Näin meillä Suomessa!

dtyuyjfj

36

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pölhöpopulismia

      Aloitus onkin taas populismin helmiä, noilla asioilla ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä, ei ne ole mitään vaihtoehtoisia keskenään.
      Sehän ei aloittajaa mitenkään kiinnosta, koska tarkoitus pyhittää keinot tuossa häneen antipatiassaan.

      • dhrtsh

        Provo!


      • estyhys

        Suvakit on rasisteja


      • sertgeg

        Tasiat olla Suvakki huora?


    • etköshäpeä

      Teki aloittaja itsestä ihan hölmön, ei noilla asioilla ole yhteistä nimittäjää.
      Rynkeby on pyöräilijöiden vapaaehtoinen tempaus, jolla keräävät rahaa hyvään tarkoitukseen, se ei paikkaa mitään rahareikää syöpälasten hoidossa, vaan antaa rahat hyvään tarkoitukseen, tässä tapauksessa syöpälasten hyväksi. Rahaa kun ei koskaan ole liikoja, tuollaisilla lahjoitusrahoilla saadaan monenlaista lisää. Voidaan majoittaa perheenjäseniä hoitojen ajaksi, ym. oheistoimintaa. Aloittajakin voisi lahjoittaa Rynkebyn kautta rahaa, kerran asia häntä liikuttaa.
      Pakolaisten asiat ei tosiaan kuulu tähän aiheeseen, pitää olla varsinainen idiootti joka nämä keskenään sekoittaa. Häpeä aloittaja, ja sen merkiksi lahjoita Rynkebyn kautta vaikka satanen syöpälapsille.

      • dyud

        Provo!


    • Poliisilletöitä

      https://youtu.be/gsNuhGxWwhY
      Katsokaa ja kuunnelkaa,oikein ajan ja järjen kanssa!
      Kyllä suomalaiset on kusessa nuitten "vajakkien" kanssa!
      Raiskaus Peace & Love -festivaalin yleisömeressä Borlängessä
      Tyttö on tehnyt ilmoituksen, että hänet raiskattiin yleisön keskellä festivaalin ihmismeressä.

      • römsätlevällään

        Kempassa ei tarvi raiskata, torttua tarjoo jopa 70v


    • Elinikäinentuomio
      • Jenkit nyt muistavat näitä sentään kunnon ylöspidolla toisin kuin meillä,, jossa pelkkä uutinen asiasta riittää rangaistukseksi, ettei katkaista hyvää kotoutumiskehitystä.


    • Sumenpäättäjäthaistakaav
      • Paljonko meiltä lähteekään, sitä ei kukaan tiedä, mutta lähtee.


    • kehitysmaaSUOMI

      SUOMEEN VOI TULLA ILMAN MINKÄÄNLAISTA PASSIA/HENKILÖPAPERIA!!!!!!!!!

    • hienohomma

      Rynkebyn pyöräilijät lähestyvät jo Pariisia, hieno juttu ovat ajaneet tomerasti pitkiä taipaleita päivässä.
      Hieno tempaus, kerta kaikkiaan, taitaa olla jo toinen kerta heiltä.

    • huhhuijjakkaa

      Kyllä ihmetytti ohiajaessani, että miten paljon jo Kemijärvelläkin on näitä elintasopakolaisia? Ei muuta kuin lisää vaan vauhtia autoon ja viihtyisämmälle paikkakunnalle.

    • päämääräsaavutettu

      Rynkebyn pyöräilijät saavuttivat Pariisin, siellä oli hieno tapahtuma kaikille 38 joukkueelle. Team Rynkkeby on hieno asia, kerta kaikkiaan !

    • fghjgjj

      Onhan se kiva tulla valmiiseen pöytään mitä rakennettu niska limassa, kun ei ole tarvinnu kotimaassa yhteiskuntaa rakentaa vaan pitää siestaa ja välillä vähän mellakoida ettei ihan pitkästy, muita ei ole tarvinnu juurikaan arvostaa vaan oma napa mielessä lähinnä !

    • sedf

      koskahan suomessa paukkuu,ku muualla jytisee jo ja syyttömät kärsii.

      • rajat.kiini

        Saksa, Ruotsi, Ranska, ovat terroristien vallassa. Espania on selättänyt loiset. Eivät maksa centtiäkään lusmuille. Näin se EU on "yhtenäinen".


    • PorvaritHallitsee

      Suomen taloudellinen tilanne ei todellakaan ole hyvä. Siihen on johtaneet monet syyt. Näitä ovat globaali kilpailu ja rakennemuutos.
      Näistä asioista johtuen on Suomi pudonnut kilpailukyvyssä ja meidän tuotteita ei enää osteta.
      Samaan aikaan yrityksien kilpailukykyä parannetaan väärillä keinoilla ja verokikkailu saa jatkua.
      Sosiaaliturvan taso laskee.

      Rikkaat rikastuu yhä kiihtyvällä vauhdilla ja köyhät köytyy.

    • rahaalöytyy

      Ja nämä maahanmuuton puolestapuhuvat rikastuvat veronmaksajien rahoilla edustamalla näitä maahantulleita ns. alaikäisiä "turvapaikanhakijoita".

    • Kilonpoliisi
      • rasistienrasistit

        Kaikkea te uskotte, eihän video oikea ollut.


    • Ihanaakatseltavaa
    • MVLehtiOnPyllystä

      Ootta tet Köpöjä! Ei kaikki ongelmat ole pakolaisten syy, pitäähän Teijänki sen verta tajuta!

      Mutta ei, Mv-lehen ropakantaa mainostatta joka välisä. Ootta tet pölijiä!

      • Jatkavaanlukemista

        Kiitos,että olet nuin innokas:MV-lehden lukija!
        Politiikot ja ministeritkin sitä lukevat,joten älä tunne alemmuutta tai häpeää.
        Totuus ei pala tulessakaan!


    • Sairastaperverssiä

      https://youtu.be/KldFGgUTqKA
      Olemme New Yorkissa. 65- vuotias mies on viemässä vihille 12- vuotiaan tytön. Ennen kuin katsot videon, kysy itseltäsi miten sinä reagoisit?

    • paskasakkia
    • koirankielikinpuhtaampi

      35-vuotias ulkomaalainen mies ahdisteli teinityttöjä Göteborgissa – Työnsi kielensä yhden tytön suuhun
      Mies pidätettiin, kun hän ahdisteli seksuaalisesti kolmea tyttöä eilen illalla yhdessä noin 40 nuoren kanssa.
      Avpixlatin mukaan mies olisi ulkomaan kansalainen ja Gothia-cupiin osallistuvan jalkapallojoukkueen johtaja.

    • Totuuseipalatul
    • Lakilaki
      • Erittäinsalainenasia

        Islam-keskustelu: voiko tosiasioita kertomalla rikkoa lakia
        20.7.2016 00:29 Tiina Wiik

        Islam Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Sebastian Tynkkynen Teuvo Hakkarainen Uskonrauhan rikkominen

        Ainaiset loukkaantuja vaativat vihapuherangaistusta Teuvo Hakkaraiselle ja Sebastian Tynkkyselle. Hakkaraisen Facebook-päivityksessä ihmisillä vaikutti eniten suututtavan kohta, jossa hän sanoi, että kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja. Väite on kärjistetty versio totuudesta. Tilastollinen totuus maailman terrorismista tällä hetkellä on, että 96,5% terroristeista tänä vuonna on ollut muslimeja.

        Olisiko Teuvon kenties pitänyt sanoa "96,5% muslimeista ei ole terroristeja. mutta 96,5% terroristeista on muslimeja"? Kyse on vain 3,5%-yksikön erosta, joten Teuvon väite oli erittäin lähellä totuutta.

        Mitä taas tulee hänen ajatuksiinsa siitä, tulisiko Suomessa olla muslimeja, on siinä kyseessä vain mielipiteenvapaus. Ei todellakaan ole oikeusistuimien asia joutua määrittelemään, montako muslimia Suomessa ihminen saa toivoa olevan. Teuvo ei yllyttänyt väkivaltaan tai syrjintään, hän vain ilmaisi, miten yhteiskunta hänestä parhaiten toimisi. Hänellä on siihen kaikki oikeus.

        Laki on luotu suojaamaan yksilöitä ja heidän oikeuksiaan, joten kenen oikeuksia Teuvon puhe sortaa? Kuka on hänen rikoksensa uhri? Jos uhriksi joutuu määrittelemään epätarkan joukon, kuten muslimit yleensä, on rikos uhriton. Vai onko syyttäjä kysynyt kaikilta Suomen muslimeilta, kokivatko he tulleensa Teuvon loukkaamiksi? Joko olemme niin pitkällä totalitärismissä, että lailla suojellaan tunteitakin epämukavien mielipiteiden ja faktojen esittämiseltä? Se on törkeää sananvapauden loukkaamista.

        Sitten on Seba, joka erehtyi toteamaan yksinkertaisen loogisen päätelmän: Mitä enemmän muslimeja, sitä suurempi riski islamilaiselle terrorismille sekä muille islamin lieveilmiöille. Se on totuus, ei muuta. Lapsikin sen ymmärtää. Siksi Ranska on joutunut useammin terroristien tulilinjalle kuin muut Länsimaat: Ranskan väestön muslimiosuus on länsimaiden suurin.

        Ranskassa 35% muslimeista uskoo, että terrori-iskut islamin puolustamiseksi ovat tietyissä tilanteissa oikeutettuja. Nuorista muslimeista peräti 42% uskoo niin. Maailmassa mediaani terrori-iskut hyväksyvien muslimien määrälle on Pew Researchin mukan 38%. Muslimiväestöön ei siis voida tehdä tarkkaa jakoa pienen ääripään ja suuren, maltillisen enemmistön välille, koska toisin kuin kristittyjen keskuudessa, ei islamissa ole mitään maltillista valtaenemmistöä.

        Kyseessä on enemmänkin spektri, jonka toisessa päässä ovat terroristit ja islamistit, toisessa täysin maallistuneet, nimelliset muslimit. Muslimien enemmistöajatukset ovat aika kauhistuttavia.

        Jos katsotaan vaikka irakilaisia, jotka ovat yleinen Suomeen saapuva ryhmä, heistä 91% kannattaa shariaa maan viralliseksi laiksi, ja heistä puolet uskoo, että sharian tulisi päteä myös ei-muslimeihin. Noin puolet irakilaisista toivoo sharialta erityisesti ankaria, ruumiillisia rikostuomioita sekä islamista luopuvien teloittamista.

        93% heistä pitää homoseksuaalisuutta moraalittomana ja 87% uskoo, että naisen tulisi aina totella miestään. 67% uskoo, että naisella ei tulisi olla oikeutta avioeroon, ja 75% uskoo, ettei tyttärillä ja pojilla tulisi olla yhtäläistä perintöoikeutta. 7% sanoo, että terrori-iskut ovat usein tai joskus oikeutettuja islamin puolustamiseksi, 93% sanoo niiden olevan oikeutettuja harvoin tai ei koskaan. Se tarkoittaa, että Suomeen viime vuonna tulleiden irakilaisten joukossa on arviolta 1434 henkilöä, jotka uskovat terrorismin olevan usein tai joskus oikeutettua. Se on pelottava ajatus.

        On siis tiettyjä yksinkertaisia tosiasioita, joita helposti väitetään vihapuheeksi, mutta jotka ovat ensinnäkin täysin todistettuja ja toisekseen välttämättömiä rakentavan, realistisen keskustelun käymiseksi. Tässä ovat ne väittämät, jotka meidän on jo korkea aika tunnustaa todeksi. Nämä eivät ole vihapuhetta vaan tosiasioita.

        1. Muslimien koostumus on erilainen kuin kristittyjen. He eivät jakaudu tarkasti pieneen ekstremistien ryhmään ja maltilliseen valtaenemmistöön vaan jakautuvat tasaisesti spektrille, joka kulkee jihadismista sekularismiin.

        2. Me emme voi poistaa jihadismia islamin ulkopuolelta. Kun merkittävä osuus muslimeista hyväksyy terrorismin, emme me voi asialle mitään. Heidän on itse korjattava yhteisönsä ja asenteensa.

        3. Muslimien määrä on verrannollinen islamilaisen terrorismin määrään. Siksi islamilaista väkivaltaa on eniten muslimimaissa sekä niissä länsimaissa, joissa on paljon muslimeja. Se on yksinkertaista matematiikka. Lotossa voittaa sitä helpommin, mitä useammalla rivillä pelaa. Samoin jihadistien otannan suuruus islamilaisesta yhteisöstä on riippuvainen yhteisön väkiluvusta.

        4. Nizza ei ollut terrorismia vaan jihad, ja jihad ei ole meistä riippuvainen. Monet esittävät täysin naurettavia selityksiä jihadille, kuten rasismin, syrjäytymisen


    • Totuusesiinnyt
    • Näinsuomessa
      • Hallituskatu112

        Tarkoitat varmaan,,,,vajakit


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe