Suvakeille mamuvero.

mamut-maksaa

On järjestettävä kysely, jossa pitää vastata, haluaako suomeen mamuja vai ei.
Palkasta tai työttömyyskorvauksesta alkaa mennä vero, jos vastaa kyllä.

Se maksaa joka haluaa tänne partalapsia !!!

33

229

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Julle-jukuripää

      Se olisi oikeudenmukaista ja demokraattista. Tällähetkellähän demokratiaa ei Suomessa näinkään tärkeässä asiassa edes ole! Samalla nähtäisiin kulut ja niille olisi joku järkevä katto, jonka kansalaiset asettaisivat itse omien varojensa ja tahtonsa mukaan.

      Olemme eläneet Orwellin "Isoveli valvoo"-yhteiskunnassa ja kymmeniä vuosia.

      Jo riittää, sanon minäkin!

    • SuvakkiDuunari

      Mitä tekemistä suvakeilla on asian "haluaako suomeen mamuja vai ei" kanssa? Itse suvakkina työskentelen mamujen kanssa opettaen heille tapojamme, kultturiamme ja ennen kaikkea työntekoa. Kun mamu on tunnin työpajalla, niin on ihan varmasti tunnin pois kaikesrta siitä pahanteosta josta heitä syytetään. Tällä vapaaehtoistyöllä pienennän meille veronmaksajille syntyviä turvapaikanhakijoiden synnyttämiä kuluja. Olen siis suvakki. Tuskin tänne kukaan näitä mamuja haluaa mutta kun heitä kutsumatta tulee, niin näen fiksummaksi toimia asian kanssa. Paljonko minun suvakkina pitäisi maksaa tästä toiminnastani veroa? Ihan oikeasti vastaappa vaikkapa ketjun aloittaja.

      • a_aloittaja

        "..Mitä tekemistä suvakeilla on asian "haluaako suomeen mamuja vai ei" kanssa?.."

        No ajatuksenaha oli se että: jos tehtäisiin kysely, että hyväksyykö maahanmuuton jos joutuu omasta palkasta laittamaan rahaa mamujen hyysäykseen, niin luulen että moni suvakki vastaisi: ei. Eli kyselyn tuloksena suvakkien määrä olisi luultavasti aika pieni. Moni suomalainen on mamumyönteinen, muttei kuitenkaan suostu maksamaan maahanmuutosta senttiäkään.

        "... Paljonko minun suvakkina pitäisi maksaa tästä toiminnastani veroa?.."

        No sanotaanko että jos minä siitä päättäsin, niin suurinpiirtein 5-10% palkasta. (riippuen palkan suuruudesta) Jos saat työttömmyskorvausta, niin 5 %, tai jos tulosi on yli 2000 e /kk niin 10 %.

        Ei tänne tulisi yhtään loisivaa turvista, jos suomi ilmoittaisi mamuille jo rajalla että täällä annetaan vain väliaikainen hätämajoitus muutamaksi kuukaudeksi, ja sen jälkeen saat kävellä omalla kustannuksella sinne mistä olet tullukki. !!


      • Se_aito_iso-daniel

        Mitä tekisit työksesi ellet olisi paijaamassa kehitysmaa-apinoita?

        Niinpä.


      • SuvakkiDuunari

        Olen yrittäjä ja välillä palkkatyössä riippuen kulloisestakin sopimuksesta. Olen, kuten useimmat suvakit joiden kanssa olen aiheesta jutellut sitä mieltä, että en missään nimessä hyväksy tällaista maahanmuuttoa! USA ja Kanada valitsevat sellaiset koulutetut ihmiset joita maa tarvitsee ja sitten siinä sivussa joukon oikeasti avun tarvitsijoita. Tiedän yhden perheen joka sai USA:n green cardit, työpaikan, lentoliput ja asunnon meidän turvapaikkapäätöstä odotellessa. Fiksut maat kuorivat kerman päältä :-) Tällä perheellä olisi ollut todella paljon annettavaa Suomelle. Meillä poliitikot ovat päättäneet, että tämä valikoiminen ei passaa meidän malliksi.
        Olen työskennellyt neljällä mantereella ja puuhastellut paljonkin eri kultturien kanssa. Lähes aina suomalaisella sopimuksella maksaen verot tänne. Eli siis nykyisten verojeni päälle 10% ekstravero siitä, että vapaaehtoistyönä yritän pienentää maahanmuuton haittoja ja pienentää meille veronmaksajille koituvia mamutuskustannuksia?

        Olisiko siis yhteiskuntamme kannalta parempi, että mamut makoilisivat VOKeissa, pyörisivät ostareilla ja kaduilla osaamatta sanaakaan suomea ja ymmärtämättä pätkääkään yhteiskuntaamme, kultturiamme ja länsimaista demokratiaa?

        Kokemuksesta voin kertoa, että tänne niitä mamuja tulee koska täällä ei ole idiootteja kalasnikovien ja puukkojen kanssa heilumassa. Juuri keskustelin yhden vanhan herran kanssa joka esitteli uusia, siletä kynsiään jotka olivat kasvamassa isisin poistamien tilalle. Osa heistä on oikeasti turvan tarpeessa ja siinä ei mietitä saako 70 vai 700 € kuussa apurahaa.

        Ole aloittaja huoletta. Minulla on heinäkuussa alkamassa työkomennus ja joudun lopettamaan tämän mamu-koulutuksen. Työpajani mamut palaavat sinne soffalle ja osa lähtee ostareille ja kaduille. Paraneeko aloittajan mielestä tilanne sillä, että kohta on yksi suvakki vähemmän hyysäämässä mamujen kanssa?


      • Timo_XL_

        "Kun mamu on tunnin työpajalla, niin on ihan varmasti tunnin pois kaikesrta siitä pahanteosta josta heitä syytetään."

        Eli myönnät siis ihan itsekin että on hyvästä pitää mamut vaikka vain tunninkin poissa pahanteosta! :) No hyvä että edes SINÄ myönnät! :)
        Koitappas vielä käännyttää loputkin suvakkikaverisi rasisteiksi? ;) :D


    • TuskaaPaatista

      Jospa vain yksinkertaisesti kömpisitte takaisin koloihinne, joista luikertelette aina uudestaan esille.

      • Tyhy77

        Mene vain itse.


    • VilleWalle

      Suvakit helpottavat ja mahdollistavat mamutuksen. Kenenkään ei pitäisi olla mukana siinä petturuudessa, joka on haitaksi meille myös muuten kuin vain rahallisesti. Mitä enemmän teette vapaaehtoistyötä sitä enemmän mamuja voi suomi vastaanottaa. Se ei ole viisasta, vaan suomesta on tehtävä luotaantyöntävä mamujen näkökulmasta! On estettävä mamutus, mamujen pääsy maahan ja poistettava jo tänne tulleet niin pian kuin mahdollista. Integroitumisyritykset on lopetettava ja mamuille annettava eväät palata tai hakeutua siirtotyöläisiksi muualle. Suomalaisia ei voi velvoittaa huolehtimaan heidän toimeentulostaan väliaikasta hätäapua pitempään. Mamuille ei saa antaa kansalaisuutta ja väliaisten tukien on oltava niin niukkoja, ettei maamme houkuttele ketään tänne tulemaan eikä jäämään, vaan poistumaan. Tukien on myös lakattava nopeasti kokonaan ja pakolaisten palattava omaan kulttuuriinsa. Suomi ei ole koko maailman sosoaali- ja terveystoimisto. Pakolaisapu on suunnttava lähtömaiden kehittämiseen ja pakolaisleireille. Jatkossa pakolaisavun on tapahduttava kokonaan suomen ulkopuolella, jolloin myös ongelmat pysyvät poissa omasta maastamme. Omasta maastamme!

      • SuvakkiVapari

        Käy VilleWalle joskus katsomassa mitä ne suvakit oikeasti tekevät näiden tänne tulleiden kanssa. Laske mielessäsi kuinka paljon tämä suvakkien ilmaisduuni maksaisi jos se tilattaisiin vaikkapa vartiointiliikkeeltä, koulutuspalveluyritykseltä ja muuttofirmalta. Miten esimerkiksi eläkkeellä olevan opettajan antamat suomenkielen alkeet mahdollistavat mamutuksen?
        Oletko poliitikko joka yrittää pestä käsiään ei niin kauhean fiksuista päätöksistä joita olet ollut tekemässä? Oletko näitä päättäjiä jotka laittavat sorretut matonkutojat, kilpimaalarit ja lammaspaimenet koulutettujen ihmisten edelle turvapaikkajonossa? Vai oletko ihan isämmaa-miehiä?

        Vapaaehtoistyötä tekevät suvakit ovat voimavara joka säästää miljoonia euroja vuodessa veronmaksajien rahaa!!


      • HollolastaKolahtaa

        Ei vaan juuri se vapaaehtoistyö mahdollistaa mamutuksen jatkumisen ja lisääntymisen, sillä mitä kalliimmaksi homma tulisi sitä nopeammin mamutusta jouduttaisiin supistamaan ja sitä nopeammin kansa saisi tästä älyttömyydestä tarpeekseen.

        Vapaaehtoistyöntekijät ovat maanpettureita siinä missä nekin, joiden takia Suomen rajoilla ei tulijoita käännytetä takaisin.

        Jos mamutuet olisivat yhtä matalat kuin Portugalissa, niin Suomeen ei tulisi maahantunkeutujia. He hakevat täältä Euroopan ja ehkä koko mailman korkeimpia tukia ja toivovat vielä pääsevänsä tänne töihin kunnon palkoilla, vaikka maassamme on puolenmiljoonan ihmisen suurtyöttömyys.

        Maahanmuuttajien tuet on laskettava sille tasolla, ettei se riitä muuta kuin keittolautaseen päivässä. Asuntojen on oltava kellaritiloissa, jotta epämukavuus ja pienet tuet karkottaisivat tulijat.

        SUOMI EI TARVITSE EIKÄ HALUA ASUTTAA EPÄMÄÄRÄISIÄ PAKOLAISIA! PAKOLAISIA ON AUTETTAVA OMISSA KULTTUUREISSAAN JA ONGELMAT ERISTETTÄVÄ SUOMEN JA EUROOPAN ULKOPUOLELLE!!!

        Toistan: Vapaaehtoiset mamutustyöntekijät, olette maanpettureita ja vihattuja Suomessa!


      • hhfdhvhhf
        SuvakkiVapari kirjoitti:

        Käy VilleWalle joskus katsomassa mitä ne suvakit oikeasti tekevät näiden tänne tulleiden kanssa. Laske mielessäsi kuinka paljon tämä suvakkien ilmaisduuni maksaisi jos se tilattaisiin vaikkapa vartiointiliikkeeltä, koulutuspalveluyritykseltä ja muuttofirmalta. Miten esimerkiksi eläkkeellä olevan opettajan antamat suomenkielen alkeet mahdollistavat mamutuksen?
        Oletko poliitikko joka yrittää pestä käsiään ei niin kauhean fiksuista päätöksistä joita olet ollut tekemässä? Oletko näitä päättäjiä jotka laittavat sorretut matonkutojat, kilpimaalarit ja lammaspaimenet koulutettujen ihmisten edelle turvapaikkajonossa? Vai oletko ihan isämmaa-miehiä?

        Vapaaehtoistyötä tekevät suvakit ovat voimavara joka säästää miljoonia euroja vuodessa veronmaksajien rahaa!!

        Suvakki ei säästä mitään. Suvakki aiheuttaa itse tähtitieteellisest kustannukset Suomelle matuttamalla maan ja sitten leikkii ilmaistyön sankariaan.


    • VilleWalle

      Katsokaa kuinka niukka on pakolaisia lähellä olevien maiden sosiaalituki, esimerkkinä eu-maat espanja ja portugali. Ei ihme, että siellä on vähän turvapaikanhakijoita, koska me typerykset annamme heille paljon paremmat tuet. Ne on romahdutettsva - viis epäkelvoista sopimuksista! Ellei se onnistu eu:ssa, niin se onnistuu itsenäiselle maalle eu:n ulkopuolella. Tämä älytön episodi pitää jättää taa. Mitä nopemmin, sitä parempi.

      • VilleWalle

        Kuulin juuri Portugalissa olevalta ystävältä, että mamut saavat siellä 70 €/kk ja asunto on usein kuin maakuoppa - tarkoittaa ilmeisesti siis kellaritiloja.

        Tässä on selvä ja yksinkertaisin mahdollinen malli Suomelle miten laiton ja paperiton maahanmuutto saadaan kuriin: 70 EUROA KUUKAUDESSA!


      • SurkuMyytyäMaata
        VilleWalle kirjoitti:

        Kuulin juuri Portugalissa olevalta ystävältä, että mamut saavat siellä 70 €/kk ja asunto on usein kuin maakuoppa - tarkoittaa ilmeisesti siis kellaritiloja.

        Tässä on selvä ja yksinkertaisin mahdollinen malli Suomelle miten laiton ja paperiton maahanmuutto saadaan kuriin: 70 EUROA KUUKAUDESSA!

        Kävin taannoin italian kurssia, opettajana meillä oli italialainen vanhempi herra. Yhdellä tunnilla tuli sitten puheeksi tämä maahanmuutto, ja kysyimme häneltä millaiset oltavat Italiaan tulevilla mamuilla on meikäläisiin verrattuna.

        Hän vastasi: Suomi tarjoaa viiden tähden olosuhteet verrattuna Italiaan.

        Siis, mikä on niiden ihmisten kannanotto, jotka vielä väittävät ettei tänne tulla rahan perässä? Todella hädänalaiset eivät tietysti valikoi, mutta nämä muut?


    • mällivero

      Suvakkien pitää maksaa partamamuille munaveroa...

    • kauheitatapahtu

      Katsoin tv-ohjelmaa,siellä sanottiin että vanhat ihmiset olisi hyvää lähettää toisille maalle,missä hoitto on halvempi!!!!!!!!!!!!! Mitä tätä tarkoittaa???? Minä olin tosi raivossa!!! Ihmisia,jotka rakentanut tätä maata halutaan poista maihin,missä on halvempi hoito!?!?!? Me päästetään tänne pakolaisia,mamuja,elättään mustalaisia ja nyt on kysymys meidän mummoista ja vaarista(jotka koko elämä oli töissä ),että heille ei ole vaara hoittokseen omassa maassa!!!!!! Kohta minä rajahdan ilkeyteen!!!! Haluaako suvakit lähteä esim. vjetnaamiin elääkkeen kuolemaan? Varma sieltä saa ihanaa palvelua!!!

      • SurkuMyytyäMaata

        Kiitos kirjoituksestasi! Meitä on täällä muitakin jotka ovat räjähtämäisillään.


    • itsenäisyys

      Partalapset tulee toiseen valtioon ilman lupaa eikö se ole toisen valtion valloittamista, nämä matulaumat rikkoo itsenäisten valtioiten rajaaitoja eli tulevat väkivaltaisesti toiseen maahan, kyllä mielestäni tämä on törkeä rikos.

    • VilleWalle

      Mistä johtuu ettei mamujen kohdalla ole pohdittu sitä mikä olisi järkevintä - talodellisesti ja kulttuurisesti? ...

    • VilleWalle

      Laiton maahantulo on toki rikos, mutta eu on heikko ja merkel tyhmä, Suomen päättäjät sopuleita.

    • HaittaVeroVouti

      Parempi ja tuottavampi ehdotus on, että kaikki Sonta24-vajakit maksaa haittaveroa.

      Se maksaa joka jauhaa paskaa aamusta iltaan 24/7 !!

      • mamut_haiseee

        Haista vittu paska suvakki !!! Tästä paskanjauhamisesta ei koidu kuluja kenellekkään. Mamut syö ilmaiseksi, paskoo, ja saastutta ilmaa veronmaksajein kustannuksella,.. Suvakkien ja mamujen pitäis maksaa päästöveroa 50 % palkasta !!!!!!


      • NoVoiHellanLettas

        kaiken sen tuhon korjaamiseen, mitä kylväätte on haittavero ihan paikallaan. Teidät on koulutettu ja syötetty valtion toimesta, hukkaan meni nekin rahat. Olis voinu kamiinassa polttaa ne rahat, yhtä tehokasta yhteiskunnan kannalta. Ette te mitään aikaiseksi saa, haittaatte normaalin kehityksen kulkua valtiossa.


      • pureköntsää

        Juuri sitähän se suvakkivero onkin koska ainoastaan suvakit jauhavat paskaa.


    • NiinhäSääLuulet

      Sääkää raukka parka et edelleen nää sitä syyllistä joka koko tämän virran aikaiseksi on saanut, jos sulla olis ballsit olisit jo aika päivää sitten ollut yhden lähetystön edessä ilmaisemassa mielipiteesi todelliselle syylliselle.

    • mamut_haiseee

      Oho haju tuli itsestäni. Olen jossakin välissä paskonut housuihin. Menikö se silloin, kun otin natsikaveria suihin?

      • Timo_XL_

        Ehkä olit vain Orlandossa fiilistelemässä?
        Ymmärräthän että aivan KAIKKI koppalakkihomppelit eivät välttämättä ole oikeita natseja vaikka käyttävätkin osittain samoja vermeitä kuin natsit!


      • paradoxxx

        Suvakki kertoo siinä tuoksukokemuksistaan ja himostaan miehiin :)


    • Niinpähän

      Olisipa tämän oivaltaneet 1960-70 -luvuilla jo ruotsalaiset: haluammeko suomalaisia tänne!

      • IrwinGOGO

        Nyt on kysymys pakolaisista, eikä siirtotyöläisistä.


      • SiinäSulleTuloja

        Suomalaiset meni Ruotsiin töihin tekemään niitä töitä jotka ei ruotsalaisille kelvanneet.

        Painoivat siivoojina ja Maraboun-tehtailla töissä!

        Mee ite tarjoon töitä pakolaisille jotka perheineen tottuneet nostaan sosiaalitukia jopa 14 000/kk. Eihän sellaisia rahoja saa kukaan perhe käteen.

        Siinä sulle tuloja ja ne ei koskaan töitä tuu tekeen kun ilmankin tienaa kuin Kroisos.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe