Alkoholin käyttö suhteessa

XsurusilmäX

Olenko minä liian tiukkapipo jos pyydän, että ukko olisi edes joskus viikonloppuna juomatta, että voitaisiin tehdä yhdessä jotain?
Ukko vetoaa siihen, että hänen täytyy saada rentoutua raskaan työviikon jälkeen.
Olen kysynyt, että eikö muuta rentoutumiskeinoa ole, mutta vastausta en ole saanut.
Muutenkin suhde on ajautumassa karille kun ukon mielestä kaikki on hyvin, mutta minun mielestä ei ole.
Joten puhuminen ei auta, sitä olen kokeillut useamman kerran.

13

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Johanna37

      Tuo on yksi alkoholisoituvan ihmisen selityksistä. Itseasiassa suosituin sellainen.
      Miehesi on riippuvainen viinasta, ja hän tajuaa sen jollain tasolla itsekin, mutta selittelee sekä itselleen että sinulle että raskaan työviikon jälkeen jne.
      Aina löytyy selitys, milloin on ansainnut palkinnon kun on leikannut ruohon, kun on korjauttanut auton, kun on siivonnut autotallin, kun on lenkittänyt koiran, kun on ......jne.
      Yksi alkoholismin kriteereistä on se, että ''onko joku läheisistäsi huomauttanut sinulle viinankäytöstä''. Näinhän teidän kohdalla on.
      Sinun täytyy varoa sitä, ettet uppoa liian syvälle miehesi mukana tuohon elämisen tapaan. Miehesi elämä on loksahtanut siihen että hän juo joka viikonloppu. Varo ettet sinäkin totu siihen ja rupea pitämään sitä normaalina.
      Sinun tilallasi ottaisin miehen elämäntapaan etäisyyttä. Erottaisin itseni siitä, ryhtyisin katsomaan ympärilleni ja etsisin uusia, minulle mieleisiä asioita. Koska miehesi ei halua tehdä mitään yhdessä, entä jos hakeutuisit ystävien / joidenkin läheisten sukulaisten seuraan? Muista ettei miehesi ole ainut ihminen edes sinun maailmassasi!

    • jfjfhjfhhjfdg

      Käämi kyllä palaa jos taas viikonloppu taas ahdettu toimintaa täyteen ja samat homeiset kirpparit taas laukata läpi kun viikolla jo juoksemista ajelua ihan tarpeeksi.
      Toisilla taas tuo jatkuva tulevan murehtiminen ja varuillaan olo ja viinalla sitten tasoittaa.

      • XsurusilmäX

        En tosiaan ole mitään ohjelmaa koko viikonlopuksi suunnitellut.
        Vaan esim. yhdessä ulkoilua tai ruuanlaittoa tms.
        Mikään ei miestä kiinnosta kun omat jutut kovempia.


    • Rilluteleyös

      Anna mieähen juoda ja keksi sinä omat juttusi ja vietä mukavia hetkiä muualla muussa seurassa. Ehkä hän herää, ehkä ei, mutta älä sinä pilaa omaa elämääsi sen takia että joku pölvästi pilaa omansa.

    • 40v-sinkkumies

      Juuri sellaisia alkoholisteja naiset rakastaa. Kestä kun olet sen miehen ottanut itsellesi. Meitä harvoin juovia naiset ei halua vaan juoppojen kanssa naiset päätyy parisuhteeseen.

      • Eipiräpaikkaansa

        Älä höpötä hoopoja. Vaikea ja ristiriitainen liittoni ei olisi kestänyt, jos siippa olisi ollut juoppo ja juoja tai jopa alkoholisti. Kaiken muun voi kestää ja antaa anteeksikin pitkässä juoksussa, sellaista hengen heikkoutta ja vajavaisuutta ei.


      • Ihmisetmuuttuu

        Ihmisethän voi muuttua parisuhteen aikana? Joko toinen alkaa juomaan enemmän. Hoikasta silloin tällöin ottavasta unelmien miehestä voi kehkeytyä jumppapallovatsainen kaljaa sohvalla litkivä äijänköriläs. Jonka ainoat kävelyretket suuntautuu lähibaariin tai yhdessäkin voi kävelylle lähteä, jos vaan ottaa eväät (kaljan) mukaan. Tai toista puoliskoa alkaa myöhemmässä vaiheessa kiinnostaa muukin, kun joka viikonloppuinen kännääminen? Ehkä se parikymppisenä on ok, mutta kaikki ei ole ajatellut koko elämäänsä viettää samalla tavalla. Vaikea sanoa mikä ap. lähtökohdat on olleet. Onko tilanne ollut suhteen alusta saakka tuo ja toivonut toisen muuttuvan. Harva oikeasti tykkää siitä, että kumppani on alkkis. Jos ei satu sitten itsekin olemaan sellainen.


    • 40v-sinkkumies

      Voisin heti lähtee vaikka veneilee naisen kanssa tai ulkoilemaan ja viikonloppuna ihan mitä vaan nainen keksii niin olisin mukana. Veneilin tänään yksin yhteen saareen ja siellä oli sauna ja kävin uimassakin. Taisin palaa hiukan kun oli niin kuuma päivä.

    • Runkmann

      Muijalta loppu moonikset 10v sitten, sen jälkeen kiinnostunut uskonnosta.- Onneks on tuo PC mikä viihdyttää ja kaljaa jääkaapissa :D

    • kjlou

      en tiedä mutta ne viikonloppu kännäämiset on raskaita kun täytyy lähteä yöksi muualle ,ei pysty olemaan kotona kun piru pääsee irti se haukkuu ja on muutaman kerran käynyt käsiksi ja uhkaa ampua,onko tämmöinen ihminen enään normaali,ei minusta ainakaa mutta kaikki on kuulemma minun vikaa vaikka en kulje itse missään juomassa joskus käyn sukulaisten tykönä.ja sitten nuo paskanpuhujat lisäävät vielä juttuja siihen.

    • Kosteatviikonloput

      On se kivaa, kun toinen juo joka viikonloppu (ja viikollakin) ja nukahtaa sohvalle sillä välin, kun olet nukuttamassa lasta. Se siitä yhteisestä illasta. Taas. Onko liikaa pyydetty (ja ylipäätänsä väärin jos edes pyytää), että edes kerran kuussa olisi viikonloppu jolloin ei ottaisi yhtään alkoholia? Ja kun olisi edes se yksi saunakalja, mutta kun pitää ottaa niin, että humaltuu.

      • pekkonenn

        Sinä nyt vaan olet parisuhteessa kakkonen. Viina on ykkönen. Itse aikoinaan heitin ulos tuollaisen tyypin. Miksi sellaista hyysätä? Hän yritti sanoa, että et sinä löydä mistään miestä, jolle viina ei olisi tärkein. Hah, sanoin minä ja heitin ulos. Nyt on lähes raitis kumppani ollut jo monta vuotta.


    • kosteja

      Kokemuksesta tiedän että jos ei voi olla viikonloppua juomatta ja varsinkin jos viina menee puolison ja muun tekemisen edelle niin kyseessä on alkoholisti tai sellaiseksi ajautumassa oleva henkilö. Älä jää tuollaiseen suhteeseen, tulet aina jäämään toiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe