunkin välinen sopimus oli siis pätemätön, ja sponsorin tulee palauttaa vastaanottamansa varat, joita hän ei siirtänyt Wincapitaan.

      Onko joku sitä mieltä, etteikö lain tulkinta olisi oikea?

      Ja mitä kirjoitinkaan sopimuksista aikaisemmin?

      ___C___

      1. Pätevä ja tehokas sopimus, siis oikeustoimi, tai sopimuksenkaltainen tila voi syntyä vain, jos sopimuksella on hyväksytty päämäärä. Päämäärän tulee olla lainmukainen ja hyvän tavan mukainen....

      2. Vaikka sopimusvapaus onkin yksiselitteisesti käsitteenä olemassa, sopimus ei ole pätevä, jos sen syntymiseen on käytetty PETOLLISTA VIETTELYÄ tai erehdyttämistä. PETOLLISEN VIETTELYN tunnusmerkistö täyttyy, kun henkilölle esitetään asioita jotka eivät pidä paikkaansa tai todellista asiaa vääristellään.....

      3. Winclub julkaisi kotisivuilla itsestään: "Moni kokee varmasti helpommaksi ja varmemmaksi ratkaisuksi, että antavat WinClubin tehdä kaupat puolestaan." Millä kompetenssilla Winclub totesi edellisen, vaikka Kailajärvi on lopulta itsekin oikeudenkäynnissään myöntänyt, että klubi kävi vain demo-kauppaa, ei lainkaan tuottavaa valuuttakauppaa? Jo pelkästään tällä perusteella kaupitellut lisenssit olivat arvottomia, ja sopimus on tehoton.

      4. Klubin jäsenten ei missään vaiheessa tullut käyttää kaupiteltavaa signaalijärjestelmää itsenäisesti, sillä useimmat jäsenet kokivat helpommaksi ja varmemmaksi ratkaisuksi sen, että WinClub teki kaupat puolestaan. Tässä oli klubin olennaisin järjestelmävirhe, jota klubi ei koskaan halunnut oikaista tai kyennyt oikaisemaan.

      5. Nykyisin oikeudenkäyntiasiakirjoista tiedämme, että kaikki maksut ja provisiot olivat klubiin tehtyjen sijoitusten tavoin liittyneet sijoituspäätöksiin, joita jäsenet tekivät erehdyksessä luottaen väärään tietoon tuottavasta valuuttakaupasta. Sijoituspäätökset olivat seurausta erehdyttämisestä ja näin ollen seurausta törkeästä petoksesta.

      6. Maksuilla ja provisioilla ei ole ollut klubissa itsenäistä merkitystä, vaan niiden suorittaminen klubille oli vain osa epärehellistä toimintaa. Edellisen perusteella klubilla ei ollut omia varoja, joita se olisi voinut rehellisesti jakaa jäsenistölle.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13625904/wc-salaliitto-elaa-professorien-keskuudessa

    • "Ja mitä kirjoitinkaan sopimuksista aikaisemmin?"

      Näyt kirjoittaneen tähän asiaan liittymätöntä puuta-heinää pitkät pätkät. Näyt myös käyneen numerokaupassa. ;))))

      • SMjaV

        > Näyt kirjoittaneen tähän asiaa.

        Totta.


    • VeryGoodBrothers

      "Paha saa palkkansa" komeilee otsikossa, joten tämäkin aihe sopineen tähän ketjuun:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201605270130013_uu.shtml

      "Tullin pääjohtajan Antti Hartikaisen siirtoa kansainvälisiin tehtäviin valmistellaan, kertoo valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Martti Hetemäki."

      Epsanjaan, epsanjaan, siellä flamenco raikaa ja senjoriitat bailaa.

      "Vain kaksi päivää sitten apulaisoikeusasiamies katsoi päätöksessään, että Hartikainen on menetellyt hallintolain vastaisesti."

      Hallintolait ovat tehdytkin rikottaviksi - nehän on säädetty ohjailemaan vain viranomaisten toimintoja.
      Suomessahan virkamies ei joudu vastuuseen tekipä sitten millaisen rikoksen tahansa ja siitä pitää huolen viime kädessä hallinto-oikeus, joka instituutiona on yhtä turha kuin nunnan nännit.

      "Valtiovarainministeriöstä kommentoitiin STT:n uutisen jälkeen Iltalehdelle, ettei kansliapäällikkö Hetemäki ehdi kommentoimaan aihetta lisää enää perjantain aikana."

      Hyvät veljet eivät isosti hiisku tekemisistään, mitäpä se rahvaalle kuuluu kun isot pojat ja tytöt temmeltää yhteisillä varoilla.

      Tässäkin tapauksessa paha saa palkkansa, vai kuis? ; ))))

      • VeryGoodBrothers

        Neljässä kuukaudessa viraltapano muuttui palkkioviraksi ulkomailla.

        http://www.kauppalehti.fi/uutiset/vm-kutsunut-tullin-paajohtajan-kuultavaksi--viraltapano-uhkaa/5YqL3deD?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen&_ga=1.256278728.290058524.1453480984

        "VM kutsunut Tullin pääjohtajan kuultavaksi – viraltapano uhkaa"

        Hartikainen taisi vetää jokerin hihasta ja uhata laulavansa kuin väinämöinen jos monon kuva persuustaan koristaa.
        Siinä olisi suohon uponnut moni joukahainen....

        Pienemmän riesan tie on aina pienemmän riesan tie, tuumivat virkarikoskolleegiot, kumosivat makean maljan ja eikun suunnittelemaan uutta virkaa ulkomaille kärähtäneelle veljelle.

        Pitkä on Suomella tie vielä edessänsä, pitkä ja kivinen taival talsittavana ennen kuin virkarikolliset saadaan pois karsittua.

        Onkohan tuo Hartikaisen uusi virka samaa luokkaa kuin oli Rabbe von Hertzenin vastaava toimi aikoinaan?

        Hyvä palkka, ulkomaan päiväraha, hulppea työsuhdeasunto, autoetu, oma sihteeri, liukuva työaika, jotta ehtii rannalle, purjehtimaan, yökerhoon jne....

        Eipä uskoisi kun katsoo tätä virkamiesten ja poliitikkojen temmeltämistä, että me asutaan käytännössä konkurssissa olevassa valtakunnassa.

        Siitäpä juohtuukin mieleen, että keiden valtakunta tämä oikein onkaan?

        Poliitikkojen ja virkamiesten, noiden ikiaikaisten loisten hyvinvointiyhteiskuntahan tämä.

        Ja tyhmät maksaa...


    • Siirretään erityistehtäviin. Tämä on ihan yleinen menettely, jossa töppötaneli siirretään sivuraiteelle. Töppöily ei ihan riitä potkuihin saakka, mutta sivuraiteella ura on poikki ja yleensä pää lahoaa jonkun vuoden sivuraiteilun jälkeen.

      "Tässäkin tapauksessa paha saa palkkansa, vai kuis?"
      Näyttää ihan käytännölliseltä ratkaisulta, jos se näin toteutuu.

      Sinulla, veljeni viranomaisvammainen, on se vika, että näet asiat kovin mustavalkoisena. Hyvähän se olisi, jos virkamiehiä, poliiseja ja poliitikkoja voitaisiin pienimmästäkin erheestä ampua saunan takana aamukoitteessa, mutta Suomi ei taida olla tähän valmis. Pohjois-Koreassa tällainen käytäntö on, joten voithan aina suunnata askeleesi sinne. ;)))

      • VeryGoodBrothers

        "Hyvähän se olisi, jos virkamiehiä, poliiseja ja poliitikkoja voitaisiin pienimmästäkin erheestä ampua saunan takana aamukoitteessa"

        Olen samaa mieltä.


      • VeryGoodBrothers

        "Pohjois-Koreassa tällainen käytäntö on"

        Käytäntöhän on hyvä, tosin sen olemassaolosta Pohjois-Koreassa on kovin vähän todisteita johtuen maan kaukaisuudesta ja sulkeutuneisuudesta sekä ehkäpä osin tarkoitushakuisesta uutisoinnista.

        Nyt olisi jokaisella oiva tilaisuus palauttaa mieliin rähmällään olon ja suomettumisen aika armaassa kotomaassamme ja mitä silloin rajojemme ulkopuolella asuvat oliot meistä ja oloistamme silloin ajattelivat sekä sanoiksi pukivat.

        Mutta perseentervaajan ehdottomassa käytännössähän, kuten tuli jo todettua, ei ole mitään periaatteellista vikaa, lainsäädäntöön vain pientä viilausta niin kyllä se siitä.

        Pari ensimmäistä konnaa kun saanut käytännön mukaisen kohtelun niin hallintolakien ja muidenkin lakien kunnioittaminen nousevat arvoon arvaamattomaan puheena olevan joukkion keskuudessa.

        Aamunkoitoista ja saunantakusista tulee ennen pitkää tarpeettomia ainakin käytännön mukaisessa tarkoituksessa.

        Ja jonkinlainen järjestys vallitsee taas tässä palavassa lautassa, jota Finlandiksi kutsutaan.

        https://ilmainensanakirja.fi/ruotsi-suomi/fin

        "fin
        ruotsi
        - suomi

        kaunis
        Tähtitaivas on syksyllä kaunis.
        Odotettavissa kaunista säätä koko maassa.
        hieno
        sievä
        viehättävä"

        https://ilmainensanakirja.fi/ruotsi-suomi/land

        "
        land
        ruotsi
        - suomi

        maa
        valtio
        hankkeen päärahoittajana toimii Suomen valtio
        kuntien ja valtion tehtävät"


    • "Käytäntöhän on hyvä, tosin sen olemassaolosta Pohjois-Koreassa on kovin vähän todisteita..."
      Toden totta, korealaisista saunatavoista tiedämme yllättävän vähän. Kuumia lähteitä ja kylpylöitä siellä lienee, mutta se on toinen juttu.


      Jos suomalaiseen virkakuntaan ja muihin koijareiden alettaisiin soveltamaan saunan takuista luomuhoitoa, saanen huomauttaa, että klubin äänekkäimmät markkinamiehet olisi myöskin talutettu saunan taa saamaan oman osansa hoidosta .;)))

      • PS.

        Det är en mycket fin skillnad mellan demokrati och populism.

        Hyvä sanakirja se on. Tämmöisiä mietelauseita.;)))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe