Kuka oli ampuja?

Nimiesille

Siis nimi. Vihtiläiset tiedätte kyllä kuka tämä säälittävä 67 vuotias oli!

30

4108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KansaIainen

      Vihdin piiritystilanne sai alkunsa kello 20.55 saapuneesta hätäkeskusilmoituksesta, jossa miehen kerrottiin ampuneen kohti traktorissa olevaa henkilöä.

      Kuva
      Rakennuksen ovella ampuja avasi tulen yllättäen poliiseja kohtaan.

      KRP:n mukaan paikalle lähti useita poliisipartioita asiamukaisesti varustettuna.

      Poliisin saavuttua paikalle tilanteesta tehtiin uhka-arvio, alue eristettiin ja poliisi yritti saada kontaktia kyseiseen henkilöön.

      Noin kello 23 poliisi lähti etsimään vaarallista henkilöä, sillä poliisilla ei ollut varmuutta siitä, onko kyseinen henkilö kiinteistössä tai poistunut alueelta.

      Poliisi lähestyi kohdetta käskyttäen, kunnes yllättäen rakennuksen ovella ampuja avasi tulen poliiseja kohtaan. Poliisit vastasivat tuleen ja perääntyivät.

      Tässä tilanteessa toinen poliiseista loukkaantui kuolettavasti ja toinen loukkaantui vakavasti.

      Tämän jälkeen poliisi jatkoi miehen etsimistä järjestelmällisesti. Tässä vaiheessa poliisilla oli tieto, että kiinteistössä sisällä oli myös epäillyn ampujan vaimo.

      - Etsintöjä jatkettiin koulutuksen mukaan järjestelmällisesti haastavissa olosuhteissa pimeässä ja rankkasateessa vielä noin kaksi tuntia ennen kuin tämä henkilö löydettiin, ylikomisario Pekka Penttilä Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

      Mies löydettiin kuolleena tapahtuma-alueelta. Hänen epäillään ampuneen itsensä.

      Tapauksesta epäillyn 67-vuotiaan vihtiläismiehen taustalla tiedetään olleen lukuisia lähestymiskiellon rikkomisia, vainoamisia ja salakatselua.

      Tilanne sai alkunsa, kun mies ampui traktorissa ollutta naapuriaan, johon miehellä on lähestymiskielto.

      Tutkinnanjohtaja Thomas Elfgren vahvisti, että naapurikiinteistössä asuvat ovat epäillyn ampujan sukulaisia. Poliisin käsityksen mukaan lähestymiskielto koski veljenpoikaa.

      - Meillä on se yleiskäsitys, että kielto olisi kohdistunut naapurikiinteistöön, jossa veljenpoika asui, Elfgren kommentoi Iltalehdelle.

    • Sekopää666

      Lisää tietoa! Mitä on tehnyt elämässään? Onko ollut pitkään sekaisin?

    • EX-yrittäjä

      OLISKO NYT AIKA SELITÄÄ MIKSI, RAHAT ON KADONNUT NORDEAN TILILTÄ? ONKO MAHDOLLINEN ULOSOTTO TEHTY OIKEIN? VAI ONKO TAAS YKSI YRITTÄJÄ AJETTU HAUTAAN, POLIISIT. TÄSSÄ ON HYVÄ ESIMERKKI MIKSI EI PIDÄ RYHTÄ YRITTÄJÄKISI SUOMESSA. OLISKO AIKA MUUTTAA LAKEJA??? KOHTA MAATALOUSYRITTÄJÄT ALKAVAT AMPUMAAN!!! ENSIN KÄSKETTY INVESTOIMAAN... OTTAMAAN LAINAA... ONKO SEURAANA PANKINJOHTAJA, ULOSOTTOMIES, POLIITIKKO... vai esim perhe.

      USA yrittäjä voi tehdä konkurssin ja muutaman vuoden päästä aloittaa alusta. Suomessa saat "elikautisen" epäonnistumisesta ja sitten tulee näitä juttuja.

      KAIKKI VAAN JOUKOLLA YRITTÄMÄÄN OTTAA OIKEIN PALJON VELKAA ALUKSI!!! Hyvin se menee:) Poliitikoille vain terveisiä

      • narsistinen_persoona

        Yhteistä näille että eivät koe että olisivat tehneet mitään väärää vaan viranomainen kiusaa.


      • karr24

        "USA yrittäjä voi tehdä konkurssin ja muutaman vuoden päästä aloittaa alusta. Suomessa saat "elikautisen" epäonnistumisesta ja sitten tulee näitä juttuja."

        Tuo henkilökohtaisen konkurssin käytäntö oli aiemmin pitkään voimassa Jenkkilässä. Velkoja maksettiin yleensä viisi vuotta ja sen jälkeen saattoi aloittaa puhtaalta pöydältä. Tuo systeemi ainakin tuollaisena, kuin sen kuvasin, purettiin jo aikoja sitten....


      • EiYrittäjäksi

        Totta kirjoitat. Ei tämä Vihdin ampuja ollut paha, yhteiskunta hänet ajoi tähän. Älkää koskaan ryhtykö yrittäjäksi, tämä yhteiskunta ajaa yksittäisen ihmisen toivottomiin tekoihin, ja yrittäjänä olet täysin lainsuojaton. Vihdin kaveri kertoi teollaan tosiasioita yrittäjän kohtelusta. Tämä oli hänen hätähuutonsa! Kuulkaa se!


    • Hukkk

      Asiahan ei sinulle kuulu.

    • kaikkijulki

      Tämä asia kuuluu veronmaksajille!!

      Meitä vastaan on rikottu, poliisivoimia ylläpidämme me. Tappaja on rikkonut meitä vastaan ja meillä on oikeus tietää kuka tekijä on. Vaadin, että tekijän on maksettava ensisijaisesti tapetun omaisille ja toissijaisesti veronmaksajille. Ainakin Talo ja tavarat on realisoitava!

      • Ghjih

        Provo.


      • done900

        vittu mitä saatanan kyläpoliiseita täällä on, hakeutukaa oikeasti hoitoon mielenterveys ongelmien takia. vittuako sinä puutut kenenkään omaisuuden realisointiin pane se sinne jakaukseesi.


    • kekkkone

      JA VITTU POLIISIA EI AMMUTA PERKELE! Jouti pelle kuolla..

    • yhäyrittää

      Eipä tarvitse ihmetellä, että miksi ei yrittäjänä menestynyt!! Täysin aivoton pahvipää!! Kaikenlaiset idiootit sitä firmoja perustaa!!

      • outova

        ainakin sen ruumiin vaimo o n ihan outo


    • Supervalinta

      Nimi ei kuulu meille, sitä paitsi näitä näitä katkeroituneita tyyppejä on laman jälkeen ollut
      Suomessa enempikin jotka vuosikymmeniä käyvät käräjiä menetettyään omaisuutensa
      taattuaan kavereitaan tai luotettuaan etteivät yhtiöt tee konkursseja. Näiden lapset ja
      lapsenlapset ovat tunteneet sen elämässään.
      Niin että mistä saisi revittyä rahhoo!!!

    • juorupostilehti10

      Älkää hoppuilko kuka oli ampuja ja poliisi. Kyllä perästä kuullaan, joku tietää varmaan jotain ja ilmoittaa 7 pv lehteen kuvien kanssa ja saa tällöin "helppoa rahaa" hyvästä jutusta.

    • hirviötkiihkossaantuhoaa

      Raha oli vaan rahaa.poliisin Nuoren ihmisen elämä oli on paljon tärkeämpi. Ampuja ja vaimo kiihdyttivät kuukausien aikana itsensä kamalaan vihan kiihkoon joka räjähti ja uhrina oli nuori poliisi ja hänen läheistensä.

    • Jackir

      Jorma Nyfors olis selvästi täysi, narsistinen mulkku, joka olisi pitänyt vetää kylmäksi jo kauan sitten. Parempi myöhään kun ei milloinkaan....Osanotto menehtyneen poliisin omaisille.

    • Zsga

      Samanlainen häirikkö on tämä tuores leskikin. Saas nähä uskaltaako yksinään enää terrorisoida ympäristöään. Voisin sanoa että on rikoskumppani, varmasti tiesi ukkonsa aseesta ja sen että oli laiton.

      • NYYFORSE

        Seko päitä molemmat.


    • Ammuuu

      Ei ollut ainakaan mestariampuja.

      • dftyhtdryt

        Jaa!
        Sinä paskahousu siis toivot lisää ihmishenkiä?


      • Henki

    • junttejaOvat
      • Sekaisinse

        Kyllä ihminen on kumma elukka, tapellaan tollaisista ränsistyneistä pihapiireistä. Kyllä hiljaiseksi vetää tuo vinkkimiesten jakson jälkeen.


    • munas..illaan

      Pidetäänkö ampujalle peijaiset, joissa selvitetään suvun kesken kuka on lopullisesti se kuka?

      Olisiko ollut parempi, että ampuja olisi riisuutunut munasilleen ja antautunut muna paljaana kourassaan poliisille, jolloin poliisit olisivat nauraneet itsensä kuoliaiksi? Vai olisiko ampujan vaimon pitänyt taluttaa munasilleen riisuutunut miehensä poliisin eteen munasta vaikka väkisten vetäen.

      Tällöin kaikki olisivat säilyneet hengissä, mutta ampuja olisi saanut tyydytyksen tullessaan munasillaan julkihäpäistyksi.

    • RIPPoliisi

      Ampuja oli täys' mulukku, rikollinen, häirikkö, murhaaja. Olisi voinut vaihtaa hiippakuntaa jo paljon aikaisemminkin, eikä olisi kovin moni kaivannut.

    • Oikohöylä

      Poliisin toiminta oli taitamatonta ja siksi ramboilun seuraukset eivät hämmästytä. Nyt kuoli kaksi ihmistä täysin turhaan siksi, että poliisi hätäili. Mihin oli kiire kun ei voitu odottaa aamuun, jolloin normaali väsymys olisi tehnyt tehtävänsä? Päivän valossa toiminta olisi ollut turvallisempaa ja aikaa olisi voitu hyödyntää mm. selvittämällä miksi siellä ylipäätään poliisi oli jahtaamassa? Joku poliisin pikku- tai isompi päällikkö ei hallinnut tilannetta eikä osannut johtaa. Sääli, että poliisin rivimiehet käskettiin hyökkäykseen vaikka siihen ei ollut minkäänlaista kiirettä. Piiritetty mies, aikaisempien tapahtumien rasittamana, toimi kuten nurkkaan ahdistettu eläin eli puolustautui oikeudettomana pitämäänsä hyökkäystä vastaan.

      • TeeItse

        Jos ei asiasta mitään ymmärrä niin ainahan voi opettaa muita....älä opeta kun, et mitää tajua. Oikeudeton hyökkäys? Mies aiheuttaa hengenvaaraa kaikille alle 300m alueella oleville, ammuskelee naapureita ym pientä. Hakeudu hoitoon.

        Tämä sittiäinen ampui ensimmäistä poliisi sotilasaseella varoittamatta ja toista poliisia joka yritti hakea haavoittuneen henkilön turvaan. Hieno mies oli, poliisi - ei ampuja. Sinä toki olisit toiminut toisin, mutta niin ne takapirut tuppavat aina toimimaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe