Imatran Rossossa EI KOKKIA LAINKAAN.

Räkälä-Gordon-Rosso

siellä EI oo ees KOKKIA joka tekisi TUOREESTA ELINTARVIKKEESTA RUUAT vaan NE TUODAAN MUUALTA ja LÄMMITETÄÄN MIKROSSA, VITTU MITÄ KUSETUSTA, PASKAA RUOKAA ROSSOSSA IMATRALLA

60

2203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyi-helvetti-ROSSO

      Pakastettua PASKAA MYYVÄT

    • laatumaksaa

      Rosso on hieno paikka. Kyllä siitä täytyy maksaa.

    • Kiinni-menee-PASKA-ROSSO

      Pakastettua PASKAA MYYVÄT, täysin ala-arvoista ruokaa! Pitää ilmoittaa terveystarkastajalle.

      • NovoiPaska

        PASKAA? Ja vielä pakastettuna?


    • Paskaapaketissajakustapu

      Bistrossa se vasta paskaa myydänkii!!

      • muutamankerranyrittänyt

        ai myydäänkö siellä jotain ? aina kun yritän mennä ruokailemaan ei valitettavasti juuri tähän aikaan , tulkaa illalla silloin meillä notkuva pöytä.


    • rosso-imatralla-paska

      Paskaa Pakastettua PASKAA MYYVÄT, täysin ala-arvoista ruokaa! Pitää ilmoittaa terveystarkastajalle.

      • Peräsmies2

        Paapperimiehille paskaa


    • ökldhkjk

      Kyllä se on totta, kun meet ja tilaat ruokaa niin kohta alkaa mikro piippaamaan, jos haluaa säilyttää illuusion hyvästä ruuasta niin valitsee sellaisen paikan ettei kuulu keittiön ääniä. kerran kävin en mee toista kertaa.

    • sesiittä

      minullekin riitti se yksi kerta, ala-arvoista ns.ruokaa.

    • Imatrajussi

      Jos se Rosso on kerran niin HIRVEÄ ja aivan KAMALA, helvettiäkö käytte siellä. Onhan Imatralla muitakin paikkoja, vai eiko rahat riitä ja ei saa boonusta muualta?
      Ääliöt!

      • Abcrosso

        Mie syön vaikka pakastepaskaruokaa jos siitä saa boonusta.


    • namnami

      Eikö saa kebabbia laisinkaan, raja kylästä?

    • deweref

      Ainahan pitää käydä testaamassa ja toteamassa,eihän paikkaa voi muuten arvostella.

      • koloradokuoriainen

        Olet oikeassa.Vaikeahan se on arvostella jos ei ole käynyt paikan päällä.Imatran Rosso on ihan miellyttävä ja rauhallinen ruokailupaikka.esim.jos ei kotona jaksa aina laittaa ruokaa niin voi piipahtaa Rossossa.Hyvä sijainti ja siisti miljöö.Salaattikastikkeet ihan ok.mutta vähän liian paljon etikkaa- pitäisi saada jotenkin pehmeämpi maku.Kaikissa Rossoissa vähän sama vikanen.Ehkä pelkkä majoneesi tai voikastike saattaisi riittää liiallisen etikan sijaan.Nykyään on todella vaikea löytää pehmeämmän makuisia kastikeaineksia kun se tulinen (joku salsa ja pepperoni yms.chili)ovat saaneet SUURI SUOSIO melkein kaikkialla vähän niin kuin valkosipuli aikoinaan.Avocadokin voisi olla vähän pehmeämpi kastikepohja ravintolakäytössä jos käy harvoin ravintolassa ja haluaa jotain muuta.


      • SyrkiJukula

        miks kirjoitit"salaattikastikkeet ihan ok" ? kun heti perään moitit ne?


      • coloradokuoriainen

        Kyllä sitä kastiketta voi vähän laittaa mutta saattaa aiheuttaa vatsakipuja jos erehtyy liian paljon laittamaan innostuksissaan.


      • tunnelmat

        Yksilöllistä-myös Imatran Rossossa.


    • 55575675675

      POLIISI T UTKII RIKOSTA.

    • aamum

      No, ei kai se Rosson tarkoituskaan olekkaan vaan ihan samanlaista ketjuruokaa kuin mäkkärit, heset jne mutta vähän eri sisältö

    • 4er5tyujiuhygt

      Mikrouuni laulaa, lallattaa Rossossa paskaa lämmitellään uunissa.

    • runkuloijat

      butrerilla käy rikkaat

    • tgtg6

      Nimen omaan suosittelen, eikä tarvii esitellä mitään s-korttia että saa ruokaviinit 50 senttiä halvemmalla kannattaa käydä.

    • saaNauraa

      ROCCO kaatopaikka ---------------- sama kuin söisi lintulaudalla.....................

    • pAskanMöIvät

      Joku unohti ne nenäkkäät, vittuuntuneen näköiset myyjät jotka kulkee nokka pystyssä. Ei tainnu ansku buumi tuoda kaivattua tason nousua tuohonkaan pikaruokalaan, tai no pikaruokalassakin on edes esilämmitetyt ranskalaiset burgerit hyllyssä mutta rössössä piippaa tosiaan tuo mikro aika ahkerasti.

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi?Kävin 2013 ja silloin tuli ihan hyvää ruokaa, nyt kun kävin viikko sitten niin oli kuin ois menny teboilille....tosin silloin 2013 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi!!

    • saatoteuttaa

      poi poi boikotoikaa sitä paskaläjää..................se lähtee sieltä kun sisään ei ole menijää...................................... helppo kuin heinäänteko.

      • Muupaikka

        Kyllä samaa mieltä,ennen oli hyvää,nykyään tosi huonoa,missä mättää?? Kiva paikka ois käydä,mut taidan seuraavaks jättää väliin...


      • Muupaikka

        Tuli vaan tässä mieleen,et jos ois tarppeeksi ammattitaitosia,niin miksei ette perustaisi omaa ravintolaa..? Sellainen ois varmaan ihan hyvä,kun tuo Rossokaan ei mielytä,ois tosi hyvä keskustaan.


      • pAskanMöIvät
        Muupaikka kirjoitti:

        Tuli vaan tässä mieleen,et jos ois tarppeeksi ammattitaitosia,niin miksei ette perustaisi omaa ravintolaa..? Sellainen ois varmaan ihan hyvä,kun tuo Rossokaan ei mielytä,ois tosi hyvä keskustaan.

        Kysymys olikin laskeneesta tasosta ruuassa ja asiakaspalvelussa ennen niin hyväksi todetussa ravintolassa, pitäisikö olla ennemmin hiljaa? Ei ollut kyse siitä kenellä on ammattitaitoa ja taloudellinen potentiaalisuus avata oma ravintola. Kommentista huomaa että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa...tuliko viesti älypuhelimesta joka työaikana tarjoilijan kädessä...?


    • okkopusso

      SUOMESSA ON NÄITÄ ROSSOLÄÄVIÄ PILVIN PIMEIN.

    • ennemminvaikkaheseen

      Kaiken huippu on pihviateria jossa pihvin päällä se puoliksi sulanut yrttivoin kökkäre mitä on yritetty haarukalla tilsiä pihvin päälle,haarukan piikkien raidat siinä köntsän päällä...tosi gourmet ravintola! Ja mistä lähtien ruoka tuodaan pöytään lautasella niin, että tarjoilijan peukalo on lautasen reunan yli siinä lautasen päällä ja koskettaa melkein ruokaa, eikö lautanen pitäsi tuoda niin että kannetaan sitä kämmenellä? Kiva syödä lautaselta missä on hikisen peukalon jäljet lautasen reunassa ja miettiä samalla mitä osia ruuasta on rähmitty sormilla sitä pöytään tuodessa. Älypuhelin on tosiaan kasvattanut juuret parin tarjoilijan käteen, tätä on nykypäivän taso roslandiassa.

    • ROSSO-ON-PASKAA

      !! Kaiken huippu on pihviateria jossa pihvin päällä se puoliksi sulanut yrttivoin kökkäre mitä on yritetty haarukalla tilsiä pihvin päälle,haarukan piikkien raidat siinä köntsän päällä...tosi gourmet ravintola! Ja mistä lähtien ruoka tuodaan pöytään lautasella niin, että tarjoilijan peukalo on lautasen reunan yli siinä lautasen päällä ja koskettaa melkein ruokaa, eikö lautanen pitäsi tuoda niin että kannetaan sitä kämmenellä? Kiva syödä lautaselta missä on hikisen peukalon jäljet lautasen reunassa ja miettiä samalla mitä osia ruuasta on rähmitty sormilla sitä pöytään tuodessa. Älypuhelin on tosiaan kasvattanut juuret parin tarjoilijan käteen, tätä on nykypäivän taso roslandiassa.

    • paskaa-ruokaa-rossossa

      1!! Kaiken huippu on pihviateria jossa pihvin päällä se puoliksi sulanut yrttivoin kökkäre mitä on yritetty haarukalla tilsiä pihvin päälle,haarukan piikkien raidat siinä köntsän päällä...tosi gourmet ravintola! Ja mistä lähtien ruoka tuodaan pöytään lautasella niin, että tarjoilijan peukalo on lautasen reunan yli siinä lautasen päällä ja koskettaa melkein ruokaa, eikö lautanen pitäsi tuoda niin että kannetaan sitä kämmenellä? Kiva syödä lautaselta missä on hikisen peukalon jäljet lautasen reunassa ja miettiä samalla mitä osia ruuasta on rähmitty sormilla sitä pöytään tuodessa. Älypuhelin on tosiaan kasvattanut juuret parin tarjoilijan käteen, tätä on nykypäivän taso roslandiassa.

    • tarjoilijat-puhelimessa

      @@ Kaiken huippu on pihviateria jossa pihvin päällä se puoliksi sulanut yrttivoin kökkäre mitä on yritetty haarukalla tilsiä pihvin päälle,haarukan piikkien raidat siinä köntsän päällä...tosi gourmet ravintola! Ja mistä lähtien ruoka tuodaan pöytään lautasella niin, että tarjoilijan peukalo on lautasen reunan yli siinä lautasen päällä ja koskettaa melkein ruokaa, eikö lautanen pitäsi tuoda niin että kannetaan sitä kämmenellä? Kiva syödä lautaselta missä on hikisen peukalon jäljet lautasen reunassa ja miettiä samalla mitä osia ruuasta on rähmitty sormilla sitä pöytään tuodessa. Älypuhelin on tosiaan kasvattanut juuret parin tarjoilijan käteen, tätä on nykypäivän taso roslandiassa. Rosson Tarjoilijat NIIN VITUN NYRPEITÄ, PUHELIMIAAN RÄPLÄÄ KOKOAJAN. KOKKIA EI OLLENKAAN, PASKAA RUOKAA.

    • PASKAA-RUOKAA

      Kaiken huippu on pihviateria jossa pihvin päällä se puoliksi sulanut yrttivoin kökkäre mitä on yritetty haarukalla tilsiä pihvin päälle,haarukan piikkien raidat siinä köntsän päällä...tosi gourmet ravintola! Ja mistä lähtien ruoka tuodaan pöytään lautasella niin, että tarjoilijan peukalo on lautasen reunan yli siinä lautasen päällä ja koskettaa melkein ruokaa, eikö lautanen pitäsi tuoda niin että kannetaan sitä kämmenellä? Kiva syödä lautaselta missä on hikisen peukalon jäljet lautasen reunassa ja miettiä samalla mitä osia ruuasta on rähmitty sormilla sitä pöytään tuodessa. Älypuhelin on tosiaan kasvattanut juuret parin tarjoilijan käteen, tätä on nykypäivän taso roslandiassa. Imatran Rosson Tarjoilijat NIIN VITUN NYRPEITÄ, PUHELIMIAAN RÄPLÄÄ KOKOAJAN. KOKKIA EI OLLENKAAN, PASKAA RUOKAA.

    • ouuuu-jeeeee

      !!!!Pakastettua PASKAA MYYVÄT

    • hyi-hevetti

      ,.-.-,,.-,-- Pakastettua PASKAA MYYVÄT

    • PASKA-ROSSO

      !!!!!!!!!!!!1 Joku unohti ne nenäkkäät, vittuuntuneen näköiset myyjät /tarjoilijat jotka kulkee nokka pystyssä. Ei tainnu ansku buumi tuoda kaivattua tason nousua tuohonkaan pikaruokalaan, tai no pikaruokalassakin on edes esilämmitetyt ranskalaiset burgerit hyllyssä mutta rössössä piippaa tosiaan tuo mikro aika ahkerasti.

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi?Kävin 2013 ja silloin tuli ihan hyvää ruokaa, nyt kun kävin viikko sitten niin oli kuin ois menny teboilille....tosin silloin 2013 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi!!

    • PASKA-ROSSO-IMATRA

      Joku unohti ne nenäkkäät, vittuuntuneen näköiset myyjät /tarjoilijat jotka kulkee nokka pystyssä. Ei tainnu ansku buumi tuoda kaivattua tason nousua tuohonkaan pikaruokalaan, tai no pikaruokalassakin on edes esilämmitetyt ranskalaiset burgerit hyllyssä mutta rössössä piippaa tosiaan tuo mikro aika ahkerasti.

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi? Kävin 2003 ja silloin tuli suht koht normaali ruokaa, nyt kun kävin 2016 vuoden lopulla sitten niin oli kuin ois menny teboilille....ja taas 2017 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi!!

      • RossoItaliano

        Sillä erolla että Teboililla saa parempaa palvelua!


    • Kaukaa_katseleva

      On teillä ryssillä jutut.

    • sussapittura

      Tuliko edellinen kommentti siltä pissasutturalta jolla on vähintäänkin sanottuna asiakaspalvelutaidot kadoksissa mutta älypuhelin liimattu käteen?

    • RYSSÄ-TEURASTETAAN

      Joku RYSSÄN RUNKKU unohti ne nenäkkäät, vittuuntuneen näköiset myyjät /tarjoilijat jotka kulkee nokka pystyssä. Ei tainnu ansku buumi tuoda kaivattua tason nousua tuohonkaan pikaruokalaan, tai no pikaruokalassakin on edes esilämmitetyt ranskalaiset burgerit hyllyssä mutta rössössä piippaa tosiaan tuo mikro aika ahkerasti.

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi?Kävin 2013 ja silloin tuli ihan hyvää ruokaa, nyt kun kävin viikko sitten niin oli kuin ois menny teboilille....tosin silloin 2013 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi!!

    • PALVELU-PASKAA-RUOKA

      HUOMIO , HUOMIO ÄLKÄÄ SYÖKÖ ROSSOSSA

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi? Kävin 2003 ja silloin tuli suht koht normaali ruokaa, nyt kun kävin 2016 vuoden lopulla sitten niin oli kuin ois menny teboilille....ja taas 2017 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi!!

    • PASKAA-RUOKAA

      HUOMIO , HUOMIO ÄLKÄÄ SYÖKÖ IMATRAN ROSSOSSA, IKINÄ.

      • ytghf

        Joo 2 kertaa kokeilin ja surkeaa oli, eli samaa mieltä.


    • paskapitsa

      Mut onhan se käytävä ku se on sentään niin hieno paikka, vaikka tarjoisivat paskaa.

    • wiljami-x

      taitaa olla yksi ja sama henkilö joka mollaa kyseistä paikkaa. Tekstin sisältö on lähes sama joka viestissä ja samoin nimimerkki jonka taakse piiloutuu. Eipä paljon vakuuta viestillään kunhan itse haluaa vain olla p*skantärkeä

    • PASKAA-RUOKAA

      !!!!! HUOMIO , HUOMIO ÄLKÄÄ SYÖKÖ ROSSOSSA IMATRALLA

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi? Kävin 2003 ja silloin tuli suht koht normaali ruokaa, nyt kun kävin 2016 vuoden lopulla sitten niin oli kuin ois menny teboilille....ja taas 2017 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi.

    • Marisijat

      Ihan oli hyvät pitsat ja kohtelias tarjoilu eilen. Turhaa marinaa.

    • Rossostarossoon

      Harmi että kaunis Imatra on pilattu pitsakirjoittelulla.Olisi kai sitten parempi ilman Rossoa.Minä tykkään Rossosta - myös muualla Suomessa.Tulisi vaan enemmän Rossoja - myös pienemmille paikkakunnille.

    • PASKA-ROSSO-IMATRALLA

      1!!!!! HUOMIO , HUOMIO ÄLKÄÄ SYÖKÖ ROSSOSSA IMATRALLA

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi? Kävin 2003 ja silloin tuli suht koht normaali ruokaa, nyt kun kävin 2016 vuoden lopulla sitten niin oli kuin ois menny teboilille....ja taas 2017 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi.

    • PASKA-ROSSO-IMATRALLA

      !1!!!!! HUOMIO , HUOMIO ÄLKÄÄ SYÖKÖ ROSSOSSA IMATRALLA

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi? Kävin 2003 ja silloin tuli suht koht normaali ruokaa, nyt kun kävin 2016 vuoden lopulla sitten niin oli kuin ois menny teboilille....ja taas 2017 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi.

    • villenkansrossossa

      Ihan omastani mielestä saanut hyvää pizzaa/listalta muutakin tilannut. En paikkakuntalainen ole ja käynyt muuallakin. Palvelu ja ruoka hyvää!
      Mielensä pahoittajat katsovat liikaa Gordon Ramsey.

    • hujkly

      NO jo on muualla Suomessa huonosti asiat ravintola-alalla, vissiin ruvettava pitää omat eväät mukana jos Imatran rosso on noin hyväksi todettu.

    • PASKAA-RUOKAA

      !!!!! HUOMIO , HUOMIO ÄLKÄÄ IHMISET SYÖKÖ ROSSOSSA IMATRALLA.

      Koskahan tämä meni tämmöiseksi? Kävin 2003 ja silloin tuli suht koht normaali ruokaa, nyt kun kävin 2016 vuoden lopulla sitten niin oli kuin ois menny teboilille....ja taas 2017 jo oli ne nirppanokat töissä sellaiseilla asenteilla ja katseilla että vittuako tulitte tänne syömään. Älypuhelinta raplataan samalla kun tuodaan ruuat, siinä tuntee itsensä tosi tärkeäksi asiakkaaksi.

    • PASKA-RUOKAA

      PASKA ROSSOSSA siellä EI oo ees KOKKIA joka tekisi TUOREESTA ELINTARVIKKEESTA RUUAT vaan NE TUODAAN MUUALTA ja LÄMMITETÄÄN MIKROSSA, VITTU MITÄ KUSETUSTA, PASKAA RUOKAA ROSSOSSA IMATRALLA

    • ROSSON-PASKAA-RUOKAA

      !!! PASKA ROSSOSSA siellä EI oo ees KOKKIA joka tekisi TUOREESTA ELINTARVIKKEESTA RUUAT vaan NE TUODAAN MUUALTA ja LÄMMITETÄÄN MIKROSSA, VITTU MITÄ KUSETUSTA, PASKAA RUOKAA ROSSOSSA IMATRALLA

    • Anonyymi

      Ei pidä paikkaansa paikassa on useita kokkeja ja ruoka tehdään itse

      • Anonyymi

        Valmisruokia on isketään vaan kattilaan ja hämmenetään tai pannaan mikroon ja siinä se kurmeeannos Imatralla.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe