Konfirmaatio edut

ksidodkeblfl

Eli mitä etuja saa kun on konfirmoitu? Siis tiedän että saa mennä kirkossa naimisiin mutta entä mitä muuta?

15

1201

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terv.Mirka

      Se että saa pitää kirkkossa prinsessa häitä, ei ole mikään etu, vaan se on haitta. Tämän idiioottimaisen rituaalin takia pitää käydä rippikoulu ja pitää julkisesti tunnustaa jumalausko.
      Ripari/konfirmaatio on kirkon järjestämä ansa herkkäuskoisille lapsille. Tämä on viimeinen tilaisuus lasten aivopesuun. Tämän jälkeen kriittinen ajattelukyky vahvistuu ja moinen aivopesu vaikeutuu.
      Jos riparin aivopesu onnistuu niin se on lähes varmasti pysyvää. Tutkimusten mukaan jo kerran opittua käsitystä jostain asioista on hyvin vaikea enään myöhemmin muuttaa. Tämän takia, lasten ripari on kirkolle hyvin hyvin tärkeä asia. Nämä uskistuneet lapset elättävät kirkon tulevaisuudessa.
      .
      Pitää muistaa, että ateistit ovat uskontojen asiantuntijoita.

      • gjlkvx

        Jos et edes uskalla perehtyä mihinkään käsityksiin et voi myöskään ajatella kriittisesti, vaan uskot jokaista nettikirjoittelijaa joka saarnaa aivopesusta.


      • T.Mirka
        gjlkvx kirjoitti:

        Jos et edes uskalla perehtyä mihinkään käsityksiin et voi myöskään ajatella kriittisesti, vaan uskot jokaista nettikirjoittelijaa joka saarnaa aivopesusta.

        Sinä et taas uskalla perehtyä tosiasioihin. Uskot sokeasti satuihin ja höpötyksiin joita sinulle on totena opetettu, etkä uskalla ottaa selvää tästä.


      • Terv.Mirka
        gjlkvx kirjoitti:

        Jos et edes uskalla perehtyä mihinkään käsityksiin et voi myöskään ajatella kriittisesti, vaan uskot jokaista nettikirjoittelijaa joka saarnaa aivopesusta.

        ""Jos et edes uskalla perehtyä mihinkään käsityksiin ""
        - HEH HEH HEH ... Olen perehtynyt todella perusteellisesti ja siksi pystyn kirjoittaa pelkkää faktaa tänne.
        Olen useasti kirjoittanut että poistun täältä pysyvästi jos joku pystyy kumoamaan jonkun kirjoitukseni faktoilla.


    • gklkgd

      Edut?
      Se on siirtymäriitti joka on perinteisesti liitetty aikuistumiseen.
      Seurakunnasss saat tosiaan mennä uskonnollisesti naimisiin ja toimia kummina.
      Tuskin konfirmaatiosta sinällään paljon etua on. Se vaan tavataan tehdä ja vaatii hommaa selittää sukulaisille miksi sitä ei tehdä.

    • 15weetyttöö

      No etuna on ehkä se et voi mennä ehtooliselle (En oo varma onko se etu mutta joo kait) ja naimalupa ja kirkossa voi mennä naimisiin. Ite oon käynnyt jo 2 kertaa ehtoolis viinillä riparin jälkeen tänä vuonna ja en oo uskollollinen vaan oli pakko käydä huvikseen ehtoolisella :DDD

      • okmjybbtf5

        Paavali opetti:
        1.Korinttolaiskirje:
        12:27 Mutta te olette Kristuksen ruumis ja kukin osaltan ne hänen jäseniänsä.

        joten tuon Paavalin opin mukaan jyrsitte oman seurakuntanne syntistä lihaanne ja juotte oman seurakuntanne perisyntistä verta niistä Jeesusta pilkaten ulostetta tehden ja siitä inhottavuudesta Paavali ilmoittaa myös mihin se johtaa:
        1. Kor. 11:28–29
        "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
        Siis jos nautii ehtoollisen niin syö ja juo itselleen tuomion.

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
        Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan 4:
        13 Ja hän sanoi heille: "Ette käsitä tätä vertausta; kuinka sitten voitte ymmärtää kaikki muut vertaukset?"


    • Rippikoulussa tarkoituksena on opettaa lisää siitä uskosta, johon ihminen on kastettu. Tuolla ylempänä mainittu aikuistumisriitti on niin ikään liittynyt perinteissä kiinteästi konfirmaatioon ja täysivaltaiseksi seurakunnan jäseneksi tulemiseen. Konfirmoitu seurakunnan jäsen saa kirkollisen vihkimisen lisäksi oikeuden toimia kummina ja tosiaan myös tuo ehtoollisella käyminen ilman vanhempia on mahdollista konfirmaation jälkeen. Yksi tärkeä juttu nykyään on myöskin se, että kaikki vähintään 16- vuotiaat seurakunnan jäsenet saavat äänestää seurakuntavaaleissa. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että pääsee vaikuttamaan siihen, ketkä ovat päättämässä seurakunnan asioista.

      Sanna
      NettiSaapas
      Helsinki

      • Itseluottamus

        Olen istunut erilaisilla kursseila, luennoilla, työpaikkojen erikoistumiskoulutuksissa ja ylipäätään koulutuksessa, hirmuisen paljon tunteja. Tämän sinusta siis syventäväksi uskonopetuksesi väittämäsi kurssin muistan vain siksi, että se oli ja tuntui jo suoritusaikanaan turhauttavalta, lapselliselta suorastaan. Viimeistään tämä antoi ymmärrystä erota koko puljusta.
        Koska luen muutenkin paljon, historiaa, maantiedettä, hieman psykologiaakin, olen lukemalla tarkastellut myös uskontoja, olen esim. lukenut sekä raamatun että koraanin, lukenut niin budhalaisuudesta kuin scientologiasta ynnä muuta. Erityisesti raamattu on satukirja, sellaisenaan kohtuu hyvä sellainen. Koraani on sekavuudessaan pykälää kahelimpi.
        Uskonnot ovat suurta aivopesua ja tarpeen vaatiessa väkivaltaistakin pakottamista.
        Juuri miekalla on kristillisyyttäkin levitetty, välttämättömyyden edessä kirkko on sittemmin pyrkinyt hieman lieventämään toimintaansa, hävisihän kirkko kuitenkin valtataistelun valtioita vastaan.
        Ehjä itsenäinen ihminen ei usko jumalien olemassaoloon, ei hänellä ole sellaiseen mitään tarvetta. Hän uskaltaa tiedostaa ja antaa itsensä todeta uskontojen kaikkine jumalineen olevan humpuukia ja aivopesua, ja haluaa elää ihan omillaan!.


    • Järjenkäyttäjä

      Ei mitään etuja! Sinut aivopestään uskomaan asioihin, joista papit saavat palkkansa. Taikausko ja pelko saavat sinut tekemään mitä raharuhtinaskirkko käskee. Jumalalla ja kirkolla ei ole mitään yhteistä. Alkakaa jo nuorena käyttää omaa järkeänne. Kaikki mikä haiskahtaa taikauskolta ja helvetinpeloittelulta on viisainta jättää jäteastiaan.

      • "Ei mitään etuja!" no omasta mielestäni etuja on 2.
        Ensiksikin voit alkaa kummiksi. (Ainakin minun mielestäni ihana etu :D) ja toiseksi voi mennä kirkossa naimisiin, vaikka eihän sillä tavallaan mitään väliä ole missä sitä naimisiin menee.


    • Valhettavain

      Äänestämällä seurakuntavaaleissa ei voi vaikuttaa seurakunnan asioihin. Kirkkoherra ja tämän bulvaanit sanovat heti kättelyssä kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston jäsenille, etteivät he saa puuttua seurakunnan asioihin.

      • uhygtrfdeds

        saatanallisuuden demokratiaa!


    • En ole ikinä kokenut rakkautta naisiin ja lapsiin. Mitä rippikoulussa olisi pitänyt asian tiimoilta omaksua tässä teemassa.
      - Juha

      • mjunubnygbyt

        Lapsikaste, on suomen valtion kirkon yksi synkimmistä perisynneistä. Jossa lapsia kastetaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi vaikka suomen perustuslaki, on kansalaisilleen antanut Lailla suojatun uskovapauden.
        Tässä valtion kirkon papin antamaa tekstiä josta selviää mitä lapsikaste perisynti syntyy, sillä jos olet kastettu niin sinun tulee kastattaa lapsesi samaan rikollisuuteen:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        Tuossa papin kirjoittamassa tekstissä on neljä törkeää saatanallisuuden valetta ja oikein "taivaan isän" nimeen. Ihmisyydestään luopumaton, siis uskontunnustuksen antamaton ihminen, löytää tuosta useampia törkeyksiä.
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin rikollisesti kohtelevien rikolisuuden jäseniksi.
        Jeesus siunasi lapsia, ja toisin lapsia kohtelevilla samassa tilaisuudessa antoi myllynkivien käyttöohjeet.

        On julmaa rikollisuutta, väärennetyn raamatun keinoin syyttömiä lapsia noitarovioilla suomessa tappaneelle rikollisuudella antaa lapsia kastettavaksi, rikollisiksi koulutettaviksi jne.

        uskontunnustus ja sen kaltaisuudesta, koskien myös pappeja...
        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        -järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta herra jumalineen uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä eikä rikollisuuden kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe