Ärsyttävä Jai

ÄllöJai

Miten ton huoltajuus tappelun aikana on siitä tullut tommonen kuspää. Ylimielisiä ja ikeitä lähikuvia ollaan ainakin saatu nähdä ihan riittävästi. En ole juonipaljastuksia lukenut, mutta toivottavasti ei saa huoltajuutta.

30

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Glub

      Nyt onkin hyvä, kun tämän Megan/Jai/Leyla/Rachel/Sam -juonikuvio alkaa kiihtymään. Näistä tämän päivän jakson tapahtumista, jossa Jai ja Leyla piilottivat salakameran teddykarhun sisään, alkaakin mielenkiintoinen tapahtumaketju. Ja eiköhän se Jai jonain päivänä saa vielä palkkansa. :)

    • katsoonytjaaina

      Samaa mieltä! Kyllä vereni kiehui tänään kun Jai aukoi suutaan,menee samaan kastiin ärsyttävyydessään kuin sugdenin Robert.joo tiiän ei pitäis ottaa telkku ohjelmaa niin tosissaan mut tulipahan nyt avauduttua.

      • katsoonytperjantaina

        Joo onhan se Jai aika kusipääksi muuttunut, mutta niin on myös Rachelkin. Rachelista on tullut paluunsa jälkeen todella ärsyttävä raivoaja, huutaa koko ajan Samille joka ei tahallaan mitään pahaa aiheuta, joskus vaan kun on vähän yksinkertainen mitä muut lähinnä Jai käyttää hyväksi.


    • ex-pistemies

      Jai on tuommoinen heiveröisen itikan näköinen mies, miksi kukaan ei voi ojentaa sitä?

      • kullervodingle

        Kyllähän Zak sitä vähän ojensikin villiksessä,mut oli aika pientä,ois pitäny mukiloida lasarettiin niin ois oppinu olemaan oikeesti ihmisiks.


    • Huomioita_sohvalta

      Archie on vain pelkkä pelinappula Jain ja Rachelin pelissä, jossa panokset vaan kovenee. Jai ei kykene kieroilultaan ja taktikoinneiltaan kunnolla keskittymään edes karkkibisnekseensä ja Rachelilla menee hermot, siihen kuntoon, että Sam ja Archiekin on vaarassa äkkipikaisen naisen jatkuvasti raivotessa.
      Kun huoltajuuskiista on ratkeaa oikeusteitse jommankumman hyväksi.
      Niin taatusti hävinnyt osapuoli jatkaa vielä älytöntä, katkeraa kiukutteluaan loputtomiin. Jai ja Rachel taistelee pojan huoltajuudesta niin kiivaasti, että heiltä taitaa unohtua kohta jo taistelun syykin, eli Archie.

    • suuaukivälil

      Miksei Jai ja Rachel sovi että Archie asuu joka toinen viikko isällään ja joka toinen viikko äidillään?,vältyttäis kaikilta ikäviltä välikohtauksilta ja kieroiluilta,oikeassa elämässä näin luultavasti olisi,eikös emmerdalen ole tarkoitus kuvata ihan normaalia maaseuden arkea? Nyt se muistuttaa enemmän rikossarjaa.Mutta eiväthän nämä käsikirjoittajat edes suosi mitään täysin normaalia kovinkaan paljon.nooh eiköhän se siitä sitten joku päivä tääkin kiista ratkea.

      • Hömpöti

        Niin kai oli ensin tarkoituskin mutta sitten Jai sai päähänsä että Archie saa paremman elämän hänen hoidossaan. Sen vuoksi yrittää nyt mustamaalata Rachelia parhaansa kykynsä mukaan.


      • Äävles

        Draamasarjassa ei saa olla liian helppoja ratkaisuja...


      • Andyzerohahmo

        Rachel kuvion ohitan,mitätön. Sivupolkuja. Jayn tekemiset ei hetkauta. Mutta Tekopyhät hahmot sarjassa ja katsojissa ärsyttää eniten. Samoin kuin hahmojen kaksoisstandardi hieman huonoissa,rikollisissa teoissa tai pahoinpitelyissä. Joku oikeasti paha hahmo kuten manipuloiva adoptio Andy saa ilman seurauksia lapsesta lähtien juonia ja vehkeillä Robertia kohtaan. Andy murhapoltti Vicin ja Robin äidin ja alkoi ampua Robertin mutta osui Jack isään. Naisenhakkaaja Andy valehteli myös Maxin kolarista ja aiheutti Robin karkotuksen ja vihan perheessä. Ja paljon muuta.


    • viisaampi

      Hei tämä on telkkusarja....ei kannata otta pultteja 😁

      • Tv_demetikot

        Kiva kun jaksat aina muistuttaa tästä, eihän kukaan tätä muuten tajuaisi ja muistaisikaan.


    • JaiSharma

      Älkää haukkuko mua Rachel ei mahda mulle mitään vaikka kuinka vittuilisitte

    • muuttunut

      Muistan kun Jai oli alkuaikoina sarjaan tullessaan aina niin hymyileväinen ja ystävällinen...ajattelin silloin että onpa harvinaisen symppis tyyppi. Ei voisi nykyään uskoa samaksi!

      • curtis

        Juu kyllä se munkin mielestä oli ennen hyvä tyyppi.


      • murhaajiakaikkiemmessä

        Samahan kävi myös Declanin kohdalla oli aluksi mukava tyyppi maksoi muuan muassa sen halvaantuneen pojan kämppään kaikki ne apuvälineet ja esteettömyydet pyörätuolia varten. Mutta lopultahan hän sekosi täysin ei piitannut Alexin ruumiista metsässä ja yritti murhata charityn.


    • Häipykööt

      Siitä tullut yhtä ärsyttävä kun kaikista ärsyttävin Robert. Toivottavasti molemmat häipyy sarjasta hyvinkin äkkiä.

    • entykkää

      Siis torstain jaksoissa taas et arrg. Harmi ettei megan pärjää sille.

    • Utelias_katsoja

      Näyttää pahasti siltä, että Megan ja Rachel eivät pärjää Jaille.
      Tekisi mieli katsoa jostain etukäteen, saako Jai kostonsa koskaan? En vaan löydä
      mitään tästä aiheesta tuolta juonipaljastuksista, sellaisia jaksoja mistä näkisi kuinka Jaille käy ja saako hän poikansa huoltajuuden. Muuttuuko hän yhtään, vai pysyykö Jai loppuun asti tälläisenä pirullisena, jolla on mennyt jotenkin mahdottomuuksiin lapsensa huoltajuudesta taistelu?

    • Jää_kiinni

      Ainakin Jai jää kiinni Priyalle ja Rishille kavalista tempuistaan. Oma perhe joutuu huomaamaan kuinka paha Jai on.

    • sinivuokkostelija

      Charityn kosketuksen jälkeen Jai on vaan mennyt pahempaan suuntaan. Ällöttävä hahmo nykyään.
      Kuten myös Rachel.

      En ymmärrä kummankaan osuutta tässä huoltajuus hässäkässä. Miksi Rachel on alusta saakka pantannut poikaa Jailta? Jai on monesti näyttänyt olevansa hyvä isä, vaikka muuten onkin täysi k-pää. Hirveetä valtataistelua vanhemmilta.

      Rishi tuntuu olevan ainoa järkevä heppu huoltajuusasiassa. Lapsen pitäisi olla tärkein juttu, mutta ei Jaille ja Rachelille.

    • ykskatsoja

      Minä en kyllä viitsi odottaa maanantaihin vaan mene juonipaljastuksiin katsomaan miten käy. Mistähän kohtaa se löytää, jos joku sen verran vinkkaisi, kun on niin pitkä ketju.

    • Glub

      Megan/Jai/Leyla/Rachel/Sam -juonikuvio on parasta Emmerdalea tällä hetkellä! :)

      Juonikuvio on kaikkea muuta kuin ohi! Hihii :)

    • Jain_kohtalo

      Jai saa myöhemissä jaksoissa yhä pahempia raivareita ja vääntelee naamaansa tosi häijyn näköiseksi, kuin joksikin kauhuleffojen pedoksi. Tästä miehestä ei enää taideta ihmistä saada. Ilkeän pahiksen rooli on tullut hänelle jäädäkseen.
      Jai poistuu aikanaan varmaan jotenkin samalla tavalla, kuin Cameron.
      Paha saa palkkansa emmerdalessakin, mutta sitä joutuu vähän odottelemaan.

    • Tosiärsyttävää

      Miten saikin Jai höynäytettyä Nikhilin vaimoa noin helposti?

      • Ällölölölö

        Kai tyttöparka säikähti Jain limaista, kiiltävää, ivallista naamaa ja pidäteltyä raivoa kähisevää ääntä.


    • Ellottava.Jai

      Jailla nykyään ärsyttäviä vihailmeitä ja suun liikkeitä, eikä edes oikein mitenkään luonteviakaan.Kun joi pubin tiskilläkin jotain viinaa, tyhmästi työnsi nielaistuaan alahuultaan eteenpäin ja nyrpisteli luista nenäänsä.Kun jutteli isänsä kanssa siellä pubissa Jain silmät pullistui päästä.Vaikka ei edes katsonut isäänsä päin, vaan eteenpäin.Uskomatonta, että järkevänoloinen ja kiltti Tanya meni Jain ansaan noin helposti.Hyvä että Nikhil nöyryyttää Jaita jatkossa.

      • Remoksiini

        Eleillä ja ilmeillä halutaan korostaa Jain tämänhetkistä tilaa.


    • Jonkin aikaa nyt katsellessani, tätä pahaksi muuttunutta Jai Sharmaa, ei ole voinut välttyä seuraavilta huomioilta.Näyttelijältä epäonnistuu tosi surkeasti, roolihahmonsa uuden tyylin esittäminen.Siinä näkyy nyt selvästi, sellainen liiallinen yrittäminen.Jain näyttelijän kasvoille ei vaan yksinkertaisesti sovi luontaisesti, tuollaiset, vihaa ja katkeruutta uhkuvat ilmeet.Niistä välittyy katsojalle vain mielikuva, miten ohjaaja käskyttää näyttelijää, ottamaan kasvoilleen vihaisia ja uhkaavia ilmeitä ja tekemään eleitä, jotka näyttelijältä ei millään onnistu.

      Vähän sama efekti, kuin koetettaisiin tehdä, pienestä hiirulaisesta, isoa pahaa sutta.Joskus pahisten rooleihin, osataan valikoida, luontaisesti vihaisen näköisiä näyttelijöitä.Kuten esim.Cain Dingle.Näyttelijöiden pitää toki olla rooleissaan muuntautumiskykyisiä.Silti joskus näkee, miten vaikeaa jotain roolia on muuttaa täysin erilaiseksi.Se ei vaan aina onnistu.Emmerdalessa nähdään Jai Sharman lisäksi, muillakin näyttelijöillä joskus näitä täysin epäonnistuneita ja jyrkkiä roolinmuutoksia.Sellainen oli mm.Declan Maceyn muutos.

      • dklfjslkfj

        Minä en ole pannut Jaissa merkille väkisinnäyttelemistä. Päinvastoin olen ostanut suorituksen täysin. Justiin ajattelin tänään, miten voi alkaa inhota jonkun inhottavasti käyttäytyvän ihmisen ulkonäköäkin. Aikaisemmin Jai oli minusta ihan kivan näköinen tyyppi, mutta nyt hän näyttää limaiselta rotalta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe