Sivistyslautakunnan erottamisen lakimieskulut?

Lampisen-Seppo

Paljonko sivistyslautakunnan puheenjohtaja Timo Kosonen (Kesk.) aikoo käyttää rahaa lakimieskuluihin sivistyslautakunnan uudelleen erottamiseksi? Jos käyttää, niin paljonko tämän lautakunnan uudelleen erottamisen lakimieskuluihin on rahaa varattu ja kenen rahaa? Kuka laskut kuittaa; Keuruun veronmaksajat, Kosonen itse, vai joku muu taho?

Tämän päivän Keskisuomalainen kertoo KHO:n päätöksen lautakunnan erottamisasiassa, jonka Kosonen kumppaneineen aloitti ja hävisi nyt selkeäsi. Uutisessa Kosonen uhoaa: "Selvitämme lakimiesten kanssa, miten asia valmistellaan ja tuodaan uudestaan valtuuston päätettäväksi. Todennäköisesti valmistelun hoitaa tilapäinen valiokunta. Se on selvää edelleen, että vanha lautakunta ei ole toimintakykyinen, Timo Kosonen sanoo."

Ketä tulevat olemaan nämä lakimiehet, jotka päätöstä sivistyslautakunnan uutta erottamista tulevat valmistelemaan ja mitä se maksaa? Sen pitää olla julkista tietoa!

77

1471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katupäällikkö

      Ottaapa KHON:n päätös Kososelle ja kumppaneille koville. Tällaiseksi Keuruun kaupungin hallintotapa meni Lounan aikana. Asiat hoidettiin itsevaltaisesti Lounan käskystä, kun oli käytettävissä kepun ja demarien nöyriä juoksupoikia- ja tyttöjä.
      Kyllä uudella kaupunginjohtajalla on rankat siivoustalkoot edessä. Uusi hoitamaton pommi kuuluu olevan Tiwin hallin korjauskustannukset ja sisäilmaongelmat.

    • Kososen-pitäis-nyt-erota

      Timo Kosonen ja Tarja Ojala ovat keuruun kaupungin suuret tietäjät. He tietävät jo, että vanha sivistyslautakunta ei ole toimintakykyinen, vaikka se ei ole vielä edes kokoontunutkaan!

    • tosionjaeitoimi

      Ny tarvittais kekkosen urhoa ja vennamon veikkoa laittaan kuriin nuita keuruulla syntyneitä öykkäreitä.jotka kulkevat narun perässä

    • vanhastaeiole

      No, voi herrantuuteli tuota vilinää.

    • hpkkeskusta

      Se on kuule tervassa keitetty,meinaan noi sivistysltk puheenjohtaja koko muu kööri, niihin ei pure kuppa ei nahkahome eikä luuvalo. Niitten tuolit ei heilu ei horju, ihan kuin tuuleen huutaisi kaikki valitukset. Seppo Lampiselle vain tiedoksi.

    • uskomatontatouhua

      Kosonen : )Ei helkatti ketkä tuotakin oikeesti on äänestänyt?Kosonenhan on tyhmä,kun vasemman jalan saapas,että tuskin äänestäjät ainakaan ihan lähippiiristä on,äänestäjien täytyy olla niitä valveutumattomia Kepulaisia,jotka ei paljon seuraa mitä ympärillään tapahtuu.Verrattavissa ihan siihen,kun Hakkarainen on eduskunnassa.Kosonen ei tosiaan pysty itse järkeilemään varmaan juuri mitää,ei se,että on maajussi ja pitää sijaiskotia lapsille kerro sitä,että hänellä olisi älliä,mistä sitä olisi tullu?

    • deryff

      Kho:n päätös perusteluineen on luettavissa KHO:n sivuilta muut päätyökset.Kannattaa tutustua.Kyse ei todellakaan ole vain vähäpätöisestä muotovirheestä johon Keuruun kaupungin valitus kaatui.Toivotan voimia erotetulle nelikolle taistelussa totuuden puolesta.Kyllä tässäkin asiassa totuus tulee julki ennemmin tai myöhemmin.

    • Dicktaaattori

      Suurkeuruu:

      "Korkein hallinto-oikeus kumosi Keuruun sivistyslautakunnan erottamisen

      UUTISET
      5.7. 14.46

      Harri Mertaniemi
      Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ratkaisu kumota Keuruun kaupunginvaltuuston päätös sivistyslautakunnan erottamisesta ei muuttunut korkeimmassa hallinto-oikeudessa.
      KHO hylkäsi maanantaina Keuruun kaupunginhallituksen tekemän valituksen todeten, että hallinto-oikeuden päätöksen muuttamiseen ei ole perusteita.

      Näin Keuruulla viime vuoden maaliskuussa erotetun lautakunnan jäsenet ja varajäsenet muodostavat jälleen Keuruun virallisen sivistyslautakunnan.

      Keuruun kaupunginvaltuusto perusti maaliskuun 2015 alussa tilapäisen valiokunnan valmistelemaan sivistyslautakunnan erottamista lautakunnan jäsenten keskinäisen luottamuspulan takia.

      Seuraavassa kokouksessaan kuun lopulla valtuusto päätti valiokunnan esityksestä erottaa lautakunnan jäsenet ja varajäsenet välittömästi. Samassa kokouksessa valtuusto myös valitsi sivistyslautakuntaan uudet jäsenet ja varajäsenet.

      Hallinto-oikeus ja korkein hallinto-oikeus totesivat päätöksissään, että päätös sivistyslautakunnan erottamisesta tapahtui virheellisessä järjestyksessä. Erottamispäätöstä tehtäessä tehdyt virheet liittyivät asianosaisen kuulemiseen ja valtuutetun tiedonsaantioikeuteen.

      Neljä erotetun lautakunnan jäsentä vaatii nyt sivistyslautakunnan kutsumista koolle välittömästi.

      Antero Pohjosen, Kaija Asunmaan, Kyösti Rahkosen ja Antti Annalan mukaan laillisen sivistyslautakunnan koolle kutsuminen välittömästi on välttämätöntä, koska väliaikaisena toimineen elimen toiminta päättyi KHO:n päätökseen 4. maaliskuuta eikä tuossa elimessä käsitelty vuoden aikana niitä asioita, joita olisi lain mukaan pitänyt.

      Keuruun kaupungin hallintojohtaja Tarja Ojala on vaatimuksen esittäjien kanssa samaa mieltä siitä, että kuntavaalien jälkeen muodostettu lautakunta on nyt jälleen maanantaista alkaen virallinen sivistyslautakunta.

      Hän kuitenkin epäilee, että lautakunta saadaan koolle vasta lomakauden päätyttyä."

      Eli hallintojohtajalla ja sivistyslautakunnalla ei ole halua kutsua lautakuntaan koolle.

      Äänestäkää seuraavissa vaaleissa kepulaiset, kokkareet ja sosialistidemonit pois selailemasta!

      Sivistyslautakunnan puheenjohtajalla Timo Kososella ja tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Tapio Paappasella taitaa olla aika suuri vastuu tästä sähläyksestä.

      KHO:n päätös:
      http://www.kho.fi/fi/index/paatoksia/muitapaatoksia/muupaatos/1467270265718.html

    • sivupenkkiläinen

      Suurin syntipukki tässä hässässä on Tapio Paappanen, teki itsevaltaisesti päätöksiä, toki tilapäisellältk:nalla siunaten entisen ltk erottamisesta,samoin arvioi virallisessa arviointikertomuksessa itse itseään,,hahahahha. Nyt olisi entisen kapitulantin syytä osata tehdä nopea ja selkeä tilanne arviointi ja tehdä henkilökohtainen ratkaisu. Ihminen voi olla hullu, mutta tyhmä ei pidä olla.

    • Pentti.Hirsjärvi

      Kunnanhallitus. Hallituskulut.

    • kaikmeneemuttamenkööt

      Kosonko alkaa kisaamaan lakimiehiä vastaan hehehehehehetoivottavasti kaupunkin ei mentä kauheesti veronmaksajien rahoja,koska lopputulos on jo varmaan kaikkien tiedossa paitsi Timo Kososen,uskoisin,että edes hänen vaimonsa ei luota hänen poliitikon kykyihinsä.

    • kalliitaukkoja

      Kosonen,Kotimäki ja Lampinen alkaa olemaan niin kallis kolmikko Keuruulaisille,että sitä ei tyhmpi edes käsitä.Tuo kolmikko maksaa Keuruulaisille veronmaksajille kymmeniätuhansia vuosittain pelkästään oikeudenkäyntikuluina.

    • kuhankysintaas

      Montako juttua Lampinen sinä olet voittanut oikeusessa?Taitaa oikea vastus olla myös 0kpl ja Kosonen meinaa valittaa KHO:n päätöksestä,mihinkähän meinaa valittaa,ihmisoikeustuomioistuimeenko vai tyytkö ruikuttamaan jukojärvellä.

      • valittaakannattaa

        Lampinen on valituksillaan tehnyt ainakin yhden hyvän työn. Pelasti Keuruun Työväentalon! Valituksen johdosta kaupungin ei tarvinnut ostaa tuota kulttuuri-historiallista perintö kohdetta kalliilla Keuruun Sosiaalidemokraateilta ja purkaa sitä vielä kalliimmalla. Harmihan se tietysti oli että keuruun Sosiaalidemokraatti naiset eivät saaneet tuossa koplausyrityksessä täytettyä taskujaan keuruun veronmaksajien rahoilla. Mitäs ne Kososen hyvät työt ovat?


    • Kuukkelikunkyykki

      Kun se yksi tyyppi Uoti nimeltään joutui vankilaan, asettui se siellä aloilleen häiritsemästä ja luki siellä itsensä juristiksi ja väitteli vielä päälle. Siitä tuli kunnon siisti mies ja tienaa rehellistä rahaa, jolla hoitaa velkansa ja maksaa verojakin kaiketi. On ollut kysyntääkin kovasti. Niin, hän tuli tässä jotenkin yhtäkkiä vaan mieleen tässä Keuruun loppututkinnottomien hääräilyjä seuratessa niin kuin mahdollisuutena.

    • tötös

      Miten se Uoti liittyy Timo Kososen tösseihin

    • Kuukkelikunkyykki

      No ei sitten mitenkään, tiedät itsekin! Kunnon mies.

      • Etteköstiedä

        Megan baarissa kuulin, että Uoti oli Lampisella lakimiehenä jutussa, missä hovioikeus määräsi muutama viikko sitten Keuruun kaupungin maksamaan Lampisen firmalle monta tonnia vahingonkorvausta virkamiehen puunkaatoluvan käsittelyn viivyttelyn takia. Kavereita he ovat keskenään.


    • Heikinsilta

      Voi herran jestas sentään, en paremmin sano. Haapamäen aseman seutu alkaa olemaan kohta kuin pyramidin ympäristö. Asemarakennuksen edusta on romua täynnä ja takapihan tie on tukossa puun jätteistä. Ravintolan ympäristö on kuin roskis. Eikös Lampinen kerkiäis niitä paikkoja siivoomaan, eikä kirjoittelis valituksiaan tänne tai hallinto-oikeuksiin. Mitäs ne sivistyslautakunnan asiat Lampiselle kuuluu, kun sillä ittelläänkään ei ole riittävää sivistystä hoitaa omia asioitaan.

      • Lampisen-Seppo

        Heikinsilta. "Voi herran jestas sentään" ÄLÄ VALEHTELE!
        Puskista huutelijoille ei yleensä vastata, mutta kun levitetään väärää tietoa ja valehdellaan on syytä oikaista:
        -Aseman edusta ei ole täynnä romua! Siinä on nyt kyllä esillä sommitelma eilispäivän koneita ja kulkuneuvoja, joukossa resinakin, jonka tarkoituskin on toisia ihastuttaa ja tyhmiä vihastuttaa.
        -Aseman takapihan tiellä ei ole väittämääsi puujätettä! Tällä hetkellä takapihan tielle alueen puuston hoitotoimenpiteenä on kaadettu rasiin kuivamaan kaatoluvalla koivu, sekä myrskyn kallistamat juuresta lahot pihlajapuska ja poppeli. Aseman takapiha tie mukaanluettuna on yksityistä aluetta, eikä yleistä aluetta. Todettava on että kaadetut puut estävät hyvin yleisen rallinajon alueella, jopa paremmin kuin haapamäelle asennetut hidastetöyssyt, eivätkä lähde yöllä kulkijoiden matkaan.
        -Ravintolan ympäristö ei ole roskis, eikä siellä ole roskia tai jätteitä minun jäljiltä. Kulkijat ja ajanviettäjät roskaavat ravintolan ympäristöä paljon ja roskia kerätään aktiivisesti minun, kyläyhdistyksen ja liikenneviraston toimesta.

        Totean vielä että Aseman-alue on nykyisin yksityistä aluetta. Liikennevirastolla on 6-metrin levyinen rasiteoikeus junamatkustajille Asematieltä asemalaiturille, sekä 5 parkkipaikkaa asemarakennuksen ja ravintolan välissä. Heikinsillalla on resiteoikeus. Kyläyhdistyksen veturilla on oikeus olla aseman päädyssä ja ihmisillä käydä sitä katsomassa. Muu alue on yksityistä aluetta.

        En halua rajoittaa ihmisten asiallista ajanviettoa, läpikulkua, tai muuta liikkumista aseman-alueella, mutta jos tarkoituksena on tulla nokka pitkällään nuuskimaan nurkkia ja levittämään julkisesti väärää tietoa, niin siinä tapauksessa on parempi pysyä poissa.

        Keuruulla, etenkin jos jonkun mielipiteet tai naama ei miellytä, on yleiseksi tavaksi muodostunut heidän pihojen ja takapihojen nuuskiminen, tutkiminen ja tonkiminen, ehkä vähän ikkunoistakin kurkisteleminen, virka- tai omankäden oikeudella ja näkemästään julkinen, jopa vääränkin, tiedon levitteleminen.

        Lopuksi tämän keskustelun aiheeseen. Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Timo Kososella ei ole mitään oikeutta antaa toimeksiantoa yksityiselle lakimiehelle kaupungin laskuun, tai vaatia virkalakimiestä, tutkimaan KHO:n päätöstä sivistyslautakunan erottamisesta, tai olla läsnä jos virka lakimies tai kaupungin palkkaama yksityinen lakimies tutkii päätöstä, antaakseen siitä lausunnon kaupunginhallitukselle. Kososella on oikeus esittää mielipiteitään päätöksestä, sekä osallistua valtuutettuna päätöksentekoon jos kaupunginhallitus esittää valtuustolle päätettäväksi tilapäisen valiokunnan asettamista sivistyslautakunan erottamiseksi tai tilapäinen valiokunta esittää kaupunginvaltuustolle sivistyslautakunan erottamista. Valmisteluoikeutta, tai valmisteluun osallistumisoikeutta Kososella ei ole.

        Tämä mielipiteeni minulla on kuntalaisena oikeus esittää julkisesti ja äänestäjiä kohtaan se on myös velvollisuuteni.


    • sivistävääkö

      Mitä yhteistä Timo Kososen ja Tarja Ojalan asenteella KHO:n päätökseen on sivistyksen kanssa?

    • kakekulmilta

      Tarja Ojala ilmoitti että ensi maanantaista lähtien VANHA sivistylautakunta palaa ruotuun. eli katsotaan miten poijjat ja tytöt käytännössä vaihdetaan. Seppo Lampinen, äänestän sinua jos ole seuraavissa kuntavaaleissa ehdolla. Kapuloita rataisiin.

      • sivltk

        Ei, vaan tämän kuluvan viikon maanantaista on vanha lautakunta Keuruun kaupungin virallinen sivistyslautakunta. KHO antoi päätöksensä tämän kuluvan viikon maanantaina ja kumosi Keuruun valituksen.


    • Vaihdemies

      Edelleenkin Lampisen-Sepolle! Älähdys-kolahdus ja tunnustus, eli osui ja upposi ja sinä kerrot vastineessasi kaunistellen juuri saman, kun nim. Heikinsilta. Jotenkin olen ymmärtäväni, että aseman edustalla olevat romut ja alueen epäsiisteys on Lampisen mielestä junamatkustajille tarkoitettua ns. tilataidetta. Olkoon vain vaikkapa yksityisaluetta, niin paikat olisi syytä pitää ulospäin kunnossa. Jo aseman historia ja julkinen puoli edellyttää sitä. Mitä seinien sisällä on, se ei kuulu minulle. Historia osoittaa sen, että tämä keskustelu tulee jatkumaan tulevaisuudessa aivan varmasti niin yksityisellä kuin virkamiestasolla teemalla "rasiin kaadetut puut". Ja se toinen keskustelun aihe on Sepolle melkoinen yhtälö: "oikeus ja velvollisuus äänestäjiä kohtaan". Se vaatisi jo Ilarin asiantuntemusta selvittelyyn. Muuten tiedoksi, että kaupungilla on ihan oikea virkamies(nainen)- lakimies palkattu hoitamaan näitä "poikien" juttuja.

      • PisteetSepolle

        Voisiko vaihdemies kertoa missä asuu, niin Me muut voimme kertoa mitä romua sinun tontillasi on ja samalla voimme kertoa myös, että tonttisi ei ole aivan tiptop kunnosa., Koskee muuten montaa muutakin tonttia Haapamäellä ja Laqmpisen tontit ei ole edes sieltä pahimmasta päästä!
        Voimme jopa kertoa että se kulkuväline jolla ajat on romua, mikali siinä on esim. muoviosia, puskureissa tmsv........ eli ei muuta kuin romikseen vaan!
        Sitäpaitsi Seppo on jälleen kerran oikeassa, yksityinen piha-alue ei ole tarkoitettu muille kuin sen alueen omistajalle - liikkumiseen. Eli hyvä vaan että on "estänyt" sen rallin ajamisen Haapamäellä, mitä siellä eräät autot harrastaa yllätävänkin paljon poliisin siihen puuttumatta!


      • seppo-seppo

        Se virkalakimies(nainen) jäi lomalle viime viikolla ja palaa töihin elokuun alussa, eikä tule työmaalle sillä välillä. Yritin eilen tiistaina tavoittaa häntä ja näin kaupungintalolla vastattiin. Kososella ja Ojalalla taitaa olla muut lakimiehet mielessä. Lehtitietojen mukaisissa kaupungin ulkopuolisilta ostetuissa lakimieskuluissa ja niiden kohdantamisessa oli paljon selvittämättömiä aukkoja viimevuosilta. Herää epäilys onko ostolakimiehiä käytetty jo oikeudessa kumoon menneeseen sivistyslautakunan erottamiseen ja kuinka paljon?
        Ei ne rasiin kaadetut puut siinä ikuisesti tule olemaan, kyllä ne pätkitään ja halotaan kun kelit paranee, muuten on ensi talvena märkiä polttopuita, mutta oli mukava huomata kuinka turha rällääminen väheni niiden kaadettujen puiden vaikutuksesta. Kukaan ei ole kärsinyt taloudellista vahinkoa, mutta asiasta mielensä pahoittajia on tainnut tulla. Lisäksi voin kertoa että ei Kassilankujallakaan ole katu-, tie-, tai kulkuoikeutta, mutta en ole pahuuttani sitä kuitenkaan tukkinut. Sommitelmasta/tilataideteoksesta voin sanoa, että junamatkustajat ovat kuvanneet sitä paljon ja hymyillen, etenkin kaupungeissa asuvat nuoret naiset. Jos niistä joku on mielensä pahoittanut kuuluu kyllä selkeään vähemmistöön. Valitettavasti!


    • Sintinystävä

      Voin kertoa. Asun Haapamäen keskustassa, osittain pankin omistamassa kaksiossa ja ajan Marin-merkkisellä polkupyörällä, jossa ei paljon ole muoviosia. Olen rokotettu ja rippikoulun käynyt, enkä kuulu kommunistiseen puolueeseen.

    • Ratatienasukki

      Sintinystävä-vaihdemies olet rohkea, niinkuin vaihdemiehen tulee ollakin. Kierrä kuitenkin kaukaa polkupyöräretkilläsi Asematie, etteivät kivitä sinua. Kannattaa kiertää Leppäläntien kautta.

    • Kaapin_paikka

      On se sitten kumma, miten Kososta ja Paappasta viedään. Näyttäkää sille Lampiselle kaapin paikka! Ei kai Lampinen ole vain oikeassa?

    • Jukojärvenpysäkki

      Milläpä näyttää, kun ei ole eväitä!

    • Johanonpaksua

      Vai, näyttäkää Lampiselle? Sitähän voi yrittää. Ei se Lampinen Uotia tarvi, vaikka kai Uotin kaveri onkin.

    • Rals

      Jestas mikä kunnia. Aaltoja

    • kamerakiertääasemiila

      Olen ollut useasti Haapamäen asemalla viime ja kuluvana kesänä, siinä junaa odotellessa useat ihmiset ovat ihastelleet vanhoja vehkeitä, erityisesti traktorit ovat kiinnostaneet, pohjoisen ihmisiä taasen nostalgiset moottorikelkat. Ovat siististi rivissä ja pihat, niin ravintolan edus kuin asemarakennuksen edus, siisti ja puhdas. Kiertelen Suomea paljon, käyn lakkautetuilla asemilla kuvailemassa ja täytyy sanoa että tuo Haapamäen aseman alue on yksi siisteimmistä ja viihtyisimmistä alueista.

    • Dancles

      Pääasiallisesti paskapuhetta, mutta lämpimikseen täytyy puhua näin koleana kesäpäivänä

    • KosonenjaPaappanenovatoi

      Kosonen on ollut kaupungin hommissa ainakin 20 vuotta ja kyllä Timo tietää, mistä puhuu. Eiköhän se Paappanenkin ole ollut saman verran. Kyllä Kososella ja Paappasella on oikeus käyttää lakimiehiä ihan samalla tavalla kuin muillakin. Ovathan molemmat puheenjohtajiakin ja Paappanen vielä kahdesti. Eli puheenjohtajan oikeudella.

      Nyt suu kiinni ja antakaa Kososen ja Paappasen palauttaa järjestys tähän kaupunkiin.

      • virkamiehen-unelma

        VAI VIRKAMIES-DIKTATUURIN?


    • Munakana

      Eikö ole täysin selvää, että Timo Kosonen on kykenemätön toimimaan sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Halut ovat suuremmat kuin kyvyt, mutta polittinen suojaus salli toiminnan jatkua näin.
      Kalliiksi se vain tulee. Jos virkamiehet ovat päteviä, he kyllä pystyvät laatimaan vastineet kaupungin puolesta. Tässä tapauksessa asioiden valmistelussa on poliittisen kiihkon vuoksi tehty virheitä. Lakimiehiä tarvitaan peittämään virheet. Kosonen ja Paappanen eivät siihen pysty.

    • Kaapin_paikka

      Juuri niin. Kyllä ovat ansainneet. Lampinen koettaa näyttää ymmärtävänsä jotain politiikasta. Kosonen ja Paappanen, näyttäkää kepun ja kokoomuksen voimalla, ettei hiiret hypi pöydälle.

    • liehuvaliekki

      Ei asia nyt ihan näin ole, ei lautakuntien puheenjohtajat voi käyttä ulkopuolisia lakimiehiä kaupungin laskuun mielin määrin. Tosin Kaapanen ja Kosonen on ihan omaa luokkaansa tuossa kähminnässä. Paappanen lupasi viime vuonna erota jos vanha sivistyslautakunta jatkaa, katsotaan nyt onko mies sanojensa mittainen. Samalviisin Kosonen ilmoitti eroavansa sivistylautakunnan puheenjohtajuudesta jos vanha jatkaa, näin ollen voisi olettaa että kaksi puheenjohtajan paikka tuli maanataina avoimeksi.

      Tosin naistenpäivä on vasta tulossa ja hamekankaaiden ostolla ei ole kiire, 8.3.2017.

    • eimullamuutanyt

      Ei se,että Uoti on ollut Lampisella tee heistä vielä kavereita,ei edes tuttuja.Ainakaan Kari Uoti ei tunne Lampista,kun nimeltä,kun on sattunut olemaan kerran hänen asikkaansa.Kuka vain voi ottaa Uotin asianajajakseen,mutta ei se välttämätä ystävyydeksi asti muodostu.Kuunnelkaa Juha Watt Vainion kappale,mies,joka tapasi dingon niin ymmärrätte missä tästä on kysymys.

    • Juhlapuheita

      Olikos jokaisella sivistyslautakunnan erottamisasiassa kuullulla yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää lakimiestä laatimaan ja tarkastamaan omia lausuntojaan,,,

      Kepu(laiset) pettää aina

    • Vai_demarit

      Sitä en kyllä usko, että demarit on mukana tässä Kososen ja Paappasen jahdissa vaikka seuraavaan hallitukseen se Rinne haluaakin.

    • Usko_mato_n

      Jokaisella luottamushenkilöllä on mahdollisuus käyttää lakimiestä. Kuka sen voisi kieltää? Jos tuo ”Juhlapuheita” viittaa siihen, että Kosonen ja kumppanit olisivat näin tehneet Keuruun kaupungin varoilla, niin olisi syytä kyllä näyttää toteen. Ei niitä huhuja pidä uskoa, kun suurin osa on täyttä puppua.

      s.t

      • nähtyon

        usko_mato_n käy Keuruun lakimieheltä pyytämässä kaikki paperit nähtäväksi, voit Tarja Ojalalta myös niitä kysyä, ovat julkisia ja täysin nähtäviä. Sieltä näet lakimiesten laskut, kaikki.


    • Mistäs_tiedät

      Onhan demareilla niitä paikkoja siinä, missä kepullakin. Kyllä demareilla on vähintään valtaa kepun verran tässä kaupungissa.

    • uusintapäätös

      Mitäs kuluja tuosta enää syntyy. uus kierros samoilla papereilla ja nuija pöytään ja piste.

    • deryff

      Tuskinpa vanha sivistyslautakunta palaa takaisin toimiin.Se olisi liian suuri tappio liian monelle.Erotettujen ajojahti senkuin kiihtyy.Ei auta KHO:n päätös erotettuja.Keuruun kaupungilla on omat lakinsa.Ei sitä yksi KHO:n päätös hetkauta.Tilapäinen valiokunta jonka toiminta on kylläkin lain mukaan päättynyt,jatkaa asian puimista edelleen ja kaupungin hallitus komppaa mukana.Että sillä tavalla.

    • Tahls

      Nyt alkaa trollipojat pahasti keskustelu hyytyä. Pitäisi löytyä uutta hölynpölyä esille!

    • trollirukki

      Kannattaa mennä ensi viikonloppuna Keuruun markkinoille, pääpuolueiden taltoille kuulostelemaan, niin eiköhän sieltä sitä hölynpölyä pöllyä ilmoille, jos ovat kehanneet sinne telttansa pystyttää !

    • Agme

      Onko näillä yhden asian/valtuutetun puolueilla omat teltat?

      • suurta-neroutta

        Yhden valtuutetun puolueet ovat joka toisen asian ryhmiä. Isot puolueet kahden asian ryhmiä, nimittäin varmistevat virkamiesten valan ja kunnian säilymisen.


    • sijaakaikille

      Soputeltat toivottavasti.

    • vasensiipi

      Tulkaa markkinoille kysymään kepun ja kokoomuksen kanta paappanen&kosonen jupakkaan, markkinoilla voi jokainen livenä kysyä asian tämän hetkisen tulkinnan.

    • veronmaksajat-maksaa

      Sivistyslautakunnan erottamispelleily jatkuu. Paljonko on varattu lakimieskuluihin? Onko kilpailutettu? Kuka on valittu ulkopuoliseksi lakiavun tuottajaksi?

    • Tyhmikset

      Mistä ihmeen lakimieskuluista täällä kirjoitellaan ja väitetään? Joko te olette tyhmiä tai täysin tietämättömia asioista ja teitä rerkutetaan ilmeisesti Pohjosen ja kumppaneiden toimesta. Jos joku on aiheuttanut ylimääräisiä kuluja kaupungille, niin nimenomaan nämä sisäpiirin neloset. Kaupungilla on oma kuukausipalkkainen lakimies, joka on joudutta palkkaamaan juuri tällaisten Pohjosten, Lampisten, Kotimäkien jne. valitus-ja kantelujuttujen takia. Ulkopuolisia lakimiehiä ei kaupunki enää näiden juttujen takia tarvitse. Jos halutaan säästää kaupungin veronmaksajien kuluja, niin äänestäjät voivat seuraavissa kuntavaaleissa hyllyttää nämä häiriköt ja palauttaa luottamus-ja virastorauhan kaupungintalolle.

      • kuolappei

        Riitta Rämä siis tämä nainen, tutkaseppa kaupungin laskutuksista paljonko tällekkin firmalle on maksatettu euroja, ei kaikkia asioita kaupungin lakimies ole hoitanut, näin se tuppaa asia olemaan. http://www.naturata.fi/osaajamme.html


    • Selvyyttäasiaan

      Näin se vaan tuppaa olemaan, että Rämä on toiminut ja tehtävänsä tehnyt ENNENKUIN kaupungille oli palkattu oma lakimies. Kaupunki käytti myös kunnallisia lakimiespalveluja aikanaan. Kaikista näistä kuluista pääasiassa on kiittäminen eräitä Ilari-ja Seppo nimisiä ammattivalittajia, jotka demokratian nimissä kostavat heihin kaupungin virkamiesten ja luottamusmiesten kohdistaneita päätöksiä.

    • 31ääliötä

      31-4 kaupunginvaltuusto päätti eroittaa sivistyslautakunnan ja sai sen jälkeen kahdessa oikeusasteessa turpaansa. Mitä Ilarilla ja Anterolla on ollut tämän asian kanssa tekemistä? Ei muuta kuin ovat olleet täysin oikeassa. Meinaako valtuusto kaupunginhallituksen usuttamana jälleen takoa päätään seinään, palkata ulkopuolisia lakimiehiä ja maksattaa töppäilynsä veronmaksajilla?

    • Takarivintaru

      Taidat kuulua näiden neljän tyhmän joukkoon, joiden taustapiruna ja neuvonantajana toimii Ilari. Ilari vie tätä porukkaa kuin pässejä narussa. Kun omat aivot eivät toimi, niin on turvauduttava Ilarin apuaivoihin ja kaikkihan sen tietää, miten siinä sitten käy. Kuten sanoit, niin nelikolle turpiin tulee ja päitä hakataan seinään. Jos viitsitte tutustua tarkemmin asiaan ja teillä on kuullun, kirjoittamisen ja ymmärryksen taito, niin lopputulos on edelleen 31-4. Ei edes persut (Röppänen) ole niin tyhmiä, että lähtevät sekoilemaan asiassa.

      • voi-näitä-taruja

        Ei nuo neljä ihan tyhmiä voi olla kun saavat oikeudessa päätökset nurin ilman veronmaksajien maksamia juristeja.

        Takarivin yksinkertaiselle Tarulle alkuperäinen kysymys?
        "Paljonko sivistyslautakunnan puheenjohtaja Timo Kosonen (Kesk.) aikoo käyttää rahaa lakimieskuluihin sivistyslautakunnan uudelleen erottamiseksi? Jos käyttää, niin paljonko tämän lautakunnan uudelleen erottamisen lakimieskuluihin on rahaa varattu ja kenen rahaa? Kuka laskut kuittaa; Keuruun veronmaksajat, Kosonen itse, vai joku muu taho?"


    • oiettäs

      Keski-Suomen maahanmuuttajan toimittajako se taas munaili??

    • Enmuutamielipidettä

      En ikinä äänestä kotimäkeä tai lampista

    • kuulollaollaan

      Joko se syy on selvinnyt, miksi veronmaksajat joutuvat maksamaan näitä turhia lakimieskuluja.

    • 017318

      onhan se ollut tiedossa, kun saatin tietää, ketkä istuvat nykyisessä valtuustossa

    • Matkustavainen

      Onko Haapamäen aseman ympäristö siivottu, kertokoon ken tietää?

      • junakulkee

        Mokkihöperön kannattaa käydä katsomassa, kun on kerran "matkustavainen"


      • Tasapuoli

        Matkustavainen voisi käydä katsomassa myös, miltä Keuruun matkailuvaltti Veturipuisto näyttäytyy junamatkustajille. Kerro sitten täällä, kun olet katsastanut myös sen.


    • moiskumaikki
    • Ed.matkustavainen

      Vähän huonosti junia kulkee Seinäjoen suunnasta Haapamäelle, joten matkustaminen on viimeaikoina suuntautunut pohjoisen suuntaan. Sillä minä vain kyselin, kun seurailen täällä kirjoitelmia ent. kotinurkkani Hpk:n asioista. Vastaus kyselyyni taisi tullakin jo noissa edellisissä viesteissä, kiitos niistä. Siivoillaan edelleen.

      • Törnäväsuljettu

        Junia kulkee joka päivä edestakaisin Seinäjoen ja Haapamäen välillä. Mitä tämän matkustavaisen, joka kuvittelee matkustavansa kommentit keuruun sivistyslautakunnan erottamisen lakimieskuluihin liittyy?


    • witter

      Tottahan se kuuluu. Tärkeä osa päätöksentekoa ja sen valittamisesta. Pöljäkö olet?

    • vieläkinmatkustavainen

      Minun aikatauluuni ei Jyväskylään menevät junat ole sopineet ja tämän keskustelun yhteydessä joku kirjoitteli Haapamäen aseman epäsiisteydestä, johon kirjoituksellani viittasin. Lakimieskulut eivät todella kuulu minun aihepiiriini, kunhan kirjoittelin ja kyselin aikani kuluksi. Enpä arvannut sotkevani "sontakasaa".

    • Haapamaki

      Moottorikelkan raadoilla ja rikkinäisillä traktoreilla ei ole mitään yhteyttä Haapamäen asemarakennuksen upeaan historiaan. Tuollaisia passkakasoja ei ihmisten ilmoilla pidetty köyhinäkään aikoina, vaan paikat olivat top tip. Näin oli myös Haapamäen asemalla. Häpeällistä, että kaunis asema on valjastettu törkykasojen keräämiseen. Matkustajana en nauti rappioromujen näkemisestä, enkä ota valokuvia noin masentavasta näystä, jonka laatineella ei ilmeisesti ole mitään sydämen sivistystä.

      • passkasoja

        Aika pientä sivistystä sinulla "Haapamaki" on sinullakin, ainakin "sydämen" sivistystä


    • Itkupääsee

      Kyllä Haapamäki oli ihan oikeassa. Sydäntä särkee joka kerta Haapamäen asemaa ohittaessa. Kun muistaa, miltä paikka ennen näytti ja mitä kaikkea tuo rakennus koko Suomen historiassa edustaa. Voisitteko kuvitella samat romut ja koneenraadot esim. Helsingin tai Tampereen asemille? Aseman perusteella koko Haapamäki jumalanhylkäämä rappion pesä.

    • asemalampi

      Haapamäen aseman alue on nykyään "ammattikalastajan" omistuksessa. Kylän kehittäminen tuskin pääsee edes alkuun. Kaupunkikin hukkasi mahdollisuutensa luopumalla etuoston käytöstä.

      • haavemaalla

        Kuka sitä kylää kehittäisi ja miten, sekä kenenkä rahalla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe