Lpr Leipäjonojen kaupunki

PoliittinenMalli

Lapr massa-työttömyyden ja Leipäjonojen kaupunki.
Etelä-Karjala massa-työttömyyden ja Leipäjonojen alue.

Onko tämä poliittinen visio ja valinta ?

102

682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LaipäjonojenSaaristot

      Taitaa se olla poliittinen visio

      • rahnaa

      • PohjolanBotshwana

        kerro myös ahneiden kokoomus, kepu, vihreä syöttiläiden palkat !!
        - niin hämmästyt millaisilla palkoilla ja eduilla tuo rikas ahne hallinto korruption typerysten joukko itse elää.............suomessa ja brysselissä !!
        - meno ja eriarvoisuus on kuin mugaben botswanassa !!


      • tarkoititko_tätä

      • Suojatöissä

      • paljon_rahaa
        tarkoititko_tätä kirjoitti:

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/82936-tahankin-259-996-euv-palkkaan-leikkaus-meille-sopii

        Liikasen peruspalkka vuonna 2014 oli 259 996 euroa, ilmenee Suomen Pankin vuosikertomuksesta.

        Liikanen oli samanaikaisesti sekä suomen pankin virassa että SPR:llä jossa palkkansa on n. 100000 eur/vuosi. Eli SPR vuosinaan liikanen nettosi jotain 350000 eur/vuosi, riihikuivaa rahaa.

        Kuukausipalkaksi muunnettuna se on 29000 eur/kk


      • LuokkasysteemiSpr

        spr on aina ollut korruptio järjestelmä, josta rikkaat saa etua ja esim. köyhiä työttömiä kyykytetään palkattomissa töissä !!!! ( esim kontti keskukset hyväksikäyttää työttömiä...orjina...).


      • Kollektiivinen.itsepetos
        PohjolanBotshwana kirjoitti:

        kerro myös ahneiden kokoomus, kepu, vihreä syöttiläiden palkat !!
        - niin hämmästyt millaisilla palkoilla ja eduilla tuo rikas ahne hallinto korruption typerysten joukko itse elää.............suomessa ja brysselissä !!
        - meno ja eriarvoisuus on kuin mugaben botswanassa !!

        Suomesta on tullut ainutlaatuinen velka- ja verohelvetti. Suomen veroaste on EU-maiden korkeimpia ja noin 10 % enemmän kuin läntisissä teollisuusmaissa keskimäärin. Työtä, pääomaa ja kuluttamista verotetaan siinä määrin, että kaikki on kallista eikä mikään liiku. Verojen lisäksi kerätään erilaisia maksuja ns. omavastuun ja kuluihin osallistumisen nimissä. Lähes koko talous on jumissa.

        Riippumatta hallituskokoonpanosta meno jatkuu ennallaan. Osittain tämä sairas meno johtuu Suomen puoluejärjestelmästä. Sdp, keskusta ja kokoomus ovat vuosikymmenet vuorotelleet hallituksissa niin, että yksi on vuorollaan oppositiossa.

        Pitää muistaa, että 98 % valtion budjettiin verotettavasta rahasta tulee yksityisestä yritystoiminnasta, 2% valtionyrityksistä. Kaikki muu on tyhjänpäiväistä rahan kierrätystä niille, jotka eivät ole ansainneet siitä itse euroakaan.

        2007 punamultahallituksen perkeleellisin perintö oli kaksinkertainen yritysvoiton pääomatuloverotus, joka nykyisellä 44 - 47,2 % asteella (alv:n ja oheiskulujen LISÄKSI) on tuhonnut Suomesta enemmän työllistävien yritysten omavaraisuusastetta ja investointimahdollisuuksia kuin mikään muu poliittinen temppu. Sekä siis tuhonnut kotimaan työpaikkoja sekä siirtänyt kotimaistenkin yritysten työpaikkoja ulkomaille. Näistä toimista saadaan siis kiittää kasvavaa työttömyyttä.

        Edellinen tehtiin, että vihreiden vasemmistoliiton ja demarien vaatimaa "jakovaraa" saatiin rahoitettua keräämällä rahat pois niiltä, jotka jotain tuottavat ja jakelemalla ilmaiseksi niille jotka eivät. Eli rangaistus tekemisestä ja palkitsemista laiskottelusta. Seurauksena on sitten tilanne, jossa on suuri joukko työttömiä eikä ole mitään jaettavaakaan kenellekään. Suomessa on vuodesta 2009 tehty pelkästään alijäämäisiä budjetteja. Alijäämä on katettu ottamalla lisää nettovelkaa.

        Tilanne on mahdoton. Perustava ongelma on se, että suomalainen politiikka taitaa lopultakin olla vain kollektiivista itsepetosta, jossa kulloinenkin oppositio on mukana täysin rinnoin. Eikä asioita edes yritetä korjata tai haluta korjata.

        Erityinen työttömyyden aiheuttaja on maassamme ollut SDP. Oheisesta linkistä saatte avattua kuvan työttömyydestä maassamme eri vuosikymmeninä. Kannattaa huomioida, kuinka työttömyys lähti kasvuun ensimmäisen työministerin, SDP:n Veikko Helteen valinnan jälkeen, vuonna 1970, ja siis nimenomaisesti sen jälkeen, kun hänen ja hänen puolueensa ajamat "korjaukset" työelämässä astuivat voimaan maassamme... Sittenhän tilanne ei ole korjaantunut enää koskaan entiselle tolalleen. Sanoisin, että SDP on tyyöntekijävihamielinen puolue, ja on pyrkinyt kautta ajan pitämään asemaansa sillä, että maassa on riittävä kurjalisto?

        Linkki:
        http://www.hs.fi/webkuva/taysi/700/1471411052974?ts=466

        Kyseinen puolue on kunnostautunut myös tässä leipäjonojen aiheuttamisessa aikaansaamalla maassamme pysyvät tuloerot. Tämän vuosikymmeniä kestäneen leipäjonojutunhan aloitti Sosiaalidemokraatit; SDP:n Lipposen 1. hallitus astui valtaan ja ensitöikseen säätivät lait, jotka seuraavan vuoden alussa voimaan astuessaan räjäyttivät maassamme tuloerot kasvuun. Siis suurituloisille yhä enemmän, ja leipäjonolaiset pysyvästi jonoihin. Katso oheisesta linkistä tilastokeskuksen kuva reaalitulojen kehityksestä tuloryhmittäin ko. hetkestä

        Linkki:
        http://tilastokeskus.fi/til/tjkt/2011/tjkt_2011_2012-12-14_tie_001_fi_001.gif

        Lipposen I hallitushan toimi 13. huhtikuuta 1995 – 15. huhtikuuta 1999; sen jälkeen toimi saman hirviön II hallitus. Edellisen reaalitulokehityksen eriyttämisen pysyvästi kahtiajakoiseksi maassamme lisäksi "erityisiin" saavutuksiin ko. puolueella kuului päätöksen teko Suomen liittymisestä Euroopan talous- ja rahaliittoon, joka pahensi tilannetta lisää. Varsinkin, kun sitten myöhemmin saman puolueen Jutta Urpilainen valtionvarainministerinä päätti laittaa verorahamme Kreikkaan tukeakseen pellossa eläneitä aatekavereitaan...


    • käyk

      Tule aloittaja mukaaan, sieltä saa hyvää ja monipuolista ruokaa.

    • EpärehellistäPolitiikkaa

      Poliittisina Iskulauseina on ollu esim. palvelu yhteiskunta, työvoimapula, fantastista fanytastista, vastakkain asettelun aika on ohi !! jne jne.....

      • SuuriVisioKUpla

        Poliittista valehtelua on, ja esim. paikalliset kansanedustajat vaikenee joukolla.
        Jo vuosikymmeniä on sdp -vihreät-kokoomus visioineet ja pakko rakentaneet Suomeen murjaani valtiota. Jonkinlaista seka valtiota, pohjolan intiaa, jossa työmarkkina murtuu, tulee halpatyö luokka, eriarvoisuus, rotu ristiriidat , terrorismi, yms. muodikasta.

        Työ ja suomen kansan elintaso ei ole ollut se kärkitavoite, vaan em. huuhaa idealismi.


      • diudiupiupiu

        mihis keskustan kusettajat jätit??vai osuko omaan nilkkaan??hulluja ideoita koko poppoo täynnä, harmi vain et kansan pitää maksaa.


      • HallintoKorruptio

        keskusta kuuluu tuohon sdp-kokoomus-vihreä joukkoon.


    • NettomaksjaSuomi

      päättäjät, ne vaaliraha politikot, jne, ajaa vain omaa ja tukiryhmän etua.
      Todisteena tästä korruptiosta on se, että Massa-työttömyys on vaivannut jo 26v. Laajat Leipäjonojen saaristot on suomessa.
      Ja politikot ja rikkaat itse nostaa hyviä palkkoja ja etuja !

      • Kustannusrakenne-seuraus

        Lappeenrannassa on panostettu verojen ja pakkomaksujen ym. korottamiseen, että saadaan lopetettua loputkin työpaikat. Kun kaupunki on asumiskustannuksiltaan vielä Suomen kallein, ei jää tavallisilla ihmisillä suotta rahaa palveluiden, ruoan tai tavaroiden ostoon. Häviää pois silloin turhat kaupan kassat, parturit, autokauppiaat ym. kuvioista. Ei tarvita raksa- tai remppaukkojakaan. Saadaan kasvatettua demariveronkorottelutoiminnalla työttömyyttä lisää. Paikkakunnan "loistava" linja.


    • Pullapoika_leipäjonossa

      Suurtyöttömyys on niin monen saavuttama etu. Työntekijän tarvitsijalle työn puutteessa oleva on lojaali kohde. Työntekijät eivät tohdi erota työmarkkinajärjestöistä työttömäksi jäämisen pelossa, vaikka ne vaatimuksineen aikaansaavat lisää työttömyyttä. Työvoimahallinto ei yritä tosissaan hoitaa töntekijää tarvitsevien ja työtä etsivien kohtaamista, koska silloin itse joutuisivat tarpeettomiksi ja siten työttömiksi. Listaa voisi vielä jatkaa. Työttömiä siis tarvitaan tämän yhteiskunnan pyörittämiseen.

    • SuuriValhe

      Leipäjonot on jokaisessa kaupungissa Suomessa !!! Ja politikot puhuu yhä ns. hyvinvointivaltiosta. Joku tässä mättää !!

      • VanhaValtaKorruptoitunut

        Vaalit tulee.... voi äänestää !


      • Huonovointivaltio.Suomi

        Mainitsit sanan hyvinvointivaltio. Vaikka sellainen muka joskus olisi ollut, ei sitä todellisuudessa kyllä voi todeta muihin maihin verrattuna. Avaan asiaa hieman, sillä kertoo meidän järjestelmämme totaaliepäonnistumisesta tietyt faktat.
        Jos katsotaan vaikkapa elinajanodotetta, niin Suomi ei ole eikä ole ollut hyvinvointivaltio. Sellaisen ajatteleminen on täyttä itsepetosta. Todellisuushan kertoo joko harhasta tai harvinaisen epäonnistuneesta kokonaisuudesta. Oheisesta linkistä löytyy EU:n elinajanodotekuvaaja; vertaa, että Suomi on Portugalin, Slovenian ja Tsekin kanssa samassa sakissa. Meillä kokonaisveroaste on kuitenkin EU:n korkeimpia, linkkinä:
        http://image.slidesharecdn.com/etlnhallitusohjelmatavoitteet2015-141104073917-conversion-gate01/95/etln-hallitusohjelmatavoitteet-2015-6-638.jpg?cb=1417064825
        Samaan aikaan vaikkapa sitten ostovoima palkalla on EU:n heikoimpia, linkkinä:
        http://images.slideplayer.biz/8/2024542/slides/slide_13.jpg
        Kun katsotaan vaikkapa vielä elinajanodotetta, joka kertoo SOTE-sektorin toiminnasta, eli sosiaali- ja terveydenhuoltosysteemin toimivuudesta ja yhteiskunnan toimintojen onnistumisesta kansalaisten elinoloja tukevina, kertoo aika karua totuutta kuvaaja, linkkinä:
        http://www.stat.fi/artikkelit/2013/art_2013-12-09_014_001.gif
        Tiivistettynä maksetuilla veroilla ym. saadaan erittäin huono vaste sitä maksaville, kallis rakenne ja kaupan päälle muiden maiden kanssa kilpailukyvytön yhteiskunta korkealla työttömyydellä. Kamalaa on se, että korkeilla veroilla ei saada vastinetta ja korkeat verot/maksut aiheuttavat työpaikkojen häviämisen niiden siirtyessä toisaalle. Poliitikot ovat maassamme epäonnistuneet pitkään.


      • Kulttuurimarxismia

        onhan tänne saatu edellisten hallitusten työnä, mm. pakko monikulttuuri, pakko homoilu, pakko leipäjonot, pakko massa-työttömyys. jne..

        - Turhaan valitat kokookmus sdp vihreät kepu ovat ahkeroineet , --homoilulla onneen !!!


    • juntiteiymmärrä

      Suomessa on huutava työvoimapula. Siksi tarvitsemme paljon enemmän maahanmuuttajia. Tuottamattomien työttömien ja eläkeläisten etuja tulee leikata runsaasti, että pystymme kotouttamaan enemmän maahanmuuttajia. Se on suomen ainoa toivo.

      • PervoHallinto

        miksi kansa pitäisi vaihtaa ja edistää pakko monikulttuuria, pakko homoutta, pakko eu kyykytystä ??? jne ? Miksi omaa kansaa vihataan ?


      • vasesaaaee

        Miten pakkohomous lisääntyy jos otetaan pakolaisina ja maahanmuuttajina muslimeja? Eikö se enemmänkin lisää moniavioisuutta?


      • PitkätPerinteet

        lammas paimen panee lammasta, turistia, miestä tai naista. pedofilia on myös olennainen osa kulttuuria ja uskonnollista oppia ja kirjallisuutta.


    • VelkaVetonenMaa

      Hyvää työvoimaa haaskataan ja tuhotaan. Omaa kulttuuria ei arvosteta.
      Rikkaiden edut ja vero alet paranee, rahat haaskataan globaali idealismiin.
      Kokoomus sdp vihreä eu malli tämä on.

      • KeisarinYudetVaatteet

        suomi osallistuu nyt mm. irakin sotaan miljoonilla,,,,, ja kotimaassa on leipäjonot !! hienoa...


      • OmaKansaKyykyssä

        Rahaa riittää irakiin, afganistaniin, tsadiin, israeliin/palestiinaan,, yms. muiden sotiin, jne. jne.
        Rahhaa siis son !
        Täytyisi vain suomesta poistaa omat Leipäjonot ja massa-työttömyys.
        Niin olisi toi muu naivi idealismi sitten uskottvampaa.


    • HyvinvointiVainOsalla

      Lappeenrannassa on noin, 5-7 eri leipäjonoa !
      Aika paljo !

      • leipäjonohyvinvointi

        sentään jotain on saatu aikaan, siis ne leipäjonot.


    • HomoilunOnnea

      Alkakaa homoilemaan, kun se homoilu on hallinnon ja edellisten 3kpl, hallitusten mielestä se kärkihanke ! ( katainen, tuppi, vanhanen hallitukset..visioivat,,,).
      Nyt kaikki homoilu avikseen, katu homoilua ja vapaa aikaa homoillen, työhomoilua.
      Näin työttömyys supistuu ja leipäjonot loppuu, kun homoillaan.

      • TomOfFinaal

        siin käviskii kova loiske ja pska ehta haisisi kun poliitiskulttuuri homoiltaisiin oikein joukolla.!.


      • NaiviHallinto

        Hahhaaa. Ja on kyllä säälittävää kun hallinnon ja isojen puoleiden ainoat ideat on olleet pakko oinikulttuuri ja pakkko homoilu.


      • röyhkeääAhneutta

        Usein perustelevat liian korkeita palkkoja ja eläkkeitä osaamisella!!!!!
        todellisuudessa tarvitaan max palkat ja max eläkkeet, jotta saadaan ahneet riistäjät kuriin.


    • kimpparunkut

      Vieläkö levähdyspaikoilla kokoontuu öisin kappihomojen kimpparunkkupiiri?

      • ahneusanaalipiiri

        kokoomus sdp vihreä setien ja nuorien piiri


      • vdsawe

        Ajelin läpi viime yönä. Aivan pilkkosen pimeää ja missään ei näkynyt ketään. Taitaa olla vain höpöpuhetta.


      • tomoffinaal

        olisitko kaivannut kuumaa miesseuraa


    • HyvinvointiaJonossa

      Leipäjono hyvinvointivaltio !!!

      • LeipäjonojenMaa

        Rikkaille on tämä eu suomi veroparatiisi.
        Tavallisille palkansaajille verohlvetti.
        köyhille kehitysmaa.


    • VallankumouksenAallot
    • sdpKeisarinUudetVaatteet

      Kotimaisille työttömille pakko tarjotaan typ mopa pakko terapiaa !!
      Hlvetin moinen, ylisuuri hallinto kyykyttää työttömiä.
      Mutta massa työttömyyttä ja Leipäjonoja ei haluta poistaa.
      Pelkkää hallinto sadismia vain on tarjolla !!

      Samaan aikaan kotoutus turistit lepää ja kotoutuu hyvillä eduilla.

      • fawesdfgawe

        Sain vuosia sitten kielteisen päätöksen TYPin asiakkuudesta. Nyt aion muistaa sen että kun minulle tarjotaan sitä pakkopaitaa niin sanon että ei kiitos. Kun ei kiinnostanut heitä silloin niin turha on enää nykyään yrittää tarjota edes pakolla. Ehkä vain luulen että saattaisivat pakottaa... mutta toivottavasti se on harhaluulo.


      • PakkkoTerapia

        2016 alusta on pakko typ ja mopa.
        Te hallinto pakko sijoittaa asiakkaita mopa typ hoivaan.
        Ei voi enää kieltäytyä.
        Ja se johtaa pakko kuntouttavaan palkattomaan työhön, pakko mielenterveys kuntoutukseen.
        Näin hoidetaan suomessa massa-työttömyyttä !


      • Uuttamielisairaanhoitoa

        Sosiaali aloille on koulutettu liikaa väkeä, näitä nyt työllistetään tuon typ mopa, yms turhan hallinnon kautta virka kapoiksi, työttömien kyykytykseen ja tuhontaan.
        Kärsijöinä ovat työttömät joita kodellaan nykyään mielenterveyspotilaina.

        On luotu halpa epäpätevä typ mopa mielenterveys hallinto ! Vastuussa tästä pakko hoivasta ovat kyykytys hallinnon luoneet tvm. sdp filatov, ihalainen ja vihreä grönberg, ja kokoomus risikkokin pitää julkisuudessa työttömioä mielisairaina..
        Selvästi vakava massa-työttömyys meinataan muuttaa massa mielisairaus ongelmaksi !!!


      • RaakaaAhnettaMenoa

        Ahneesti Syyllistämällä työttömiä ja köyhiä edetään.
        Oiva keino alistaa ja syyllistää, ja hiljentää työttömät massat, on nimetä työttömät mielisairaiksi !! Ja Syrjäytyneiksi,,,,,,, jne...


    • AhneudenMaa

      moraalittomat osaamattomat ahneet politikot ja ahneet taustaryhmät haluaa syyllistää köyhät.
      Oma ahneus ja jumalaton ahnehtiminen ei tunnu olevan ongelma !

      • niimpäniin-

        http://jarironkainen.fi/ei-ei-ja-viela-lopuksi-ei/

        Sen sijaan SAK:n alaiset liitot pyrkivät rakentavaan ratkaisuun heittämällä pyyhkeen kehään ja jäsenliittot pyrkivät pysäyttämään koko Suomen, joko yleislakolla tai kuten AKT ja paperiliitto mielenilmauksen yhteydessä. Kiitos AKT ja paperiliitto halustanne auttaa työttömiä kansalaisiamme ja ennen kaikkea luovasta ratkaisusta, jolla tämä maa saadaan jaloilleen.


      • persupettääaina

        Persut pettää aina, omasta työtä tekevästä kansasta viis kunhan itse ulkomaille pääsevät ministereinä tuhlaamaan kansan verovaroja.
        Halua on vain päästä lapioimaan lisää rahaa natoon, kreikkaan ja turkkiin sekä yrittää saada suomessa työttömiä firmojen ilmaisorjiksi. Tietenkin hyväveli verkoston kautta pääsee vastapalveluksena sitten firmoihin töihin kun eduskunnasta tippuu.


      • Vihaavatsuomalaisia
        persupettääaina kirjoitti:

        Persut pettää aina, omasta työtä tekevästä kansasta viis kunhan itse ulkomaille pääsevät ministereinä tuhlaamaan kansan verovaroja.
        Halua on vain päästä lapioimaan lisää rahaa natoon, kreikkaan ja turkkiin sekä yrittää saada suomessa työttömiä firmojen ilmaisorjiksi. Tietenkin hyväveli verkoston kautta pääsee vastapalveluksena sitten firmoihin töihin kun eduskunnasta tippuu.

        puhut sdp-kokoomus-kepu-vihreä kelmeistä.
        ne toimii ahneesti ja naiviudessa, epä isänmaallisesti.


    • privatbisnesverovaroin

      Nyt työttömyys kehittyy uusiin sfääreihin, alkaa työttömien massa haastattelut 3 kk välein.
      Kun työtön haastattelee työtöntä, niin talous kehittyy ? vai ahneet kokoomus pellet saa verorahaa haastattelu firmoille ?

      • LahtaritKyykyttää

        se on tem te sote !!!
        yksityiset huijjari yritykset pääsee verorahaan käsiksi.
        - ja typ mopa systeemin rinnalle tulee yksityinen kapo systeemi !!!


      • LahtaritSaunanTaa

        kepu kokoomus isäntälinja haluaa nyt haastatella renkejä ja piikoja.

        Hyi helvetti tätä ahnetta lahtari touhua !


      • PervoTalous

        Anna ahneen Lahtarin laueta aanukseesi, niin saat vapauden.


    • HelevetillistäMenoa

      Ahne Lahtari mellastaa !
      Ahne kepu kokoomus lahtari haluaa nyt kyykyttää !! haastatella !
      Mutta Palkasta ja töistä ei puhuta mitään !

      • menoahelvetistä

        Ahne persulainen Lahtari työtöntä kyykyttää.


      • KöyhätKyykkyyn

        Sdp kokoomus vihreät kepu on kyykyttänyt suomalaisia säälittä jo 26v. Ja siksi suomi uppoaa.
        Nyt 2016 persut on väärässä seurassa kun ahnetta kokoomusta seurailevat !!
        Persut on kuin tyhmä renki jota ahneet kokoomus kepu isännät ohjaa.....

        Sdp on ollut eu puuhissa ja suomen edellisissä hallituksissa se tyhmä renki !


    • SysteemiVuotaa

      - Ja on vikaa työttömissäkin, esim. työttömänä lepäävät somalit lomailee turvattomassa kotimaassaan suomen työttömyysturvalla, ja kotoutus rahoilla, , ja jopa isis joukoissa ollaan suomen työttömyys turvalla !!
      - ja muualla ukomailla lepäilee suomalaisia työttömiä, venäläisiä on työttömäna ja lomilla venäjällä suomen sosiaaliturvan voimin,,, jne jne,,
      niin näitä keplottelijoita joudutaan nyt käskemään ilmoittautumaan 3 kk välein..... tilanne ja menot kun on karannut käsistä...

    • TavoiteltuOlotila

      Leipäjonot ja massa-työttömyys on kokoomus kepu sdp vihreä unelmaa ?

    • kerro-se

      mitä uudistuksia ehdotat?

      • ToimivaTalous

        - esim max palkat, max eläkkeet, max tuet ja edut ( ek mtk, ), siis tulonjako moraalia, kun tuloa jaettava tasaisemmin....
        - töitä ja teollisuutta
        - ahne kiinteistökeinottelu yms. juutalaiskeinottelu kuriin !!!
        - kulut alas, energia ja sivukulut, jne
        - ja siitä se kehitys lähtee.....


    • taionteillevielääkin

      Leipäjonot jokaisessa kaupungissa ollut jo vuosia, ei tää mikään ihme ole

    • Pakolaislomailunmaa

      Leipäjono suomi, kokoomus kepu ihmemaa !! sdp komppaa.....

    • KokoomusSuomi

      Miksi hyvinvointivaltiossa on Leipäjonot ?

    • OsaamatonHallinto

      Ettekö muista vaali lauseita, fantastista fantastista !! Vastakkain asettelun aika on ohi !! kokoomus työväenpuolue !!
      Sdp ( verovaroin ), suvaitseva, monikulttuuri, murjaanimaa suomi !! työtä sdp.

    • mätäHallinto

      hallinto on korruptoitunut, ja päästään mätä.
      jumalaton agneus ohjaa.....

    • Lippujonossa_tavataan

      Hyvänen aika tätä ruikutusta! Onhan meillä hieno ylväs teatteri. Leipäjonossa säästyneillä rahoilla eikun teatteriin. Siellä kuulemma saa nauraa ja irtautua arkitodellisuudesta.

      • niimpäniin-2

      • MätäHallinto

        Toi teatteri on hyvä kuva hallinto kuplasta. - nyt maksetaan israelilaiselle kiinteistökeinottelu yhtiölle joka neliöstä ja minuutista,,
        tyhmä veronmaksaja maksaa kun on tyhmä hallinto !!!

        Kansa seisoo leipäjonoissa ja massa-työttömyyden uhreina ja politikot pelaa tettereilla, yms.


      • SuuriHuijjaus

        Onko tässä teatteri mätäpaiseessa takana tyhmät puolueet vai lahjotut puolueet ?
        - Voiko niitä sopimuksia perua ? vai onko tyhmyydessä ja syvässä korruptiossa menty allekirjoittamaan purkamisen ei mahdollistavat sopimuksetkin ?

        Kiinteistökeinottelija on ollut aiemmin se citycon, onko vieläkin? vai jo uusi kiinteistökeinottelu firma ? Minne se maksaa esim. verot ??? ja puoluetuet ?


      • KorruptionTuloa

        Täytyy olla lahjottu sisäpiiri, ei muuten noin huonoja sopimuksia mennä tekemään ! Ja sitten on paljon ymmärtämättömiä sillä tekemässä päätöksiä. Näin se huono tulos syntyy.


    • OmaPalkkaKylläJuoksee

      Miksi alueen kansanedustajat vaikenee massa-työttömyys ongelmasta ja Leipäjono , almu talous, ongelmasta ?

      • Kusilahkeessa

        Siksi kun ongelmat ei koske heitä henkilökohtaisesti !!!!


    • ouhbeibi

      http://www.lappeenrannanuutiset.fi/artikkeli/442390-houkuttaako-paperimiehen-palkka-upm-hakee-kaukaalle-kymmenia-tyontekijoita

      Houkuttaako paperimiehen palkka? UPM hakee Kaukaalle kymmeniä työntekijöitä

      Kaukaan tehtaat etsivät parhaillaan palvelukseensa 29:ää uutta henkilöä.

      Sellutehtaalle otetaan oppisopimukseen kymmenen ihmistä.

      - Olemme laskeneet henkilöstötietojärjestelmästä, että tulevina vuosina jää eläkkeelle kymmenen ihmistä, joten otamme tilalle kymmenen uutta kasvamaan, Nyström kertoo.

      – Kuvaavaa on se, että kun haimme vuonna 2014 oppisopimuskoulutukseen 40:ää ihmistä, hakemuksia tuli 1 400, Nyström kertoo.

    • OutoaMeininkiä

      Päätoimiala kaakkois suomessa on kai työttömyys ?

      • eriyttäväTulonjako

        kymenlaakso e-karjala, ja on liian korkeat työttömyys %


    • PakkoKuulustelut

      Pakko kuulustelut alkaa 2017, silloin ahne valkoinen kaarti alkaa kuulustella työttömiä 3kk välein.
      Tähän on tultu kun vallassa on olleet sdp, kokoomus, kepu, vihreät, ja jo vuodesta 1990 alkaen on suomea kurjistettu, ja on eletty suuressa eu harhassa. ja elintso on mennyt ahneille eturyhmille.... ja ulos suomesta....

      • SuomkiKuntoonSuomiKuntoo

        Kepukokoomus pakko kuulusteluissa sinut viedään ikkunattomaan typ mopa huoneeseen, ( sdp,vihreät synnytti typ mopa hallinnon ),,, viralliseen kuulustelu huoneeseen jossa virka kapo naiset kääntävät voimakkaan lampun suoraan silmiisi, kätesi kiinnitetään raudoin tuolin käsinojiin, ja kapot alkavat kuulustella, toinen kapo ottaa kokoomus piiskan, jolla uhkaa.
        Aikaa on tehokkaasti määritetty 30 min, per asiakas.
        On toimittava nopeasti.
        Konetuliaseen tavoin ryöpsähtävät sarjana kuulustelu kysymykset; miksi olet työtön , miksi olet työtön, miksi olet työtön....
        ----- Peljästynyt työtön vaikeroi ja vastaa; uskon pýhään kolmiyhteiseen kokoomus kepu sdp hallintoon, kumarran markkinataloutta, olen alamainen, nuolen halukkaasti likaisen ahneen kokoomus riistäjän perseen. Halleluja hallelujaa..
        --- Näin työtön köyhä armahdetaan, ja työn köyhä kävelee ulos kepukokoomus kuulustelusta.
        --- seuraava asiakas, huutavat mopa viran kiihottamat kokoomus kepu sdp kapot.
        --- homma jatkuu..


    • Itsevaan

      Menkää itse AY politrukiksi tai EKn johtoportaaseen kun kerran luulette tehtävien siellä olevan niin helppoja ja mitään vaatimattomia. Turha täällä palstoilla on valittaa, itse lähden töihin 10.000 kilometrin päähän kun Suomesta ei löydä mitään kunnollista työtä josta haluttaisiin maksaa kunnon palkkaa. Suomi menee kiinni, lähtölasku on jo alkanut.

      • eiuskottavaneuvoja

        miksi et itse menny ay tai ek mtk politikoksi ? miksi vain karkasit piiloon ?


    • SuuriTahtoPula

      Toivottomat on menot näissä toivo talkoissa!!
      Työttömiä on puoli miljoonaa.
      Ja pakolais lomilla makailee toimetta yli 40 000 ihmistä,
      ja lisää on ns. kotoutus puuhastelu lomilla ja perheen yhdistys lomilla !!
      Nämä hölmöläis puuhat rahoitetaan velkarahalla ! Nytkin lisäbudgetissa lisää rahaa laitetaan pakolais turismiin ja maanviljelijöiden etuihin.......

      Ja toope hallinnossa ollaan muka tekevinään jotain,,, esimerkkinä 2017 tulevat pakko kuulustelut työttömille. - Toivottomalta vaikuttaa osaaminen Hallinnossa.

    • KapinastaSataVuotta

      Työttömien massojen Pakko kuulustelut 2017.
      Kokoomuskepu lahtari kuulustelee.
      Näinkö juhlistetaan 1917 kapinaa ?

      • rahan.uusjako

        Niillä "keskusteluilla" ei paranneta yhtään Suomen työllisyystilannetta ( = ei paranneta työttömien tilannetta duunin saamiseksi).

        Tämän hallituksen masinoiman operaation ainut tarkoitus on siinä, että sillä siirretään valtion varoja (= veronmaksajien rahaa) yksityisille konsulttifirmoille. Siis nuo yksityiset konsultithan nämä "keskustelut" käytännössä hoitaa.

        Kuka ne keskustelut muuten lukee? Ei ainakaan ne konsultit. Työvoimahallintoa on puolestaan supistettu. Lukeeko niitä ylipäänsä kukaan? Saati, että mikä on lopputulema muu kuin tuo varainsiirto?

        Näppärä juttu. Onhan Suomessa hyvä-veli systeemi.


      • ritarimerkki

        Onkohan Konnunsuon vankila-alueen myyneet virkamiehet palkittu uhrautuvasta työstään kunniamerkein, joiden kera on hyvä patsastella itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Satanen per asukas, kertaa kolmesataa, kertaa 365. Ilmeisesti kymmenien miljoonien tappiot, myö maksetaa!


      • Katsopa.peiliin
        rahan.uusjako kirjoitti:

        Niillä "keskusteluilla" ei paranneta yhtään Suomen työllisyystilannetta ( = ei paranneta työttömien tilannetta duunin saamiseksi).

        Tämän hallituksen masinoiman operaation ainut tarkoitus on siinä, että sillä siirretään valtion varoja (= veronmaksajien rahaa) yksityisille konsulttifirmoille. Siis nuo yksityiset konsultithan nämä "keskustelut" käytännössä hoitaa.

        Kuka ne keskustelut muuten lukee? Ei ainakaan ne konsultit. Työvoimahallintoa on puolestaan supistettu. Lukeeko niitä ylipäänsä kukaan? Saati, että mikä on lopputulema muu kuin tuo varainsiirto?

        Näppärä juttu. Onhan Suomessa hyvä-veli systeemi.

        Itse olet sinä(kin) vaaleissa äänestänyt tai jättänyt äänestämättä. Tässä maassa saadaan kaikki tilattua, edustuksellinen demokratia näes. Se on turha jälkikäteen vinkia, kun p*askat on jo housussa.


    • palkkaaaaa

      http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001885113.html

      Sosiaalihuollon johtajat 4 020
      Sosiaaliturvaetuuksien käsittelijät 3 297


      http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/06/07/keskivertotyyppi-tienaa-3000-euroa--katso-kaikki-palkat/20117894/139

      Sosiaali- ja terveystoimen johtaja 6 258
      Sosiaali- ja terveysjohtaja 5 497
      Sosiaalipalvelujen johtaja 4 571
      Sosiaalijohtaja 4 296
      Sosiaalipäällikkö 4 165
      Sosiaalipäällikkö 4 165
      Sosiaalityön päällikkö 4 065
      Sosiaalipalvelupäällikkö 3 843
      Sosiaalityön esimies 3 709
      Sosiaalisihteeri 3 634
      Johtava sosiaaliterapeutti 3 592
      Johtava sosiaalityöntekijä 3 514
      Sosiaaliasiamies 3 410
      Sosiaaliasiamies 3 410
      Sosissosiaalityöntekijä 3 293
      Sosiaalikuraattori 3 264
      Vastaava sosiaalityöntekijä 3 229
      Erityissosiaaliohjaaja 3 078
      Koulupsykologi 3 078
      Sosiaalikasvattaja 3 024
      Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja 2 994

    • Sämpylää

      Leipäjonoista käyvät hakemassa sapuskaa venäläiset kauppiaat,jotka myyvät tuotteet eteenpäin Venäjällä. Eikö nyt kukaan valvo mihin näitä leipäkasseja annetaan? Ei kai ole tarkoitus ,että kierot venäläiset hyötyvät tästä toiminnasta? Ökymaastureilla tullaan leipiä hamstraamaan.

    • Perseestä

      Venäläiset naiset on kansoittaneet Lappeenrannan kauppojen työpaikat,joten ei ole ihme ettei omille nuorille riitä töitä. Joka luukussa tulee vastaan hoono soomi tyyppi jopa työkkärissä pitää nykyään asioida venäjän kielellä. Jossain mättää ja pahasti. Eikö etusijalla pitäisi olla oman maan nuoret työnhakijat eikä nämä naapurista tulleet putinistit?

    • suominousuun

      Suomi nousuun ja työttömyys laskuun:
      http://blogit.iltalehti.fi/tuula-malin/2016/06/23/kiinteistobisnesta-sosiaaliturvalla/

      • djdjdjdjdjjddjdjdj

        työttömmyys vähenee kun ihmiset pannaan työharjoittelluun


    • vesurilla.töitä

      Ensinnäkin sinä et ensinkään nykyisin asioi työkkärissä kuin netin kautta, koska sieltä on virkailijat heitetty eläkkeelle tai kortistoon, jos eivät ole eläkeikäisiä.

      Ja toiseksi tällä nykyisellä jo vuosikausia harjoitetulla ( ja hamaan tulevaisuuteen jatkuvalla ) talous- ja työvoimapolitiikalla ei mitään muuta ole nähtävissäkään.

      Tilastokikkailua tämän hallituksenkin työvoimapolitiikka on; nimenomaan erilaista työharjoittelua ja "koulutusta". Vaan tavan "harjoitteluahan" tuo on ollut koko hallituksen toiminta tähän saakka, ja aina jatkuu vaan - kuin lapsi kävelemään opettelisi. Vain sillä erotuksella, että tämä ei näy oppivan ollenkaan.

    • AhneusOngelma

      Ongelmaa on.
      Ajatus virhe, kun hyvinvointivaltiossa on massa-työttömyys ja leipäjonot.

      • PiiloTulonjako

        Läpensä korruptoitunut eturyhmien systeemi......


      • LeipäjononSyy

        ek, mtk, sak, akava, pankit, vakuutus, energia yhtiöt, asumisella keinottelu, kotoutus lomat, ,koko velka talous, jne jne, syö ahneesti suoraan kuormasta !!!


    • HarvainValtaa

      Rehellisistä palkka töistä on suuri pula.
      Tilastoja peitellään.
      Tarjolla kyllä on ns. roska paska töitä, puhelinmyyntiä, yms huijjaus skeidaa....
      Jolla peitellään todellista tilannetta tilastollisesti.

      Päättäjät ja eturyhmät ei halua jakaa työtä ja elintasoa., Eri eturyhmät syövät ahneesti suoraan kuormasta.
      Pääkaupungissa helsingissä on 900 ihmisen leipäjonoja ! Samaan aikaan kotoutus lomilla lepää, ja hyvillä eduilla makaa jouten kotoutus lomilla kokonaisia sukuja ja isoja perheitä.
      Suomalaisia työttömiä pakko kuntoutetaan ( ilman palkkaa..),, pakko syyllistetään, ja pakko kuulustellaan 2017 alkaen.

      Hallinto on toimimaton korruptoitunut ja haluton hoitamaan massa-työttömyys ja leipäjono ongelmaa.
      Ahneus ja nasivi idealismi on hallinnon pilannut.
      Valta media vaikenee ja syöttää idealismi propagandaa !!

      • PakkoKuulustelu2017

        Menossa on jo helmikuu 2017 !
        Ja ei ole tullu viel pakko kuulustelu kutsua itselle, eikä tuntemilleni muille työttömille.
        Kuinkas kokoomus kepu hallinto hoitaa tämän luvatun pakko kuulustelu rumban 2017 ? Onkos jo kokemuksia kuulusteluista ja kuulusteluiden sisällöstä muilla ?


      • TehoToimenpiteetLintilä

        Ei ole tullut kutsunta lappuja pakko kuulusteluun.
        Mutta lehtitietojen mukaan on kunnallisvaalien jälkeen tulossa jotain teho toimenpiteitä, ( kokoomus kepu), kun tilanne on paha, massa-työttömyys vaan jatkuu.


      • RikkaidenVelkamaa

        Tuli tiedoksi ainakin se hiilamolta ostettu kuntoutus-pakko työ puuha selvitys.
        Joten kai kunnallis vaalien jälkeen alkaa tuollainen työttömien pakko kuntoutus puuhailu ja saadaan ihmisiä karenssiin pois työttömyysturvalta, niin tilastot kaunistuu.
        Ja sitten mennään seuraaviin ek vaaleihin sammutetuin lyhdyin....
        Seuraava hallitus alkaa alusta velkaantumisen kanssa puuhailun, jne. jne.


      • EiMitäänUutta

        Se oli nyt nimeltään osallistuva kuntoutus, edellinen malli oli syrjäyttävä pakko kuntoutus typ-mopa-3. sektori, yms leikki.


    • Virsikirja1938

      1. Jo vääryys vallan saapi
      se huutaa taivaaseen,
      se turmaa ennustaapi
      vie kansat kurjuuteen.
      Ken Herran oikeutta
      nyt täällä julistaa,
      ja ken vanhurskautta
      nyt tahtois puolustaa?

      2. Nyt viekas vilppi täällä
      on noussut kunniaan,
      on valhe vallan päällä
      ja vääryys voimissaan.
      Ei kuulla kurjan ääntä
      ja köyhää sorretaan,
      ja lainkin rikkaat vääntää
      vääryyttä puoltamaan.

      3. Kas, köyhän leivän syövät
      nuo jumalattomat.
      He viatonta lyövät
      ja häntä vainoovat.
      He kurjaa ahdistaapi
      kuin käärme kiukussa,
      korvansa tukkeaapi
      tuon raukan huudoilta.

      4. He armotonna veivät
      osuudet orpojen.
      He söivät lesken leivät,
      on Herra nähnyt sen.
      Hän vanhurskaasti kostaa
      vääryydentekijät,
      rankaisee ansiosta
      nuo viekkaat ryöstäjät.

      5. Vaan voitonpäivän kerran
      vaivaiset näkevät,
      vanhurskaus kun Herran
      lyö väärät, väkevät.
      Oi Herra, voimas näytä,
      kansaasi armahda
      ja hurskaan pyynnöt täytä
      ja päästä vaivasta.

      • Kirkko_kuulolla

        http://www.espoonseurakunnat.fi/web/at-kirkko/tanja-puhakan-blogi/-/blogs/mika-ihmeen-diakoni-diakoniatyo-pahkinankuoressa-

        Jokaisessa seurakunnassa tulee olla diakonian virka, jonka haltijana on diakonissa tai diakoni. Diakoniakoulutuksen lisäksi diakonissa on saanut terveydenhuollon ja diakoni sosiaalityön (sosionomi amk) koulutuksen. Diakonia-ammattikorkeakoulu (DIAK) vastaa diakoniatyöntekijöiden ammatillisesta peruskoulutuksesta.

        Diakonian tehtävänä on etsiä, lievittää ja poistaa ihmisten hätää ja kärsimystä. Sen tavoitteena on parantaa ja eheyttää ihmistä yksilönä ja yhteisössä ja selviytymään vaikeuksienkin keskellä. Organisoitu diakoniatyö toteutuu osana paikallisseurakuntien toimintaa sekä ammatillisesti koulutettujen diakoniaviranhaltijoitten toimesta.

        Yksilöllisesti
        lähimmäispalvelu, kotikäynnit, vastaanottotyö, sielunhoito, taloudellinen avustaminen, tukiasunnot, päihde- ja huumeongelmaisten tukeminen, vankien ja vapautuvien tukeminen

        Ryhmissä
        diakoniapiirit, kylätoimikunnat, erityisryhmien kirkkopyhät, vanhusten, vammaisten, mielenterveysongelmaisten, riippuvuuksista kärsivien ym. tukiryhmät ja piirit, perheryhmät, kriisiryhmät, sururyhmät, retket, leirit.

        Yhteiskunnallisena vaikuttamisena
        diakonia ei hoida vain yhteiskunnallisten epäkohtien seurausilmiöitä, vaan pyrkii vaikuttamaan myös niiden syihin. Se pyrkii edistämään oikeudenmukaisuutta ja luomakunnan eheyttä ja toimimaan ihmisarvoisen elämän edellytysten luomiseksi.


    • Reinards2

      Kunnalisvaality vaikuttaa tuohon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe