Hyvästi Viljos/Lulu

exasiakas

Olipa käsittämättömän törkeä veto em. kuppiloiden omistajalta tuo, että osti Wanhan Mestarin tilat vaikka tiesi että siihen on tulossa uusi Väliasema. Yrittäjä ei näemmä oikeasti osaa kilpailla asiakkaista, peloissaan joutui turvautumaan selän takana vehkeilyyn. Vasta tuo Viljoksen omistaja kehui paikallislehdessä kuinka Suolahdessa on hyvää "pöhinää" ja nyt kun sitä olisi tullut runsaasti lisää, niin eikös mene pupu pöksyyn. Tuosta Väliaseman muuttamisesta Mestarin paikalle olisi hyötynyt huomattavasti myös Viljos. Nyt sitten tällaisen typeryyden jälkeen kylä jää tuolta osin yhtä autioksi kuin mitä se on jo vuoden verran ollut, todella lyhytnäköistä toimintaa.

61

5172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HeikinViljoo

      Väli-asema muuttui välistävedoksi. Ei hyvä. Joskus mentiin heikin pubin ja tien toiselle puolen,sukkulointi oli kiivasta. Nyt se on tuhottu. Halpamainen teko.

      • Näinseon

        Nimenomaan halpamainen teko, silloin kun oli kapakit tien molemmin puolin, ihmiset kävivät enemmän kapakoissa. Ja todellakin, sukkuloitiin molemmissa baareissa. Nyt aikuiset ihmiset käyvät edempänä kapakoissa (mm.Jkl) tai vaihtoehtoisesti järjestävät illanistujaisia kaveripiirin kesken kodeissaan. Viljos ei ole aikuiseen makuun, eikä tule olemaan, mutta uuden Väliaseman myötä myös Viljoksen kävijämäärä olisi lisääntynyt. Ne jotka muistavat kahden kapakan olemassa olon aikaa, ymmärtävät myös sen että tämä uudistus olisi tuonut myös Viljokseen lisää asiakkaita.


      • kattar

        Kyllä väli asema oli jo silloin lähellä konkkaa mikä sit tulikin oli vain ajan kysymys milloin nurin


      • Tässätietoa1

        VäliAsema ei olisi mennyt konkkaan, jos se olisi päässyt muuttamaan Wanhan Mestarin tiloihin, tämän tietää kyllä kaikki! On tuo monopolimatti outo äijä; SisäSuomenLehdessä kertoi osaavansa iloita myös muiden menestymisestä ja saavansa siitä jopa enegiaa :D Mutta silti kuitenkin tuhoaa muiden mahdollisuudet yrittämiseen. Aiemmin tänä vuonna tuo äijä kehui SisäSuomenLehdessä, että täytyy pitää huoli ettei Suolahden Wanhalle Asemalle tule sellaista yrittäjää, joka kilpailisi hänen yrityksensä kanssa. Keitähän kuntapäättäjiä tuo ukko on voidellut? Tiedossahan on että Wanhalle Asemalle olisi tullut jo yrittäjiä, mutta kaupungin päättäjät on nämä hankkeet estäneet ja vielä aika heikoilla perusteluilla. Miksiköhän paikallislehdistä kumpikaan ei tutki näiden juttujen taustoja? Taitaa nuo lehdetkin olla rähmällään Mr. Monopolin edessä?! Mutta Miksi?


      • Anonyymi
        Näinseon kirjoitti:

        Nimenomaan halpamainen teko, silloin kun oli kapakit tien molemmin puolin, ihmiset kävivät enemmän kapakoissa. Ja todellakin, sukkuloitiin molemmissa baareissa. Nyt aikuiset ihmiset käyvät edempänä kapakoissa (mm.Jkl) tai vaihtoehtoisesti järjestävät illanistujaisia kaveripiirin kesken kodeissaan. Viljos ei ole aikuiseen makuun, eikä tule olemaan, mutta uuden Väliaseman myötä myös Viljoksen kävijämäärä olisi lisääntynyt. Ne jotka muistavat kahden kapakan olemassa olon aikaa, ymmärtävät myös sen että tämä uudistus olisi tuonut myös Viljokseen lisää asiakkaita.

        Kyllä. Sehän oli sitä parasta aikaa. Tottakai molemmissa piti sukkuloida. Ihanaa aikaa.


    • Täh234

      Ottaa vastuu tekemisistään? Ihme valittajia .

      • Niinettä

        Ei tässä sen ihmeemmin olla valitettu eikä vaadittu vastuuseen. Ihmetelty vain kuinka röyhkeä ja lapsellinen ko. yrittäjä on! Mies pelkää kilpailutilannetta niin kovasti, että sortuu halpamaiseen keplotteluun.


      • Lompsistajkl

        Raivasi pontentiaalisen kilpailijan/haastajan pois tieltään. Väliaseman nykyinen paikka on huono, ajatellen toiminnan parantamista ja laajentamista. Mestarin tilat olisivat olleet siihen loistavat, ja asiakaskunta varmasti laajentunut parantuneen toiminnan myötä.
        Moni ei tykkää käydä Viljoksessa, koska on teinihelvetti ja sisäänpäinlämpiävä mesta. Kilpailu olisi t tervetullutta pakkakunnalle, alkaisi oikea ja hyvä asiakaspalvelu. Seksikkäimmän titteli ei riitä ihan kaikkeen.


      • Ihmettelee15

        Teinihelvetti ? Väittäsin että asiakkaiden keski-ikä on alle 40 vain ja ainoastaan pe/la öinä lulun puolella aikavälillä 00-04.


    • Jarppa668

      Nythän tässä näyttää käyvän että vähän rauhallisempaa(aikuisempaa)paikkaa Suolehdessa ei sitten kohta ole eikä tule,Mestari oli ihan jees terasseineen.Sinänsä normaalia liiketoimintaa koettaa kaataa kilpailija ympäriltä pois mutta nyt taisi Leppänen ampua omaan kinttuun tällä peliliikkeellä,valuu Äkiin nekin vähät rahat luulen..Varsinkin kun Mestarin tilalle ei näytä ravintolatoimintaa tulevan.

      • Jarppa668

        Ei tee hyvää suututtaa maksavaa asiakasta,viereiset ravintolat "ruokki" toisiaan kadun yli surffaamisella.


      • Pthyi

        Tämä tietää ainakin meidän aikuselle seurueelle jatkossakin taksimatkoja Jyväskylään. Äänekoskellakaan kun ei ole yhtään asiallista seurusteluravintolaa. Kerkesimme jo innostua Väliaseman muutosta keskustaan, mutta leppänen haluaa näemmä kuihduttaa Suolahden kylää varsin röyhkeällä tavalla.


    • EVVKV

      Ketä kiinnostaa.........

    • Liisu21

      Onhan täällä vielä Majakka.Sinne ei kyllä kukaan osaa,eikä tervejärkinen mene,samaa karaokea vuodesta toiseen kuulemaan.

      • Iisu12

        Noh, ennemmin Majakka kuin viljo, molemmissa raikaa karaoke aina. Majakassa on sentään aurinkoinen terassi.


    • kale696

      ite siirryn rantaremmiin,kesäkin mukavasti alullaan

    • TeamMatti

      Aika jyrkkää tekstiä ihmisiltä, jotka eivät näköjään ole ottaneet edes asioista selvää.
      Leppänen on hieronut kauppoja monta kuukautta ja Mestarin tilat on olleet myynnissä siitä lähtien kun Mestari lopetti. Kyseessä ei siis ole mikään nopea päätös, tai Leppäsen tietoinen kieroilu.
      Väliasemankin olisi pitänyt hoksata, että ottavat riskin, että lafka myydään. Oisivat itse ostaneet puljun.

      Ja toisekseen, eikö Väliasema voi vaan vuokrata nykyistä tilaa uudelleen? tuskin siihen viikossa on uuttakaan vuokralaista keksitty.

      • Heh_vai_team

        Ainahan voi jälkeenpäin kehua hieroneensa kauppaa jo kuukausia, totuus näyttäytyy aivan toisenlaisena. Sen jälkeen kun paikallislehdessä oli uutinen Väliaseman muutosta taisi leppänen vasta kiinnostua ko. kiinteistöstä. Nolo tapa toimia :)


      • Välistävetäjä

        Just joo ja lehmät lentää. Sattuipa tosiaan kaupat just sen jälkeen kun Väliasema kertoi lehdessä suunnitelmistaan, ihan vaan oli sattumaa.


      • Team_hih

        Johan sulla on jutut, täysin faktajuttu on se, ettei tuollaisen putiikin ostamiseen viikkoakaan tarvita. Päivän,parin juttu :D ja sillä selvä. Heh, kuinka joku voisi vielä enemmän pilata viljon ilmapiiriä? Sehän on ollut pilalla jo kauan.


      • Niemelänkadunjuoppo

        Oli miten oli, niin oma myynti on helppo varmistaa estämällä kilpailu, tyhymähä matti ois jos se olisi antanut naapuriin tulla kunnon vetävän baarin aurinkoisineen terasseineen.


      • jossunlystion

        Oi oi oi.....Nyt meni sisäpiiriläiseltä tunteisiin :D


    • TeamVälistäVetäjä

      Ahneella on paskanen loppu. Vanha kansa oli niin oikeessa. Maksava asiakas äänestää jaloillaan.

    • Juupajuuso34

      Samaa mieltä teamMatin kanssa. Oikessa olet. Itsekkin yrittäjänä tilakauppoja tehneenä ne kun ei vaan ihan hetkessä tapahdu. Restel tässä on mokannu ku myy ja vuokraa samaa tilaa yhtäaikaa. Kaikki ssympatiat Matille

      • ssympatiat-hih

        Kannattaa sitten sinunkin jatkaa harjoittelua tilakauppojen suhteen :) Koska totuushan on tuolla jo aiemmin mainittu, vain pari päivää ja kaupat on selvät. Kokematon ostajaehdokas todellakin saattaisi tarvita kuukausikaupalla aikaa osteluun, mutta kokemuksella sujuu kuin vettä vaan.


      • Juupajuuso34

        Montakos oot ite ostanu?


      • Niemelänkadunjuoppo

        Miksei vuokraisi, ennemmin vuokraa tilat jollekkin, ja koittaa myydä, kun koskaan ei tiedä että peruuntuuko kaupat, jolloin tilassa olisi vuokralainen, mutta tässä tapauksessa tila myytiin, ja vuokralaiset sai kenkää, ettei tulisi ravintola kilpailua...


    • paskalahti3

      Ei ne suolahtelaiset vaan tajua kaikkea.. tsemppiä Matti!

    • tzalona

      Minne aikuiset ? Viljoksen viikonlopun asiakkaat koostuvat siideribissiksiatä Ei aikuiset sitä jaksa katsoa. Varmasti toinen yrittäjä panostaisi aikuisiin. Jos tulee vieraita käymään ja haluaisivat käväistä ulkona, niin viljokseen en kehtaa heitä viedä.Eli jkl kutsuu silloin.

    • MUAHHAHHAHAA

      Tämäkö oli sitä suolahden uutta pöhinää? Anna mun kaikki kestää,nauruun meinaa tukehtua.

    • Sielunvihollinen

      Siis lopettaako Viljos kokonaan? O_o

    • Viinaasieltäkuitenkinsaa

      Mua kyllä jäi mietityttää tuo 'teinihelvetti' no ok lulu kait on vkl öisin mutta itse viljokseen puoli? Keski-ikä varmasti lähempänä 40....tod näk ylikin jos sitä sivupöydän vakkari tyttö porukkaa ei lasketa...

      • Juotavaon

        Joo, onhan siellä kai jonkin verran niitä n. 40v tyyppejä. Ne taitaa olla sellaisia, että alkoholi päättää heidän elämästään eivätkä he itse. Pääasiassa on viina, paikalla/ilmapiirillä ei ole väliä.


      • Kiittimulleriitti
        Juotavaon kirjoitti:

        Joo, onhan siellä kai jonkin verran niitä n. 40v tyyppejä. Ne taitaa olla sellaisia, että alkoholi päättää heidän elämästään eivätkä he itse. Pääasiassa on viina, paikalla/ilmapiirillä ei ole väliä.

        Juuri näin. Viljos on "teinihelvetti", ja sitten siellä on ne elämänsä alkoholille menettäneet 4/5 kymppiset luuserit. Näiden elämän täyttää vaan juominen, muu on menetetty.
        Täältä puuttuu aikuiseen makuun suunniteltu, tyylikäs ja hyvätasoinen seurusteluravintola. Mutta, ei sellainen täällä pärjäisikään. Koko Ääneseudulla ei ole tällaista paikkaa, lähimmät on Jyväskylässä.
        Sinne meneminen onkin sitten vähintään yhden yön reissu hotelleineen yms.
        Niille joiden tarkoitus on vetää pää täyteen mahdollisimman nopeasti, Viljos tietysti riittä vallan mainiosti.


    • koliikki1991

      pässiä tehdä mitää ytirys toimintaa Suolahdessa, paskaa tulee käteen ennemmin tai myöhemmin

    • discokuningatar

      Kenellä menee niin huonosti,että menee suolahdessa baariin?

    • Guknbcv

      Kyllä se kahen kapakan aika oli makeeta. Kyllä sitä puljattiin molemmissa. Käydään tien toisella puolella sanottiin monta kertaa illassa. Hyvä kun on ees yksi.

      • Nuorivanhus

        Voi voi sitä aikaa! Heikki oli vanhemmille ja Viljos nuorisolle. Loppuilta vanhuksetkin tuli tien toiselle puolen kuten minäkin! Ja jotkut seilasi väliäkin ? No se oli silloin se! Kiitos Matille kuitenkin,että on edes yksi kuppila tälläkin kylällä. Olisihan se mukava, kun olisi vanhemmallekin väelle täällä hyvä ravintola? Ehkä öljymäki herää taas henkiin?


    • triad

      Kateellisia puhetta perustaa sitten itse ravintola jos ei miellytä, kyllä paikkoja löytyy jos on painetta lomassa ja rohkeutta?

    • oiuytr

      Mitä te itkette ? Eikös äänekoskella ole kapakoita . ei tänne tarvi tulla, jos ei miellytä. Täällä on kuppila , joka toimii 2.00 joka päivä ja parhaana 4.00.
      mitäs teillä?
      Ja Matista vielä! Se ostaa jolla on rahaa!!!! Ei siinä aikoja kysellä eikätilaisuuksia hukata. Odottakaapa kesää. Kukaan ei tiedä mikä on miehen suunnitelma.

      • Mökissä_Matti

        Toivottavasti muuttaa timbuktuun?


    • Utelias007

      Hihii....nyt se osti Majakankin👍

      • Sinnemennäänwappuna

        Onneksi nyt on Ravintola Keitele, se on aikuiseen makuun!


    • Suolis

      Tullee kesä ja pulut syrisee viljoksen teranssilla tauotta.

    • Anonyymi

      Onko tämä baari vielä pystyssä???

      • Anonyymi

        Ei ainakaan ole ovet avautuneet edes vapuksi, taitaa huonosti olla asiat .


    • Anonyymi

      Kuka tuollaisessa tuppukylässä viitsii edes käydä kaljoilla, sosiaalisesti vajaakäyttöistä porukkaa ja teryleenihousuisia eläkelläisiä Ei jatkoon, paremalle kansalle olisi saatava Äänekoskelle kunnon seurustelu pupi, Suolahti saa olla omassa provinssissaan, konkan ne räkälät siellä tulee tekemään.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe