Narsisti-mies, voiko se muuttua?

Epätoivooo

Kirjoitan tänne kun en muutakaan keksi. Luulen että mies käyttää muhun henkistä väkivaltaa ja luulen hänen olevan narsisti tai sosiopaatti tai jotain vastaavaa. Suuttuessaan mulle haukkuu mua mitä kauheimmilla nimityksillä, olen aina mm. huora, lutka, luuseri, sairas vätys, roska, roskakasa, paskakasa, abortoitua massaa, saamaton, laiska paska ja lista jatkuu. Olen juuri amkista valmistunut työtön nuori nainen ja työntekoani tällä hetkellä rajoittaa krooninen sairauteni johon liittyy jatkuvaa, raastavaa elimellistä kipua. Olen kuitenkin menossa leikkaukseen ja uskon paranevani sairaudestani täysin. Sairaudestani huolimatta kuitenkin töitä aktiivisesti ja olen käynyt parissa haastattelussakin vaikkakin työtä saamatta. En polta, enkä juo alkoholia. Pidän itsestäni huolta ja saan tehtyä kaiken suunnittelemanikin, olen aktiivinen elämäni kaikilla osa-alueilla. En vain tiedä miksi mies sisimmässään ajattelee noin kun kuitenkin normaalisti kehuu päivittäin kauniiksi, tuotteliaaksi, ihanaksi, söpöliiniksi ja ylipäätään parhaaksi tytökseen. Kun omasta mielestäni olen hyvä ja kaunis ihminen. Olen yrittänyt puhua asiasta mutta vastaus on että älä itke yliherkkä, oksettaa nuo sun puheet niin että oksennan kohta sun päälle. Monesti myös kääntää kaikki riidat ja omat ongelmansa mun syyksi.. Muuttuuko tuollainen ihminen ikinä kun vuosia on jo samaa rataa mennyt?

21

599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brjrjrkttjh

      No ehkä ei muutu. Joillain on tuollainen puhetyyli että kaikki tulee sanoina ulos mitä päässä liikkuu ja suuttuvat kuin jotkut lapset kun heille laittaa rajoja eli sanoo ei. Juoko hän paljon itse, polttaako?

    • Vvghbv

      jos elämä potkii päähän kunnolla niin voi olla että laittaa sen kusipään miettimään mut varmemmin ei muutu koskaan

    • OletkoMasokisti

      No ei todellakaan muutu. Mikä ihme SINUSSA on vialla kun kuuntelet tuollaista puhetta/kohtelua. Minusta ei näkysi edes perävaloja.........

      • fgftyfrtyfyty

        Oliko taas itse tehy aloitus ja hupsista tässä niin reipas vastaus?


    • oppeliini1

      Miksi todellakaan VALITSET tuon tason seuralaisen?

      Mies on niin mätä sisältäpäin kuin vain voi olla!
      Kerrot että sinulla on ongelmia jo omastakin takaa, miksi maailmassa sinun täytyy hankkia niitä vielä lisää - kuuntelemalla tuon miehen verbaalista raiskausta uudelleen ja uudelleen ja uudelleen...

      Auttaisikohan iso pulloharja jolla voisit jynssätä korviesi välin. Tuon miehen sinne syytämä saasta on saatava pois ja sinun JUOSTAVA KAUAS pois tuon iljetyksen lähettyviltä!

      Usko, ystävä rakas, että tuollaisen sanavalikoiman kuuntelu tulee tekemään sinusta nopeasti juuri sellaisen. Onko tuo mitä sinä tulevaisuudelta haluat???!!!

    • jenniina1111

      Suurella todennäköisyydellä ei muutu. Muuttuminen vaatisi hänen itsensä omaa tahtoa ja paljon työtä. Siihen hän ei kyllä varmastikaan ryhdy. Olet varmaan täysin samaa mieltä. Sinussa ei ole mitään vikaa. Sinun täytyy miettiä haluatko oikeasti kuunnella tuollaista. Itse en missään tapauksessa jäisi hetkeksikään tuollaiseen suhteeseen. Ei ole normaali eikä hyvä suhde, jos toista noin rumasti nimeittelee vaikka olisi mikä riita.

      • VGFGTYF

        Se on provo nimimerkistä, jota se on huudellut kesällä paremmman puutteessa.

        Ei ole aito, trolli.


    • Uskomitähaluat

      EI. EI JAAS KERRAN: EI MUUTU!

    • poikiikiireellä

      Kyllä sinä itsekin tiedät, että ei muutu.

      Lopeta tuo suhde!

      On muuta parempaa tarjolla sinun AINOALLE elämällesi.
      Ole järkevä.
      Jos se mies on hyvä sängyssä, niin on moni muukin.

      avaa silmäsi!

    • ghjhkkk

      Mä olen nainen ja riidellessä tuollainen. No nyt potkaisi Karma päähän miehen saappaasta. Vaikka ja kansi 😮

    • Piinka

      Lue Iiris Aroniemen kirjoittamat kirjat Narsistin Vuoristorata ja Muutosten Tuulet, nainen kertoo elämästä narsisti miehen kanssa ja kuinka pääsi eroon helvetillisestä avioliitostaan.

    • Arviotapauksesta

      Mies on oikeassa jos olet saamaton ja huono sängyssä.

      • Olen_narsisti

        Suomi tarvitsee narsisteja, sillä ne yleensä nousevat päätä pidemmiksi johtajiksi niin yrityksissä kuin politiikassakin. Suomessa on aivan liikaa homppeli pullamössöpoikia.

        Mikään avioliitto ei ole täydellinen, mutta tältä kaverilta saat varmaan parhaimman elintason ja Luis Vittonin käsilaukun. Niistähän naiset tykkää, on mitä taas näytellä Facebookissa, näin hyvin meillä menee.

        Ei pidä ottaa näitä juttuja ihan noin vakavasti.


    • monsieurReality

      "Suuttuessaan mulle haukkuu mua mitä kauheimmilla nimityksillä, olen aina mm. huora, lutka, luuseri, sairas vätys, roska, roskakasa, paskakasa, abortoitua massaa, saamaton, laiska paska ja lista jatkuu."

      ...aika sanaton se suhteen mitä hyväksyt itsestäsi naisena parisuhteessa.

      " Olen yrittänyt puhua asiasta mutta vastaus on että älä itke yliherkkä, oksettaa nuo sun puheet niin että oksennan kohta sun päälle. " .................ei helvetti?!!

      Ei tässä ole miltään osalta kyse mitä hän tekee tai ei tee (tai mitä tulee tekemään tai ei tule tekemään) VAAN pelkästään simppelisti että miksi sinä koet olevan sinulle hyväksi saada tuollaista paskaa eikä rakkautta? Ihana muuten mutta...- on toki sulosen symppis ajatus maailmasta mutta oikeassa elämässä ihmiset kohtelevat toisia sen mukaan keitä ovat ja ihmiset hyväksyvät toisilta kohtelua jonka kokevat olevan oikeutetuksi itselleeen.

      Itse olen aika karu äijä mutta jos mun nainen itkee niin mä otan syliin ja silitän, ymmärsin syytä tai en..se saa olla vaikka Salkkareiden uusin juonenkäännös tai Itä-Timorin tulvat - hän on mun rakas ja ihminen jota mä suojelen, tuen ja rakastan.

      Mitä voi sanoa ihmisille joka nielee paskaa ja haluais että se ois quatro stagione? Ihan samaa kuin kotiväkivallan uhrille jota lyövä nyrkki välillä silittää.

      Mitä Sinä haluat elämältäsi ja millaiseksi kokea itsesi? - Tavoittele sitä. Ihmiset jotka ovat oikeita sinulle tulevat seurauksena.

    • VIHANARSISTIIN

      Narsisti ei koskaan parane. Lopeta suhde heti! Ne lupaavat aina eron uhatessa parantaa tapansa, itkevät ja ostavat lahjoja sinulle. Mutta sama helvetti alkaa pian uudestaan. Älä koskaan tee lapsia tälläiselle pedolle, älä koskaan rupea ostamaan mitään yhteistä asuntoa. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ JÄÄ ODOTTAMAAN SEN "PARANTUMISTA" Nämä narsistit vievät sinulta lopulta sinun kaikki ystäväsi ja omat läheisesi ( sukulaisesi ) kotrolloivat joka liikettäsi, lopulta et saa enää käydä missään harrastuksissa, etkä saa olla tekemisissä ystäviesi kanssa. Narsuhan on jo omalla käytöksellään saanut teillä käyneet vieraat pysymää poissa teiltä. Ne valehtelevat sinusta omille ystävilleen ( jotka eivät ole tunteneet sinua aikaisemmin) aivan uskomattomia valheita ja tarinoita. Yrittävät saada jopa uhrin vanhemmatkin omalle puolelleen valheillaan. Uhrin vanhempana jouduin itsekkin käymään psykiatrilla puolivuotta, VIHAN TUNNE kasvoi jo niin pahaksi, että harkitsin jo itseni tappamista, että pääsen siitä pelosta ja tuskasta joka oli minussa yötä päivää. Onneksi en tehnyt sitä. Ajattelin kuitenkin minkä kärsimyksen tuottaisin omalle lapselleni ja perheelleni. Onneksi pääsimme siitä HIRVIÖSTÄ lopulta eroon. HETI LÖYSI UUDEN UHRIN ITSELLEEN.

    • Narsistionainanarsisti

      Ei muutu ikinä. Kokemuksesta tiedän, että tilanne pahenee. Nyt äkkiä eroon parisuhteesta, sillä kohta on myös ruumiillinen väkivalta kyseessä. Olen itse ollut naimissa kohta 40 vuotta narsisti miehen kanssa. Ensin oli juuri sanallista ivaamista ja vähättelyä, mutta myöhemmin tuli jo kunnolla turpiin, jos asiat eivät menneet kuin hän halusi. Ei saanut olla omia ystäviä, hän oli omissa menoissaanjoka viikonloppu ja minä lasten kanssa kotona. Arjen saapuessa, ruoka piti olla valmiina, ja koti siivottu. Molemmat kävimme töissä, mutta arjen askareet ja lasten hoito oli minun tehtäväni, koska hän oli perheen pää. Ulospäin kaikki näyttää hyvältä. Suukottelemme julkisesti ja kutsumme toisiamme kullaksi, mutta totuus on toisenlainen, jos kaikki ei ole mennyt niin kuin hän halusi, se on minun vika tietenkin ja turpiin tulee. NYT ALAT KASATA OMAA ELÄMÄÄSI JA SAAT VIELÄ RINNALLESI IHMISEN JOKA RAKASTAA JA KUNNIOITTAA SINUA VILPITTÖMÄSI! Olen aina ollut sitä mieltä, että avioliitto on pyhä, mutta tällaisissa tapauksissa ero on ainoa oikea ratkaisu! ONNEA SINULLE TULEVAAN!

    • zooooooooooooorppa

      Paskoja ihmisiä kumppaneiksiin valitsevat kysyvät muilta missä vika kun tuntuu paskalta/kohdellaan paskasti. Mitä siinä voi sanoa? Jostain syystä naiset ovat tässä yliedustettuja, miehet osaavat sanoa usein suoraan että on h-a(ikävä nimitys) nainen ja hajoittaa. Naiset kysyy miten muutan mustan valkoiseksi ja paskan kullaksi.

      Itse olen aika äijä varmaankin maapallon mittapuilla(tai kuvittelen olevani :D) ja tuollaiset naisia haukkuvat runkkarit ovat mielestäni ihme matoja joita jostainn käsittämättömästä syystä naiset rakastavat.....Varmaankin näytän naistenhakkaajaltakin kaiken hyvän päälle ja nykynen muikkeli on puolet mun painosta. Silti ja ennenkaikkea tai muutenkaan ein KOSKAAN nimittele naista, varsinkaan noin sairaan loukkaavilla nimityksillä. En antaisi itse koskaan anteeksi tuota jos omalle kohdalle sattuisi. Kertoo että näkee toisen täysin roskana jota voi manipuloida kehuilla ja toisella ei ole älyä tajuta sitä.

      Maailma on.

      Jälleen kerran, sadannen....mietin niitä hetkiä ku miehet, sporttiset ja kunnolliset kysyy miksi naiset ei kiinnostu eikä halua enempää. Tässä on vaan yksi esimerkki miljoonasta missä naine valitsee paskaa, kokee paskaa, ei tykkää paskasta, haluaa että paska muuttuu kullaksi. Ei muutu. Hyvät mukavat sinkkumiehet jatkavat sinkkuina ja naiset jatkavat paskan muuttamista kullaksi.

      Onneksi ei kaikki :)

      • Piip_piip_piip

        Piip Piip. Piip.


    • Irl_ja_Netti

      Auervaara on laittanut kai suurimman osan otsikoista, tähän Riidat ja sopiminen -ketjuun.. Se kopioi toisten mielipiteista suoraan pisteineen otsikkoon. Käytti sanaa esim. jota oli hiljattain käyttänyt. Monet aiheista on tutuista, ne ovat tarinan muodossa. Sitten se opastaa avioeroja ja parisuhteita, sillä nyt ei ole mitään tietoa heterojen liitoista muuten kuin aiheuttamiensa erojan osalta. Ei ole mitään liittoa heteroon. Hakkailee aina homoksi houkuttelemiaan ja niiden sukulaistätejä käytetään täkyinä, että lukijayleisö luulee sen vikittelevän naisia.

      Töissä niin pirun tarkkana ja hyvin käyttytyvänä.

    • Sairastatouhuateillä

      En voi neuvoa kun ei ole omakohtaista kokemusta narsismista. Mutta alunalkaen minua ei kohdella huonosti. Jos kumppanini mitenkään hukkuisi tai alentaisi sanomisillaan lentäisi ovesta ulos välittömästi. Riidellään kyllä ja totta vie on silloin nähtävä ne omat viat mistä johtuvat. Eli asiasta on sanonut ja korjannut olen. Kuten myös kumppanini. Suhde on terve jos siinä myös kismaa. Näemme asioita eri tavalla koska miehet ja naiset ovat erilaisia. Pitää osata nähdä se kritiikki joka kerrotaan mitä itse ei nähnyt vaan myöntää olevansa tunteellinen ihminen joka virheitä tekee. Toisen pitää pystyä se myös kertomaan mikä ärsyttää tai kaivertaa toisessa. Mutta haukkua alentavasti toista ei ole tervettä. Samoin se ettei loukkaa kumppania. Erilaisia ollaan ja pitää osata se myös näyttää. Oma mieli pitää olla kunnossa jotta pystyy toisen kanssa olemaan ja kunnioittaa toista. Terveellä suhteella kannattaa elää. Jos suhteessa ole kuin pahamieli pitää se itse päättää mitä hyväksyy toisesta. Ja mitä kykenee toiselle antamaan. Aika karmea kertomus kyllä. En eläisi tuollaista elämää. Koska pitää naisen osata olla itselleen arvostava ja elää sen mukaan.

    • vanhaviisasakka

      Ei muutu. Eikä tohon totu, se tuntuu aina pahalta. Mieti miksi olet hänen kanssaan? Miksi hän on sinun kanssasi vaikka haukkuu? Mistä jäät paitsi jos lähdet? Mitä tulee positiivisesti muuttumaan jos lähdet?
      Jo piilovittuilukin ja ilkeily on kurjaa, saatikka tommonen käytös. Sitä moni harrastaa. Eivät osaa keskustella asiallisesti. Pitää vain huonolla itsetunnolla yrittää mollata toista. Minä en siedä tollaista ollenkaan. En halua olla edes ystävä tuollaisen huonon käytöksen omaavan kanssa. Oma hyvinvointi ja onnellisuus on tärkeintä.

      Jos ei arvosta niin ei ansaitse!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1479
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1378
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1350
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1304
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe