LIONS CLUB

joutojätkä

Naapurustossa asuu Lions Club Suomussalmen Presidentti. Harmaapäinen herrasmies ja ikääkin jo jonkin verran. Onko tavallisella kuolevaisella mitään saumaa päästä kyseiseen kerhoon? Tarttis saara nuorempaa varta kerhoon jottei tyystin fossiloituisi ja kokoon kuihtuisi. Tarviikohan olla massia enemmältikin vai onko persaukisella edes teoreettisiakaan mahkuja klupiin? Asiallisia vastauksia pyytäisin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.

56

4046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eijoutojätkiä

      LC Ss keskittyy hankkimaan (lopultakin) naispuolisia jäseniä.
      Etusijalla nuorehkot geriatriaan ja dementioihin perehtyneet henkilöt.

    • eipersaukisille

      Rikkaiden etujärjestö kyseessä. Köyhiä varten leipäjonot ja kahvitarjoilut.

      • leijona889

        Höpöpuhetta!
        Lions Clubit eivät katso jäsenensä varallisuutta. Kyseessä on järjestö, joka tekee hyväntekeväisyyttä jakaen hyvää mieltä heikompiosaisille. Jos joku on kateellinen, niin siitä vaan perustamaan itsekin jokin hyväntekeväisyysjärjestö!


      • kyrsänystävä
        leijona889 kirjoitti:

        Höpöpuhetta!
        Lions Clubit eivät katso jäsenensä varallisuutta. Kyseessä on järjestö, joka tekee hyväntekeväisyyttä jakaen hyvää mieltä heikompiosaisille. Jos joku on kateellinen, niin siitä vaan perustamaan itsekin jokin hyväntekeväisyysjärjestö!

        Entinen kunnanjohtaja jakoi hyvää mieltä vappuna kilpailevalta kojulta makkarat ostaneelle. Tuli varta vasten ilmoittamaan että Lions Clubin kojulta olisit saanut makkarat euroa halvemmalla.


      • hyväätahtoa_ja_kavareita

        Kaverilla vilpitön halu häätää kilpailija Lions Club Suomussalmen järjestämältä Vapputapahtumalta.


      • kärkkärin

        Mikä episodi tapahtui Ämmän torilla viime vappuna?


      • RAUD0ITTAJA

        Episodi vai mikä lie ollut, mutta epistä että duunarilta pilataan vapputunnelma. Bulkkivapaamuurarit pitäköön konventtinsa vaikka homobaarissa, mutta ei tartte tulla tavalliselle duunarille widduilemaan. Työntäköön rasvakaapelinsa vaikka kakkoseen.


      • kyrsäsuolikuorellakiitos

      • rapparitryöstäjätkaiotka

      • preperso1

        Olipa hyvä linkki tuo:
        http://fp.reverso.net/le-nouvel-ordre-mondial-illuminati-over-blog/5120/en/5-index.html
        .......
        Lions Club
        Online Julkaisu: keskiviikko 02 kesäkuu 2004, hän kuulemma totesi Master
        Lainaus:
        Kuten olemme juuri nähneet, Lions Club on osa tätä ryhmää lahkojen frangin-muurarilooseihin joka näkyy humanitaarisia tavoitteita.

        Tämä lahko perustettiin vuonna 1915 Melvin Jonesin ajatus ryhmittely miesten asioihin USA saman seuran. Jotkut tarkkailijat uskovat, että tämä ryhmä riippuu lahko B'nai B'rith (lapset lupauksen), joka perustettiin 10.13.1834 New Yorkissa. Yleensä nämä seurat ovat riippuvaisia ​​vapaamuurariuden.

        Sana leijona symboloi voimaa ja rohkeutta. Asetettujen tavoitteiden lahkon ovat humanitaarisiin kuten kuuluisa triptyykki: vapaus, tasa-arvo, veljeys, välistä yhteistyötä kansojen, tietämyksen levittäminen, apua sokeille, vammaisten jne jäsenyysehdot tässä seura eivät poikkea vaatimia Rotary ja Franc-muuraus, siinä määrin tai liittyminen ei riipu valinnan mukaan, se päättää vastuullinen klubi. Liittymistä ei ole laajuus on koko maailmassa; The 'fundamentalistit "nationalistisia ja uskonnollisia, joilla ei ole paikallaan.

        Takana humanitaarisia tavoitteita, piilossa vakoilutoimet liittyviä poliittisia ja taloudellisia asioita isäntämaan. Jäsenet Ryhmän on pohjimmiltaan varten rooli kerätä tietoja kaikista tilauksista, jotka osoitetaan keskeinen osasto varten käyttö- ja suunnittelun vaatimusten mukaisesti sionistisen projektin. Siksi, sionistisen ideoita, Israel ja sen ihmiset, ovat toistuvia teemoja kirjallisuudessa ryhmän.
        Lähde: http://www.bismillah-debats.net/ Le-Lion -s-Club.html
        Lainaus päättyy


      • preperso2

        Rotary Club

        Online Julkaisu: keskiviikko 02 kesäkuu 2004, hän kuulemma totesi parmaitre

        Se on frangin-vapaamuurarien lahko perustivat Chicagossa vuonna 1905 asianajajan Paul Harris .

        Lahko on ollut nopeaa laajentumista kaikkialla maailmassa, mutta heti kun oppinut suuntaus tämän liikkeen alkoi kieltää sitä joissakin maissa, esimerkiksi Espanjassa vuonna 1921, Vatikaanissa, jonka paavin sonni NO.684 in päivämäärä 12.20 0,1950. ( Ribaat: Jotta kuva tai väärinkäsityksen sotilas?)

        Yhdestoista resoluutio järjestön islamilaisen konferenssin , järjestetään Mekan maaliskuu 1974 johdolla kuningas Faisal ibn Abdelaziz, ovi kieltämisestä vapaamuurarien lahkojen josta Rotary Club, leijonan, veljekset vapauden, jne .

        Kun olet varoittaneet muslimimaissa vastaan ​​vaara lahkojen vapaamuurarien toimivat kattavuus harhaanjohtava iskulauseita kuten: vapaus, tasa-arvo, veljeys, joka on pudonnut pois reunan monet johtajat ja muslimien älymystön silmien niiden verkkoihin, päätöslauselma pyydetään koko islamilaisen toimielimet voivat toteuttaa seuraavat toimenpiteet:

        1- Jokainen muslimi tulee välittömästi poistua näistä lahkoista.
        2- kielto valitsevat tahansa islamilaisen toiminnan tahansa muslimi sidoksissa johonkin näistä lahkoista.
        3- Se kuuluu muslimien valtiot kieltämään toimintaa näiden lahkojen niiden alueella ja sulkemaan sen majoitettu ja sen pesistä.
        4- pitäytyy rekrytoida henkilö kuuluu johonkin näistä lahkoista.
        5- Ilmianna nämä lahkojen keinoja esitteitä ja sanomalehtiä alennettuun hintaan.

        Kuten vapaamuurarit, Rotary näyttää humanitaaristen tavoitteiden, kuten veljeys, tasa-arvo, altruismi ja yhteistyö miesten lähentäminen uskontojen ja kannustaa sekä entistä parempien kansojen väliset suhteet kautta " hankkeiden luonteen hyväntekeväisyys, humanitaarisia ja koulutus " ; mutta todellisuudessa se ​​pyrkii tuhoamaan moraaliarvot ja uskontojen puitteissa sionistisen projektin maailma: " päätavoite Rotary on tuhota kaikki arabi- ja muslimiyhteisön alla kattavuutta toiminnan sosiaalisia, kulttuurisia, taloudellisia ja poliittisia " (1 ). ( Ribaat: Että joku kulkee tämän viestin Mujaahidien veljekset Algeriassa, jotta he varoitetaan vaarasta sen saatanallisen lahkojen)

        Ainoa ero Rotary ja vapaamuurarius on se, että suunta jälkimmäisen edelleen tuntematon, kun taas johtajat rotaryklubin ovat tunnettuja ihmisiä.

        Ulkonäöltään, lahko on nimellä säätiön johti hallitus artiklan mukaisesti 21 työjärjestyksensä. Presidentti nimittää 13 johtajat käsittää linjan. Jokaisella ylläpitäjällä on oikeus antaa palkkioita, vastuullinen ja jäsenet nimittää puheenjohtaja hallituksen.
        " Pääsihteeri Rotary oletettu hallinnolliset ja taloudelliset johtoon Rotarysäätiön valvonnassa hallituksen Säätiön. Se vastaa toteuttamisesta politiikan johtajien hyväksymiin ja johdon yhdistyksen. ( työjärjestyksen Rotarysäätiön), se voi siirtää kokonaan tai osittain kyseisen vastuun ylimpään johtoon sihteeristössä . ".

        Keskellä pyramidi, on alueellinen koordinaattorit, jotka tarjoavat yhteyden ylä- ja pohja, pelatessaan johtavan aseman tietojen keräämisessä poliittisia, taloudellisia, kulttuurisia ja sosiaalisia joka päätellä sekä piirin ja on alueellisella tasolla, tarkoituksena on valistaa ja ohjata suunnittelua suuntaan tuhoisia asettamiin tavoitteisiin kultti.

        Huomautukset (1) Abdelhamid Hammouda: Islam ja tuhoisa liikkeitä, no. 25, tammikuu 1984

        Lähde: http://www.bismillah-debats.net/ Le-Rotary -Club.html


    • vanhatpapat

      Hyväntekeväisyyttä mutta silti herrakerho.

    • jenkkiläänrahat

      Osa menee aina rapakon taa, kun siellä pää järjestö, huono homma.

    • O.Lyckan

      Onko sumppisalmella vielä rotareita? Ennenaikaan rotareilla oli joka tiistai kokous, johon kaikkien oli osallistuttava. Erityisenä piirteenä olis, että tuossa kokouksessa jokaisen oli myös juotava itsensä tuhannen mykkyrään. Onko tällainen hyvä tapa vielä voimissaan?

      • Ripe_Pöntis

        Käsittääkseni Ripe Pöntis kuuluisi kyseiseen salaseuraan. Jos lienen väärässä niin tarkkokaa.


    • narrimarri

      Narrien ei kannata itseään tyrkyttää herrojen seuraan eikä astua herraspaskaan.

    • Jotain_rajaa_kohtuutta

      Ne ei ota sinne perSuja, eikä muitakaan rappio-alkoholisteja.

      Kato ku pitäis olla hyväkäytöksinen ja mutenkin asiallinen.

      • nälvivä_leijona

        Muuan johtava urosleijona nälvi kavereitani hyysääjiksi. Lisäksi kyseisellä hemmolla valtava mielenkiinto liikenteentarkkailuun ala mopot/autot.


      • autot_ja_mopot_on_kivoja

        Kohtuu terveenä kun jää eläkkeelle, niin voi duunata kaikkea kivaa.


      • härski_hartikainen

        Kaiketi eivät liene hikipisaraakaan haalarin mutkan vuodattaneet. Toisin kuin meikäläinen.


      • elättinä

        Sinunkin hikipisarat on tulleet siitä, kun olet lontostanut peräkamarista äitisi laittamaan valmiiseen ruokapöytään ja siitä kun olet käynyt sossu luukulla?!!


      • joutojätkä
        elättinä kirjoitti:

        Sinunkin hikipisarat on tulleet siitä, kun olet lontostanut peräkamarista äitisi laittamaan valmiiseen ruokapöytään ja siitä kun olet käynyt sossu luukulla?!!

        Katos. Ensimmäinen Lions veli joka osallistuu keskusteluun. Olet tervetullut tuomaan oman raikkaan näkemyksesi päivän polttavaan aiheeseen eli Lions Club toimintaan.


      • Hikiallerginen
        härski_hartikainen kirjoitti:

        Kaiketi eivät liene hikipisaraakaan haalarin mutkan vuodattaneet. Toisin kuin meikäläinen.

        Hiki haalarinmutkassa on ammatinvalinta kysymys.


    • elättinä

      Kuule en kuulu mihinkään järjestöön, en edes liittoon. En tiedä Lions Clubeista / vapaa muurareista yhtään mitään, mutta se miksi otin kantaa, johtuu tuollaisista kadehtijoiden kirjoittelusta, jotka luulevat tietävän kaikesta kaiken!!

      • silmälääkärisi

        Kateus on katsojan silmässä.


      • tutkiskeleva_pohtija

        Näin sateisena päivänä voimme tutkiskella ja pohdiskella kyseisen kerhon agendaa ja tarkoitusperiä. Jos järjestön toiminta ei kestä päivänvaloa niin huonompi juttu Lionssien kannalta.


      • twisters

        Lions toiminta perustettiin aikoinaan sumuverhoksi eliitin ryyppäämiselle ja parinvaihdolle.


    • Halavudavaz

      Täällä on hyvinkin vahva "asiantuntemus" aiheesta kuin aiheesta johtuneeko geeniperimästä joka sukupolvesta toiseen on vaan jalostunut ja tuottaa entistä tyhmempiä paskanjauhajia tänne matoiseen maailmaan. Sönkkössalmi on oiva esimerkki tästä tuotanosta jopa jos ei maailman kuulu niin ainakin EUroopan sellainen. Tämän perinteen jatkumoa näkee ja etenkin kuulee ympäri tätä puutteenperukkaa.

      • Matkailuammattina

        Olisi ihan mielenkiintoista tietää missä tämä " Sönkkösalmi " sijaitsee,voisi matkaillessa pyörähtää katsomassa.Suomussalmelainen kulkija ei tiedä kaikkia nähtävyyksiä.


    • Carnige-hall

      Suomessa kuten muuallakin lännessä,hyväntekeväisyys perustuu mielialoihin,malli jenkeiltä,omatunto kun kolkuttaa niin nakataan muuan makkara syötiksi tyhmille etteivät näkisi todellisuutta.Eliittikerho se on ei mitään muuta,sairaaksi menevän yhteiskunnan yksi väri.

    • tottapuhut

      Siinä sanoit oikein " tyhmille" köyhät on yleensä tyhmempiä, eikä heitä kannattasi päästään hirveesti lisääntyyn.

      • K0K00MUS

        Agenda 23 köyhiä varten. Jos et tiedä asiasta niin Googleta niin ymmärrys lisääntyy.


      • SEK00MUS
        K0K00MUS kirjoitti:

        Agenda 23 köyhiä varten. Jos et tiedä asiasta niin Googleta niin ymmärrys lisääntyy.

        Agenda 21 köyhiä varten. Jos et tiedä asiasta niin Googleta niin ymmärrys lisääntyy.


      • SEK00MUS

        Myös Agenda 2030 kannattaa Googlettaa.


    • eisalaista
      • Amid_Pyra

        Osa toiminnasta julkista. Pyramidin kanta ei tiedä mitä huipulla tapahtuu.


      • Kolmenkabareenkoukkaaja

        Taitaa olla aivan turhaa "heitellä helmiä" näille täällä oleville tillin tallin jässiköille, jos jotain asiaa alkaisi, jopa päivän selvääkin, selittämään niin ei rautalanka riittäisi siis on ajan haaskausta alkaa tervaamaan jo valmiiksi lahoa kantoa.


      • veneentervaaja

        Tuosta tervaamisesta tulikin mieleen munien tervaaminen vapaamuuraripiireissä. Jos Lions Clubin vapaamuurari perustaja puuhasteli sellaista veljiensä kanssa niin suoko hän sen ilon ja nautinnon riemun perustamansa kerhon jäsenille?


      • tervaleijona

        Tervamaali parempi vaihtoehto. Valmistaja Puijon terva. Pakkauskoot 1l ja 3l. Pensselit puhdistuvat kätevästi tärpätillä. Suosittelen lämpimästi.


      • tervaleijona

      • tervaleijona

        Löytyy myös pakkauskoot 10l ja 20l. Kantotervaa saa 200l tynnyreissä joten riittää oman ja lähi loossien kikkeleiden tervasteluun.


      • vesi_vanhin_voitehista

        Onneksi terva on vesiliukoista. Siitä johtuen venekin tervataan joka kevät. Eli kikuliin ei jää pysyvää kosmeettista haittaa.


    • 90234902340932409

      Kyllä kait ne pensselit puhistuu vaan milläpä puhistelen oman kyrpäni?

      • kikkuliko

        Ei sinulla mitään kyrpää ole. Tässä sinulle vanha juttu.. Pappi meni naimisiin ja illalla alkoi vaimon kanssa hääyö. Molemmat riisuutuivat alasti ja vaimo sanoi papille, että onpa sinulla kaunis kikkeli. Pappi kirkonmiehenä mielissään vaimon sanoista ja totesi, että olet sinä ihana kun puhut noin sivistyneesti, etkä käytä esim. sanaa kyrpä. Vaimo siihen, että olen tottunut käyttämään kyrpä sanaa vain isoista kaluista!


    • egyptologisi
    • vertailija
    • PRESSA_REEEEPS

      Suomussalmen presidentti ja talonmies Pikkarainen, voisin tittelinä arvostaa talonmiestä ennemmin.

      • ÄRJYVÄ_LEIJONA

        Tuo Presidentti tulisi kirjoittaa isolla. Ihan turvallisuus syistä.


      • Kansallinen_Kokoomus

        Josko joku päivä, köyhä kansanosa oppisi kunnioittamaan rahaa ja valtaa.


    • Örpnokka

      Eipä nuilla polosilla taija olla ku örppinokka punasena ähisööt vanahat ukot elli ehroit

    • Kansallinen_Kokoomus

      Nenän eliittipuna saadaan laadukkailla pitkään kypsyneillä konjakkilaaduilla. Toista se on teillä köyhällä kansanosalla jotka joudutte tyytymään bulkkiolueen alumiinitölkissä.

      • LoisLions

        Lopeta jo se suun soitto loislionssi. Verenimijä iänikuinen


      • Neuluri

        Puhuttako nyt tästä miesten marttakerhosta?


      • Saumuri

        Puhuttaako vai puhutaanko? Sinäpä vatsa kymysys? Tottakai puhutaan ja perinpohjin tutkitaan veljien lehmänkauppoja ja kaikenlaista salamyhkäistä liiketoimintaa sekä korruptiota.


    • Anonyymi

      ressa heillä vaihtuu joka vuosi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe