w115 taksikäytössä

w115

5

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhatmersutonpop

      Ehdotankin kaikkia siistejä vanhempia mersuja ennen 1990 vuotta lain nojalla saavan ajaa mielin määrin taksia kesät ja talvet ja ilman verojen maksuja.

      En minä maksaisi mistään uudesta tojotasta tai muusta bmv: stäkään tai volvosta jos pääsen esim: w 124 300 dieselin kyytiin tai jopa 200d kyytiin.

      Ostin itsekkin nyt hyvin halvalla C sarja 200 cdi farmarin vm:2000 ja kävin tuossa ilalla ajelemassa hupi lenkin ajamisen ilosta vaan ja välillä mieleen tulee 124 kori koska tuo auto kovin muistuttaa tuota 124 200d tosin on hieman enemmän tehoja.

      Minunkin autolla on jo ajettu noin 630 000km ja kuinka halpaa on ajo,käsittämättömän halpaa,kulutus on alle 6l sadalle ja dieseliä saan ostettua 40-50 senttiä litra joten jos 3 euroa kuluu sadalla niin hyvä on.

      Mersuissa vanhemmissakin on ketju joten edes näillä kilometreillä ei ole mitään muuta kuin kovaa ajoa herrasmies tyyliin.

      • ohimentävä

        Jaa, näitäkö herroja juuri sitä usein tapaakin maakuntien teillä köröttelemässä, säästötyyliin. Mutta luonto kait se maksaa tämänkin herran "säästöt", sen verran näyttää useimmiten tulevan pakosti perässä hetken aikaa ajavan silmille sitä huonosti palavaa "tiisseliä". Kuten herra varmaan huomannutkin, ohi jokainen pyrkii.


    • vanhatmersutonpop

      Ei maksa luonto,käytän parempilaatuista polttoainetta kuin mitä suomessa saakaan.Eli tankaan rajan takaa,jonossa tuolla näkee ja aistii hajut kenellä on mitäkin,esim:vag konsernin eli ww ja audi ,volvo skodat tojotat ,pahimpia jos ovat dieseleitä.

      Luonto kiittää kun me mersumiehet ajetaan kevyellä kaasulla ja miltei tyhjäkäynillä niin kuin tiedät herras miesten ajavan,ei nyvitä ei reuhdota vaa lipuen maaliin milloin minnekkin.

      Tankkasin perjantaina viimeksi tankin täyteen nyt kilometrejä seitsemättä sataa ja huomenna tulee lisää,keskiviikkona tankille taas,ottamaan hyvä laatuista dieseliä,bensakin sielä paljon parempaa kuin suomessa.

      Mukava taas lähteä vaimoa viemään aamusta parturiin hiusten värjäykseen,käyn siinä kahvilla samalla 1 euron maksaa kahvit siinä kahvilassa,saa lukea samalla iltiksen ja iltasanomat sekä paikallisen lehden,lisäksi saan tarinoida kaverin kanssa jolla on 7 mersua siinä pihalla,oli ennen bmw ystävä henkeen ja vereen mutta nyt on viimeisen päälle mersu mies, sitä kun mersu mieheksi tavallaan synnytään.

      • ohimentävä

        Kas, näitäpä pihamersuja siellä maakuntien teillä usein tapaakin. Kuin suomalaista alkuperäiskarjaa. ;) Itsekin jo 50-luvun alusta paljon mersujen kyydissä kulkeneena.


    • klassikot_kunniaan

      Olisihan se ihan hauskaa jos vaikka kesäisin näkisi silloin tällöin taxina monia erilaisia vanhoja autoja kuten 50-luvun jenkkejä tai Cirtôen Traction Avant jne. ja voisi ooggailla pienen matkan kun eihän noiden autovanuksien kyytiin muutoin pääse ;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2904
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      540
      2761
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1897
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1707
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1382
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      91
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe