Li andersson on pelottava

Thisisrape

Naisessa on jotain paholaismaista, Hitlermainen ihminen jonka katseessa on jotain ilkeää takana. Hymy on teennäinen harjoiteltu. Pelottava nainen ja pusäytettävä.

63

7028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KakkuPille

      Arvaappa miksi hänen lempinimensä on Psyko-Lii?

      • Thisisrape

        Tulee mieleen kyllä kauhuleffoista tuttu valtaan päässyt politiiko joka harrastaa jossain luolassa miekankalistelurituaaleja äärivasemmistolaisten sekopäiden kanssa.


      • Bror-Erik1968

        Niin,kenen mielestä on kenen ei. Taitaa lyhyen lauseen kielioppivirheellisiä
        poikia pelko tutisuttaa lahkeita myöten Li Andersonin persoonallisuus. :) Eiks je?


      • Bror-Er

        Jätänkin nyt teitit vertailemaan keskenään kauhukuvianne mutta muistakaa
        hyvä suomenkieli ja yrittäkää vähän rikkaampaa kieltä ja lauserakennetta. :)


      • teititit

        Hoh hoh teitit......


      • Anonyymi

        Silmät on sielun peili. Minun tytärpuolella on pirun silmät huhh. Olishan hyvä vitsi jos li olis pressa. Hihh tai vielä parempi jos nazima olis pressa. Hehhhh


    • nuhjutjytkyt

      Voi voi kun petossuomalaisten vähäpoikia pelottaa, ensin meni vihreät
      heittämällä ohi ja seuraavaksi vasemmisto, nyt kipi kapi äidin helmaan turvaan petossuomalaisten vähäpojat.

      • pellepuolue

        Andersson panee naisten, miesten, koirien, matujen, muovilelujen, kynttilöiden ym: den kanssa! Voiton juhlissaankin lutkutti sienipäissään puoluetoverinaisen jättimäistä kieltä, kiima silmissä kiiltäen. Semmoisia nuo anarkistivassarit vaan on.


      • Anonyymi
        pellepuolue kirjoitti:

        Andersson panee naisten, miesten, koirien, matujen, muovilelujen, kynttilöiden ym: den kanssa! Voiton juhlissaankin lutkutti sienipäissään puoluetoverinaisen jättimäistä kieltä, kiima silmissä kiiltäen. Semmoisia nuo anarkistivassarit vaan on.

        Ois kiva olla joskus bileissä jossakin lin näkösen naisen k


    • sejokumuumaksaa

      Vihreät ja varsinkin vasemmistopolitiikka on tuhonnut jo monta yhteiskuntaa. Mikään ei toimi sillä että joku muu maksaa, jopa suomen nykyinen yhteiskunta rakentuu tuohon "joku muu maksaa" johtuen ammattiliitoista ja julkisen puolen ahneudesta. Eipä ihme ettei yhteiskunta pyöri muulla kuin rajulla velanotolla.

      Milloin koittaa se päivä jolloin ahkerat veronmaksajat saavat tarpeekseen ja muuttavat maasta, silloin suomi romahtaa ja sosiaaliduunari huomaa maksajan kadonneen.

      Jatkakaa velanottoa niin perikato tulee vastaan ala Kreikka.

      • Thisisrape

        Se on toteutunut aika paljon että veroa maksavat yritykset pakenevat maasta. Psyko lii kun saa valtaa niin suomen taloutta pyöritellään taskusta taskuun periaatteella. Liin silmistä paistaa tyhjä aukko. Aivot ovat pysähtyneet mutta suu suoltaa paskaa


      • Anonyymi

        Hei! Suomalaisten ja suomenkielisten maastapako on jo alkanut. Sotkuhurri ei ymmärrä että itsensä elättävillä suomalaisilla on alkaa mitta täyttyä. Poikani , akateeminen ihan tohtoriksi väitellyt, pakkasi perheensä ja muutti USA:aan. Teki lähtiessään vielä ilmoituksen Kelalle ettei tarvitse lapsilisää.
        Kun toveri Li tyhjentää Afrikan ja Aasian pakolaisista Suomeen, Toveri Anderssonni saa jo rajalla ojentaa poikani perheen jättämät lapsilisät tullissa "turvapaikan hakijoille"
        Älä Anderssonni huolestu, näitä globetrottereita on Tellus täynnä. Kyllä riittää huollettavia. Ilmoita rehellisesti, montako miljoonaa otat Suomeen. Mistä saat rahaa? Suomalaiset maksukykyiset veronmaksajat pakenevat maasta. Tulee tilanne jolloin lainaus maailmalta menee kiinni.
        Kommunistien talousmatematiikka on ex anus.
        Muuta Li Itäkeskukseen, näet miten ihannoimasi monikulttuurisuus on vallannut ts. sotkenut alueen. Tuskinpa Li Anderssonnia haittaa. Näkeehän sen Sinun pesemättömistä hiuksista, sotkuisesta ja huolimattomasta pukeutumisesta. Miksi te rannikkohurrit olette niin likaisia?


    • pusuhuuleen

      Li on pysäytettävä ja sitten pusautettava. Paranisikohan se kommunismista silläkään?

      • Thisisrape

        Kirjoitusvirheisiin pakkomielteisesti Pysähtyneet ovat tilanteessa jossa ei ole mitään sanottavaa kuin arvostella kirjaimia. Tyhjäpäitä


      • TyhjäpääPelle
        Thisisrape kirjoitti:

        Kirjoitusvirheisiin pakkomielteisesti Pysähtyneet ovat tilanteessa jossa ei ole mitään sanottavaa kuin arvostella kirjaimia. Tyhjäpäitä

        Kas vain, on uuninpankkopojalla aikaa. Täälläkö sinä nyt nillität?


      • Lapinukko

        LI ON SEKSIKÄS..enVOI SANOA viisas akkA, onko SE kommunisti?,PITTÄÄKÄ TAPPAA SIPILÄNLAILLA KO JUTTU


    • beethooven

      Tokkopa sentään Li Andersson on koskaan ollut mikään varsinainen kommunisti. Jos Suomi neidon asiat ovat nykyään ihan liian monen ihmisen osalta heikosti? Niin mikä ettei voida valita vasemmistoliitosta vaikka vielä maan päämiestä tai naista?

    • SamatSaanat100x

      Hän puhuu ja puhuu ja puhuu, ja on halveksivan näköinen kun joku muu puhuu. Li tarvitsisi nöyryyttä ja kotikasvatusta.

    • ölölölö

      Suomi24 keskustelupalstoilla on asiallista keskustelua kovin vähän. Näitä selaillessa tule karmivia tunteita. Jos jotain sekasortoista maassamme tapahtuu on otettava huomioon, että kansalaisissa on hyvin paljon tietämättömyyttä, yksioikoisuutta, pidätettyä vihaa ja muuta antipatiaa. Mitään en sinänsä pelkää, mutta kyllä jonkin verran tulee Kenttäoikeus mieleen.

      • älälälä

        Kyse on lähinnä siitä, että netissä voi avautua asiasta kuin asiasta jokseenkin anonyymisti. Jos ei tiettyjä rajoja ylitä, niin ei tule mitään seuraamuksia. Eivät nuo kärjistettyjä mielipiteitä esittävät tahot kummaltakaan laidalta kehtaisi samoja juttuja omin nimin ja kasvoin missään ladella.

        Tuota jälkimmäistä toimintaahan pidetään rohkeana, mutta kun katsoo nimenomaan noiden juttujen tasoa, niin kyllähän sellaisten kailottaminen julkisesti on lähinnä kylähullujen hommaa. Eikö olekin mielenkiintoista, miten netti mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi paljastaa oman sisäisen kylähullunsa?

        Netissä on helppoa suvakkihuoritella yms. mutta kuinka harva onneksi on niin vitun psykopaatti, että alkaisi sylki roiskuen pää punaisena huutaa moista päin näköä sellaiselle, joka vain yrittää pelastaa jotain Välimereen hukkuvia lapsia? Sitä voi miettiä.


      • Anonyymi

        JUU, ON SE PIRULLINEN. NÄITTE ILMEISTÄ MITEN VAARALLISESTA HENKILÖSTÄ ON KYSYMYS.
        SE, ETTÄ TERRORISMINSA ON PAREMPAA.
        MEITÄ SUOJAA PERUSSUOMAISET, KOKOOMUS, MUUTENHAN TÄMÄ OLISI YHTÄ MÖSSÖÄ, KUN PIRU VALLAN OTTAISI.


    • hähsiisoikeesti

      Miksi psykolilliä käsitellään "Anarkia" palstalla?

      • niisiisoikeestijoo

        Koska vajakit eivät ymmärrä asioiden eroja vaan niputtavat käsitteitä yhteen ihan miten sattuu, ja sitten roiskaisevat verbaaliripulinsa yleensä huonolla suomen kielellä, vielä huonommilla käytöstavoilla ja katastrofaalisen ala-arvoista logiikkaa ja sivistystä osoittaen.


    • kuusi-kahdeksan

      Meillähän on uusi Hertta Kuusinen. Eipä tarvitse ihmetellä, mihin päin Suomea viedään, jos Vasemmistoliitto sattuisi pääsemään vallankahvaan.
      No ei se onneksi ole mahdollista. Niin monta kommunistia ei onneksi löydy Suomen maasta, että valtaan pääsisivät.

      • Kuus-kuus-kuus

        Vasemmistoliitto kun ei vastusta markkinataloutta, niin ei se silloin edusta kommunismia. Voit haukkua Vasemmistoliittoa sekä kommunismia miten lystäät, mutta älä sekoita niitä jatkossa toisiinsa - ellet sitten oikein railakkaasti halua korostaa ja ylpeillen esitellä jo saamaasi idiootin leimaa.


      • Anonyymi
        Kuus-kuus-kuus kirjoitti:

        Vasemmistoliitto kun ei vastusta markkinataloutta, niin ei se silloin edusta kommunismia. Voit haukkua Vasemmistoliittoa sekä kommunismia miten lystäät, mutta älä sekoita niitä jatkossa toisiinsa - ellet sitten oikein railakkaasti halua korostaa ja ylpeillen esitellä jo saamaasi idiootin leimaa.

        Vasemmistoliitto=kommunismi.
        Monetkaan ei muista tai tiedä fanaattisia kommunisteja: Hertta Kuusisen, Otto Ville Kuusisen, joka yritti saada Suomeen kommunistisen nukkehallituksen, tytär. Samat elkeet kuin Anderssonilla. Suomen pettäminen ja ajaminen venäjän vallan alle. Kommunistit ei edusta rehtiä suomalaista työmiestä. Kommunistit ovat aina olleet suulaita luusereita.
        Ele Alenius, Yrjö Saarinen , ym. Onneksi hävisivät ja Suomi säilyi itsenäisenä.
        Nuoret varokaa näitä kommunisti-autuutta kehuvia Anderssoneja.


    • Pelottaa

      Onks se Li jostain Pohjois-Koreasta kotoisin ?

    • kauhealuonto

      Tätä ei voi edes kommentoida! Ajatusta tyrkyttävälle aloittajalle ei edes löydy kategoriaa mihin hänet sijoittaisi. Tuolla ajatuksenjuoksulla ei mene enää kauan...

      • Vaaveli

        Kommentoithan . Tuolla vihervasureiden ajatuksenjuoksulla ei mene enää kauan, kun tämä maa kaatuu , ja lopulta maatuu.


    • herranpenikkared

      painaa nuppineulat mulkosilmiin pystyyn

    • johannes21

      Li Andersson on ensimmäinen suomalainen vasemmistopopulisti.
      On lisäksi Suomen ruotsalainen. Pahinta mitä voi olla. Arhinmäki yritti anarkistina myös populismia mutta ei pystynyt samaan.
      Li on palavasilmäinen anarkistikommunisti. Kiihkossaan vetää veroja vanhoille stalinisteille. Kommunismi on väkivaltainen aate. Sen nimissä on surmattu miljoonia ja miljoonia.
      Li Andersson edustaa nyt kommunismista siinnyttä kulttuurimarxilaisuutta.
      Km on pahempi kuin kommunismi. Se tuhoaa yhteiskunnat salakavalasti keinoja kaihtamatta tunkeutumalla yhteiskunnan rakenteisiin.
      Kts.YouTube Mitä on kulttuurimarxismi

      • Syvä.huokaus

        Kommunismi ei ole väkivaltainen aate, vaan sen nimissä öykkäröivät rikollismieliset narsistit. He antaa kommunismille huonon maineen. Tutustu kommunismin historiaan. Ja ei, en ole kommari. Enkä oikeistolainen. Enkä minkään vastaavan aatteen kannattaja. Olen sellaiseen lapsellisuuteen aivan liian viisas ja älykäs.


      • Mielipiteeni

        Anderson kuuluu ihannoivan Karl Marxia. Eduskunnassa naureskelee väheksyen, kun hallituksen edustajat puhuvat. Anderson ei ole kertaakaan esittänyt, miten maksetaan yli 100 mrd:n valtionvelka pois, mutta vaatimuksia kyllä satelee ja jokaisesta pienestä höyläyksestä tekee hirveän metelin. Ei ehkä ole anarkisti, eikä pahinta lajia kommunistia, mutta ei ole estellytkään anarkistien Eduskuntatalon valtausyritystä, jossa Poliisi suihkutti pippurilla tunkeilijoita. Nuori, innokas ja elämän kokematon on kuitenkin. Siitä hänkin tasaantuu ajan kanssa.


      • Vaaveli

        Arhinmäen kuuluisat sanat : meillä on varaa.


    • näkökulmaB

      Li on asiallinen, mutta vasemmiston aate on vaarallisin ja tuhoisin mitä ihmiskunta on koskaan keksinyt.
      Yhteiskunta, joka perustuu laiskuuden palkitsemiseen (pummien tuet) ja ahkeruuden rankaisemiseen (progr verot) on tuhoon tuomittu.

    • kommarilimanuljaska

      Li Andersson on harvinaisen vastenmielinen poliitikko.

      Edustaa siis hyvin komunistien ja anarkistiterroristien vastuutonta sakkia.

      Valitettavasti yhteiskunnassa on nuo ääripäät, eli äärivasemmisto ja äärioikeisto. joista kumpikin on tavalliselle suomalaiselle kauhistus.

    • Röhkäle

      On selvää että Li on ollut poliittisessa koulutuksessa ja suoranaisessa aivopesussa lapsesta saakka. Nimittäin Suomen valtion ja kansan tuhoamiseen kytkeytyvässä kulttuurimarxistisessa paneurooppalaisen rodun jalostuksen suunnitelman mukaisessa koulutuksessa toimeenpanevana sieluna. Kuten myös Sipilä, Orpo, Terho, Soini, Stubb ja muut oksettavat punaporvarit ja vihervasemmiston kuoreen oksennuksesta siinneet lapamadot.

      • LucyP

        Jokainen mainitseamasi on ammatiltaan Politiikko... ei kansanjohtaja.
        Toisaalta; "Kansaa" johtamaan tarvittaisiin psykiatri, tai diktaattori...


      • todettavaon

        Aloittaja on oikeassa, Minäkin olen aina ihmeellyt, että Liin kuvan tullessa näkyviin ruutuun, tuleer sellainen pahan - ja pelonsekainen olo. Olen aina luullut, että puhe noidista on pelkkää taikauskoa, mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin.


    • Livaivoinpystyy

      Hillitsemään raivoaan. Puree hammasta ja pyörii tuolissaan kuin olisi kirppuja housuissa.

    • okrokro

      Punaviherreppana ja mädättäjä on tämä Li Andersson. Suomessa pitää tehdä töitä eikä elellä sosiaalituilla niin kuin nämä hemmotellut vasemmistolaisanarkistit, jotka vain rikkovat paikkoja.

    • jenkkimuslimi

      Kuulostaa siltä että sinua pelottaa Anderson. Monellakin tapaa. Hänen ajatukset, se että hän on nainen, jne.
      Mahtaa vituttaa... hah hah

    • kommarilimanuljaska

      Li on erikoisen vastenmielinen ja etova tyyppi.

    • demaritkin

      Noo hän on kommunisti ! He haluavat riistää sinulta sen mitä olet hankkinut ja omistat .

    • Riivirrauta

      on Lille jopa armelias nimitys. Olen 68-vuotias nainen ja kannattanut ikäni SKDLää ja sittemmin Vasemmistoliittoa, mutta nyt se on ehdottomasti loppu. Miten näin kylmäkiskoinen ja laskelmoiva otus on koskaan tullut valituksi, en käsitä. Jos tämä on "nuorison" valinta, onpa hyvä että ikää on kertynyt. Riivinrauta on totta vie varsinainen "vähäosaisten puolustaja". En usko sanaakaan mitä se sanoo.

      • me.too

      • Leipäjonottaja

        Li Anderson on asiallinen ja selkeäsanainen nuori nainen. Paras vastavoima oikeistolle eduskunnassa. Luonnollinen ja hyväkäytöksellinen ja kaunis.


      • ööhvirkataan
        Leipäjonottaja kirjoitti:

        Li Anderson on asiallinen ja selkeäsanainen nuori nainen. Paras vastavoima oikeistolle eduskunnassa. Luonnollinen ja hyväkäytöksellinen ja kaunis.

        Jaahas.
        https://www.specsavers.fi/


    • hgfdjfdjjfdjjdfj

      Onko tarkoitus saattaa suomi ihan tarkoituksella sekasortoon? Liihän on ruotsinsuomalaisesta perheestä ja saanut vaalitukea mm. ruotsinkieliseltä järjestöltä.

      Näinkö ruotsalaiset pääsevät vihdoin eroon kammoamastaan "mongoolikansasta"

      • MetsämiesKairilasta

        Koiralla tuo Anderssonin sairaan raivokas ja päällekäyvä luonne olisi hyvä, kun käy mäyränpesillä niin siellä tuollainen psykopaatin luonne pääsisi oikeuksiinsa. Minulla oli kerran tuollainen Anderssonin oloinen sekarotuinen piski mutta se piti lopettaa hulluuntensa takia sillä se puri kaikkia mikä liikkui ja piti ääntä.


    • Rasaiman

      Se on kumma sekoitus kylmää manipulointia ja maanista fanaattisuutta, vähän niin kuin Emma Kari vihreissä ja Sebastian Tynkkynen persuissa ja se Rydman kokoomuksessa. Kaikkia näitä yhdistää ylimielinen narsistiselta näyttävä kaikkitietävyys ja kyvyttömyys kuunnella muita ja käydä keskustelua.

      • Anonyymi

        Lii on niin paskainen ettei kukaan mene sen jälkeen edes vessaan. Jälkihajuna on pesemätön tippurivittu.


    • Saunantakanaontilaa

      Li Andersson on punahuora

    • johntravoltanveli

      Joo,,jos tuo Liii olisi seksiä minulta vailla,,pötkisin pakoon!

    • Anonyymi

      Mutta minkä helvetin takia somali on aduskunnassa. Meni pisteetsomsli ajatelkaa puolueelta.

    • Anonyymi

      Lii kiemurtelee kuin käärme eli kehonkieli täysin vammaista ja pelottavaa. Puhetyyli on kuin piri narkkarin jokellusta. Mitä muuta voi odottaa ateisti propaganda järjestön vetäjältä. On syypää ateisti ystäväni itsemurhaan jonka vasemmisto lähipiiri manipuloi vaaralliseen propagandaan mukaan. ovat vastuussa kaikkien ateistien itsemurhista suomessa koska tekivät ateisti kampanjansa kuuluvaksi koko suomelle..Manipuloivat ja huijaavat, vihaavat uskoa, toivoa, rakkautta. Haluavat ihmisestä materialisti robotin Moraalin vastustaminen on vasemmistolle kunnia asia.

      • Anonyymi

        Menehän sinäkin huspois sinne ryssien trollikolhoossin.


    • Anonyymi

      Miksiköhän politiikka vetää puoleensa sairaita ihmisiä? Osaavathan tietenkin hyvin puhua ja villitä kansaa, niin kuin eräs henkilö aikanaan tuolla keskisessä Euroopassa.

    • Anonyymi

      Vassarit, kommarit. natsit, kaikki riivattuja. se käärmeen katse, se katse...

    • Anonyymi

      Klonkun sisko .

    • Anonyymi

      haluaa olla HERTTA KUUSINEN. nyt ottaa irtiottoa, rotat jättää laivan kun se on uppoamassa. On oman ilmoituksensa mukaan pyrkimässä EU MEPIKSI. ei ole kummoinen omilla aivoilla ajatteleva. Meinaako jäädä historian kirjoihin uutena tosi kommunistina?

    • Anonyymi

      Minua pelottaa olla lähellä sellaisia ihmisiä, joilla alahuuli on vapaassa heilunnassa..
      Läsnäolollaan he muistuttavat ihmiskunnan synkimmästä ilmiöstä, kannibalismista, joka elää edelleen sosialidemokratian opeissa. Kuitenkin rivien väliin piilotettuna. Vilahtaa esiin lakkoilun tuiskeessa. Lieko puutarhatontut salakannibaaleja.
      Kaiken varalta, varokaa katsomasta niitä risuparran yläpuolelle ja silmiin.

    • Anonyymi

      Sellaisia ne hur*it tuppaa olemaan

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe