uhkaus uskonnon tekee

monionkärsinyt

Joka uskonto perustuu uhkaukselle, jos et tee niin tai näin sinulle käy huonosti.
Aina ovat uskovaiset itse rankaisseet.

38

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valitettavaa

      Keino manipuloida urpot tekemään pikkupiirin halujen ja suuntauksen mukaan . Näinhän se menee!

      • mutta-mutta

        Joskus sokea kanakin löytää jyvän.


      • ZTäystuho

        Jollette käänny ja tule uskoon , olette tuhon omat.


    • totuusrakkautta

      Uhkaanko turhalla, jos sanon sinulle, että on typerää varoa tulenkäyttöä kesällä kuivalla käpykankaalla, voit heitellä palavia tukkuja sinne tänne. Voi hurjastella autolla tuhatta ja sataa, heittää ovet auki asunnosta lähtiessä töihin, ym.
      Se on vain tosi, että kuolema ei ole elämän päätepiste ja ihminen on matkalla kohti iankaikkista tuhoa ilman uskoa Jeesukseen.

      • minätiedän

        Vertaat todennäköisyyttä, perättömään valheeseen.


      • mietin.vaan

        Tyhmyys tulee usein kello kaulassa.


    • "Kop, kop, kop!"
      "Kuka siellä?"
      "Jeesus!"
      "Mitä asiaa?"
      "Avaa ovi, niin minä pelastan sinut!"
      "Pelastat miltä?"
      "Siltä mitä minä teen sinulle, jos sinä et avaa tätä ovea!"

      • uteliaisuudesta.vaan

        Onko se jeesus toinen etunimesi, vai serkkusi nimi?


    • alfa123om2222

      UT:n mukaan Jumalan valtakuntaan eivät pääse kiristäjät. Tuon valtakunnan on määrä alkaa 2028. Sen jälkeen tulee vielä tuhatvuotinen valtakunta joskus 3303 jaa.
      Jumalan valtakuntaan pääsystä on menossa salaa kova kamppailu esim. USA, Kiina, Japani ja EU sisällä.

      Tuhatvuotiseen valtakuntaan puolestaan pääsee etupäässä tiukkapipot ja kiristäjät.
      Ruumiin ylösnousemuksen jälkeen.

      Kumpi on parempi ja kumpaan tulee pyrkiä? Itse olen tiukkapipona matkalla tuhatvuotiseen valtakuntaan, mutta mieli tekisi yrittää Jumalan valtakuntaan myös.
      Se ei vain taitaisi olla reilua.

      Jumalan valtakunnassa taitaa olla aseena uhkausten sijasta kiroaminen. Tuo valtakunta on juutalaisen kansan perustama valtakunta. Vaikka ei välttämättä edusta sinänsä juutalaisuutta. Siellä paastotaan, rukoillaan, annetaan almuja ja eletään hengellisesti rauhaisaa ja pitkämielistä elämää sekä ne kirotaan, jotka häiritsevät rauhaa. Juutalaisilla ei ole uhkailu aseena nimittäin, vaan he vetoavat poru kurkussa Jumalaansa ja kiroavat mieluummin kuin uhkaavat.

      Kristityt ja hindulaiset uhkailevat ja kuuluvat tuhatvuotiseen valtakuntaan. Ehkä myös kiinalaiset. Sen sijaan juutalaiset ja arabit eivät siinä määrin uhkaile, vaan ennemmin kiroavat ja varoittelevat Jumalaansa vedoten. Heistä on lähtöisin Jumalan valtakunta mitä luultavammin. Pitää siis varoa, ettei haaksirikkoudu juutalaisten lakiin eli tooraan.

      Imaami Mahdi 2016-2022 (2028)
      Antikristus 2022-2028
      Jumalan valtakunta 2028-3303
      Tuhatvuotinen valtakunta 3303-4303
      Valon valtakunta 4303-????

      Jos ei pääse Jumalan valtakuntaan tai tuhatvuotiseen valtakuntaan niin sen jälkeen on valon valtakunta, jossa ilmeisesti salatutkin synnit nousevat esiin. Noita salattuja syntejä on monilla puhtaina pidetyillä. Ja ne jotka ovat avoimesti harjoittaneet haureutta eivät ole Valon valtakunnassa välttämättä huonossa asemassa. Puhutaan myös Viimeisestä tuomiosta ja siitä kuinka kaikki kuolleet nousevat ylös. Tuomitaan tekojen mukaan ja myös sen mukaan kuinka on salaisesti kohdellut Kristuksen vähäisiä veljiä. Nälkäisiä, alastomia, vankilassa olevia, sairaita yms. Tavallinen työssä käyvä, joka maksaa veronsa pärjännee melko hyvin. Samoin pärjännee hyvin se, joka on äänestänyt oikeaa puoluetta. Jne. Ei välttämättä tarvitse olla itse käsi ojossa antamassa, mutta riittää, ettei vastusta.

      • että.tiesitkin

        Hyvähän se on etukäteen varoittaa, että viimeinen tuomio tulee.


      • fda

        Mistä tiedät ja missä se Mahdi piileskelee jos se nyt on tullut?


      • siellähän-se
        fda kirjoitti:

        Mistä tiedät ja missä se Mahdi piileskelee jos se nyt on tullut?

        Internetin sivulla.


      • fda
        siellähän-se kirjoitti:

        Internetin sivulla.

        No sielläpä tietysti. :)


      • Paskasakkia

        Juutalaiset eivät uhkaile, eivätkä varoita, vaan tekevät tykistö-, kranaatti- ja ohjusiskuja päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin siviilikohteisin KOSTAAKSEEN!


      • fda
        Paskasakkia kirjoitti:

        Juutalaiset eivät uhkaile, eivätkä varoita, vaan tekevät tykistö-, kranaatti- ja ohjusiskuja päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin siviilikohteisin KOSTAAKSEEN!

        Näinkö pallywood on sinulle uskotellut?


    • alfa123om2222

      Vuoden 2011 syyskuussa alkoi näkyä merkkejä Mahdin tulemuksesta. Merkkejä, jotka oli mainittu kirjoituksissa satoja vuosia aiemmin. 2011 oli valotunneleita pilvissä, 2012 oli taivaanranta punainen joka aamu ja ilta, 2013 taisi olla komeetat, 2014 kalifikaatin perustaminen, 2015 myrskyjä??? jne. Eräät pitivät varmana, että hän ilmestyisi tänä vuonna, mutta toiset puhuvat nykyisin vuodesta 2028.

      Merkit ovat olleet selkeät ja ennalta mainitut. Mutta emme voi tietää kuin tukimalla tarkoin Haditheja yms. Eräs tärkeä Hadith sanoo, että nykyinen kalifi kuolee samalla hetkellä jolloin Mahdi saapuu lentäen Mekkaan. Nykyisejä kalifeja on ehkä enemmän kuin yksi, mutta Abbasin kalifikaatti lienee varteen otettavin. Hänen on määrä jatkaa kauhistamista kunnes tulee selkeä päätös siitä onko pilkkaaminen sallittavaa vai eikö.

      Suomen kielellä ei löydy aineistoa. Pitää turvautua englannin kieleen.

      • ja-onko.sillä.kissa

        Kamalaa, lentääkö se sinne luudalla?


    • erttkkl

      "Evaneliumi on julistettava rauhassa rauhaa pitäville!" UT
      Kristityt eivät itse kosta, vaan antavat koston Jumalalle, joka oikein tuomitsee!"UT

      • oikein.meni

        Si, sgnora!


    • alfa123om2222

      Voi olla vaikea uskoa, että huolimatta niistä valtavista rikoksista, joita kuulee maailmalla tapahtuvan niin tälle ajalle Jumalan tuomio on ainostaan kompensaatio eli maailmanlaajuinen kolme tai useampikategoriainen KANSALAISPALKKA.

      Tuon voi tuoda ainoastaan Imaami Mahdi, jolle Jumala on satoja vuosia edeltäkäsin antanut tehtävän tuoda Vaurauden kaikkialle maailmaan. Toki hänen tehtävänsä on tuoda myös Oikeudenmukaisuus, Rauha ja Totuus. Kaiken sorron pitäisi kääntyä vanhurskauden tulvaksi.

      On olemassa väite, että hän ei voi tulla ellei jokainen maapallon ihminen rukoile häntä tulemaan tai toisaalta hän tulee silloin kun kukaan ei enää usko hänen olevan mahdollinen tulemaan. Eli hän tulee, joko hyvällä tai sitten pahalla.

      On ihanaa omata toivo Mahdin tulemuksesta sillä hänen merkityksensä tulee olemaan toivon mukaan vähintään Kristuksen ja Valistuksen merkityksen suuruinen tai jopa suurempi. - Valona.

      Häneen ei liity mitään uhkausta, vaan ennemmin jumalattomat ja maailma ovat uhkaajien roolissa. Tai oikeastaan liittyy Mahdiin sellaiset uhat, että : Kristityt, siat ja maailman johtajat tuhoutuvat. Sekä Rooma tuhoutuu. Eli nuo saattavat edustaa Babylonin Porttoa, jonka on määrä tuhoutua. Mutta seitsemän vuoden ajaksi solmitaan Rauhansopimus Rooman ja Mahdin välille. Onko se kirjaimelliset 7 vuotta, 7 aikaa vai 7000 vuotta jää nähtäväksi.

      Jos rauha totetuu niin Roomasta on määrä tulla pienehkö Kuningaskunta, joka on jaettu kolmeen osaan. Mahdi saisi omaa virkakoneistoa ja Kreikalla olisi eräänlainen päärooli tuon virkakoneiston suhteen. jne. Pitää kai toivoa, että rauha olisi mahdollisimman pitkä eikä vain 7 vuotta. Enimmillään se voi olla jopa 7000 vuotta.

      • kun.Aku.A.köyhä

        Onko siellä Hannu Hanhi?


      • dis-neystä
        kun.Aku.A.köyhä kirjoitti:

        Onko siellä Hannu Hanhi?

        sekin nääs on jo melko vanha...!


      • siellä.lukee
        dis-neystä kirjoitti:

        sekin nääs on jo melko vanha...!

        Ei Roope-setäkään enää niin nuori liene, ja oma rahaholvikin seisoo lehden sivuilla.


    • nää_on_näitä

      Jokainen opetus päättyy uhkaukselle JOS oppilas niin kokee. Opi lukemaan... tai muuten.... Opi kirjoittamaan tai muuten....
      Aloittajalle uhkaus. Opi ajattelemaan mitä päästele tai muuten päästelet aloituksen tapaisia uhkauksia. Sinun tapauksessasi aloituksesi tietenkin kumpuaa rakkaudesta lukijaa kohtaan koska minä niin ajattelen

    • nää_on_näitä

      Moni kärsii juuri siksi että antaa mielensä vapaasti kaverin tölvittäväksi. Ihminen itse antaa mielensä vapaasti reagoida ja sitten se on kaverin, uskonnon jopa Jumalan syy????

      • maksunaika

        Kerro se kivitetyille ja elävänä poltetuille.


    • Ristiriitaista_häh

      "Älä tapa."
      OK.

      "Mene ja tapa filistealaiset."
      Mitä vittua! juurihan sä sanoit ettei saa tappaa?

    • kunhanveistelen

      Miksi kukaan antaisi mieltään minkä tahansa lauseen viskeltäväksi. Miksi on aina reagoitava ainakin jos löytyy jokin kielteinen mahdollisuus vastaukseen? Uhkaus?
      Luulisi että se on jokaisen oma valinta. Siis antaa mielensä kokea uhkauksena mikä tahansa kommentti? Vai onko Jumala sinussa se joka käskee kielteisyyteen, eikö sinulla olekaan mitään tahtoa tai mieltä itsellä? nää_on_näitä

    • Yleisetsäännönmukaisuudt

      "Jos A niin B" antaa usein ihan käyttökelpoista tietoa syistä ja seurauksista.

      Onko
      "tuolla on kuoppa" ("jos kävelet tuonne, putoat kuoppaan")
      ja
      "tuolla päin on terveellisiä yrttejä" ("jos kävelet tuonne, löydät yrttejä, jotka syömällä saat hyvän olon")
      käsitettävä välttämättä uhkauksiksi?

      • hyvääjapahaa

        Kuolen yrtteihisi, koska olen allerginen.


      • Yleisetsäännönmukaisuudt
        hyvääjapahaa kirjoitti:

        Kuolen yrtteihisi, koska olen allerginen.

        Lauseet "jos A niin B" ovat usein korrelaatioita, joissa B seuraa suurella todennäköisyydellä A:sta, mutta ei kuitenkaan välttämättä. Fundamentalismin sijasta siis tutki asioita omassa elämässäsi, käytä järkeä ja kokemuksen kautta punnitse se, mikä sinulle sopii ja on hyödyllistä. Tai jos ei kiinnosta vaan tahdot nähdä kaikki vastaavanlaiset elämänohjeet uhkauksina, niin unohda koko juttu.


    • Ei kristillisyys perustu uhkauksille, vaan Jumalan rakkaudelle. Jumala rakastaa ihmistä niin paljon, että hän haluaa pelastaa ihmisen. Jumala kuitenkin vihaa syntiä ja aikoo hukuttaa syntisen ihmisen kadotukseen, ellei hän tee parannusta. Syy on siinä että Jumala pitää enemmän kiinni omasta vanhurskaudestaan kuin rakkaudestaan. Jos Jumalan pitäisi valita oman pyhyytensä ja ihmisen välillä, hän valitsisi oman pyhyytensä, koska olemustaan hän ei voi kieltää. Ei auta ihmiselle sanoa tuomiopäivänä "tiedätkö, minä uskon nyt, voinko vielä päästä taivaaseen", kun se ei auta. On jo liian myöhäistä. Jeesus on myös sanonut, ettei kukaan voi tulla hänen tykönsä, ellei Isä tätä henkilöä vedä. Pelastaminen on siis alusta loppuun Jumalan työ. Ei voi odottaa ihmisen hyväksyvän mitään hengellistä, ellei hän ole herätyksen tilassa. Jos Jumala vetää, silloin voi pelastua, muille on turha edes saarnata, mutta aina joku uskoo kun hyvää evankeliumin työtä tehdään.

      • kusetadebiiliä

        Huomenna hyvä ja sitten paha ja jälleen hyvä.


      • Josniinsittenkyllä

        Ei perustu uhkauksille, ei. Kuinka paljon sitä jumalan rakkautta onkaan jaettu miekalla ja muilla aseille, että oikein rakkautta, helvetti. Toisesta suupielestään pullava samanaikaisesti kertoo, miten jumala hukuttaa ihmisen kadotukseen, ELLEI HÄN TEE PARANNUSTA...Ei siis mitään uhkailua. Jos tämä ei ole uhkailua, mitä se sitten on, sitä rakkauttako?. Erityisen perverssin kamalia nämä aivopestyjen ihmisten höpötykset. Tämä nimimerkki saattaisi erään toisen uskonsuunnan lapsena olla hyvä itsemurhapommittaja- aihio!. Jospa sinä pullava kykenisit ymmärtämään, ettei mitään jumalia ole olemassa, eikä terveen itsetunnon omaava itsenäisesti ajatteleva ihminen tarvitse tuekseen näitä horinoita eikä raamattu- nimisen satukirjan ohjeita (Ja ennen kaikkea uhkauksia). Tätä et kykene ymmärtämään, olet niin oman jumalaputkiajattelusi vanki!.


    • alfa123om2222

      Uskonnot ovat toivoakseni välivaihe ihmiskunnalle. Uskonnot syntyivät kun Jumala pani murhaaja Cainiin merkin, että Cainia ei saanut milloinkaan tappaa.
      Toinen tekijä oli Lemek, joka uhkasi kostaa vielä pahemmin kuin Cain, joka oli Pahan (saatanan) lapsi.

      Nuo väärydet johtivat lopulta ihmiskunnan tarvitsemaan uskontoa. Sillä ihmiskunta, joutui perin juurin vaikeaan tilaan Jumalan tekemien virheiden ja mokien takia.
      Saatana suosi tietenkin kaikin tavoin poikaansa Cainia ja tämän sukua. Lopulta ihmiskunta kävi perin juurin vaikeaan asemaan.

      He joutuivat huutamaan jatkuvasti vääryksien takia Jumalan nimeä ja lopulta kirjoitettiin kirjoja, jotka oliva kuin ooppiumia. Ensin Heenokin kirja jossa tuo valheellisesti initti ja valehteli: Joskus vielä paha saa palkkansa! Cheer up lads!

      Tosiasia on, että ihmisen asema vain paheni uskontojen myötä.

    • alfa123om22

      Uskontojen ainoa puolustus on Uhkaus maailmanlopusta, viimeisestä päivästä. Luonnonhistoria osoittaa, että useita kertoja on tapahtunut maailmanlaajuinen joukkosukupuutto katastrofin seurauksena. Viimeisimmästä todella suuresta katastrofista on sen verran aikaa, että uusi katastrofi saattaa olla lähellä.

      Jos tämä maailma on tuhoutumisen partaalla niin kuin uskonnot väittävät ja uhkaavat on perusteltavissa kaikki uskonnot ja niiden olemassaolo.

      • Ei-sentään-kaikki

        Maailmanlopun odottaminen ihan lähiaikoina ja ennustelu taitaa kylläkin olla vain kristinuskoon tai ehkä jossakin määrin Lähi-idän uskontoihin laajemmin kuuluva perinne. Kaikkia uskontoja ei voida asialla leimata.


    • erttkkl

      Raamatussa ei ole mainttu tuolaista Mahdia!
      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä bain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Tuo löytyy sen ajan vastustavista kirjoituksista, Foesterin kirjoista!
      Hitler oli yksi antikroistus!
      Katoliiset ahdistivat areolaisuutta niin paljon, että se siirtyi Espanian ja Pohjos-Afrikan kautta Palestiinaan ja Arabian niemimaalle 500 luvulla ja sieltä nousi tuo Muhamed, joka samalla opilla alkoi levittää oppiaan, joka oliYleisissä Kirkolliskokoiksissa tuomittu Kirkon alkuajoilla!

      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus torjui kiusaajan Jumaalan Sanoila!
      Hitler oli yksi antikroistus!
      Katoliiset ahdistivat areolaisuutta niin paljon, että se siirtyi Espanian ja Pohjos-Afrikan kautta Palestiinaan ja Arabian niemimaalle 500 luvulla ja sieltä nousi tuo Muhamed, joka samalla opilla alkoi levittää oppiaan, joka oli Yleisissä Kirkolliskokooksissa tuomittu Kirkon ulkopuolelle alkuajoilla!

      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!

      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kA0postoli Paavalinjulistus Aposyolieen toissa-uolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      "Jumala loi kaiken Jeesukseen Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!
      Raamattu, Galattaiskirje 1. luku
      "Apostoli toivottaa Galatian seurakunnille Jumalan armoa ja rauhaa 1 –
      1 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt,
      2 ja kaikki veljet, jotka ovat minun kanssani, Galatian seurakunnille.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
      4 joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!
      5 Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
      6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
      7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
      8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
      10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe