Kuorma-autojen tyhjäkäynti!

Kapitalistiriistäjä

Olen alkanut soittamaan poliisille kuorma-autojen tyhjäkäynneistä.

Ihan kivaa puuhaa..rekkatyyppi tulee baarin pihaan tai menee purkamaan kuormaansa tai muuten vaan lojuu ohjaamossa ja auto vaan käy ja käy ja käy..!
Katson sopivan kohteen ja arvioin poliisin paikalletuloajan. Sitten otan aikaa ja jään paikalle käytettäväksi todistajana.

Paras palkinto toiminnastani on, kun rekkahamppi saa lapun räpylään ja koneet sammuu pois saastuttamasta..:)

Poliiseille vinkkinä, että poikkeilkaa huoltoasemien ja varastojen pihoilla..siellä naksuttaa aina joku vehje tarpeettomasti! Rahat valtiolle, kiitos!

49

3366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapitalistiriistäjä

      Niin, ja vain kahdesti olen saatut turpaani käräyttämältäni mustahampaiselta hampilta. Yhden kerran vältin hakkamisen maksamalla raasulle hampille 600 euroa.
      Aina poliisin tuoa odoteltaessani masturboin katkaravun kokoista kaluani vimmatusti. Maistuis varmaan sullekkin?

    • ajumulli

      Soita mieluummin Lervolle.!

    • Kapitalistiriistäjä

      Soitinkin juuri Lervolle, sen numero oli se 19, se oli juuri panemassa minun vaimoani. Hassu sattuma, eikös juuu!!

    • Kapitalistiriistäjä

      Asia ei häviä minnekään, vaikka työnnätte sitä kuskisontaanne joka paikkaan..:)

      Vinkkailen poliisille ja asianosaisille, kun näen tyhjää käyvän kuorma-auton sopivassa paikassa..:) Kuskin päivää piristää kummasti sakkolappu, joka tulee yli kahden minuutin turhasta moottorin käyttämisestä..! OTTAKAA POLIISIT RAHAT POIS, kiitos!

      • lervontuttu

        Kuskisonta täräytetään aina kolitsiin!


    • naftaapalaa

      Vaatii jonkinasteista päävikaa vaivata poliiseja tyhjäkäynnillä.

      Mutta on tuossa se pointti, että autoilijat nillittävät jatkuvasti naftan hinnasta, mutta sammuttavat kalustonsa vasta tallilla.

      Polttoaine on niin kauan sopivan edullista, kun moottori puksuttaa tauot. Työni puolesta joudun toistuvasti pyytämään sammuttamaan auton lastauksen ajaksi, jottei pakokaasu pääse tuotantotiloihin.

      Ulkomaalaisia kuljettajia ei ole kertaakaan asiasta tarvinnut huomauttaa. Moottori sammuu kusitauollakin.

    • kuski83

      No ei nyt kukaan niin hölmö ole että sammuttaa kusitauolla, siis parin minuutin takia. Isoa dieseliä ei kannata sammuttaa viiden minuutin takia.

      • Kuski85

        Niinpä! Käynnistys vie saman verran kuin käyttäisi autoa 15min...


      • kuski87

        Lervo jättää guminksin käyksyttään ku menee kir rillillelle makkara panulle ja piki mustalle sumpi kuralle. Kania lonkuttaa sinistä lykäten pihalla.


      • naftaapalaa
        Kuski85 kirjoitti:

        Niinpä! Käynnistys vie saman verran kuin käyttäisi autoa 15min...

        Okei,

        Minkä kokoisissa koneissa mainitsemasi ominaisuus tulee esiin?

        Meinaan vaan, kun olin taksin kyydissä, missä oli sammutusautomatiikka ja Helsingin läpi jaessa auto käynnistyi abaut 30 kertaa.

        Joo tiedän, että rekka ja perhefarkku on eri asia, mutta ihmetyttää silti, ettei lainsäätäjä ole ottanut huomioon käynnistyksessä kuluvaa polttoainemäärää, minkä rekassa kuvittelisin olevan noin 0,5 litraa vartissa.


      • Volvo780hv

        Kuorma-auton lyhyt tyhjäkäynti on perusteltua silloin kun on kuorma päällä ja on pysähdyttävä raskaan ajosuorituksen jälkeen. Usein vaan näkee että kuorma-auto pysähtyy telipyörät ylhäällä ja moottori jätetään käymään vartiksi joskus pidemmäksikin aikaa. Se on täysin turhaa ja typerää. Nykyaikainen iso moottori käy ilman kuormaa ajettaessa niin pienellä kuormituksesta ettei se tarvitse yhtään jäähdytyskäyttöä. Tehoja otetaan moottorista tåysin marginaalinen määrä. Ja muutenkin nykyaikainen moottori joka takaisin kierrättää polttoainetta reilusti enemmän kuin vanhemmat
        moottorit jolloin tyhjäkäynti on jopa haitallista moottorille. Kuorma-autojen tyhjäkäynti on typerä vanha tapa kaukaisilta ajoilta. Syvässä se tapa istuu tosin nykyisissäkin, koulutetuissa kuljettajista.


      • LitranHörppääTunnissa
        naftaapalaa kirjoitti:

        Okei,

        Minkä kokoisissa koneissa mainitsemasi ominaisuus tulee esiin?

        Meinaan vaan, kun olin taksin kyydissä, missä oli sammutusautomatiikka ja Helsingin läpi jaessa auto käynnistyi abaut 30 kertaa.

        Joo tiedän, että rekka ja perhefarkku on eri asia, mutta ihmetyttää silti, ettei lainsäätäjä ole ottanut huomioon käynnistyksessä kuluvaa polttoainemäärää, minkä rekassa kuvittelisin olevan noin 0,5 litraa vartissa.

        Kuorma-auton moottori, yli 12-litrainen, kuluttaa polttoainetta karvan alle litran tunnissa.


    • Kapitalistiriistäjä

      Ensinnäkin..! Suomessa on kiellettyä tyhjäkäyttää ajoneuvoa tarpeettomasti yli 2 minuuttia! Piste!
      Ilmanpaineiden nostaminen, lisälaitteen voimanotto ym. seikat mahdollistavat TARPEELLISEN tyhjäkäynnin!
      Baarissa istuessa moottorin EI tarvitse, eikä se SAA käydä! Ymmärrättekö!?

      Mihin perustuu että alle viiden minuutin ei kannata sammuttaa..?:) Ihan paskapuhetta..!
      Mihin perustuu tolkuton naftankulutus käynnistettäessä..?:) Ihan paskapuhetta..!!

      Jos tulee turbo(t) punaisena pihaan, niin ehkä maltillinen minuutti-kaksi on ok käyttää ja sitten sammuksiin! Painokuormassa olevaa rekkaakaan EI tarvitse käytellä siellä mäen päällä olevan baarin pihassa tuntikaupalla!

      Baarien pihoissa tyhjäkäyntiä lonksuttaville isäntien autoille ei ole järjellistä selitystä!
      Kuskin fiilis on reppava, kun HÄN päättää, kauanko moottori käy! Naftankulutus ei kiinnosta perusrekkahamppia pätkääkään..!!

      Siksipä soittelen asiasta, ja katselen rekkatyypin epäuskoista lärviä, kun konstaapeli ojentaa sakkolapun räpylään..!!!:)

      Repikää siitä, venkulat..!

      • Kunkkurahtari

        Ja silti minä käytän autoani kokoajan baarien pihoissa. Piste.


      • TosiAmmattilainen

        Eikä yksikään poliisi tule kirjoittelemaan sakkolappuja tyhjäkäynneistä, ei ole poliisin tehtävä vaan pysäköintivalvojan. Piste.


    • TosiAmmattilainen

      Vasikoithan myös jokaisesta henkilöautosta, joiden moottorit käyvät huoltoasemien pihalla ja ovat usein pysäköitynä säiliöauton täyttöpaikoilla eivätkä suostu siirtämään? Vasikoithan?

      • Kapitalistiriistäjä

        EN! PISTE! Vasikoin vain ja ainoastaan rekoista. PISTE. Vituttaa nuo hampit, joilla ei ole varaa hampaidensa hoitoon, mutta isännän naftaa poltetaan surutta.
        Tänään olen jo käräyttänyt yhden hampin ja oli ilo seurata sakotusta ilmastoinnin viilentävästä henkilöautostani, jonka oli pakko käydä tyhjäkäyntiä, jotta ilmastointi hyrrää. Nautin näkemästäni.


      • TosiAmmattilainen

        Etsä ketään oo käräyttäny. Poliisi ei edelleenkään puutu tällaisiin tapauksiin. On niillä parempaakin tekemistä. PISTE! HAHHAH !


    • Rekkaspede

      No joo, onhan tossa pointtia...jonkinlainen ontheroadagain-spedeily joutokäyntiin kyllä liittyy....turbon jäähyyn tarvitaan n. 1 min. ja sitten masiinan voi sammuttaa.

    • autoautoauto

      Tai sitten tyhjäkäyttö on osa suurempaa karmivampaa suunnitelmaa mitä kukaan osaa kuvitellakaan, liittyy siihen miten ihmisten aivot ja kuulo on saatu ohjelmoitua koneiden kanssa jotenkin yhteen ja näillä äänillä ja muilla saadaan ihmisiä ohjattua.. Mutta ei kannata uskoa, olen vain hullu ;) Siirryn suosiolla salaliittoteoriapalstalle ja otan lääkkeeni ennenkuin joku kehottaa erikseen..

    • Weetuskaa

      Aina ei uskalla kuorma-autoa sammuttaa, voi olla ettei lähde käyntiin ja jää tien päälle. Elektroniikkaviat on niin kummallisiaa, että varsinaista vikaa ei löydä kovin helposti, vaikka kuinka tutkisi perinpohjin.

    • Parasrahtari

      Pakko se on kuumalla käyttää että ilmastointi puhaltaa sopivaa.Ei poliisit lähde kirjottamaan sakkoa tyhjäkäynnistä,joudut raivoamaan kutisevan persees takia nyt jostakin muusta asiasta.Ittelskö niitä pisteitä jaat?Taidat olla pitkän loman tarpeessa,suljetulla osastolla!

    • Kapitalistiriistäjä

      Hienoja vastauksia. Juuri tälläisia odotinkin. Sopisi opintomateriaaliksi vaikka kuljetusyrittäjäkursseille.
      Tälläista aineistoa tulee levittää laajalle ja kommentoida. Näkevät sitten tavalliset autoilijat sekä virkavalta, minkälaiset änkyrät ja minäitse-tyypit oikeasti ajaa raskasta kalustoa:)

      Jatkakaa tyhmäkäyttämistä, saastuttakaa ympäristöä, aiheuttakaa kustannuksia ja munatkaa itsenne..:)
      Työpaikkanne ovat viemässä ulkomaiset kuljetusyritykset ja kuljettajat. Kiitos akt:teen ja kotimaisten kuskihamppien..

      • Jepjep19

        Näin Euroopassa ajellessani voin kertoa et rekkojen tyhjäkäynnit on pienin ongelma verrattuna siihen mitä noi Romani yms kuljettajat tuo mukanaan.


      • Pielus.Rummukainen
        Jepjep19 kirjoitti:

        Näin Euroopassa ajellessani voin kertoa et rekkojen tyhjäkäynnit on pienin ongelma verrattuna siihen mitä noi Romani yms kuljettajat tuo mukanaan.

        Mitä ne romanikuskit tuo tullessaan?


    • parasrahtari

      Pyydä nyt päästä suljetulle osastolle muutamaksi ajaksi lomalle.Elämäsi tuntuu olevan kovin raskasta.Lepäilyn ja lääkityksen jälkeen pystyt keskittymään omiin asioihisi ja näet että elämässä on paljon hyviä asioita!

      • Kapitalistiriistäjä

        Hehheh..kyllä teistä kuskiapinoista suurin osa kaipaa lääkitystä ja suljettua osastoa.:)
        Ja Roimolalle tiedoksi, että sitä on hyvä huudella palkkauksista ja tesseistä, kun pyörittää yhtä autoa säännöllisessä ajossa..!
        Laita äijää tessillä ulkomaan ajoon ja muuhun sekalaiseen hommaan(irtoperä/kontit ym.)! Voi jäädä tienestisi auton osalta aika ohuiksi..:)

        Kun on kerran munaa kirjoitella, ala kilpailemaan muutamalla autolla vapailla markkinoilla ja hinnoilla ja maksa kaikki kuskille kunnallisista luottamustoimista puseron pesuun..:). Kirjoittele sitten, kun tiedät paremmin..:)
        Hinnat on vähän eri, kuin 50 vuotisessa suojatyöpaikassasi..:)
        Että se siitä riistokapitalismista..


      • Lervontuttu

        Lervon piti pestä kerran armottomasti paskotut aju kolitsi housunsa huoltiksen seolla koska kylän pastori oli tulossa kaffelle mutta kun Lervo oli tiskillä pikimustaa sumppikuraa mukiinsa kaatamassa niin tuli taas brojoa eli sitä rahtarin vetelää kiisseliä kolitsi housuihin ja kanja oli thjäkäynnillä pihalla koko ajan ollut ikkuna raollaan että mopo pojat saivat kuulostella turvat apposen ammollaan äl aan härskejä juttuja!


      • roimolankaveri
        Kapitalistiriistäjä kirjoitti:

        Hehheh..kyllä teistä kuskiapinoista suurin osa kaipaa lääkitystä ja suljettua osastoa.:)
        Ja Roimolalle tiedoksi, että sitä on hyvä huudella palkkauksista ja tesseistä, kun pyörittää yhtä autoa säännöllisessä ajossa..!
        Laita äijää tessillä ulkomaan ajoon ja muuhun sekalaiseen hommaan(irtoperä/kontit ym.)! Voi jäädä tienestisi auton osalta aika ohuiksi..:)

        Kun on kerran munaa kirjoitella, ala kilpailemaan muutamalla autolla vapailla markkinoilla ja hinnoilla ja maksa kaikki kuskille kunnallisista luottamustoimista puseron pesuun..:). Kirjoittele sitten, kun tiedät paremmin..:)
        Hinnat on vähän eri, kuin 50 vuotisessa suojatyöpaikassasi..:)
        Että se siitä riistokapitalismista..

        Kyllä sen tessin pystyy maksamaan aina kun ei se ole sen ajon luonteesta kyse. Yksinkertaisesti syy löytyy sinullakin riistäjä ihan vaan sinne peiliin katsomalla jos ei kannata. Mikä siinä on niin helvetin vaikeata vaihtaa siihen helmitauluun ne patterit ENNENKUIN alatte niitä tarjouksia laskemaan? Se kuskille maksettava palkkataso on kyllä ollut tiedossa tarjouksia tehdessä, eikä niitä ajoja ole mikään pakko ottaa jos ei kannata.


    • hiilijalanjälkeäputkesta

      Siinäpähän kyttäät ja soittelet.

    • Kolmekakaraakarakki

      Harvinaista kyllä, provopelle kapitalistiriistäjä puhui osittain asiaa. Turhaa se kattila kahvipaikan pihalla pyörii. Samaten purun/lastauksen aikana. Kuten kaikki jotka OIKEASTI ajavat raskasta kalustoa tietävät useimmissa firmoissa tyhmäkäynnistä tulee sanomista. Toki, jos helteellä pidän tauon hytissä jää kone ilmastoinnin takia käymään vaan muulloin sammuu.

    • scaniakuski

      Scaniassa ainakin männät on tehty niin että autoa tulee pitää tyhjäkäynillä.

      • KerropaLisää

        Kerrotko lisää Scanian männistä sillä väitteesi on kyllä sellainen etteisillä ole mitään todellisuuspohjaa? Ainakin muut kuorma-autonvalmistajat eivät suosittele tyhjäkäyttöä muuten kuin pari minuuttia raskaan kuormituksen jälkeen.


    • TosiAmmattilainen

      Mitenkäs webaston käyttö talvisin? Taitaa aamuisin käydä vähän enemmän kuin muutaman minuutin...

      • WebastoEber

        Webaston käyttöä ei ole rajoitettu eikä muidenkaan lisälämppärien.


    • Hohhoijaaaaaaaaaa

      Eipähän voi sanoa muuta aloittajan kaltaisista pelleistä ku et onpahan joutavalla jotakin.

      • HohhoijaaMyös

        Kerro sinä yksikin järkevä syy miksi isoa moottoria pitää tyhjäkäyttää huoltoasemien pihoilla ja muuallakin niin ettei moottoria tarvita kuorman teon tai purun takia? Kerro se niin on sitten sinullakin joutavalla jotain.


      • Hohhoijaaaaaaaaaa

        Joo kannattais varmaan hankkia elämä jos ei ihmisellä ole järkevämpää tekemistä ku kytätä kuorma-autojen tyhjäkäyntiä.

        Noh huvinsa kullakin:) Tämähän on vapaa maa, mutta ei taida silti olla siviilien asia. Meistä kun on niin moneksi ja osilla on niin älytön pätemisen tarve joka asiassa.

        Tokihan ne kuorma-autot saastuttaa, mutta entäs sitten tehtaat jotka jatkuvalla syötöllä tupruttaavat myrkkykaasuja taivaan tuuliin?


      • Tyhmäkäyttö
        Hohhoijaaaaaaaaaa kirjoitti:

        Joo kannattais varmaan hankkia elämä jos ei ihmisellä ole järkevämpää tekemistä ku kytätä kuorma-autojen tyhjäkäyntiä.

        Noh huvinsa kullakin:) Tämähän on vapaa maa, mutta ei taida silti olla siviilien asia. Meistä kun on niin moneksi ja osilla on niin älytön pätemisen tarve joka asiassa.

        Tokihan ne kuorma-autot saastuttaa, mutta entäs sitten tehtaat jotka jatkuvalla syötöllä tupruttaavat myrkkykaasuja taivaan tuuliin?

        Tehtaita ei voi pysäytyäö mutta kulrma-auton moottorin voi. Ei saastuta eikä kuluta polttoainetta sammuksissa ollessaan.


    • pötköpekka

      KommentoiIlmiannaJaa
      lauantai on vapaata
      18.5.2013 13:55
      saksanseisojavoimaa kirjoitti:
      Läpituntipalkkaa ja muita lainvastaisia palkkoja maksavat yrittäjöt ovat persaukisia luusereita! Jos on osannut sössiä kaluston tuoton niin huonoksi ettei pysty edes lakisääteistä minimipalkkaa maksamaan kannattaisi silloin jättää kuljetusala niille jotka sen osaavat!!
      Näytä lisää
      Näin juurikin! Toi ihme läpituntijuttu on täysin perseestä. Täällä jotku urvelot ruskeakielet kehuu ku on "reilu"pomo kun maksaa 14e läpituntien... se on kultakaivos työnantajalle,, on huvittavaa kun duunari ottaa hymyssä suin vastaan jonku 14-15e läpituntirahan ja tessi ois kuitenki 13,63e... 1h "ylitöitä" niin jose kannattaa työnantajaa.. se 50% 13,63e on jo20.44e!! Ja 100% on hulppeat 27,2e.. siitä voi jokainen vähänkin laskutaitoinen ynnätä miksi se ta niin intona maksaa "paremmin" ku tes... 100% tunti maksaa työnantajalle yli 44e ja se 15e läppäri n.25e. Ei siinä tartte painaa ku pari 16h päivää niin voi loppuvuoden maksella sen 15e läpitunnilta 8h päiviltä, ta säästää jo yhden 16h päivän ansiosta yli 150e!! Ja joku on oikeesti niin vitun "TYHMÄ" että suostuu into pinkeenä moiseen, nimittäin varmaa on se ettei sellasia ehdotettas jos ei siinä palkkakulut pienenis, ei ta ajattele duunarin parasta, ei tod.. tiedän että taas joku työnantajan ykkösruskeekieli miettii että mistä moiset luvut tulee... työnantaja maksut ku lasketaan niin moinen palkkaus on täysin väärin ja kenenkään ei pidä suostua siihen, tuota erotusta kasvattaa vielä huom. Ilta/yölisät, arkipyhä ja pyhä korvaukset. Sunnuntaina ja la. Maksetaan sama 15e vaikka vapaapäivänä tehty työ eli la. Jos normi työt on ma-pe niin kuuluu automaattisesti tessin mukaan maksaa 100%!!! Sama tietty sunnuntailta. Yheltä vkl ta "säästää" jo aivan vitusti, la ja su 8h/pv niin se maksaa ta 16krt 44e eli n.700e mutta läpitunneilla summa putookin 16krt 15e on n.400e!!! Näin ollen kun tekee vain 8h päivät la ja su niin säästöä on jo muikeat 300e. Niin miksihän sitä låpitunteja niin innolla maks?!? Paljon lukuja ja suurpiirteisiä sellaisia mutt pointti on selvä, ta " säästää jo 1kuskilta kymmeniä tuhansia saatikka jos kuskeja on 10. Kun sanotaan että duunarit on maksanu pomon auton ja mökin pitää aivan täysin paikkansa, jos duunarit hakis 5v jälkeen oikeudessa rahojaan niin summa ois muuan miljoonan eikä riittäs mersun ja mökin myynti... noh, nämä repsut jotka tälläseen lähtee niin puolustelevat sillä että kun pomolla ei ole varaa maksaa kun taksat on niin pienet jne.... Eihän se perkele ole duunarin ongelma, vaan isäntien. Se on tietyn ruskeakielisen porukan ja isäntien aikaansaama juttu, isännät on itte polkenut hinnat maahan ja tietty porukka on tehnyt töitään ILMAISEKSI ja näin ollen se omat etunsa tietävä porukka saa kärsiä, jos joka ainut jannu pitäs huolen omistaan ja olis liitossa ja liittoon yhteydessä ongelmista niin taksat ja palkat ois kohdillaan. Mutta siihen ei ikään päästä, perseennuolija homoja on aina mutta onneksi on olemassa meitä jotka ei suostu tekeen talkoilla töitä. Mää en tule tekemään ainuttakaan tuntia alle tessin eikä kaikkien lisien, 99% isännistä sanoo sen saman, taulukostq jäädään 1-1,5e ja ylitöistä ei makseta, niitä kyllä pitää tehdä joka päivä.. on oikeesti ollu pikkuisännät suu törröllä ku oon sanonut että mulle pitää maksaa 13,63e/h ja överit 12h 50% ja loput 100% 2vk jaksossa. Ne ei oikein tiedä miten päin ne ois kun lataa että näin se kuuluu maksaa tai ei sitten ammattikuski lähde ollenkaan ajoon, ja aika monesti keskustelun sävy muuttuu..... yleensä ei päästä sopimukseen mutt sillä ei ole väliä, ennemmin päivärahalla ku myyn itteni huoraksi pellenpalkalla, oon sanonut etten mä,ole teidän taksoja sopinu ja polkenu, ottakaa se intistä päässyt seppo ajamaan, se ajaa ilmaseks kuhan saa ajaa. Joskus on ajettu pihalle mutta on soitett peräänkin että maksetaan kaikki, se Seppo tuli kalliiksi kun ruttaili kaiken mikä eteen tuli ja auto seisoi romuna viikon.. Nooh, tulihan kirjotettuu pitkä stoori, jännää nähä tuleeko ihania kommentteja isänniltä ja niiden pyllynmussuttaja läpituntilasseilta?!? HEID

    • korvauksensaanut

      jaa taas näitä pösilöitä. hoh hoijaa kolme kappaletta samanlaisia on tullu uran aikana vastaan. ovat tehneet ilmotuksen ja poliisi tullu paikalle ja joka kerta paikalta on poistunu sakkolapun kans joku muu kuin minä. syynä perätön ilmianto. yhdelle piti sitten hommata käräjäoikeuden kautta vielä tuomio kunnian loukkamisesta ja mulle korvaukset siitä kiitos. joten oottelen tään ketjun alottajaa saapuvan paikalle kun ite oon töissä. TERVETULOA

      • JärkiJossainMuttaMissä

        Niinpä. Mutta kerrotko vielä miksei sitä rautamalmikasan moottoria voi taukojen ajaksi sammuttaa?


    • Ammattinasankari

      Hyvä trollaus aloittajalta. Tyyppi tuskin on koskaan nähnyt edes kuorma-autoa saati omistaa edes ajokorttia.

    • hyvähyvähy

      Juu juu , mulle tuli kerran poliisi snomaan huoltoasemalla, että sammuta moottori "kun joku hullu" on soittanut hätäkeskukseen asiasta. Naurettiin yhdessä asialle ja mentiin kahville. Kertoi, että heidän on käskettävä sammuttamaan moottori jos joku moottori sattuu silloin käymään kun he ovat paikalla. Asia tuli hoidettua ja jätin vebaston päälle tauon ajaksi ihan niinkuin muulloinkin. Varmaan alottaja veti käteen jossain korollassa kun näki poliisit minun juttusilla.

    • älytöntähommaa

      Meille tuli uuteen taloon rakennustarvikkeita, tuli iso rekka pihaan ja purki auton nosturilla kuorman pois. Piti kuitenkin koko purun auton autoa käynnissä, saattoi vielä olla tyhjäkäyntiä nostettukin äänestä päätellen. Kävin kysymässä että eikö autoa voisi sammuttaa ja vastaukseksi sain vain päänpudistelua

      • fffffffffffff

        Erittäin viisaasti toimittu juuri sinulta "älytöntähommaa". Tiedän tarkkaan mitä sen tavarantuojan päässä liikkui kun kysyit asiasta. Epäili aivan varmasti sinun ÄO lukemia.


    • ropellipää

      Elekää ny mene hakkaan ensimmäisenä säiliöajoneuvokuljettajaa joka ajaa "sekoittaja ajoneuvoa" (siellä pyörii propellit säiliön sisällä hydrauliikalla, kuin vanhassa propelli lentokoneessa, siinä kylläkin mekaanisest) ja sekoitavat kuljetettavaa ainetta, siihen on poliisin hyväksymä lupa!!! Joutui muuten pitään n.1000 km/min että pysyi soosit juoksevina parkssa!

    • näitäriittää

      Kerran purkupaikalla tuli joku järjenjättiläinen vaahtoomaan, että ota toi pois päältä. Minä kysymään, että mitä meinaat?? Ota toi pois päältä siis sammuta moottori. OK ! Näytin avaimet, että ei käy kun ei käy. Olivat perkule seinään laittaneet kylmäkoneen, että tällä viisaalla olisi viileempää toimia tehtävissään. Kukaan ei varmaan ollut kertonut, että se pitää myös ääntä.

    • wqegv2q222243

      Eilenkin joku maansiirtopena röhnötti paciuksenkadun nesteen pihalla, maansiiroauto oli kevyenliikenväylällä parkissa ja käynnissä, ei ole voinut ajaa sitä huoltiksen pihaan kun käy kahvilla..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe