Suvakkihuora-T-paitoja myynnissä

leimaavaa

82

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo_XL

      Menee menee!
      Kyl suvakit on niin tyhmiä, et vallan haluuvat mainostaa omaa tyhmyyttään! :D

      • erryeyertutr

        eiks toi akka kulje öisin kaduilla huutaenvihaa suomalaisia kohtaan?


    • naisettuhottava

      Naiset pitäisi hävittää sukupuuttoon.

      • Köyhyys.tehopaketti

        Eiku, tehokkain on työttömyys, kouluttamattomuus, rahattomuus. Siihen kuolee stadin lerppu. Jos ei voi opiskella, ei saa tukea, jos ei ole työtä, sitten on sossun ja te-toimiston armoilla, jarru iskee kummasti jo tuossakin vaiheessa, jos niistä erkanee, se vetää myyrän koloon.

        Venäjän vallankumouksen ajoilta voisi verrata tohtori Zivakon tarinaan, köyhyys tekee tehtävänsä. Eivät kauan hehkuta, sen jälkeen, kun joka hana on suljettu.


      • noinkohan

        Wikipediasta intressanttia kamaa:

        Professor Carl Vogt of natural sciences at the University of Geneva who argued "the child, the female, and the senile white" had the mental traits of a"grown up Negro", that the female is similar in intellectual capacity and personality traits to both infants and the "lower" races" such as blacks while drawing conclusion that women are closely related to lower animals than men and "hence we should discover a greater apelike resemblance if we were to take a female as our standard".


    • pysylujana

      tuo on tarkoituksenmukaista propagandaa johon ei pidä mennä mukaan! Anna heidän mainostaa! Helvetintulessa heitä kaduttaa ja ne kärsii älä siis turhaan menetä hermoja niitten takia jotka yrittävät sinua ärsyttää.

      • Häntä.pakastui

        Mäkin olen sitä mieltä, että tulevat vielä katumaan. Wahlroosista tuli lähes Suomen rikkain pohatta, opiskeluaikaan taistolainen ja aktiivi kommari?


    • suljetulle.mars

      Ei nuo suvakit tosiaan ihan täysillä käy. Tahdonvastainen hoito lienee paikallaan tuossa tilanteessa.

      • kunniaa_tosinaisille

        Nuo suvakkihuorat yrittävät pilata suomalaisten naisten maineen. Siis sellaisten, jotka ovat tasa-arvon kannattajia eikä feministejä. Sellaisten fiksujen, jotka vieroksuvat islamia ja sen naista alistavaa sovinistimiesten tekemää ohjeistusta. Sellaisten fiksujen, jotka suhtautuvat hyvinkin kriittisesti kaikkiin kehitysmaista tänne rynniviin huonoihin kulttuureihin. Sellaisten fiksujen, jotka tajuavat, että jos maailma on kylässä, niin kyläilyn pitää loppuakin, ennenkuin vieraat alkavat haista.
        Onneksi tällaisia fiksuja tosinaisia on naisistamme valtavan suuri enemmistö!


    • Sosialisimia.täällä

      Tuo on kopioitu sanonta samalla tavalla kuin Soldiers of Odin, tuotemerkki varastetulla nimellä.

      On tää kanssa, kun kriittiset kritisoivat siitä napataan vastapuolelle kaupallinen nimi. Eikä näillä tekopyhillä ole mitään omaa, mistä ammentaisi?

      Tuokin nainen tulee vielä vanhana olemaan asioista eri mieltä. Opiskeluvaiheessa olla sosilisteja, koulutushan on kuin Neuvostoliitossa, lähes ilmaista. Parhaimmillaan ei tarvita muuta kuin matkarahat.

      • Stalin.lenin.marx

        Yhden kokkareen lausahduksista saisi koko joukon kaupallisia tuotemerkkejä ja nimiä.

        Fantastista, me tienataan tällä! Mikä tyhmyys tiivistyy eu-proletariaattiin. Eu-proletariaatin diktatuuri.


      • Timo_XL

        Joo pitäskö rekisteröidä "suvakkihuora" ni noi joutuis maksaa mulle t-paidoistaan provikat! :P :D


      • Timo_XL

        Ja jotta loukkaus ois täydellinen, tilittäis viel kaikki kertyneet tulot Suomen sisulle!:D
        Vieläköhä kiinnostais suvakkeja käyttää noita t-paitoja? ;) :D


    • 71977

      Hyi stna, minkä näköinen!

      Onko tuo joku umpikänninen kuva, turvonneine silmineen?

      • jkjjlbn

        Ei vaan euforisessa tilassa oleva maailmanparantaja.


    • suvakki.on.vajakki

      Ultra bra ja smg onkin helsinkiläisten kommaripissisten musaa.

    • Soturi_huora

      Nyt saatavilla vaaleanpunaisia ja glitteroituja Odinin soturi hameita, joissa syvään uurrettu halkio on takana, hommailun helpottamiseksi.

      • oletko.aineissa

        Mitä ihmettä takku sekoilet? Tässä oli kyse suvakkihuora t-paidasta, jota suvakkihuora vapaaehtoisesti ylpeänä kantaa.


    • thankyou

      Kiitos ruotsalaisille suvakeille, kun sivistyneesti ottivat 1960-70 -luvuilla meitä suomalaisia vastaan lähes 400.000. Ja myös sen lisäksi samoin jenkeille, kanadalaisille ja ausseille. Tack ja thanks. Eivät haukkuneet meitä, kuten nämä nykyiset suomalaiset tästä kaikesta tietämättömät nykyisiä maahanmuuttajia. Joita tahtovat kaikinpuolin epäkristillisesti panetella. Ja tulevat, ikävä kyllä panettelemaan, syyllä tai toisella, milloin milläkin. me olimme täällä Suomessa elintasosodassa. Maanviljely ei elättänyt meitä kaikkia. Itse saatoimme pelätä, että pitävätkö meitä "mongoleina". Kun Uralin takaa olemme jopa historiallisesti kotoisin. Eivät panetelleet!

      • sdfsdfsdfsdfhfgh

        Moniko suomalainen kitisi ruotsissa siitä että ruoka ei ole juuri niin kuin hän haluaa? Moniko suomalainen vaati ilmaiseksi kaikkea polkupyörästä alkaen?


      • eivertailukelpoinen

        Turha verrata nyky matuihin. Suomalaiset meni Ruotsiin nimenomaan töihin. Ruotsi sai todella suuren työvoiman suomalaisista. Nykypäivänä ei vaan ole töitä siinä määrin kuin ennen, tässähän asian mielettömyys onkin.


      • RuotsiOnPilalla

        Ottivat vastaan? Tarvitsivat halpatyövoimaa tehtaisiin, jotka olivat saaneet alunperin valtavat omaisuudet yhteistyöstä natsien kanssa.

        Kun Ruotsi päätti ruveta vastaanottamaan muslimeja ja kehitysmaalaisia joskus 80 luvulla, kylvettiin tuhon sienen.

        Nyt Ruotsi on täysin pilalla ja lakkaa olemasta se hyvinvointi-Ruotsi jonka olemme tunteneet parissa sukupolvessa . Unkariinkin muuttaa jo saksalaisia jotka pakenevat mokutusta. On täysin mahdollista, että tulemme näkemään samanlaisen ilmiön Ruotsista.


      • punavirherä

        me menimme töihin,rakentaan ruotsalaista yhteiskuntaan.Vissi ero
        tämänpäivän maahanmuutolla.


      • TyöperäistäMaahanmuuttoa
        eivertailukelpoinen kirjoitti:

        Turha verrata nyky matuihin. Suomalaiset meni Ruotsiin nimenomaan töihin. Ruotsi sai todella suuren työvoiman suomalaisista. Nykypäivänä ei vaan ole töitä siinä määrin kuin ennen, tässähän asian mielettömyys onkin.

        Juuri näin. Aiemmin maahanmuutto on ollut ympäri maapalloa nimenomaan työperäistä maahanmuuttoa. Ja työtkin ovat olleet sellaisia, ettei niitä ole luotu keinotekoisesti verovaroilla.


      • Timo_XL

        Ja siin taas joku vajakki iha surutta sekottaa siirtolaisuuden ja pakolaisuuden keskenään!? *hohhoijaa*

        MUTTA! jos sä haluat ihan välttämättä keskustella asiasta, niin keskustellaan vaan! :)
        Koska noin puolet munki lapsuudenkavereista tosiaan MUUTTI tonne Ruåttiin tohon aikaan, ja joista suurin osa kyllä palas jo takasin (ja en yhtään ihmettele kun niitten juttuja kuunteli!) niin keskustellaan IHMEESSÄ että kuinka "hyvin" suomalaissiirtolaisia siellä kohdeltiin! :)

        Suomalaisethan oli meinaan siellä ihan toisen luokan kansalaisia joita kohdeltiin kuin neekeriorjia, että ootko nyt IHAN varma et haluat keskustella juuri tuosta aiheesta? :)

        (Josta et alkuperäsen aivopiereskelys perusteella kyllä tiedä YHTÄÄN mitään!)


      • dfsdhfdfshhdfh

        Mentiinkö sinne 600-luvun kirja kädessä ja kieltäydyttiin tekemästä asioita mitä kirjassa ei ollut sallittu tai vaadittiinko kirjassa luvatut erityisoikeudet itselle ja pidettiin muita vääräuskoisena?

        Olette tosi naurettavia sekoittaessanne länsimaisten ihmisten työperäisen liikkuvuuden ja fundamentalistit toisiinsa.


      • duunari_svenskeissä1975
        dfsdhfdfshhdfh kirjoitti:

        Mentiinkö sinne 600-luvun kirja kädessä ja kieltäydyttiin tekemästä asioita mitä kirjassa ei ollut sallittu tai vaadittiinko kirjassa luvatut erityisoikeudet itselle ja pidettiin muita vääräuskoisena?

        Olette tosi naurettavia sekoittaessanne länsimaisten ihmisten työperäisen liikkuvuuden ja fundamentalistit toisiinsa.

        Islam ei kuulu sivistysvaltioihin.


      • islameisovilänsimaihin

        Emme huoritelleet Ruotsalasia naisia, kuten matut tekee meille.....siispä vois olla myös Suomihuora T-paitoja myynnissä, ihan tasapuolisuuden nimiin......


    • hgfghfhfhfg

      Viimeinkin nuo sekasikiöt tajuavat merkitä itsensä, että ei ihminen niihin sekaantuisi.

    • TerhiKokkonen

      Terhi Kokkonen paljasti järjen köyhyytensä ja logiikan puutteensa koko maailmalle.

      Terhin mielestä naisiin kohdistuva väkivalta ei ole sallittavaa, mutta Terhi on kuitenkin apinan raivolla puolustamassa Suomeen tuotettujen 35000 ISIS-teoristien turvapaikkaoikeutta, vaikka nämä ovat Syyriassa syyllistyneet joukkomurhiin, laittomaan hyökkäyssotaan, raiskauksiin, ryöstöihin ja laajamittaiseen infrastruktuurin tuhoamiseen.

      Terhin mielestä siis naisiin kohdistuva väkivalta EI ole tuomittavaa silloin, kun sen tekee ulkomaalainen terroristi.

      Oikea nimitys Tehin kaltaisille hyväuskoisille typeyksille ei ole suvakkihuora, vaan terrorismin tukija, ja terrorismin tukijat kuuluvat raastupaan ja sitä kautta linnaan miettimään tekojaan.

      Terhi myös käyttää maahanmuuton arvostelijoista nimitystä "äärinationalisti", kun taas Terhin voi huoletta luokitella ryhmään äärinatsi.

      • Kunhan_huvitun

        ISIS-teoristi?


    • fehethethrr

      Nuorten naisten huomionhakuisuutta, ei niin paatunutta rikollista, etteikö sille löytyisi joku suomalainen nainen puolustajaksi.

      Huomiota saa myös, kun esittää järjenvastaisia mielipiteitä, näitä henkilöitä kutsutaan peeloiksi tai trolleiksi.

      Lisäksi joidenkin suomalaisten naisten tapana on kostaa oma menestymättömyytensä miesmaailmassa haukkumalla suomalaista miestä.

      Terhi on todennäköisesti opetellut ulkoa Joenpellon ulostukset, "Kaikkeen maailman pahuuten on syypää mies, varsinkin suomalainen mies" :D

    • Mulukkuämmä
      • sgfdtshjygfkigihpöhj

        Hyi vittu mikä ilmestys!


      • dsgfersytduiuh

        Melkein pahempi kuin Halla-Ahon su(u)kkola.


    • ostanhetituollaisen

      Ostan tuollaisen t-paidan heti kun tulevat myyntiin. Olen ylpeästi suvakkihuora ja vastustan kaikkea isänmaallista öyhötystä ja rasismia.

      • HuoraaTarttis

        Joudunko maksamaan enemmän vai etkö anna valkoisille ollenkaan ?


      • Timo_XL

        *psssst!* Kysy siltä että saako ryhmäalennusta! ;)
        Jos piettäis kimppakivaa? :P


      • dfdfgjgjdjgjdggjgf

        Osta sinä se "Olen SPR-natsi" paita. Sopii sinulle parhaiten.


    • vähemmänultrabra

      Meni maku tuosta Terhistä. Kannattaa siis kivittämistä ja lasten sukupuolielinten silpomista, huntuja ym. Hyvä jos paita saa kannatusta, niin tietää ketä vältellä.

      • Tarkka-ampuja

        Suvakeille pitäisi tulla pakolliseksi joku tuollainen demarinuorten suvakkipaidat tyylinen merkki tahi paita vanhaan kunnon "achtung judes!"-agendaan.


      • Logiikka hakusessa, huomaan. Vai löydätkö jostain hänen kertoneen kannattavansa mainitsemiasi asioita? Niin, ethän sinä löydä.

        Mielenkiintoista sinällään, että rinnastat hunnun kivittämiseen ja lasten sukupuolielinten silpomiseen.


      • SaatanallisetSäkeet
        TheUrbanLegends kirjoitti:

        Logiikka hakusessa, huomaan. Vai löydätkö jostain hänen kertoneen kannattavansa mainitsemiasi asioita? Niin, ethän sinä löydä.

        Mielenkiintoista sinällään, että rinnastat hunnun kivittämiseen ja lasten sukupuolielinten silpomiseen.

        "Mielenkiintoista sinällään, että rinnastat hunnun kivittämiseen ja lasten sukupuolielinten silpomiseen."
        Sangen mielenkiintoista ja agendaasi avartavaa taas on se, että sinä et sitä tee.
        https://jamesgonzo.files.wordpress.com/2013/06/mususlurkki001.jpg?w=640&h=305


      • Timo_XL
        TheUrbanLegends kirjoitti:

        Logiikka hakusessa, huomaan. Vai löydätkö jostain hänen kertoneen kannattavansa mainitsemiasi asioita? Niin, ethän sinä löydä.

        Mielenkiintoista sinällään, että rinnastat hunnun kivittämiseen ja lasten sukupuolielinten silpomiseen.

        Mun mielestä kylläkin SULLA on logiikka hakusessa, jos et havaitse noiden asioiden syy-seuraussuhdetta?!

        Mä voin vääntää sulle rautalangasta, jos et?
        Pyydä vain!


      • SaatanallisetSäkeet kirjoitti:

        "Mielenkiintoista sinällään, että rinnastat hunnun kivittämiseen ja lasten sukupuolielinten silpomiseen."
        Sangen mielenkiintoista ja agendaasi avartavaa taas on se, että sinä et sitä tee.
        https://jamesgonzo.files.wordpress.com/2013/06/mususlurkki001.jpg?w=640&h=305

        Vai agendaani avartavaa.

        Kivittäminen ja lasten sukupuolielinten silpominen on fyysistä väkivaltaa. Huntu puolestaan on vaatekappale.

        Se kuuluu muuhunkin kuin joidenkin alinomaa viittaamaan islamiin; esimerkiksi kristinuskossa naisen pään tulee olla peitettynä pyhäkköön mennessä, nunnat pitävät huntujaan, morsiamet samaten, ja jopa joissakin suomalaisissa kansallispuvuissa on hunnut. Normaali erottaa kidutuksen ja vaatekappaleen toisistaan.

        Tämä ei kuitenkaan ole olennaista. Olennaista on, löytyikö jo logiikka Terhin suhteen vai vieläkö pitää esittää valheita.


      • vielävähemmanultrabra
        TheUrbanLegends kirjoitti:

        Vai agendaani avartavaa.

        Kivittäminen ja lasten sukupuolielinten silpominen on fyysistä väkivaltaa. Huntu puolestaan on vaatekappale.

        Se kuuluu muuhunkin kuin joidenkin alinomaa viittaamaan islamiin; esimerkiksi kristinuskossa naisen pään tulee olla peitettynä pyhäkköön mennessä, nunnat pitävät huntujaan, morsiamet samaten, ja jopa joissakin suomalaisissa kansallispuvuissa on hunnut. Normaali erottaa kidutuksen ja vaatekappaleen toisistaan.

        Tämä ei kuitenkaan ole olennaista. Olennaista on, löytyikö jo logiikka Terhin suhteen vai vieläkö pitää esittää valheita.

        Asiat on usein sitä miltä näyttää, en tunne kyseistä henkilö tarkemmin.


    • Kansantajuisesti
    • ArabikeväänRaiskuut

      Mitenkä jotenkin tulee mieleen tämä uutinen noista suvakkihuorista ja karvaperskultamunaunelmistaan?
      http://www.hs.fi/ulkomaat/a1464326657637
      -Tapaus on herättänyt keskustelua raiskaukset sallivasta ilmapiiristä, joka on vallalla suvakkipiireissä.
      -Tämä ilmenee muun muassa siten, että syytöksiä tapahtuneesta kohdistuu tyypillisesti uhriin.

    • Hohohooo

      Mitä helv....hah hah

    • tyhmä.vihervasemmisto

      Terhi suvakkihuora:

      ”Itselleni suvakkiudessa tai huoruudessa ei mitään pahaa, jos ja kun huoruus liittyy naisen seksuaalisuuteen.”

      Huoruus ei liity seksuaalisuuteen vaan rahantekoon arvoisa ääliö ja suvakkihuora.

      • Timo_XL

        ... Rahantekoon, ja löyhähköön sukupuolimoraaliin!
        Lisäisin!


    • zxcvbnmk

      Amnesty Intrnational on joutunut erityisesti Obaman aikana Usan ulkopolitiikan taskuun. Monet sen kokeneet veteraanityöntekijät ja toimitsijat ovat siksi jättäneet järjestön.

    • jhghjhh

      Kiva et hutsut tunnistaa paidasta voi heti kysyä paljon maksaa suikkari?

      • suvakkihuora

        20 €.


    • buzinesss

      Amnesty huoraa myymällä 5 euron seksipaitoja 35 eurolla. Bisnestä se on huorabisneskin.

      • Timo_XL

        Hmmmm!?
        Täs ny herää kieltämättä kymysys, et syyllistyykö Amnesty PARITTAMISEEN, jos se myy huorilleen mainospaitoja? :/
        Pitäsköhän tosta jättää tutkintapyyntö että asiaan saatais selvyys?
        Koska huoraaminenhan toki on täysin laillista, mut parittaminen EI!


    • cvhgfdfgh

      Suvakit ihannoivat natsisaksaa kun merkitsevät itsensä paidoillaan kuten judet merkittiin daavidintähdillä.

    • KariHäkkinen6

      Suomen Sisun ja Soldiers of Odinin väki voisi teettää vastaavia paitoja joissa lukisi "natsirassukka".

      • Timo_XL

        No koska keksit ihan itse noin loistavan liikeidean, niin ala IHMEESSÄ painattamaan ja myymään noita paitoja! ;)
        Kerro sit, paljon rikastuit? :D

        Jos et, niin oisko se sit vihonviimenen todiste sille et kummalla puolella ei ole kaikki muumit laaksossa? :)


      • suvakki.on.vajakki

        Ei ne ole idiootteja kuten te suvakit.


    • Myyntinaisia

      En tiedä suvakkihuorista, mutta moni venakko on löytänyt sisäisen markkinarakonsa.

    • Horohooo

      Mitä ei suvakkihoro kultamuniensa eteen tekisi?!Vain taivas rajana ja seinät levällään.
      Nyt tällä kertaa tätä.

    • oitätäihanuutta

      Tuokin lienee näitä kansalaispalkkaa kyttäviä vihreitä? :D

      • ewrewer

        Niin on. Suomen ehkä tunnetuimman kommunistibändin laulaja. Helsinkiläinen pissis, suvakki ja idiootti henkeen ja vereen.


    • MGTOW_From_Above

      "SUVAKKIHUORAT" <3 ME
      - rakastan heitä rajusti -

      -

      Siinä t-paitateksti-idea meille kuumemittaria puremattomille.

    • Ollina.Kutsassa

      Tämä nainen joka kuvassa hymyilee paita päällä ! Varmasti on vanhemmat ja muut tuttavat tyytyväisiä. Kiva lähtee hakee töitä myöhemmin kun on ollu T-paita mallina.

    • rwerwtrerw

      "Hullut ämmät" myy "suvakkihuora" t-paitoja. Ei mene enää itseironian vaan idiotismin piikkiin. Tai sitten ovat vihdoin itsekin ymmärtäneet kuinka vajaita ovat.

      • Timo_XL

        Ja AH niin omaperäistä!
        Eli täysin samanlaista mitä Venäjän "pillumellakka" (Pussy Riot) touhuili! :/


    • v....v....v....v....v

      Professori Timo Vihavainen kirjassaan "Länsimaiden tuho" lainasi kirjailija vankilalääkäri yhteiskuntakriitikko Theodore Dalryplen analyysiä länsimaisesta kulttuurin rappeutumisesta jossa mm. kaupunkien nuorison surkeita alakulttuureja mediaväki mielistelee. Lisäksi yksi piirre näissä "työväenhenkisissä" ihmisissä on alati kasvava etova sentimentaalisuus.

      Tuolla paidallaan ylpeilevä otus on aikamme yksi esimerkki kulttuurisesta rappiosta. Leikitään huoraa ilman että mietitään miten rankka uravalinta se huoran "ammatti" on. Kun tuo pikkutyttö hieman vanhenee (ei ole sama välttämättä kuin aikuistuminen) joutuu hän kuitenkin kantamaan nuoruuden idioottimaisuutensa seuraukset. Ellei hän tee aikoinaan totaalista täyskäännöstä joka johtaisi samalla siihen että uudelleenarvioisi typerän rakkautensa monikulttuuriseen illuusioon. Tuo uudelleenarviointi kannattaisi tehdä mahdollisemman aikaisin jotta hänen ääliömäisyytensä menisi uskottavasti nuoruuden piikkiin.

    • Huoran-Nimeen-Aamen

      Tuo tyttö-rassikka on kohta eduskunnassa vihreiden ja vasuri-pöljien pönkittämänä.

      • Timo_XL

        Itseasiassa vois olla jopa melko mielenkiintonen tapaus, että onko mahdollista julkisesti huoraksi julistautuneen päästä virkaan jonka pääsyvaatimuksena on hyvämaineisuus?! :P


    • Suvakkiruorapaidan

      Kantajaa en taatusti puolusta enkä pelasta, vaikka olisi millaisessa vaarassa.

    • vyuboubip
    • Gayfutari

      Suvakkihuora-T paidassa pääsee ilmaiseksi HIFK:n futismatsiin.
      Lisäksi maahanmuuttaja taustainen seuralainen pääsee myös.
      T-paidan voi laittaa myös gaypari!

    • Lisää4

      "Mutakuonon perseennuolija"-paita

    • wdwdwdwdw

      Jokohan spr on tilannut noita työntekiöilleen spr logolla varustettuna.

    • Javieläylpeitäsiitä

      HYÖDYLLINEN IDIOOTTI -paita se noilla pitäisi olla yllä 24/7.

    • MatutarhauksenEhdoilla
    • Ällöttävää

      On se kiva tietää, minne Janakkalan ylästeella keväällä Amnestylle taksvärkkipäivän rahat menivät. Huora-paitoihin.

    • ohjspäxjh

      Ennen kun te äijä-poloiset ehditte liikaa fantasioida, niin muistakaa, että ne ovat "suvakkihuoria" eli teikäläisille ei taida niiltä "irrota".

      Sikäli hyvä idea, että jos sen tekstin sais arabiankielisenä ja vielä selkeinä kuvina lukutaidottomille mamuille, niin ehkä me ihan tavalliset, ei niin suvaitsevaiset naiset saisimme kulkea rauhassa.

      Aika irvokasta, ottaen huomioon, että pakolaiset tulevat maista, missä kaavuttamaton, yksin kulkeva nainen jo käytöksellään osoittaa olevansa "huora" ja miesten julkisessa käytössä. Maista missä pelkkä epäily huoruudesta riittää kivitystuomioon. Missä raiskaukseen on aina nainen syyllinen. Missä mies saa kurittaa naista.

      Maista, missä oikeutta jaetaan edelleen varhaiskeskiaikaisen kirjan mukaan, kirjan jonka laati tyypillinen feodaali-ajan sosiopaattinen sota-lordi: loi Allah-nimisen jumalan, joka antoi aina ristiriitaisia, mutta kumman hyvin Muhamedin omaan senhetkiseen tilanteeseen sopivia ja Muhamedin omia bisneksiä hyödyttäviä käskyjä...


      .

    • zdgfzdxghdgxjcf

      Kiva että käyttävät T-paitaa vielä kun voivat. Burkhapakko on jo ovella. Voin vain kuvitella miten tulevaisuudessa noille suvakkihuorille nauretaan ja sukulaiset häpeää silmät päästään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe