Exän takia sydän ja mieli riekaleina.

Rikkinäinen

Ex-mies lähti liitämään viime lokakuussa 10 vuoden yhdessäolon ja 5 vuoden naimisissaolon jälkeen. 3 yhteistä alle kouluikäistä lasta, nuorin silloin vajaa puolivuotias. Uusi nainen oli tietenkin heti löytynyt, ja hänen luokseen äijä muutti sitten, en edes halua tietää kuinka kauan hän on ollut mukana kuvioissa.

Suhteemme aikana hän on lähtenyt 3 kertaa aikaisemmin mutta aina tullut takaisin noin kuukauden kuluttua. Ei tällä kertaa, enkä sitä uskonutkaan. Kunnes koitti helmikuu ja hän vonkasi takaisin kun suhde uuteen vähän reistaili. En ottanut. Sai nukkua sohvalla pari yötä, muttei mitään enempää.

Toukokuussa hän tuli "lapsia tapaamaan" yhtenä aamuna kun oli lomalla. Päädyimme jostain syystä sänkyyn, kai olin niin hellyyden puutteessa siinä vaiheessa että olisin ottanut ketä tahansa. Hän vannoi rakkauttaan ja kuinka kohtalo on aikoinaan liittänyt meidät yhteen, puhuimme enemmän kuin vuosiin, menneestä, tulevasta ja tämänhetkisestä. Sovimme, että hän hommaa oman asunnon ja katsotaan mitä tapahtuu. Virallisesti emme olisi yhdessä ainakaan heti.

No, kaksi päivää myöhemmin hän tuli takaisin "tavaranroudauskeikalta" ja ilmoitti että yrittävätkin uuden naisen kanssa vielä kerran, kaikki oli kuulemma ollut suuri "väärinkäsitys". My ass. Ja veitsi kääntyi sydämessä.

Olin selvinnyt erosta aika hyvin, mutta tämä parin päivän juttu musersi täysin. Suhteemme oli ollut täysi katastrofi viimeiset about 3 vuotta, ja suunnittelin itsekin eroa, mutta näinä kahtena päivänä näin taas ne hyvät puolet hänessä joihin alkuaikoina ihastuin. Taisin rakastua uudestaan, tosin aika yksipuolisesti nähtävästi.

No, hän oli sitten kihlannut tämän uuden tyyliin saman tien, ja lapsemme väitti tässä yhtenä päivänä että X on raskaana. En tiedä onko totta vai ei, en kylläkään olisi yhtään yllättynyt. Mutta paskana olen henkisesti, vaikka tiedän ettei todellakaan pitäisi. Säälittävintä on, etten edes tunne vihaa hänta kohtaan, vaan suurta hellyyttä. Mikä mua vaivaa, ihan oikeasti? Pärjään hyvin yksin enkä edes haluaisin asua hänen kanssaan, mutta olen niin mustasukkainen etten tiedä miten päin olisin. Aivan järjetöntä, tiedän. Mietin koko ajan mitä tekevät yhdessä, kuinka ihanaa niillä on, mimmoisia lemmenviestejä lähettävät toisilleen... Juuri sellaista kuin meiiläkin oli aikoinaan. Koen jotenkin että se uusi sai sen mikä oikeasti kuuluisi minulle.

Nyt sitten yritän epätoivoisesti löytää itselleni jonkun jotta saisin kohdistettua tunteet muualle. Hyvä vaan jos ei onnistu, tiedän itsekin ettei se olisi kovin terveellistä. Täytyisi ensin kahlata läpi surun ja menetyksen ja käsitellä näitä tunteita, mutta en jaksaisi enää. Sitä paitsi kai haluaisin näyttää exälle että minä kyllä kelpaan jollekin toiselle. Säälittävää, tiedän, tiedän...

Onko kellään hyviä vinkkejä miten päästä näistä tunteista eroon/yli?

2

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymällä

      kerro sille naisille, miksi hän oli sun luonna toukokuussa
      ja miksi se nainenvaras on varas, kysyy suoraan miksi

    • näinnäen

      Etsi todellakin uusi ihminen elämääsi, älä näyttääksesi, että saat jonkun vaan aloita rehelliseltä pohjalta toista ja itseäsi kunnioittaen se suhde ja mikä tärkeintä; unohda tuollainen tuuliviirimies, kai itsekin tajuat, että koko elämä tulee olemaan juuri tuota lähtemistä ja palaamista.. eihän kenenkään psyyke kestä tuollaista alituiseen. Vaikka kuinka sinusta tuntuu, että rakastat, niin nyt kylmä järki käteen ja ala elämään oikeaa elämää ilman tuollaista miestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe