Onko se niin oikeasti

läskitTurkissapantavana

että suomalaiset naiset, sellaiset ruosteenväri-polkkatukkaiset siideriporsaat, muodoltaan hirveät kasat jotka ryyppää ja tupakoi, että niitä turkkilaiset äijät oikeasti haluaa panna ja panee?

Hyi saatana!

8

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HomppeliPomppelit

      Aloittaja on hieman epävarma suomi- naistemme haluttavuudesta Turkissa. Voinen vakuuttaa että kaikille riittää kyllä kysyntää. Väitteen takeeksi riittää kun katsoo matkustajarakennetta turkin- koneessa. Ei siellä heteropoikamiehiä näy. Yhtäkään. Muutama homo on mutta sen ymmärtää koska Alanya on homojen paratiisi. Siellä saa kakkareijät kyytiä etelän huumaavassa yössä. Ilman poistoäänet tuovat viehkeän ja kiihoittavan lisämausteen monikulttuuriseen ja suvaitsevaiseen ilmapiiriin. Hajukin on kiinnostavan suvaitsevainen. Kiihkeästi hikiset miesvartalot hau- hau- asentoon taipuvat ja nautinnolliset murinat samettiyön täyttävät.
      Noh, eksyin hieman aiheesta mutta ei sen niin väliä koska Mr. Putin maksaa minulle palkkion/sana eikä se suomea ymmärrä eikä sitä oikeasti kiinnosta.

    • iggh

      Mitä väliä minkä kokoinen ihminen on? Läski voi olla sinut itsensä kanssa ja erittäin kaunis. Miksi ihmiset panevat turkkilaisia kysymykseen voisin vastata, että jokainen antaa pipariaan kenelle haluaa. Jos suomalaiset miehet ( sinä voisit mennä hamekauppaan, kun olet noin ääliö) Ovat samaa tasoa, kuin sinä niin en yhtään ihmettele, että naiset haluavat jotakin muuta kuin sivistymättömän, makaavan, penkkiurheilijan

      • eimiellyttävää

        Koolla nimenomaan on väliä. Ei ehkä turkkilaisille panomiehille mutta uskon ja luulen että ei nekään mielellään suomalaisia valaita pane, vaan mielessä on oleskelulupa Suomeen ja kelan asiakkuus ja nehän tulee kun se läski suomalainen ämmä on narutettu parisuhteeseen. Pakko silloin kun talous on kyseessä, on läskejäkin panna.


      • rgrt

        Koolla on ilmeisesti väliä, ainakin läskeille itselleen. Yhtäkään läskiä ei ole vielä löytynyt, joka olisi sinut läskiensä kanssa. Teeskentelijöitä kyllä löytyy runsaasti tästä ihmisten alalajista.


    • PimpeliPompeliko

      Arvon nimimerkki iggh antoi meille kaikille ajattelemisen aihetta. Viiltävän syvällinen analyysinsä luotsasi myös itseni puntaroimaan seksielämäni syveriöitä. Totta on että olen sadoista ulkomaanmatkoistani tehnyt valtaosan seksi mielessäni. Olen jo kotomaassa hekumoinut ajatuksilla pienistä viehkeistä kaukoidän pimperoista. Ihanaisilta tuoksuvat ja söpösti kujertelevat nämä pienet ruskeat kevätkääryleet. Joka aamu heissä aukeaa uusi tuoksuva orkidea joka päihdyttää ja juovuttaa aina uudelleen.
      Olen myös kotomaassa nainut humalaisia lihavia naisia. Moni on röhkinyt kuin sika. Aamuisin heistä on levinnyt tympeä viinan ja tupakan löyhkä.

      • Mestarienliiga

        Se haju oli kyllä lievempi, mitä sinusta lähtevä löyhkä. Peseytyisit joskus. Kaikkien nauttimiesi psyykenlääkkeidenkin haju tulee läpi.


      • EiNoinTyhmäVoiOlla

        Arvon nimimerkki PimpeliTompeli nolaa itsensä täällä tänäänkin. Sadoilla matkoilla ympäri maailman, kaukoidässä tosin etupäässä, naiset ovat häntä himoinneet ja kaikkensa antaneet ilmaiseksi vailla rahallsta korvausta, hehheh. Miten sinä eroat niistä, joita kovasti arvostelet? Kuullosta aivan samalta harrastukselta.


    • ikeepossi

      Pitäisikö Suomen valtion tukea ällöttävien siideriporsaiden maastamuuttoa Turkkiin että jäisivät pysyvästi sinne turkkilaisten adonisten puhkipantavaksi. Suomen geeniperimäkin ehkä näin paranisi kun ei naiselliset ja miesmäiset möhköt saataisiin muualle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe