Uuh, olipas Kerttu seksikäs tänään...

Sika-Kyösti

Se Kertun mustavalkoinen, salmiakkikuvioitu mekko teki jälleen kerran tehtävänsä ja nostatti teltan pystyyn Kyöstin etumuksessa. Se mekko myötäilee Kertun suloisia kurveja niin ihanasti, että Kyöstin on yleensä viisainta pistää väljät verkkarit jalkaan, jos etukäteen on tiedossa, että Kerttu on pukeutunut siihen illan sääennustuksessaan. Kyöstin valistunut arvaus on, että ensi yönä Kyösti näkee unta, jossa Kerttu on helteisenä kesäpäivänä pyöräilemässä tuo mekko päällään...

http://areena.yle.fi/1-3489973#autoplay=true

12

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KyöstinOngelma

      Mitä v*****a Kyösti. Nyt hei, ihan oikeesti Kyösti. Onhan Kerttu mehevä, mut en mä näe tos salmiakki asussa mitään telttakeppiä nostattavaa.
      Kyösti hei, koeta nyt tajuu, et eksoottinen afrikkalais neito sopii sulle, kuin tappi silmään, kun sä oot muutenkin eksoottinen, niin sulle täytyy saaha myös eksoottinen parempi puolisko.
      Kyösti, sä tuut pettyyn, jos sä tuhlaat kaikki voimavarat Kerttuun ja sit kun sä vihoviimein pääset Kerttua polviasennossa kosimaan, niin Kerttu heittää sun kalliin timanttisormuksen jorpakkoon ja sanoo, et: Kyösti olet valitettavasti myöhässä. Rönkä tai joku muu on kosinu Kerttua ennen sua Kyösti.
      Kyösti ootsä edes ihan varma, et Kerttu ei oo varattu. Harvoin Kertun näköiset naiset ei oo varattuja, vaikka niillä ei olis sormusta, eikä ne kertois, niin ne voi olla varattuja.

      Nyt Kyösti, ala valkkaan eksoottista afrikkalaista neitoa, vaikka netin african penpal sivustolta tai sit lähdetään sinne Afrikkaan paikanpäälle hakeen naista, eiks vaan. Jossakin afrikan maissa naiset pörrää ympärillä, kuin sääsket, jos saavat vihiä, et valkoihonen olis kiinnostunut afrikkalais neidosta, et harvahampaisimpia saa urakalla työntää pois, et voi valkata sellasen 20-30 vuotiaan cateway muotihuoneen kauneusihanteisiin sopivan afrikkalaisneidon, joita myös tulee tyrkylle, kun tietävät pääsevänsä sit tänne suomeen mukavan valkoisen viikingin puolisoksi.

      • Nottatuotavintsa

        Ei järkevä mies ota naista loppuelämänsä riesaksi. Vielä seitsemän-kahdeksankymmenluvulla miehet meni naimisiin velvollisuudeen tunnosta ja olihan se helpompaa tehdä päätös kun kaikilla oli turvattu työpaikka yleensä. Varsinkaan jos ei ole halua kasvattaa lapsia saatikka huolehtia niistä aikuiseksi niin kannattaa unohtaa koko homma. Tottakai seksihommat on helpompi toteuttaa jos asuu saman katon alla naisen kanssa, mutta siitä on niin lyhyt matka sitten isyyteen, jota taas ei moni mies edes halua. Nainen voi valehdella ehkäisystä ja tuleeki sitte paksuksi ja joudut väistämättä vastuuseen lapsista. Aborttiin et voi naista pakottaa nykylainsäädännön mukaan.

        Moni sinkkumies on äärettömän paljon onnellisempi vapaana vaikka tietty kaipuu omasta puolistosta onkin takaraivossa. Se on kuitenkin paljon helpompi asia käsitellä kuin kainalossa rääkyvät nilviäiset, joita et pakoon pääse ja jotka vaatii asioita joita et välttämättä voi heille koskaan antaa.
        Mieten pitkäaikaistyötön mies voi järjestää lapsilleen esim. kunnollisia harrastuksia?

        Naisten suhteen jokaisella lienee omat mieltymyksensä, mutta eipä tuo Kerttu K. nyt ainakaan omaan silmään mikään täydellisin nainen maailmassa ole. Kaunis ulkokuori voi pettää ja todellisuudessa nainen onkin koppava ja kylmä.


    • M.Rönkä

      Lopetahan nyt Kyösti se Kertusta haaveileminen, koska Kerttu on varattu. Tiedät kyllä, kuka hänet on vienyt. Tunnusta tämä tosiasia itsellesi ja elämäsi muuttuu paljon helpommaksi. Kerttu on niin tasokas lady, ettei hän koskaan huolisi tuollaista pikkukaupungissa elävää tuurijuoppoa, vaan haluaa parempaa. Älä kuitenkaan huolehdi Kertusta, sillä minä pidän hänestä hyvän huolen. Hemmottelen häntä lahjoilla ja hyvällä ruoalla ja rakastelen häntä aina niin kauan kuin pitää, että hänkin saa orgasmin. Ole siis Kyösti huoleti, Kerttu on hyvissä käsissä!

      Terveisin, Matti

      • luomumies.47

        Äläpä Rönkä puhu paskaa. Eihän sun lerppukullis inahtanaut senttiäkään vaikka kävit Tallinnan parhaalla huoralla. Oireista päätellen sulla on paha valtimonkovettumatauti tai sitten olet piilohomo.


    • Nonniin, Kyösti tuli tunti sitten kotikorsuun ja on jo pistänyt pari Nobelaria tuulensuojaan, joten hänen on nyt ihan pakko tässä pienessä nousutuiterissa täsmentää, ettei Kerttu ole mikään pakkomielle hänelle. Sika-Kyösti on rooli, jota kotikorsun kersantti vetää, ja siihen rooliin kuuluu kuolata Kertun takia. Kyösti voisi kuvitella, että myös Teppo ja Gilbert vetävät loppuun asti sitä omaa rooliaan, joka saattaa olla hyvinkin erilainen kuin näiden henkilöiden oikea persoona. Taavetti sen sijaan taitaa olla juuri sellainen uskovainen ja suvaitsematon hetero, jona hän tälläkin palstalla on esiintynyt :)

      Vaikka Sika-Kyösti on fiktiivinen hahmo, niin sen hahmon taustalla oleva henkilö--c'est moi--tunnustaa, että hän on ollut ihan oikeasti FC Liverpoolin fani jo pikkupojasta lähtien, tykkää käydä Lidlissä, ja on kenttätykistön kersantti. Röyh. Enempätä ei parane kerralla paljastaa, jotta Kyöstin maine legendaarisena, jopa myyttisenä hahmona, ei vaarantuisi. Röyh.

      • Sorry, tuli typo kuten Tepolle aikoinaan. Piti kirjoittaa Nobelaneria, ei Nobelaria.


      • Lumiukko-

        Onpas tänään ollut kuuma ja aurinkoinen päivä hei! -Lumiukolla on seitsemän vapaa juuri menossa (kolmivuorotyö) ja tämä iltapäivä tuli vietettyä kahvilan terassilla hei! Nuorten naisten kesämuoti on kyllä kohdillaan hei! Useammat pikkarit ja kymmeniä perseshortseja tuli bongattua hei! Huomisestakin taitaa tulla samanmoinen päivä. Aamupäivän pyörälenkilläkin tuli bongattua useampia kiiltäviä ihania urheilutrikoita. Niiden perässä on mukava vähän aikaa roikkua (turvallisen välimatkan päässä totta kai, ettei edessä oleva kuule ja ahdistu) ennen kuin paahtaa maantiepyörällä ohi hei! Ohittaminen kannattaa ajoittaa sellaiseen ylämäkeen, jossa edessä oleva nousee polkemaan seisovilteen, jotta näkee herkut oikein kunnolla ja saa aimo vilauksen.


    • suomin

      Kyllä kerttu on todella kaunis , on se vaan suomalainen nainen upee näky, osaa myös pukeutua kauniisti, myös nelos kanavan sään enustaja ilona on todella kaunis, sais kyllä useammin enustaa säätä, suomalainen nainen on kaunis.

    • KyöstinOngelma

      Ou jeeee beibe, beibe, beibe, mun mielestä kahvipavun ja suklaan ruskea afrikkalainen neito on sit tosi kaunis ja saa telttakepit tanaan. Miettikää nyt, kun avaatte sen kahvipaketin kahvinkeittoa varten, niin afrikkalaisen neidon iho on yhtä kauniin ruskea, kuin se suodatin jauhatus tumma paahto, miettikään et hei.

      Kelatkaa kundit hei, vai onko aivoissa enää elämää... kylmä talvi ilta, ulkona pakkasta ja lunta, sängyssä eksoottinen kahvipavun ruskea afrikkalaisneito vai kalkkilaivan kalpea suomalaisneito, kummassa silmä lepää, et hei.
      Varmana lepää siinä afrikkalais neidossa ja mikäs se mukavampaa, kuin kömpiä eksoottisen kuuman afrikkalaisneidon viereen, kuin kalpean suomalais naisen, joka on siinä, kuin jääpuikko odottamassa, et kundi lämmittää, mut afrikkalais neito lämmittää vaaleaa suomalaiskundia, et kohta on kundi yhtä punakka, kuin saunan löylyjen jälkeen, et miettikääpä tätä, et silleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe