Jakso seurantaa Suomen tahtiin

Dalesjuurinyt

Ketjussa voi siis kirjoittaa mielipiteitä kaikista tapahtumista ja hahmoista sarjassa. Eilen 27.5. oli hauska jakso Mill talossa jossa nyt asuvat komediahahmot Jimmy King ja Nicolan sisarpuoli Bernice lapsineen ja Tracy,joka onkin hyvä kehittyvä hahmo nykyään ketkun alun jälkeen. Jimmy alkaa olla rahavaikeuksissa ja Nicola on 6 kk Dubaissa. Kuljetusfirman James Home Hauligen toinen omistaja Charity on vankilassa. Talon sisustus näyttää kuluneen ankealta,liikaa vihreätä. Tracy näyttelijä on todella hyvä. Olen kyllästynyt komediahahmo Davidin tummiin naisiin, Alicia näyttelijä on huono ja hahmo tylsä.

156

1429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TyhjyysTiivistyy

      "Talon sisustus näyttää kuluneen ankealta,liikaa vihreätä."
      Ehkäpä sitä halutaa näyttää ankealta ja vihreältä... Sun pitäis päästä sisustamaan mieleiseksesi.

      "Tracy näyttelijä on todella hyvä."
      Millä perustelet? Tracy on roolihahmo

      "Alicia näyttelijä on huono ja hahmo tylsä."
      Millä perustelet? Samoin Alicia on hahmo
      Näyttelijä ja roolihahmo eivät ole täsmälleen sama asia

      • Dalesjuurinyt

        Mill Cottage on kiinnostava isompi talo kylässä kuten Kartano ja Sharmojen Holgate. Talo,joka on kuulunut aluksi Sugdenin perheelle, on vanha ja selvästi jo remontin tarpeessa,putkityöt,puuosat lahonneet ja kuisti on ruma. Alakerran pohja on hyvä ja avara mutta kaipaa uudistusta, tyyliksi sopisi jotain kartanosta ja jotain holgatetin tapaista. Kingin perhe on alamäessä ja odotankin uutta omistajaa joka tekee remontin. Mietin sisustusta ja palaan asiaan ehkä myöhemmin..


    • Pohjois-Hesan-Suttura

      "Tyhjyys tiivistyy" se jaksaa huomautella toisten kirjoitteluista vuodesta toiseen. Miksi sä puutut aina näihin. Jos sulla ei oo koskaan mitään muuta sanottavaa, pidä viisastelut mieluummin sisälläsi. Miksi pahoittaa kirjoittajien mieliä turhaan, ei täällä muutenkaan niin vilkasta oo.

      Tracy on aika piristävä ja jopa hauska hahmo. Ihan aloittajan tavoin mä oon kyllästynyt näihin sarjan tummiin naisiin. Aliciasta en ole pitänyt koskaan ja Leilasta on mennyt maku pikku hiljaa. Tuntuu, ettei sillä ole mitään käyttöä koko kylässä. Ja roolihahmoistahan täällä juuri puhutaan, turha oikeastaan mainitea erikseen näyttelijöiden nimiä. Muodon vuoksi voi todeta, että Natalie Anderson ei saa kovinkaan paljon särmää ylitylsään hahmoonsa Aliciaan. Myös Bernicen hahmo kaipaisi jonkinlaista shokkihoitoa, jotta hänet saisi syttymään.

      Mut tää nyt oli vaan yks mielipide.

      • TurhaSyyllistää

        Mielipiteitä saa olla, suuntaan ja toiseen.
        Mä oon ollu täällä vasta muutaman kuukauden.


      • IFKlainenko

        Mistä tiedät, että ko nimimerkki huomauttelee vuodesta toiseen?


    • Glub

      Tämä on ihan hyvä ketju ja aloitus.

      Pidän Mill Cottagesta, minusta vihreä väri sopii ihan hyvin, luo arvokkuutta. Kyllä mieluummin katson sitä kotia ja taloa kuin esimerkiksi Dinglen olohuonetta. Nicola on myös erittäin hyvä hahmo, hän pystyy olemaan monenlaista, vaikka onkin komediallisen Jimmyn kanssa välillä tuntunut joutuvan hänen mukaansa komediaan, niin Nicola on pohjimmiltaan todellinen saippuaan sopiva tunteikas draama/bitch -tyyppinen hahmo, häntä katselisinkin ja katselen mieluummin vehkeilemässä ja tekemässä bisneksiä.

      Jimmystäkin pidän vaikka onkin komediallinen hahmo.

      Bernicestä pidän todella paljon, osaa myös monenlaista, vaikka helposti kirjoitetaankin komediaa hänelle, niin osaa ja pystyy paljon monenlaiseen, olihan hän aiemminkin kun oli sarjassa tavallisesti koko sarjan pääosissa Gavin, Carlos ja Ashley -juonien kanssa. Lisäksi nytkin hänelle kyllä tulossa enemmän kaikkea, paljon vakavampaa juonikuviota. Bernicestä ja Andystäkin tykkäsin, sääli että se ei kestänyt, vaikka tosin pidän Andyakin Dianen lapsena, joten olisihan se melko outoa.

      Tracyn näyttelijä on kyllä ihan hyvä esittämään tuollaista puolityhmää sutturablondia, Tracy ei vaan henkilöhahmona ole tähän asti minua kiinnostanut, johtunee juonikuvioista ja siitä, kenen kanssa hän on tekemisissä, myös hiustyyli ei oikein miellytä. Tykkään enemmän Megan/ Chrissie tyylisistä henkilöhahmoista, niin ulkoisesti kuin muutenkin.

    • EDparassarja

      Miksi Robert on kiinnostava hahmo? Aaronin gay roolia näyttelevä Danny Miller palasi sarjaan syksyllä 2014. Aaronille haluttiin isoa tarinaa,storylinea ja Robert Sugdenin uudistunut hahmo tuotiin sarjaan. Näyttelijäksi täytyi valita sellainen joka pystyy toimimaan uudessa White perheessä Kartanossa ja myös suhteeseen Aaronin kanssa. Näyttelijä valinnassa,castingissa oli loppuvaiheessa ehdolla 6 screen testissä eli halusivat nähdä miten heidän keminsa toimii kuvauksissa Danny Miller kanssa ja Ryan Hawley oli kaikkien muiden yläpuolella joten hänet valittiin Robertin rooliin. Miller on voittaja tyyppi ja hyvä pr henkilö siksi hän on tärkeä sarjalle. Miller valittiin v 2011 ja 2012 parhaaksi Soap näyttelijäksi ja hän oli pois pari vuotta ja palasi takaisin sarjaan syksyllä 2014. Millerin yhteistyö Hawleyn kanssa on sujunut hyvin.

    • JosKiinnostaaTietää

      Tulevien jaksojen tapahtumia, ohjelmatiedoista laskien, meillä: Jakso nro 7206, 16.6 yllätysvauva ja kuka on sen isä?Adam ja Victoria häät jakso 7218 juhannuksen jälkeen. Heinäkuun alussa Moiran farmilla kesäpäivä tapahtumia ja Aaron ja Robert portcabin jakso 7229 esityspäivä 13.7. Seuraa Lodge 7241 jakso ja seuraukset elokuun alussa. Elokuun 5.8.2015 on iso näyttävä tapahtumasarja alkaa meillä 12.8. jaksosta 7252 lähtien. Vuodenajat täsmää nyt vaikka elokuun jaksot on kuvattu jo touko-kesäkuussa vähintään 6-7 viikkoa ennen esitysajankohtaa.

      • tarkennustavielä

        Jakson 7229 esityspäivä onkin 15.7 ja elokuun 2015 iso tapahtumasarja alkaa sitten jaksosta 7252 viikolla 33.


    • batmani

      Muistaako/tietääkö kukaan mihinkä Megan on hävinnyt? Mulle ei tule mieleen, lähtikö lomalle vai työkeikalle, mutta kauan on ollut poissa

      • Glub

        Megan lähti tosiaan työmatkalle, ja on ollut poissa nyt jonkin aikaa, mutta tulee hyvin pian takaisin, itse asiassa varmaankin tämän viikon jaksoissa, lisäksi erityisesti nyt kun Jai/Rachel/Sam -juonikuvio alkaa taas kiihtymään entisestään. Megan tulee mukaan vahvasti siihen kuvioon ja tulee olemaan paljon esillä kesän jaksojen aikana.


      • ValeArska

        Entä vale-Archie?


      • batmani
        Glub kirjoitti:

        Megan lähti tosiaan työmatkalle, ja on ollut poissa nyt jonkin aikaa, mutta tulee hyvin pian takaisin, itse asiassa varmaankin tämän viikon jaksoissa, lisäksi erityisesti nyt kun Jai/Rachel/Sam -juonikuvio alkaa taas kiihtymään entisestään. Megan tulee mukaan vahvasti siihen kuvioon ja tulee olemaan paljon esillä kesän jaksojen aikana.

        Kiitos vastauksesta


      • Kakkosmies
        batmani kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta

        Hyvä näin. Kyllä Megania katselee. Jotkut pitävät häntä rumiluksena, itse näen hänet tyylikkäänä naisena, joka mennen tullen pieksee viehättävyydessään monet nuoremmat kilpailijansa. Meganissa ja Chrissiessä on jotakin samaa ja kumpikin miellyttää meikäläisen vähäpätöistä persoonaa


      • Kakkosmies
        ValeArska kirjoitti:

        Entä vale-Archie?

        Vale-Archie häipyi. Hän oli vielä kaiken lisäksi tyttö, joten loukkaus miessukupuolta kohtaan oli mitä melkoisin. Mutta jos ihan tptta puhutaan niin tämä naaraspuolinen Archie oli selkeästi miellyttävämpi tuttavuus kuin todellinen Archie. Archie-tyttö oli luontevampi ja hänellä oli laajempi ilmevalikoima. Varsinaisella Archiella sen sijaan on lähinnä vain se yksi ja sama ilme. Ei minkäänlaista näyttelikäainesta koko hepussa.


      • Glub
        Kakkosmies kirjoitti:

        Hyvä näin. Kyllä Megania katselee. Jotkut pitävät häntä rumiluksena, itse näen hänet tyylikkäänä naisena, joka mennen tullen pieksee viehättävyydessään monet nuoremmat kilpailijansa. Meganissa ja Chrissiessä on jotakin samaa ja kumpikin miellyttää meikäläisen vähäpätöistä persoonaa

        Olen täysin samaa mieltä. Megan ja Chrissie ovatkin lempinaishahmoni koko sarjasta.


      • ikifani
        Glub kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä. Megan ja Chrissie ovatkin lempinaishahmoni koko sarjasta.

        Myös minusta nämä kaksi naista ovat aikuisia, tolkullisia ihmisiä. Heissä on niinsanotusti rotua ja älyäkin , sen verran kuin saippuasarjassa sitä voidaan meille tarjota. Crissiellä on lisäksi omatunto tallessa.


    • Glub

      Bettyn upeaa, ihanaa ja loisteliasta poistumista lukuunottamatta, maanantain jaksot oli *Todella* tylsiä ja typerryttäviä, ja taas lähes katsomiskelvottomia. Tiistaina nyt onneksi olivat parempia taas, nyt Megan/Jai/Rachel/Sam -juonikuvio alkaa vähitellen onneksi taas kiihtymään, sekä samoin Vanessa/Kirin/Adam/Victoria/Rakesh/Priya -juonikuvio. Ne ovat kiinnostavimpia heti Aaron/Robert/Chrissien jälkeen.

    • EmmerdaleParasMeille

      Emmerdalea on miellyttävä ja kiinnostava katsoa. Sarjassa on paljon ulko- ja maisema kuvauksia. Ihmiset pukeutuvat hyvin ja asuntojen sisustus hyvää. Koko ajan parannetaan visuaalista näyttävyyttä,kukka istuksia,pihoja,puurakenelmia ulkona.
      Seuraan myös Englannin nykyajassa sarjaa ja olen nyt vertaillut muihin vastaaviin sarjoihin. East Enders kuvaa alemman luokan BBC studiolla tehtyä ankeaa,ahdasta,meluisaa kaupunkielämää,torikojuja,liian etnistä,tunkkaista punaseinäistä pubia,suttuisia hahmoja joiden puhetta ei oikein ymmärrä. Hollyoaks on taas aivan kevyttä teini saippuaa jossa hahmo keskittyy näyttämään hyvältä tvssä. Coronation St en saa käsitystä,jotenkin sekavaa. Emmerdalen käsikirjoitus on hyvää kun vertaa esim. gay hahmoja. Näyttelijät ovat todella hyviä Aaron ja Robert rooleissa ja hahmoilla on pitkä ja vahva, muu tausta,tehtävä sarjassa.

      • EmmerdaleParasMeille

        Olisi pitänyt kirjoittaa edelliseen,että Robert on Biseksuaali koska on ollut myös naissuhteissa ja on edelleen suhteessa Chrissien kanssa ja C on häneen tyytyväinen. Emmehän me katsojat tiedä vielä miten Robert tulee itsensä lopulta määrittelemään.


      • SoObviousNow

        Robert Sugden hahmo tuotiin ja luotiin ensisijaisesti Aaronin kumppaniksi sarjaan. Avioliiton Christien kanssa ei ollut tarkoituskaan olla tärkeä ja kestävä.


      • TaiRahastakin
        SoObviousNow kirjoitti:

        Robert Sugden hahmo tuotiin ja luotiin ensisijaisesti Aaronin kumppaniksi sarjaan. Avioliiton Christien kanssa ei ollut tarkoituskaan olla tärkeä ja kestävä.

        Robert tuotiin sarjaan Sugdenin perheen lapsena! Tullessaan viimeistä kertaa sarjaan/kylään hän tuskin tiesi Aaronin olemassaolosta ja homoudesta. Avioliitot on lähtökohtaisesti suunniteltu kestämään.


      • AaronoutsRobert

        Robert pointti on tämä : Tuottaja oli päättänyt Robert Sugden hahmon tulosta sarjaan ja uusi näyttelijä valittiin tarkasti. Robert ja Aaron kuvio oli tietysti ennalta sovittu käsikirjoittettu tarina ja se on onnistunut erittäin hyvin. White yhtiössä työssä ollut Robert oli menossa naimisiin Chrissien kanssa mutta alkoi tuntea vetoa Aaroniin ja rakastui. Aaron myös rakastui. Salasuhteet yleensä paljastuvat tv sarjoissa ja niin käy tässäkin ja johtaa avioeroon. Voimakkaat tunteet rakkaus ja viha sekoittuvat ja kummankin A&R teot ovat ymmärrettäviä tilanteessa mihin joutuvat.
        Emmerdale on fiktiivinen jatkuva sarja pitäisi muistaa kun katsoo.


    • ykskatsoja

      Eikös sarja mene kohta kesätauolle ja jatkuu joskus elo-syyskuussa?

      • VuosiJäljessäOllaan

        Yksi jakso päivässä esitetään Mtv3 klo 19.30-20 alkaen maanantai 20.6 ja kahteen jaksoon palataan taas koulujen alettua kuten viime kesänä.Elokuun puoliväliin osuu juuri sopivasti tiivis tunnelmainen isompi näyttävä tapahtumajakso sarjassa.


    • ykskatsoja

      Kiitos, tuota en tiennyt.

    • Cainisthug

      Tänään ja huomisen jaksossa on Victorian ja Adamin vihkiäiset maistraatissa. Parin kolme lähisukulaista eivät pääse paikalle..Sääli niin hyvännäköisiä miehiä puvuissaan.

      • Jaksomenipieleen

        Miksi kerroit varottamatta...


      • etansaitsehuomiota
        Jaksomenipieleen kirjoitti:

        Miksi kerroit varottamatta...

        Etkö lue ohjelmatietoja? Siinä kerrotaan häistä


      • Jaksomenipieleen

        En lue, katson vain ohjelmat


      • Emmestiina
        Jaksomenipieleen kirjoitti:

        Miksi kerroit varottamatta...

        Onko siellä ikimaailmassa jotkut häät menneet suunnitelman mukaan?
        En muista ainakaan.


    • Glub
      • eiuutta

        Tää on ollu jo 28.7.2015 juonipaljastuksia kakkosessa


    • Pinned

      Elokuun puolessa välissä on suurta draamaa koskien Robertia. Tuskaista syksyä ja vuoden loppua kohden.

    • Glub

      Eräs oikein mielenkiintoinen juonikuvio on Megan/Jai/Leyla/Rachel/Sam -juonikuvio, joka alkaakin nyt kiihtymään oikein kunnolla. Seuraa paljon mielenkiintoisia käänteitä ja tapahtumia.

    • CainOnNutcase

      Cain käyttäytyy todella sekopäisen väkivaltaisesti,pilkkaa homoudesta Aaronia ja pahoinpitelee,kiristää ja solvaa Robertia mikä on jotenkin outoa ylimitoitettua käytöstä. Aaronin tunteet lämpenee hetkeksi Robertia kohtaan ennen pitkää kylmää..mutta Robertin piina jatkuu. Affairin paljastuminen voi olla helpotus ja hyvä asia Robertille. Ottaa kaikkivain aikansa. Jaksoissa ollaan heinäkuun alussa ja ensi viikon tauko sitten jatkuu 18.7. Auger on kaira työkalu käytetään viljan käsittelyssä farmilla.

      • kxft

        Cainista on pahemmin välitä, mutta se kyllä pilkkasi sitä nimenomaan Robertin kanssa suhteessa olosta, ei muusta.


      • kxft
        kxft kirjoitti:

        Cainista on pahemmin välitä, mutta se kyllä pilkkasi sitä nimenomaan Robertin kanssa suhteessa olosta, ei muusta.

        on = en


      • KatsojatTietääEnemmän

        Cainia suututti se ettei tiennyt asiasta. Cain sanoi ivallisesti Robertille että mitä Aaron sinussa näkee. Luolamies Andykään ei tajua sitten kun suhde paljastuu miksi Robert makasi miehen kanssa kun oli vaimo.


    • Parassarjatvssä

      Tänään 18.7 jatkuu Emmerdale klo 19.30 yksi jakso päivässä. 15.8 on vielä yksi jakso päivässä. Seuraavan 4 viikon aikana tapahtuukin paljon. Heinäkuun 2015 tapahtumia.

      • enoottanu

        Siis jatkuu. Ja tapahtuukin...


      • Itsestäänselvyyksiä

        Eiköhän Emmerdalea seuraavat tiedä nämä jo...


    • Glub

      Jee, tänään jatkui Emmerdalen viikon tauon jälkeen! :) Ja tosiaan, paluu normaaliin kahden jakson aikatauluunkin tulee melko pian, jo 29.8. alkaen!

      Tänään alkoikin mielenkiintoinen juonikuvio, kun Megan sai vihdoin selville Jain pettävän tätä Leylan kanssa, tässä tuleekin olemaan paljon mielenkiintoisia käänteitä parin seuraavan kuukauden aikana.

      • mlniintomeni

        Miksi paljastit?


      • Glub

        Paljastin? Jaksohan esitettiin jo? Puhuin siis siitä, mitä tapahtui tämän päivän jaksossa.


      • Omamokani
        Glub kirjoitti:

        Paljastin? Jaksohan esitettiin jo? Puhuin siis siitä, mitä tapahtui tämän päivän jaksossa.

        Mulla vielä katsomatta...


      • EioleMtvedsivulla

        Mistä tuo tieto 2 jaksoon palaamisesta 29.8? Iltapulussa on 4 viikkoa eteenpäin ohjelmatiedot.


      • Glub

        Muitakin, parempia lähteitä löytyy :)


      • Glub
        Omamokani kirjoitti:

        Mulla vielä katsomatta...

        No, katso ihmeessä, jos et ole vielä. Oikein hyvä jakso on. :)


    • Jaaikaakuluu

      On kamalaa puuttumista aikuisten miesten asioihin kun Chas ja Paddy vahtii Aaronia Ja Robertia. Tänään pe 22.7 jaksossa Romuttamon Portcabin toimistossa on R ja A hot time hetki. Sitten tulee Lodge lomamökki johon Aaron houkutteli Robertin kavalasti. 11.7 esitetään jakso jossa Aaron paljastaa Chrissielle salasuhteen. Aaron on niin Paddyn ja Chasin vietävissä ja toisaalta itsepäinen tekee ennekuin ajattelee.

      • Justjoovirhe

        Siis 11.8 salasuhteen paljastuu.


    • Paljontapahtuumonelle

      Elokuun v. 2015 iso tapahtumajakso esitetään 25-26.8. Debbien häät 👰🎉 ja Bartonin poikien draamaa 💢👊,Chrissie sytyttää🔥Robertin auton palamaan ym. 😢 😢 29.8 alkaen taas 2 jaksoa päivässä klo 18-19. 😁

      • LexxonOf

        Ei mitään uutta


      • krfx

        Kuuluvat juonipaljastuksiin


    • Glub

      Tällä viikolla, ja TÄNÄÄN tapahtuu todella paljon!!! Kannattaa katsoa! :)

    • Glub

      Jotenkin hassua, että Marlon ja Laurel piti erottaa juuri nyt, kun he olivat saaneet asiansa melko kuntoon ja Laurelin ongelmatkin (luojan lykky) päättyivät, parempi pari ne kuitenkin olivat kuin Laurel ja Ashley, joka jotenkin tuntuu jo menneeltä (vaikka hekin olivat hyvä pari aikanaan).

      • Kirjoitakenttä

        Marlon on valitettavasti niin herkkäluonteinen, ettei voinut antaa anteeksi Laurelin syrjähyppyä. Itsehän kyllä oli syrjähypyn osapuoli, kun ryhtyivät Laurelin kanssa suhteeseen.

        Hyvä hetki olikin jokin aika sitten, kun Marlon inkui Ashleylle Laurelin uskottomuutta, ja Ashley totesi lakonisesti, että on kokenut saman.


      • Paddyonilkeä

        Asley ja Laurel on parempi pari. Alkoholismia ja Alzheimeria hyvä käsitellä. Marlon on hössö kuten Rhona ja Paddy enkä voi sietää heitä jauhamassa evvvk asioita.


    • Glub

      Olipa kyllä yhdet parhaista jaksoista Ikinä tänää ja eileen, sisältäen tietysti pääosien esittäjät Aaron ja Robertin, sekä Chrissien, niin myös Meganin, kaikista mielenkiintoisimmat henkilöhahmot koko sarjassa. Aaronin ja Robertin tarina tietenkin räjähtävän hieno, ja Meganin jääkylmän koston etenemistä Jaille on mukava seurata.

      • Glub

        *tänään ja eilen, siis tietenkin.


      • WhitetKetkuja

        Ilkeä tekopyhä Lawrence alkaa tapailla Bernicea jota Robert sanoo sisarpuolekseen vaikka eivät ole biologisesti sukua. Robertin suhteen paljastuttua R joutuu nyt taistelemaan oikeuksistaan ketkuja Whiteja vastaan.


      • KYSYNPÄHÄNVAAN
        WhitetKetkuja kirjoitti:

        Ilkeä tekopyhä Lawrence alkaa tapailla Bernicea jota Robert sanoo sisarpuolekseen vaikka eivät ole biologisesti sukua. Robertin suhteen paljastuttua R joutuu nyt taistelemaan oikeuksistaan ketkuja Whiteja vastaan.

        Miten niin ketkut Whitet? Kyllä se Robert tässä on se kaiken pahan alku ja juuri. Puolustelisitko sinä noin fanaattisesti Robertia jos se olisikin naisen kanssa pettänyt Chrissietä? epäilen.


      • EiWhitevaanBlack

        Onko unohtunut miten mustasukkainen kulissi-Lawrence puhui ja käyttäyi Robertia kohtaan kun tulivat kylään? Heti punomaan juonia Andyn ja Katien kanssa. Lucky kuvasi,vainosi, stalkkasi Belleä ja Alicea? Chrissien käytös Alicea kohtaan? Donny hakattiin. Ja lisää kieroutta tietysti tulossa koko perheeltä nyt kun tietää R&Asta.


      • Avaasilmäsi
        EiWhitevaanBlack kirjoitti:

        Onko unohtunut miten mustasukkainen kulissi-Lawrence puhui ja käyttäyi Robertia kohtaan kun tulivat kylään? Heti punomaan juonia Andyn ja Katien kanssa. Lucky kuvasi,vainosi, stalkkasi Belleä ja Alicea? Chrissien käytös Alicea kohtaan? Donny hakattiin. Ja lisää kieroutta tietysti tulossa koko perheeltä nyt kun tietää R&Asta.

        Väitätkö todella, että Whitejen käytös on ollut pahempaa kuin Robertin käytös? Whitet eivät kuitenkaan ole tappaneet ketään tai pettäneet kumppaniaan monta kuukautta tämän selän takana. Whitet ovat pyhimyksiä Robertin rinnalla. Mutta taidatkin olla niin sokeasti rakastunut Robertiin, ettet alkuunkaan ymmärrä hänen pahuuttaan.

        Ja mitä Alice tähän nyt liittyy, Alice on kuollut. Voisit edes opetella hahmojen nimet kunnolla.


      • pgpgpgpg
        KYSYNPÄHÄNVAAN kirjoitti:

        Miten niin ketkut Whitet? Kyllä se Robert tässä on se kaiken pahan alku ja juuri. Puolustelisitko sinä noin fanaattisesti Robertia jos se olisikin naisen kanssa pettänyt Chrissietä? epäilen.

        Taas toisaalta, yhtä hyvin sinulle voisi sanoa, että olisitko noin Robertia vastaan jos olisikin ollut naisen kanssa? Tuskinpa.


      • KumpikinRakastui

        Robertin ja Aaronin välille kehittyi aitoa tunnetta,rakastumista. Robert kieltää vielä tunteensa mikä on ymmärettävää,hän tarvitsee aikaa tottua siihen että tuntee vetoa enemmän miehiin kuin naisiin. Robertilla oli salasuhde Aaroniin,hän ei tehnyt holtittomia syrjähyppyjä useiden kanssa.
        Whitien pimeydestä on ollut viitteitä ja lisää tulossa.
        Pidän R ja A tarinaa kiinnostavana en saa kiksejä miesten suutelusta eikä juttu ahdista minua.


    • TVaikatauluAsiaa

      Tv ohjelmatiedot: Huom. : Emmerdale ensi viikolla ma 15.8 jakso alkaa klo 18.25 ja tiistaina palataan 2 jakson aikatauluun klo 18-19. Debbienja Peten hääjakso ym tapahtumat on 19.8.

      • TotuusEiPalaTulessa

        Älä valehtele. Kaksi jaksoa per ilta alkaa 29.8.


      • Muutossuunnitelmiin

      • Glub

        Niin on, tosiaan, että takaisin normaalipaikalle siirtyy *jo* ensi maanantaista, ja tiistaista alkaen tuplajaksot. Joten, paitsi että nyt on *Erittäin* hyvä, mielenkiintoinen, ja tapahtumarikas jakso, niin jaksoja tulee taas se tuttu kaksi kertaa päivässäkin! Hyvä. :)


      • TotuusEiPalaTulessa
        TotuusEiPalaTulessa kirjoitti:

        Älä valehtele. Kaksi jaksoa per ilta alkaa 29.8.

        Otan tämän takaisin, anteeksi väärinkäsitykseni.
        telkku.comin mukaan jatkuisi vielä kaksi viikkoa kesäiseen rytmiin...


    • Ananaskeisi

      Muistaako joku jakson Home Farmin keittiössä missä Robert vs ananas? R yrittää pilkkoa ananasta. Ananas on ollut esillä myöhemminkin.

    • Montamutkaa

      Eilisessä 15.8 jaksossa Lawrence ja Chrissie alkoivat kieroilla Robertia vastaan. Robert pysyy kylässä odottaen saataviaan.
      Oliko Aaron todella tosissaan käskiessään Robertia häipymään kylästä? Aaronin tapa on kieltää asioita ja torjua käytöksellään ihmisiä. Ainakin A on tyytyväinen suhteen paljastumiseen,eräänlainen voitto hänelle.

    • Väkivaltajatkuuu

      Debbie ja Bartonin pojat on tuntunut väkinäiseltä koko ajan. Cain taitaa luulla että Ross hukkui louhoksen syvään veteen. Ei siitä hypystä selviäisi tositilanteessa. Louhoksen äärellä on oltu ennenkin ja minulle tuli tunne että mennään jatkosssakin. James isä onkin kunnollisempi kuin pojat. Ross näytti vain tajuttomalta muutama puun oksa peittona.. Ja miten Peten teko tulee julki,en ole ennakkoon viitsinyt lukea,katsoa. Häähässäkän ja turman katsoin vuosi sitten YT ja se oli silloin jännittävä tapahtuma.

      • dlkfjlsdkfjslk

        Vähemmälläkin väkivallalla pärjäittäis. Mutta juonenkäänteitä on varmaan vaikea keksiä, on helppo tehdä draamaa hakkaamisesta. Eri asia sitten, onko se katsojasta niin kivaa. Yhdessä viime viikon jaksossa oli tosi ällöttävä kohta, jossa Cain hakkas Rossin tämän kotona, ja vielä lopuksi potki sohvan takana makaavaa Rossia. Viihdettä?


    • Kumpivoittihmm

      Rakeshi kieroili Kingin talon itselleen. Rakennustarkastus jäi vain lakimieheltä ahneuksissa tekemättä. Saattaa löytyä ongelmia myöhemmin.

    • Leenu44

      Onneksi Rachel lähti sarjasta. Oli rasittavaa kattoa, kun sillä oli yks ja sama ilme koko ajan , aina silmät sirrillään vinkumassa jotakin. Mielestäni huono näyttelijä.

    • KukaOnkaanSeuraava

      Rosskin löytyi sitten hengissä. Vuosi sitten näyttelijä Parr antoi ymmärtää että on lähtenyt sarjasta ja etsii muita töitä. Käytti valeasuja kun meni kuvauksiiin studiolle ja piti lomaakin.
      Vuoden loppua kohti tunnelma kylässä tiivistyy ja saamme kokea vielä paljon sairaala ja poliisi jaksoja. Jännittävämpiä kuin mitä kopterijakso.
      Sitä ennen ensi viikolla Kartanon ovelle saapuu Connor Jensen muutamien jaksojen ajaksi..virkistävä pikku juttu.

    • Glub
    • Huolimatyomialiikaa

      Jai kokaiini pöllyssä tönäisi Vanessaa niin pahasti että lapsi syntyy ennenaikaisesti sairaana keskosena. Ikävä juttu kun yhden kerran Adam luulee lasta omakseen ennenkuin Vanessa alkaa epäillä. Ehkäisyn puute ja epäselvät isyydet vaivaa jatkuvasti. Bartonin pojista vain Finn harrastaa turvaseksia. Slapperi naisia on liikaa sarjoissa. Isyysongelmia ja sairaita lapsia liikaa. Moses vaikuttaa harvinaisen terveeltä pojalta,paljon näkyvyyttä.

      • Sairasta_porukkaa

        Ihme touhua, samanlaista kun Salatuissa paskoissa ainakin aikanaan kun niitä tuli katsottua, vähänkin pidempään kylässä asunut on nussinut puolta kyläläisistä, eikä oikeastaan ketään normaalia henkilöä löydy. Kaikki kylään muuttavat normaalitkin muuttuvat jonkin ajan päästä psykopaateiksi.


    • ikifani

      Voisiko suomentaja päättää onko sen vankilakundin, Bobin kiusaajan, nimi Ged vai Jed ? On vaihtunut saman jakson aikanakin.

      Lähtikö Alicia jo lopullisesti ? Jouti mennä jos näin on.

      • Davidjasutyurat

        Ged on oikea nimi. Alicia lähti lopullisesti sarjasta.Hyvä niin. Jacob poika jää Davidin luokse. Ja onhan pojalla oikea biologinen isäkin olemassa,jolla toinen perhe. Jacobin äiti on Leyla ei Alicia jos joku ei muista tai tiedä.


      • Glub

        Minäkin huomasin käännösvirheet. Ged tosiaan oikea.

        Ja tosiaankin hyvä, että Alicia poistui. Jollain tavalla epäkiintoisa hahmo. Priya mielenkiintoisempi, samoin Leyla. Jacob jäi Davidin ja Leylan kanssa kylään, muodostaen pienen perheen sinne.


      • wänessä

        Olisi vaan Davidi lähtenyt myös, ei vaan jaksa koko hahmoa.

        Eikö Vanessan vanhempia kiinnosta lapsenlapsi pätkääkään, vai eikö V edes ilmoittanut niille? Ketä muuten edes ovat, onko mainittu mitään koskaan?


      • Glub
        wänessä kirjoitti:

        Olisi vaan Davidi lähtenyt myös, ei vaan jaksa koko hahmoa.

        Eikö Vanessan vanhempia kiinnosta lapsenlapsi pätkääkään, vai eikö V edes ilmoittanut niille? Ketä muuten edes ovat, onko mainittu mitään koskaan?

        Tämä onkin mielenkiintoinen aihe, nimittäin Vanessan äidistä muistan olleen melko vähän puhetta, sen sijaan Vanessan isänhän on kerrottu olevan vankilassa. Tähän aiheeseen tullaankin palaamaan sarjassa myöhemmin, mielenkiintoisia juonikuvioita tiedossa. :)


    • Glub

      Nyt Emmerdalessa tapahtuu taas paljon! :)

      On erittäin hyvät ja mielenkiintoiset jaksot tällä viikolla! Eritoten olleet mainiot jaksot nyt eilen ja tänään, ja tulee olemaan vielä hyvin jännittävät tällä ja ensi viikolla! :)

    • AarononerityinenRlle

      Eilisessä jaksossa Holy Scrapin pihalla Robert kertoi ensin Aaronille miten poliisi kuulusteluissa meni ja sanoi myös ensin,että Aaron on pelastamisen arvoinen. Sitten Robert sanoi ikäviä asioita,totuuksia Aaronista jonka puhelin tiedoista Andy oli päässyt selville ja se johti Robin nykyiseen ahdinkoon,oli Lodge ansa juttu ja A paljasti suhteen. Robert ei ole koskaan sanonut eikä tule koskaan sanomaan Aaronille yhtä pahasti eikä yritä fyysisesti vahingoittaa häntä mitenkään.
      Tänään nähdään sitten miten pahasti Robertin kävi.

      • Krinaalitasialla

        Robertin murhayritykseen syyllinen/syylliset ei ole vieläkään joutunut vastuuseen teostaan. Suurin osa keskeisistä kyläläisistä tietää ja henkilö asuu yhä kylässä...


    • ykskatsoja

      Sairaalassa Chrissie sanoi olevansa Robertin aviovaimo ja lääkäri sanoi kertovansa muille tilanteen. Ja menikin kertomaan puolelle kylälle. Oliko tässä joku syy?

      • Koomassakauan

        Muilla tarkoitettiin lähimpiä: Victoria on sisar ja Diane on Robertin äitipuoli,lähin suku Bernice,Adam,Doug, mutta Chrissie on aviovaimo,ero vasta vireillä joten hänen kuuluu hoitaa paperi asioita hoidosta. C halusi tietää miten kävi. Whitet näyttävät epäilevän toisiaan teosta.


      • Eikestäkauan

        Parin viikon kuluttua esitetään takauma jakso nro7327 jossa selviää tarkasti mitä tapahtui Robertin murhayritys päivänä 25.9.2015.


    • Aödkhvvhj

      Andy oli vihainen ja pettynyt ettei Robert kuollut ja meni riehumaan sairaalaan. Andy käyttäytyi ylimielisesti poliiseja kohtaan. Jostain syystä Andy oli järjestänyt varman alibin itselleen..manipuloinnin mestari kun lapsesta lähtien.

      • Veljesvihaa

        Andy ei näyttänyt itsetuhoiselta vaan Robertin kuolemaa haluavalta. Andy oli myös vihainen ettei Robert kuollut ja tuli heti huppupäisenä sairaalaan,kävi käsiksi Robertiin ja aikoi murhata hänet,mutta muita tuli paikalle,ei ehtinyt. Andy sai jonkun muun murhaamaan Robin ja järjesti niin että itse tallentui kamerakuvaan tekohetkellä. Seko Andylla on suurin syy murhata Robert. Andy saapui rehvakkaasti Willikseen. Ei Whitet,ei Aaron.
        Aaron löysi aseen ja luuli ensin että Chas oli ampuja niin piilotti aseen joka teko tallentui Adamin ja Victorian videolle..ja Aaron joutuu pidätetyksi. Aaron ei halua Robin kuolevan,kyseli vointia. Aaron sanoo,kieltää asioita ensin,torjuu apua. Robertin vuoteen vierella sanoista huolimatta kyynel valui Aaronin silmästä.


    • Kesälläpaljonulkokuvia

      Eilen Eric Pollard tuhosi Davidin kaupan. Syy tähän on että Davidin kauppa lavastetaan uusiksi studioon ja tuote valikoima laajenee ja pääsponsorin pakaste tuotteet ovat paremmin esillä. Näyttelijöiden ei tarvitse värjötellä kylmässä kulissi kylässä. Oletteko huomanneet että jotkut asunnnot ovat vain kesäaikaan käytössä? Victorian,Adamin KeepersCottage,Asleyn Brook cottage,jonka HFarm omistaa ja Jain omistama Tenant house jossa Rachel asui. Ericin B& B sisustus on aika karu. Onko studio vai ei? Tänä kesänä se näytti olevan viihtyisä,paljon tavaraa,sisustusta uudistettu.

    • Päätelkäää

      Kuka aikoi murhata Robertin? Vinkkeja: Ampuja voi olla eri henkilö kuin kuolemaa eniten haluava,joka hankki alibin.
      Kertaus : Chas ja Aaron eivät ole syyllisiä. Paddy oli Marlonin kanssa viihteellä,eikä P ole hullu. Lawrence olisi halunnut itse Robista rattopojan ja viha johtui siitä että avioitui Chrissien kanssa,salasuhde em. eivät ole riittävä syy murhaan. Ei ole Whiteja. Ketä jää jäljelle? Cain ja Andy ja joku muu jota ei ole nähty kylässä..ja jolla on motiivi salaliittoon..

    • heissuliveiväärinmeni

      Aron voi ampuja. Tuli paikalle pari minsa ampumisen jälkeen, piilotti pari jaksoa sitten pistoolin romuttamolla autoon. Ja tosi tyhmästi piilottikin. Miksei vaan heittänyt jorpakkoon.

      Ei ole Andy. Andy oli sairaalassa saamassa hoitoa itsetuhoisuuteen.

      Paddy se voi aivan hyvin olla, Paddy oli alle 5 minsan päässä kylän keskustasta kävelemässä kotiin päin, muka ei ollut ollut riittävästi taksirahaa kapakasta palatessa, mutta sitähän ei kukaan tiedä, eli Paddy on täysin mahdollinen ampuja. Oli kylän liepeillä ampumisen aikaan

      • Andypahajairvokas

        Lue edell txt klo 19.42. Siitä voi päätellä jos hoksaa. Aaron ei ampunut,ei olisi voinut, mutta luuli aluksi että äiti Chas oli ampunut ja siksi piilotti löytämänsä aseen tyhmästi ja joutuu siitä vaikeuksiin ja epäillyksi. Poliisi totesi tekninen tutkinta : Chas ei ampunut.
        Eikö Andyn käytös ja mielentila herätä epäilyä? Andy ei ole syytön eikä niin viaton Robertin murha yritykseen kuin alibillaan uskottelee.
        Montako kertaa Andy on yrittänyt murhata,tappaa Robertin kaiken muun paskan ja pahan lisäksi? Valehdellut ja manipuloinut muita?
        Montako kertaa Robert on pelastanut Andyn kuolemalta ja auttanut muutenkin?
        Jos haluaa tietää kaiken Andyn pahoista teoista kannattaa lukea jos osaa englantilaista sivustoa Wikia Emmerdale, Ei jotain epäluotetavaa Wikipediaa.
        Ihmetyttää Dianen ja Victorian sokeus Andya kohtaan joka ei ole sugden verta vaan roisto Hopwood sukua. Veli on vain saman isän poika,biologinen.


    • Wpkrjghghfi

      Psykopaatti Andy murhasi Peten harkitusti. Andy johdatti Peten reitille jonne ei saanut ajaa ja meni itse turvallisesti toiseen suuntaan ja erehdytti tahallan Peten putoamaan louhoksen veteen hukkumaan. Andy katsoi tyytyväisenä tekoaan reunalla.
      Niin ja todella me katsojat tulemme näkemään sen oikean ja hyvän Robertin mikä hän on aina ollut. Andystä näemme yhä selvemmin mikä hullu ja kiero paskaläjä hän aina on ollut.

      • Andyonmurhaaja

        Milloin Pete saa tietää että Andyn tarkoituksena oli todella murhata Pete ajamalla kielletylle reitille? Ei Andy itsemurhaa aikonut vaan se oli hämäystä. Kuinka sokeita ja tyhmiä Diane ja Victoria ovat. Kamala Andyn paapominen ärsyttää katsojia.
        Takauma jaksossa nähdään miten kylmäveristä hulluutta Robertin murhan suunnittelu on ollut. Andysta murhaajan ja roiston pojasta puhuminen veljenä on raivostuttavaa. Jack Sugden oli tyhmä halveksittava mies joka syrji omaa poikaansa ja teki Robertin elämästä helvettiä suosimalla hullua ottopoikaa joka ihmisenä täysi nolla.


      • Foliopeitto

        "Psykopaatti Andy murhasi Peten harkitusti."
        Henkiin Pete jäi...

        Menikö mulla jotain ohi, mutta en ajatellut kyseessä olevan murhayritys. Andy vain kaahasi hulluna menemään ja Pete rauhoittelemaan perään. Sitäpaitsi Andy pelasti Peten. Kertokaa minulle, millai oli murhayritys?
        Sitä ihmettelin tapahtuman jälkeen, että vedestä noustuaan kummallakaan ei palellut märissä vaatteissa. Petelle laitettiin foliopeitto päälle, mutta Andylle ei.


      • Salaliittomurhista

        Ensi viikon alussa Robert herää koomasta ja sen jälkeen esitetään TAKAUMAJAKSO päivästä jolloin Robertia ammuttiin. Mitä kukin teki,suunnitteli ko päivänä. Moottoripyörä jaksossa näytettiin kuinka Andy ajoi tahallaan vaaralliseen paikkaan,kielto kyltti näkyi ja seutu oli tuttua Andylle,ei Petelle. Kun Pete ajoi reunan yli veteen niin Andy katsoi tyytyväisenä tekoaan louhoksen reunalta jonkun aikaa mutta sitten meni auttamaan Peteä.
        Andylla on vahvin syy murhata Robert,se on tullut katsojalle selväksi. Ampuja ei ole Chas,ei Aaron,ei Paddy,ei Whitet niin kenellä on suurin syy murhauttaa Robert? Ja järjestää itselle alibi?


      • Syyllinen.haussa

        Vaikka Andy pursuaakin vihaa ja kostoa Robertille hampaat irvessä.En usko hänen ampuneen Roberttia.Jos onkin ampunut, ei jää ainakaan siitä kiinni.
        Vaikeaa silti noista kaikista Robertinvihaajista valita se oikea ampuja.
        On tuo tapaus niin vaikeaksi ja sotkuiseksi tehty.Rossin katoaminen herättää kyllä epäillyksiä.Chas on asiantiimoilta jotenkin vauhkona, että olisiko hän palkannut Rossin ampumaan Roberttia.

        Kyllähän Whiteilläkin on tapana rahan voimalla hoidella asioita.
        Ei olisi ihme, jos he olisivat hankkineet(Ross) palkkatappajan hoitamaan homman, eliminoimaan sukuunsa vävynominaisuudessa tunkeutuneen, kiusankappaleen pois tieltään.Hienoja ja rikkaita muka ollaan, mutta moraali on sitä sun tätä.Tapatetaan ihmisiä, siinä missä rikolliset gansteritkin, mutta likaamatta omia käsiään.


      • Rahat.takaisin

        Jos Ross olikin asialla ja ampuminen epäonnistui noin surkeasti ja poiki vaan tälläisen sekavan poliisitutkinnan.Se kuka on maksanut Rossille tehtävästä, lienee tosi vihainen ja pettynyt Rossin kykyihin hoitaa hommansa.Kun Ross palaa maisemiin.Palkkatappajan käyttänyt haluaa varmasti Rossilta rahansa takaisin, koska tehtävä epäonnistui.


    • Hittomikäkäsis

      Eilessä jaksossa Emma ihmetteli Rossin häipymistä. Luuli kai Peten tehneen jotain. Hitto! Pete itse oli juuri ollut vaarassa kuolla Andyn takia. Niin Ross lähti kylästä Robin ampumispäivänä illalla. Miksi?
      Aaron joutuu epäillyksi aseen piilottamisesta kun Vic lähetti videon Rakeshille..Aaron toimi tyhmästi,oma vika koskea aseeseen. Eikä osaa päätellä kuka on Robin ampumiseen syyllinen.

    • kukavainvoiollasyyllinen

      Andy, Cain, Chas, Paddy, Aaron, Chrissie, Lawrence, Lachlan ...siinä aluksi...kaikki vihasivat Robertia ja kaikilla oli tilaisuus. Alibin voi tekaista ja tosiaan Ross tekee rahasta mitä tahansa.

    • Paljastuksia

      Joku yrittäää vielä murhata Robertin sairaalassa ennen heräämistä. Katsojat tietävät ensi viikolla mitä tapahtui ja syylliset mutta siihen se jääkin. Robert ei tiedä itse kuka ampui ennenkuin vuoden lopussa.

    • ykskatsoja

      Sekosiko Chas nyt sitten? Näyttää ihan psyykosilta.
      Hyvä juonikuvio tämä mutta muistanko väärin, että Chas on ennenkin seonnut? Toipuu kuitenkin aina nopeasti.

      • Chassekoilee

        Chas alkanut seota koska Robertin ampumistapaus tuo menneisyyden tapahtumia esiin,Cameron,Carl,harhoja ja tätä sairas vaihetta kestää pitkään vaikka välillä helpottaa. Menneisyys nousee pintaan liittyen Aaroniin. Pitkä tarina tulossa. Chas luulee Emman,joka särki pulloja kerran,tai jonkun muun aiheuttavan hänelle häirintää mutta Chas itse tekee kuten eilen näimme vaatteet heitetty lattialle eikä muista että itse teki.


      • Chastity
        Chassekoilee kirjoitti:

        Chas alkanut seota koska Robertin ampumistapaus tuo menneisyyden tapahtumia esiin,Cameron,Carl,harhoja ja tätä sairas vaihetta kestää pitkään vaikka välillä helpottaa. Menneisyys nousee pintaan liittyen Aaroniin. Pitkä tarina tulossa. Chas luulee Emman,joka särki pulloja kerran,tai jonkun muun aiheuttavan hänelle häirintää mutta Chas itse tekee kuten eilen näimme vaatteet heitetty lattialle eikä muista että itse teki.

        Unissaan muka kävelee jos muistan oikein. Ihan naurettava juttu taas. Chastity on muutenkin vuodesta toiseen eniten ruudussa. Miksi?


      • Draamavaatiitaitoa

        Näkyvyys tulee: Chas omistaa Woolpackin puoliksi ja Dingle suvun asioissa mukana ja tietysti Aaron pojan takia jolla on aina tarinoita menossa. Woolpack on paikka jossa ihmiset käy viettämässä aikaa. Miten sarjaa muuten voisi tehdä. Woolpackin takahuone on paljon käytetty kuvauspaikka. Makuuhuoneita ei paljon näytetä vain Moiran talossa on k,oh ja mh pysyvästi käytetty ja näytetty. Willapakka kuten suurin osa näytetyistä asunnoista ovat studio lavasteita. Kylässä tehdään ulkokuvauksia.
        Kenenkä pitäisi sitten näkyä ruudussa useasti? Jonkun kerryn,rossin,tracy hutsukan. Sarjoissa on päärooleissa tiettyjä henkilöitä, jotka osaa tehdä draamaa ja sitten pienemmissä,osissa komedia pellerooleja tekeviä kuten Jimmy,David,Kerry,jotka eivät ole uskottavia vakavissa rooleissa.


      • Glub

        Koska Chas on yksi tärkeimmistä naispääroleista sarjassa :) Ihan hyvä ja mukava minusta että hänellä on nyt paljon tapahtumia sarjassa.


    • ikifani

      Edna näytti eilisessä jaksossa kovasti vanhentuneen. Näyttelijä kuoli joulukuussa 2015. Kuinka lähellä magdetaan meillä nähdyssä olla sitä ?
      Näyttelijä ei ollut kertonut juurikaan sairaudestaan ja se tuli yllättäen.
      Myös vanha herra Thomas ja Diana ovat kovasti ikääntyneet. Vai onko syy uudessa telkkarissani jossa on MTV3 HD.
      HD näyttää jokaisen hiuksen erikseen, jokaisen ihohuokosen ja rypyn.

      • Qpeufyfh

        Ednan viimeinen kohtaus sarjassa on Sandyn kanssa,käyttävät jotain radiopuhelinta lokakuun jaksossa,ts pian pitäisi nähdä koska nyt meillä on lokakuun 22p 2015 ensi viikolla. Muistan lukeneeni näin viime talvena. Edna hahmosta kerrotaan ensi keväänä että on sairastanut ja kuollut sairaalassa,haudataankin kylässä.


      • Glub

        Thomas onkin toki ikääntynyt, nyt häntä ikäännyttää tosin enemmän vielä pidemmät, harmaantunet hiukset. Kunhan leikkaa ne, niin näyttää nuoremmalta jälleen.


    • PidänRobertista

      Tänään on TAKAUMAJAKSO Robertin murhayrityksestä. Syylliset tiedetään mutta koska tulee tuomiot?

    • Pahinvaiheohi

      Paddy petti Rhonaa vieraan naisen kanssa Piti sitten avautua tyhmästi kertomalla Aaronista ja Robertista. P Ikäänkuin hakee oikeutta pettämiselleen. Liiotteli. Paddy ryntäsi kesken A ja R riitaa mökkiin ja ase laukesi yllätyksen takia vahingossa. Ei Robert olisi ampunut Aaronia eikä Paddya eikä myöskään olisi tehnyt mitään Leolle,Rhonalle. Sanoi niin koska Paddy piti saada ymmärtämään että lopettaa sekaantumisen Robertin elämään.
      Aaronin ajatteluun on vaikuttanut liikaa Chas ja Paddy ja A pää on sekaisin kaikesta tapahtuneesta. Tunnusti Chasille kuitenkin että Robert on tärkeä hänelle hänelle.Kaikki mitä heillä on ollut sillä on yhä merkitystä.
      Robert aloitti kuulustelusta tultuaan keskustelun romuttamon pihalla ensin sanomalla että Aaron oli pelastamisen arvoinen. Ei hän ole koskaan sanonut A arvottomaksi.Aaron mökötti ja siitä seurasi Robin rant. Tuskin R oli tapaillut samaan aikaan muita miehiä kun välit Aaroniin oli kunnossa. Aaronkin tapaili muita välillä. Pahin vaihe Robertin ja Aaronin välillä pian ohitse. He käsittelevät mennyttä tammikuussa.

    • Lwefhthjj

      Eilisessä jaksossa paljastui syylliset: Andy joka sai Rossin ampumaan Robertia. Katie kuoli heti pudottuaan alas lattialle. Vaikka ambulanssi olisi ollut oven edessä häntä ei olisi voinut pelastaa. Joten Andyn esittämä kuvitelma on väärä. Andy teki alibin itselleen kylmäverisesti,valehteli itsarista,tuijotti kameraan ja soitti Vicille jne.
      Andy sai perinnöksi Jack Sugdenilta farmin jota hän kyvyttymänä ja tyhmänä ei osannut hoitaa vaan menetti. Sam Dinglekin on fiksumpi kuin käenpoika jota Jack suosi.

    • Apdjfg

      Hienoa,Pete tietää nyt kuka ampui Robertia ja Andyn ja Rossin salaliitosta. Ross on pahin Bartonin perheestä. Emma tekee joskus temppuja mutta hahmona hyvä ja näyttelijä on loistava. Naisista paras kuten Moiran esittäjä.
      Edna oli viimeisen kerran mukana tänään.

      • Glub

        Minä kanssa pidän Emmasta, on jotenkin niin herkullisen monimuotoinen hahmo.


    • EnkestäAndysekopäätä

      Robert pääsi pois sairaalasta tänään. Uuden vuodenenaatto 31.12.2015 on 50 jaksoa myöhemmin jakso 7387. 5 viikon päästä.

      • Eökjffk

        Joulunpyhiä 2015 vietetään 4 viikon päästä 17.11. Viive pienee koska meillä 10 jaksoa vk ja Briteissä 6 jaksoa vk.
        Robert sai eilen tietää Asleyn kautta,että Andy on syypää ampumiseen. Aaron vapautuu syytteistä.


      • AsleyonvieläEDssä

        Robert saa vielä myöhemmin toisen tärkeän vinkin Asleyltä. Tuleekohan kolmaskin ennenkuin hahmo poistuu.


    • ProjektiAaron

      Aaron vapautui ja kiukutteli sitten Robertille,joka ei voi kertoa Andystä totuutta vielä. Aaron hypähteli tehostaakseen sanomaansa Robertille ettei muka kiinnosta,ei luota vaikka tietysti kiinnostaa ja yrittää esittää muuta koska pelkää pettyvänsä. Toipilas Robert seuraa Aaronin tekemisiä ja odottaa..

    • tympeää

      Aaronin kiukuttelu Robertille oli ihmeellistä. Puhumattakaan taas Cainin suunsoitosta ja mulkoilusta. Olisivat edes joskus jollekin kiitollisia, mutta ei.

      Megan on kulunut ja rasittava hahmo. Toivottavasti häipyy. Jaista en viitsi mitään edes sanoa.

      Tällä hetkellä Emmerdale on vaivaannuttavaa katsoa.

    • Edtänään

      Robert saa tietää Andyn kautta joulukuun lopussa,että ampuja on Ross. 22.11 esitetään meillä vuodenvaihe jakso 2015/16. Aaronille ei R voi kertoa totuutta koska A voisi tehdä jotain tyhmää ja on Chasin tilanne ym. Erickin latotalossa on jyrkät portaat yläkertaan ja kaikuu kuten loftissa. Tilan tuntua kun muut asuu ahtaasti. Lucky pisti hösseliksi,varasti Valin sormuksen.

    • SeliseliPaddy

      Paddyllä on nyt salasuhde ja syytteli Robertia Aaronin kanssa olemisesta. Paddy on tekopyhä ketku.

      • joitaineivainjaksa

        Paddy vielä puolustelee salasuhdetta sillä, että Robertin ja Aaronin asioiden tietämisen taakka ajoi hänet vieraan naisen syliin ja jolle paljasti asioita. Kun Aaron tarvitsisi ongelmaansa tukea niin Paddyllä on nainen Tess mielessä.
        Aina kun mieslapsi pellet Marlon,Paddy,Rhona äänessä niin tekee mieli tukkia korvat ja sulkea silmät. Nicolan ja Jimmyn kinastelua on helppoa sietää.


    • Kyrpiintynyt_turhake

      Ei voi muuta sanoa kuin että onneksi Debbie häipyy kersoineen pian, eikä luultavasti enää palaa. Ei ollut hetkeen näkynyt koko ämmää ennen eilistä, ja heti samantien alkoi jälleen kerran täysin naurettava ja tekopyhä kiukuttelu Emmalle ja Marlonille kun taas tympääntyneen naamansa näytti.

      • TepiTinkle

        Älä nuolaise ennen kuin...


    • emdal

      Hei tietääkö joku tarkempaa aikaa paljonko ollaan nykyaikaa jäljellä? Itselläni tiedossa on vaan että alle vuosi. Ja jos nykytahdilla jatketaan nii n milloin saadaan kiinni?

      • ChopchopRoss

        Ti 22.11 on vuodenvaihe 2015/16 jaksot. Aatto Nro 7387.


      • Ottokiinni

        Ei tulla koskaan saamaan kiinni


    • ykskatsoja

      Onko Chas nyt mielisairaalassa kovinkin kauan?
      Ja Liza häipyi taas mehumummon luokse, tuleekohan enää takaisin?

    • Huomioikaa

      Aaronin isä Gordon Livesy tuli sarjaan eilen. Alkaa uusi tapahtumaketju.

      • Kestääkuukausia

        Uusi juoni, pitkä tarina joka liittyy Aaroniin.


    • Ei_meinaa_kiinnostaa

      Debbiestä on tehty tähän loppuun niin ärsyttävä, ettei kenellekään tule vahingossakaan ikävä tätä tekopyhää noita-akkaa, kun mitä ilmeisimmin katoaa pian kylästä.

      Laurelin pelleily Ashleyn ympärillä lupaa äärimmäisen rasittavaa juonikuviota.

      Megania ei jaksa pätkääkään.

      Charity joutaisi istua häkissä loppuikänsä.

      Tällä hetkellä meno on erittäin väsynyttä, mielenkiinnotonta ja tympeää, tästä voi olla suunta vain ylöspäin.

      • Uudenvuodenaatto

        Robert saa pian selville Rossin ampuneen häntä. Debbie jättää Rossin ja lähtee pois kylästä Ranskaan. Cain saa tietää Rossista,Chas myös mutta Aaronille ei kerrota pitkään aikaa totuutta.


    • ProjektiAaron

      Aaron ei ilahtunut isänsä Gordonin tapaamisesta jostain syystä..
      Robert haluaa ostaa Willapakan vain Aaronin takia. Robert odottaa avioeroa ja rahoja jotta voi aloittaa,ostaa oman muun bisneksen. Pubi on liian vaatimaton,tylsä hänen kykyihinsä nähden. Robertilla on aikaa nyt seurata Aaronin elämää ja odottaa..

      • kiukuttelua_pelkästään

        Aaron varsinkaan ei ole koskaan tyytyväinen mihinkään. Niinkuin ei koko kylässä ole kukaan keneenkään eikä mihinkään. Aina ollaan pahalla päällä ja auotaan päätä kaikille ja riidellään kaikkien kanssa vuorotellen tai samaan aikaan. Kenelläkään ei onnistu yhtään mikään eikä mistään tule mitään muuta kuin pahaa tuulta. Tuolla ei kauaa viitsisi täysjärkinen asua.


      • Pitkätarina

        Aaronille on hyvä syy olla pitämättä Gordonista.Lapsuuden tapahtumat,joita käsitellään jatkossa.Aaronin rooliin on aina kuulunut elämän tuska,angsti ja näyttelijä on niissä hyvä.Robert on vahvasti mukana tulevissa tapahtumissa tukijana.


    • ykskatsoka

      Mistä sairausrahoista se Aaronin isä oli antamassa rahoja bubin ostoon?

      • Pqwoeioå

        Syöpää sairastaneella Gordonilla on ollut vakuutus. Yrittäjä,omistaa kiinteistön,asunnon eikä ole mikään tyhjätasku.


    • Kivakatsella

      Asley ja Laurel siis palasivat yhteen ja muuttavat HF Brook talosta Mulberipuu taloon tammi-helmik vuokralle Debbien lähdettyä pois.
      Brook talon sisustus muuttuu,oh on raikas vaalea vadelman punapohjainen tapetti ja viihtyisä asunto kun Diane ja Doug muuttavat siihen keväällä kun Willis puolikas on myyty Charitylle,joka palaa maaliskuun 10pv. YTube videolla näkyy eilisen 17.11.2016 jaksossa uusittu Brook cottage asunto. Hotellin sisustusta on myös uusittu,ei ole niin kolkko enää.

    • Laurel_painu_ttuun

      Voi kettujen vivät taas tätä Laurel-Ashleytä. Ashley vielä menee, ja näyttelijä on hyvä työssään, mutta Laurel. Ihan ehdottomasti tälläkin hetkellä edelleen suurin oma inhokki. Täysi turhake, jolla ei ole mitään käyttöä sarjassa, ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan. Näyttelijästä en tiedä sen enempää, mutta hahmo on puistattava ilmestys.

      Charityn paluuta en halua enempää edes ajatella.

      Jotain vaihteeksi normaalia kyläläisten elämääkin oli, kun Betty pirautteli pallon toiselta puolen.

      • Asleysta

        Asleyn dementian takia Laurel on paras kumppani ja on yhteiset lapset. Asleyn tarinaa kerrotaan syvällisesti pitkään,on yksi pääaihe sarjassa.


    • Ämppy

      Lisa ansaitsisi kunnon miehen, joka ei vilkuilisi muita. Toivottavasti Derek palaa takaisin, sillä nyt olisi otollinen tilaisuus.

    • Iso_vitsi_koko_suku

      Kunnon räkänaurut pääsi kun tällä kertaa Dinglen turhakeporukka äänesti Zakin ulos suvusta. Cain, Charity ja Debbie onkin jo äänestetty kaikki vuorollaan ulos suvusta aiemmin, ja sama naurettava pelleily sai jatkoa. Cainin päteminen pöydän päässä oli myös iso vitsi.

      Kuten jo aiemmin on täälläkin joku/jotkut maininneet, Sam ja Marlon lienevät ainoat luonteeltaan siedettävät Dinglet.

      • StanDardi

        Onneksi sarjaa ei oteta liian tosissaan...
        Täällä on ollut keskusteluja Marlolin sietämättömyydestä....


      • Dingdongeja

        Rhona,Paddy ja Marlon töks,tixs sähellys aiheuttaa halun mykistää tv,sulkea silmät..rasittavaa ja Zak,Lisa,Belle alkanut myös ja niiden murju kuvottaa. Seko Andyn näkeminen ja kuuleminen arrrggggrrrgh !


      • MikäKetjuSeuraavaksi
        StanDardi kirjoitti:

        Onneksi sarjaa ei oteta liian tosissaan...
        Täällä on ollut keskusteluja Marlolin sietämättömyydestä....

        Joku se jaksaa tätä samaa lausetta jauhaa ketjusta toiseen ja yrittää päteä omalla hienoudellaan taas.


    • ikifani

      Cain on nyt suvun päämies. Zak itse sen pojalleen ilmoitti, kuin ennakoiden nykyistä tilannettaan. Minua viehättää tämä ' kypsän iän lemmen ' roihahdus.
      Joan ja Zak vaikuttavat aidosti rakastuneilta, ei vaan hurahtaneelta. Seksikin on vasta hellyyden ja parin pusun asteella.
      Mitä lie tapahtunut yläkerrassa vähän ennen kuin Lisa pyyhälsi asuntoon.

      Se taas ei ilahduta yhtään, että Moirasta on tullut Cainin ' kotitossu'-raukka.
      Ennen niin vahva nainen ei ukkoaan pelännyt.

      • mies_pp

        Omasta kokemuksesta voin kyllä sanoa että kun se ihastus/rakastus kolahtaa, niin se kolahtaa kuin puun pökkelö päähän kalahtais. Työpaikassa ihastuin yhteen naiseen, joka oli varattu ja tätä naista sai sitten vältellä ja tunteita harmitella 4,5 vuotta kunnes tämä nainen vaihtoi työpaikkaa. Eli tässä mielessä ymmärrän kyllä 100% Zakia kun se huokaili tilannetta ja tunteitaan Joania kohtaan.

        Kyse ei ole mistään kevytmielisestä vilkuilusta, kuten Paddylla, tuntuu että Paddy hakee vain jotain vaihtelua?


      • Paddytekopyhä

        Paddy taitaa syyttää Aaronia ja Robertia syrjähypystään.Paddy on puuttunut aina liikaa ja sotkenut Aaronin asioita. Jacksonin aikaan kyttäsi ja Aaron hermostui ja hakkasi Paddyn.v2010.Chaskin vahtii koko ajan. Nyt Chasilla on pää täynnä Gordonia. Ja Aaron..😡😢


    • terrificangry

      Eilisessä jaksossa nähtiin Robert pelottavana ja kevään jaksoissa nähdään R pari kertaa oikein vihaisena Lawrencelle koska hän vetkuttelee rahojen maksamisessa.

    • Äääåååhhprtro

      Nyt Pete,Debbie,Cain,Chas,Moira tietävät Rossin ja Andyn suunnitelmasta murhata Robert.Charity tietää. Aaron saa tietää Robertilta vasta paljon myöhemmin kun aika on sopiva ja myös Whitet tietää. Andy yrittää aina syyllistää muita omista teoistaan,kauhea hahmo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe