Miehetkä 'kirjailijoina?

Madamwrite

Olen lukenut näitä tarinoita silloin tällöin ja joihinki ihastun ihan ikihyväksi, toisista taas paistaa miesten käsiala. Hyvin harva mies pystyy aidosti samaistumaan naisten haluihin ja tarpeisiin, vaan keskittyvät kuvailemaan tyttöseksiä siten kun he haluaisivat sen nähdä ja kokea. Tyttöseksin näkeminen onkin monen äijän salainen haave. On täällä joitakin todella ihania, omista kokemuksista kertovia, puolensavetäviä ja kauniisti kirjoitettuja tarinoita, siitä, mitä herkkä nainen voi kokea toisen naisen kanssa. Sellaisia rakastan lukea ja jopa säästää omalle koneelleni.

6

852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teknodonna

      Mjoo

      Mä tällaisena puoliammattilaisena voin ensimmäisen virkkeen jälkeen sanoa, että onko sen kirjoittanut joku punttijuntti vai mirri. Yleensä riittää kuitenkin otsikko.

      (Reps)

      😁

    • Hellästivaan

      Olen samaa mieltä. Palstalta suorastaan huutaa monien könsikkäiden käden jälki. Fantasioitaan haluavat tytöille tuoda ihmeteltäviksi.

      • Haistalumppuvittu

        Tämä on novellipalsta, ei mikään pelkästään naisille tarkoitettu lesbopalsta.

        Homoseksuaalit, biseksuaalit, transihmiset jne. eivät ole koskaan saaneet minun karvoja pystyyn, mutta suurin osa lesboista on niin kusipäisiä ja egoistisia ihmisiä että heidän kanssaan menee heti hermot! Mikä vittu teitä vaivaa? Sinäkin vitun pelle kuvittelet että sinunkaltaiset lesbot omistavat tämän novellipalstan ja että kukaan muu ei saa täällä kirjoitella.


    • sama.toisinpäin

      Ihan sama se on toisinkinpäin. Kun kertojaminä on mies, mutta läpi paistavat naisten käyttämät sanonnat ja tyyli, etoo lukea.

      Jo seksilehtien ajalla ennen nettiä suurin osa seksinovelleista oli naisten kirjoittamia. Näin kertoivat myös lehtien toimittajat. Naisethan kirjoittavat enemmän kuin miehet, miksei siis myös seksijuttuja, mutta eiväthän he miehen vinkkelistä saa täyttä tunnelmaa.

    • Monesti tarinan juoni on tärkeämpi. Jos kirjoittaja on juntti tulee herkemmin mieleen "tämän voi olla tapahtunut". Kuin jos teksi on loistavasti kirjoitettu.
      -
      Onko teillä lemppari juttuja?

    • Helläodotus

      Aloittaja on oikeassa. Kyllä tämän palstan "kirjailijat" vaikuttavat surimmalta osaltaan olevan miehiä. Jotkut ehkä sellaisia, jotka kuvittelevat olevansa naisia, jotkut joita vain naisten välinen rakkaus kiehtoo ja kiihottaa, mutta kyky tuoda esiin naisen syvällisimmät halut, odotukset ja himotkin. Suurin osa naisista (aidoista) odottaa hellää ja syvälle tunteisiin painuvaa kokemusta niin kirjainten muodossa kuin oikeassa elämässäkin. Rakastan lukea naisten välisistä kokemuksista ja joskus ne antavat minulle rohkeutta painua kasaan ja nauttia itsestäni lukemisen jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe