Jeesus Nasaretilainen juutalaisena on Immanuel!

Raamatussa.evankeliumi

Tunnetaan Raamattu anoen Jeesuksen nimessä Pyhän Hengen voitelua, ja annetaan, ja saamme kiittää jo edeltä ja uskoa myös kaikki hyvät lupauksen Jumalalta jokaiselle ihmiselle, eikä ihmiseen katsota, onko juutalainen vai palestiinalainen vai suomalainen, sillä monia kutsutaan ja Jeesuksen vastaanottavat valitaan ja pyhitetään.

11

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jumalatonsatua

      Ei vanhaa testamenttia tarvitse kauaa lukea huomatakseen että se on ihmisten satuilema. Ja tarkalleen ottaen paimentolaismiehen keksimää, sen verran arvoton nainen tälle jumalaolennolle on.

      20. Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi

      Paimentolaismies ei tiennyt että 67% naisista ei vuoda verta menettäessään neitsyytensä. Typeryydessään paimentolaismies meni sitten jumalan väittämään verta neitsyyden merkiksi ja kivityttämään kaikki joilta verta ei tihkunut. Keksitty jumala on keksitty :)

      • lopeta-houre

        Sinä massapostitat tuota joutavaa kirjoitustasi taas, mitä etsit? Onko ukkisi se paimentolais setä??


      • 12__13

        "Ei vanhaa testamenttia tarvitse kauaa lukea huomatakseen että se on ihmisten satuilema. Ja tarkalleen ottaen paimentolaismiehen keksimää, sen verran arvoton nainen tälle jumalaolennolle on."

        Mitä ilmeisimmin et tunne Vanhaa Testamenttia hyvin. Eräitä naisia joihin kannattaa tutustua on Debora, Ruth ja Hanna.


      • Vanha.Testamentti

        Vanha Testamentti on alussa Mooseksen kautta saatua Jumalan ilmoitusta, toki suomennettu meille Suomeen ja vaikeita sanoja alkukielessä paljonkin, mutta Jumalan Henki antaa ymmärrystä ja viisautta Jeesuksen nimessä ja tässä on toivomme hyvään ymmärrykseen Raamatun kautta, eikä lupaukset petä Jumalassa.


    • fda

      Talmudissa lukee, että Jeesus niminen velho kivitettiin 5 noitaoppilaansa kanssa 40 päivän oikeudenkäynnin jälkeen. Tätäkö tarkoitat?

      • ihan.muutenvaan

        Kyllähän useat antoivat Jeesus nimen lapsilleen, kun toivoivat että tälle kävisi hyvin koska on juuri se nimi, se samanlainen.


      • "Jeesus niminen velho kivitettiin "

        oliko se naisvelho?


      • Arka_tunto

        Arka tunto hyvä olla jokaiselle ihmisellä Jumalassa, sillä on viisautta ihmiselle, ihan jokaiselle.


    • Janotaan_hyvää

      Janotaan hyvää Jeesuksessa, ja Raamatussa tästä kerrottu ja profeetat ja apostolit esikuvana, ja tietysti itse Jeesus ristiään myös kantavana ja uskollisena kuolemaansa asti, ja sen jälkeen nousi Isän oikealla puolelle ja tänäänkin siellä on ja pian vuodattaa Henkensä ja iankaikkinen evankeliumi maan kansakunnat saavuttaa ja sen jälkeen pahuus pääsee valtaan, mutta taivaassa iloitaan, sillä Saatana heitetään alas sieltä, ja voi maata sillä hävityksen kauhistuksesta on edeltä kerrottu Israelin Jerusalemissa olevana pakanoiden aikana ja kestää sen 3,5 vuotta. Sitten Jeesus tulee ja maan päältä paha tuhotaan ja alkaa hyvä tuhatvuotinen valtakuntansa. Hyvinkin nämä keskeisen vuodet voivat olla alkaen tulevasta syksystä 2016-2020-2023, mutta kun alkavat tapahtua sen havaitsemme varmuudella, mutta yön lapset eivät sitä ymmärrä pimeydessään, mutta voivat parannuksen tehdä ja viisastua lupauksen lapsina ja päästä voittajina Jeesuksen valtakuntaan, joka alkaa Herran palatessa voittajana valkoisella ratsulla, ja Ilmestyskirjassa tästä selvästi. Odotetaan ja rakastetaan Jeesusta, sillä on Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas ja hyvä Paimen, amen, halleluja!

    • Uskotaan.evankeliumi

      Uskotaan evankeliumi Raamatussa, sillä on totuus varmuudella, ja tietysti ajan merkit hyvinkin tarkkaan esitetty ettei kenenkään ihmisen tarvitse epätietoisuudessa vaeltaa näissä asioissa, kuten nähdään hyvin totuudellisesti nämä asiat tässä maailmassa ja edeltä kerrottuna. Ollaan viisaita ei tyhmiä ihmisinä, sillä Jeesuksen pelko on alku ja rakkaus se suuri ja hyvä sinetti ja annettu Jumalalta Henkensä kautta.

    • Heprean_kielessä

      Immanuel tarkoittaa "Jumala kanssamme", ja Jeesus on Jumalan Poikana yhtä Isän kanssa vaikka Isä on suurempi kuin Poika, niin Isä kaiken Luojana tekee Poikansa kautta ja Jeesus on Jumalan valtakunnan Herra ja Kuningas, ja myös Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas, ja tietysti näissä Israel ja Juutalaisuus on sitä Isän Jumalan eli ainoan Luojan ilmoitusta kaikille ihmisille evankeliumin kautta, ja myös Mooses Jumalan palvelijana todisti Jeesuksesta, että kuulkaa sitä, jonka Jumala antaa kaltaisenaan Aabrahamin ja Israelin jälkeläisenä ja viittaa Immanueliin eli Jeesus Nasaretilaiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe