Toimiston kiimainen sihteeri

upeathetket

Tylsä päivä töissä. Istun koodaamassa koneen ääressä ja pitkästyn. Ylläpito on sulkenut viime viikolla pääsyn chatteihinkin. Vituttaa…

Olen siis päätynyt nörttihommiin. Joskus lukioaikana olin työharjoittelussa raksalla ja nyt tulee niitä aikoja ikävä. Nyt on heinäkuu ja ulkona paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta. Raksalla olisi paljon mukavampaa olla töissä ainakin tässä säässä.

Päätän lähteä juomaan kylmän colan. Matkalla automaatille en näe ketään. Kaikki näyttävät olevan lomalla. Olisi pitänyt itsekin ottaa kesäloma vasta nyt eikä ennen juhannusta. Saihan siinä taktikoitua yhden lisäpäivän mutta ei se nyt paljoa lohduta.

Saatuani pullon koneesta suuntaan kohti kahvihuonetta. Sitä lähestyessäni huomaan että vastapäisen huoneen ovi on auki. Se on osaston sihteerin, Tainan huone. Taina on hieman yli nelikymppinen nainen. Uhkea ja seksikäs. Ilmeisesti hänkin on tullut jo lomalta.

Kurkkaan ovesta mutta Taina on puhelimessa. Menen tyhjään kahvihuoneeseen ja alan selaamaan jotain lehteä. Hetken jaksan kiinnostua jostain navigaattorivertailusta mutta sitten cola loppuu. Nousen ja huomaan että Taina on lopettanut puhelunsa. Hän venyttelee tuolissaan kädet ylhäällä ja silmäni ajautuvat Tainan isoihin rintoihin, jotka tulevat tuossa asennossa seksikkäästi esiin. Valitettavasti iloni jää kovin lyhyeksi kun Taina laskee kätensä alas ja alkaa hieromaan niskaansa.

Päätän käyttää tilaisuutta hyväkseni ja lähestyn Tainan huoneen ovea.

”Sitä on jo palattu lomalta”, tokaisen ja jään nojailemaan oviaukkoon.

”Joo, tosin ei se mitään lomaa ollu vaan työleiri. Niskatkin ihan jumissa katon maalaamisen jälkeen”, Taina vastaa.

En vastaa mitään, astun vain lähemmäksi ja alan hieromaan Tainan niskaa.

”Tuo tekee hyvää”, Taina sanoo ja suoristaa selkäänsä. Tainalla on päällään valkoinen melko syvään uurrettu t-paita. Minulle avautuu Tainan selän takaa ihana näkymä hyvin ruskettuneeseen tissivakoon. Kaula-aukosta näen jopa pitsisten liivien yläreunan. Housuissani alkaa jo pullottamaan.

Taina keikuttelee päätään puolelta toiselle ja huokailee tyytyväisenä. Painan Tainan päätä eteenpäin varovasti venyttäen ja hieron samalla peukaloilla hänen niskaansa. Astun lähemmäksi, melkein kiinni Tainaan ja jatkan hieromista niskasta. Taina uikuttaa tyytyväisenä hiljaa.

”Kiitoksia, se teki hyvää”, Taina sanoo tarttuen käsiini ja nostaa samalla päätään. Kääntäessään päätään minua kohti Tainan poski osuu juuri housujeni pullottavaan kohtaan. Taina jähmettyy paikalleen ja puristaa käsiäni hieman lujempaa. Käteni lepäävät Tainan olkapäillä ja alan varovasti hyväillä Tainan paljasta ihoa olkapäiden etupuolelta.

”Voin minä jatkaakin”, sanon hyväillen hieman alempaa.

Taina vain hymisee tyytyväisen oloisena ja painaa poskensa lujemmin minua vasten. Tästä rohkaistuneena työnnän toisen käteni syvemmälle Tainan kaula-aukosta ja alan hyväillä hänen rintojaan. Toisella kädellä painan Tainan päätä itseäni vasten ja hieron jo täydessä seisokissa olevaa veitikkaani Tainan poskea vasten. Taina ojentaa kätensä takapuoleni ympärille ja vetää minua itseään vasten ja pyörittää kasvojaan kiinni minun lantiossani.

Sitten Taina vetäytyy hieman kauemmaksi ja alkaa avaamaan housujani.

”Katsotaan mitä täältä löytyy”, hän sanoo virnistäen. Minä alan samalla keräämään Tainan paitaa sormillani ylös ja vedän lopulta sen kokonaan. Housunikin ovat siinä vaiheessa pudonnet jo nilkkoihin. Otan Tainan pään käsieni väliin ja hyväilen hänen hiuksiaan hellästi. Katsomme toisiamme hetken silmiin ja sitten Tainan katse laskeutuu alemmas. Hän tarttuu alushousuihini ja vetää nekin hitaasti pois. Sitten Taina aloittaa hitaasti ja hellästi hyväilemään kyrpääni. Se tuntuu taivaalliselta ja elimeni paisuu täyteen mittaansa.

”Vau”, Taina huokaisee ja avaa suunsa kuin odottaen. Minä vedän Tainan konttorituolia lähemmäksi ja Taina asettaa suunsa kullini kohdalle. Se uppoaa Tainan suuhun koko mitaltaan kurkkuun asti. Taina alkaa imeä ja vetää päätään kauemmaksi. Ihana tunne kun seksikäs vanhempi nainen ottaa suihin. Hänen huulensa kietoutuvat kullini varren ympärille tiukasti ja venyvät todella kiihottavasti törrölleen. Sitten hän kietoo kätensä paljaan takapuoleni ympärille ja vetää taas minut kiinni kasvoihinsa. Tunnen kuinka Tainan kurkunpää kutittaa terskaani ja huokaan syvään nautinnosta.

Kurkotan Tainan selkään ja avaan rintaliivien hakasen. Lasken liivien olkaimet alas ja annan niiden pudota Tainan syliin. Alan hyväillä Tainan rintoja ja tunnen kuinka nännit kovettuvat käsiini. Pyörittelen ja nipistelen niitä. Taina painaa toisella kädellään käteni lujemmin rintaansa vasten.

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.nettiporno.net/toimiston-kiimainen-sihteeri/

4

4767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joktyö

      No tollasia muijia löytyy joka työpaikalta

      • vaikkeiainajaksas

        Kyllä, meilläkin töissä jokapäivästä touhua


    • lastilasse

      Tälle lensi lastit

    • ihananainenn

      Kunnon kiimapillu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe