Onko parta este...

mitä_mieltä_naiset

Olen 45v mies ja asunut naisen kanssa kimpassa yli 20 vuotta. Pitkään ajoin säännöllisesti partani mutta kun täytin 40 aloin pitää partaa säännöllisesti...En toki anna sen rehoittaa vaan rajaan ja ohennan. Ensimmäinen huomio liittyi seksiin, kumppani alkoi haluamaan vähemmän suuseksiä eli en pääsyt enää juurikaan nuolemaan syy oli reisien sisäpuolien ärsyyntyminen parrasta, rintojen imeminenkään ei tuntunut kumppanista mukavalta...syynä pistely ja ihon ärsyyntyminen. Pusuttelu vielä onnistui mutta ei suutelu. Välillä tuli kehoitus ajaa ennen iltaa ja kun ajoin niin johan kelpasi taas. Minä sen sijaan pidän karvaisesta pillusta, ei haittaa mielestäni yhtään nuolemista. Naiseni sen sijaan sanoo että parta sopii mulle ja näytän hyvältä siinä mutta seksissä se tuottaa oman ongelmansa...Olen kuitenkin päättänyt pitää sen. Kysynkin naisten mielipidettä miesten parrasta mutta kai se on makukysymys kenelle sopii kenelle ei ja nyt ei ole kyse mistään rehoittavasta pusikosta vaan huolletusta parrasta. Sallitko siis kumppanille sellaisen hillityn sängen vai vaaditko mieheltä siloposkisuutta.

6

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gkjlnn

      Parta on ok, jos se on lyhyt, eikä ole viiksiä. Viikset ovat erityisen ikävät esimerkiksi suudellessa. Lyhyt parta ei haittaa. Pitkä parta nyt on niin ruma, vaikka olisi kuinka huollettu, että siksikään en sellaista sietäisi.

      Omalla 43v miehelläni on lyhyt huoliteltu parta. Se sopii hänelle, sexy. Onneksi hän ei itsekään haluaisi viiksiä tai pidempää partaa.

    • kfdjglsdkgjf

      Hillitty sänki taitaisi olla kaikkein ongelmallisin, koska se helpoimmin aiheuttaa pistelyä ja ihoärsytystä lähikontaktissa. Hiukan pitempi karva ei pistä samalla tavalla kuin lyhyt, pystyssä törröttävä. Sellaisen kanssa ei tee mieli päästää ketään herkimpiä ihoalueita raastamaan.

    • Sänkisattuu

      Terävä sänki on pahin tällaiselle herkkäihoiselle. Raapii kuin hiekkapaperilla vetelisi, pienikin hankaus. Kerran suuseksin jälkeen oli alapää melkein vereslihalla - no sitä ei siinä tilanteessa huomannut, mutta jälkeen päin. Sitten ei sitä ollutkaan syytä harrastaa vähään aikaan. Vähän pidempi parta on ok, toisille sopii toisille ei. Mutta sänki on paha tai sitten pitää miehen olla todella varovainen! Niin suudellessa kuin muutenkin.

    • Sellainen huoliteltu ja hyvinhoidettu parta on miehellä ihan ok. Jos taas parta rehottaa hoitamattomana, ei se ole ollenkaan mieleinen. Tunnen muutamia pitkäpartaisia miehiä ja he ovat letittäneet partansa. Miehet saa sellaisen letitetyn parran kautta ainakin mun silmissä sellaisen viikinki -lookin ja tulevat vielä enemmän haluttaviksi.

      • makunsasullakin

        Pitkä, letitetty parta vasta kauhistus onkin. Ei tee yhdestäkään miehestä komeaa, päinvastoin. Pitkä rehottava parta, hyi yök. Rumentaa mun mielestä miehen kuin miehen. Paras mun mielestä on parin päivän sänki, seksikäs. Ei haittaa vaikka raapisi.


    • mies_täällä

      Avopuoliso antaa kyllä nuolla vaikka on partaa tosin kielihän sitä työtä siellä naisen vaossa tekee ei leuka tai posket ainakaan mulla...ei suurta väliä vaikka joskus on kuulunut sora ääniä...Tissit tuntuu olevan se herkkä alue, on joskun käsittelyni jälkeen vähän punoittanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe