Muiden kuin lifestyleblogien mainostusketju

Mikko_Koo

Hukkuuko sinun valtavirrasta poikkeavan blogin mainostukset lifestyleblogien massaan? Haluaisitko saada enemmän näkyvyyttä erilaiselle blogillesi? Jos vastaus kysymyksiin on kyllä, niin tämä mainostusketju on juuri sinua varten.

Jos sinulla on siis blogi esimerkiksi aiheista elokuvat, TV-sarjat, videopelit, lautapelit, geokätköily tai vaikkapa virkkaus, mainostele vapaasti tässä. Muista mainita pelkän osoitteen lisäksi myös millaisesta blogista on kyse, niin ihmiset näkevät jo siitä onko aihe kiinnostava, kiitos.

(Tällä ketjulla ei ole tarkoitus väheksyä lifestyleblogeja, mutta niiden mainoksia on jo muut pitkätkin mainostusketjut tupaten täynnä ja muuntyyliset blogit hukkuvat sinne sekaan. Tämän ketjun tarkoituksena onkin saada enemmän näkyvyyttä muunkinlaisille blogeille.)

36

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikko_Koo

      Aloitan mainostuksen omalla sivullani eli kyseessä on siis peleihin, elokuviin, TV-sarjoihin ja kirpputorijuttuihin keskittynyt blogi. Kaikki edellämainituista aiheista kiinnostuneet enemmän kuin tervetulleita seuraamaan ja noita aihealueita käsittelevät blogit saavat hyvin todennäköisesti myös minusta lukijan. :)

      http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

    • Nelli----

      Hassun kierrättäjä eukon blogi esittäytyy! Blogissa keskitytään kierrätykseen, lähinnä tuunauksen merkeissä. Tuunataan kenkiä, vaatteita ja huonekaluja. Joukkoon mahtuu toki hävikkiruokaa, reseptejä, jahdataan ilmaistapahtumia, retkeillään luonnossa ja matkustellaan. Tervetuloa mukaan :)
      http://villananna.blogspot.fi/

    • Kettuko78
    • Pokamun
    • Kunnegut

      Outoja tositarinoita ja tosi outoja tarinoita. Kaikkea maan ja taivaan väliltä, huumorilla. Matkailua, ravintola-arvosteluja, keikkajuttuja, vinksahtaneita tarinoita elämän eri osa-alueilta. Näkövinkkeli on enempi tai vähempi savolainen, Kuopiosta kun olen.

      http://worldisaweiredplacetolive.blogspot.fi/

    • zccefys

      Bloggaaja voi kirjoittaa mitä vain. Uskooko niihin vai ei jää lukijan omalle vastuulle.

      Luin 40 vuotta tuntemani miehen kirjoituksia.
      Joka tiesi kaikesta kaiken.
      En ole koskaan nähnyt hänen lukevan, mutta hän pitää kirjoista, blogin mukaan. Niin, eihän se tietysti tarkoita, että niitä lukee.

      Heille tulee 4-5 päivälehteä. Ei ole koskaan muuta kuin käännellyt lehtien sivuja ja katsellut vaatemainokset.

      Hänen lapsensa sanovat hienoja nasevia mielipiteitä sanomalehtien tulevaisuudesta.
      3 ja 5-vuotiaat? Idiootti on ainut, mitä olen heidän suustaan kuullut.

      Jokainen kirjoitus meni niin, että hän oli ollut seminaarissa tai lukenut lehdestä jotain.
      Ja jäänyt miettimään, että eikö kuitenkin olisi/pitäisi/kuuluisi jne...

      On se hyvä, että meillä on tämmöisiä pieneltä paikkakunnalta kotoisin olevia
      yo-merkonomeja, jotka osaavat kaiken ja tietävät kaiken.

    • kastehelmi1

      http://luonnonvalo.blogspot.fi/

      Paljon kuvia luonnosta ja muusta sisältävä pian 19-vuotiaan tytön uudehko blogi, jossa tulee olemaan postauksia laidasta laitaan :)

    • munblogi
    • Lörpstöräke

      Sama myös kaikissa sossuaiheisiss, eli niitäkin blogeja on ihan liikaa. Meinaan siis niit missä valitetaan et yhteiskunta sitä ja tätä

    • mielialoja

      mielentiloja.blogspot.fi

      Blogi mielialalääkkeestä luopumisesta tai siitä haaveilusta.

    • Tanssityttö-80

      TANSSI/VOIMISTELU BLOGI, jossa lisäksi KANNANOTTOJA monenlaisista aiheista, omia erilaisia NÄKÖKULMIA, kivoja VIDEOITA, UNIA, MUISTOJA, KESKI-IÄN KRIISEILYÄ...ei ihan perushöpinää...paitsi ehkä joskus...

    • Lovelyladylinnaea
    • 8261
    • Nenasofias

      Harrastan luonnonkynsien koristelua, ja bloggaan aiheesta aktiivisesti. Blogista löytyy koristelu-ideoiden lisäksi aiheeseen liittyvien tuotteiden esittelyjä, arvontoja, tutoriaaleja ja muuta jännää! Käy toki kurkkaamassa, jos kaipaat kynsi-inspistä :)

      http://nenasofias.blogspot.com/

    • Nessanassu

      Tässä on mun yhden kaverin pitämä blogi. Tyyppi kirjoittaa vähän erilaisista jutuista eikä mitään muotijuttuja tai tekniikkaa. Vähänaikaa meni ennenkuin pääsin sisälle näihin tarinoihin mut nyt olen koukussa.
      http://hiljaisen-miehen-maailma.blogspot.fi/

    • Spengler

      Sivistävää, virkistävää luettavaa kahdeksi minuutiksi, ajateltavaa pidemmäksikin aikaa.
      ketovuori.blogspot.fi

    • iiiiiiihana-ploki

      Lifestyleblogit itsessään näyttäisi olevan mainoksia. Ostin sitä, ostin tätä, maksoi sen verran. Iiiiihana.

    • LaLaLilja
      • junttius-in-thö-eör

        Sekaisin enklantia suomen kanssa tekee jotenkin epämiellyttävän, junttimaisen, puolikielisen ja sivistymättömän vaikutuksen.


    • roonaeli

      almostsuny.blogspot.fi

      Julkaisen blogissa omaa fiktiotani. Myös mietteitä kirjoista, joita olen lukenut ja elokuvista, joita olen nähnyt. Joskus pakina/kolumnityyppisiä kirjoituksia.

    • Uppoutuneenaolotilaan

      Hei!

      http://uppoutuneenaolotilaan.blogspot.fi/

      Suoraan blogistani lainattuna: "Tykkään pohtia paljon erilaisia asioita ja koen eri tilanteet kaikkien asitien kautta. Mietin usein sitä, mitä ihmiset tekevät ja miksi he tekevät niin, ihan yksilötasosta maailmanlaajuisiin asioihin. Mietin eri tilanteissa usein sitä, mille minusta ja muista tuntuu? Mitä ihmiset näkevät ja kokevat? Mikä heille jää mieleen tilanteesta ja mitä tilanteesta voi oppia? Mietin siis paljon ihmisen olemista ja siitä tämä blogin nimi Uppoutuneena olotilaan tuleekin.

      Kirjoitan tänne ns. normaaleja blogitekstejä, joissa kerron päivistäni, tapahtumista tai jostain muistoista. Kirjoitan myös tarinoita ja runoja, sekä mielipidekirjoituksia hyvän aiheen sattuessa kohdalle."

      Käy lukemassa lisää!

      http://uppoutuneenaolotilaan.blogspot.fi/

      • Euranko

        Hyvää jatkoa elämällesi!
        t. Se tuttu


    • Piskipiskipiski

      https://sitruunoistajapihlajanmarjoista.blogspot.fi

      Mun ja mun siskon (22&23v ) pitämä blogi mis mm. Ruokajuttuja ja kaikkee tärkeetä kuten miks siskoni lakkas siivoomasta ja missä päin tampereella on jännä puu. :-)

      Eli myönnettäköön että tää on vähän lifestyle blogimainen, mutta ei kyllä lähelläkään niitä lifestyle glitter elämä whipii-tyylisiä blogeja mihin ite oon törmänny.

      Taustatietona vielä että siskolla on lapsia ja se asuu korvessa, ite asun kaupungissa eikä o ipanoita, joten sikälikin jo tulee ehkä eri tyylisiä postauksia.
      :D

    • Kauheita-blogeja

      Minkä vuoksi bokkaajat käyttävät tuota blogspot.fi alustaa.

      Noita ei viiti edes vilasta, kun tietää miten surkeita ne on ulkoasultaan, ja kuinka hiton työlästä niiden pitäminen on verrattuna näihin wordpress alustoihin.

    • http://www.totuuttajatehtavia.blogspot.com

      Uusi blogi. Olen nelikymppinen nainen ja kirjoitan rehellisesti päiväkirjaotteella omista kokemuksistani. Mitä mietin ja mitä ihmettä tapahtuu todella? Tunteista ja turhautumista ronskisti kiroillenkin, ja välillä löytyy syvällinen elämänviisaus. Mielenterveysasiaa, unia ja niiden tulkintaa. Lukijan pitää tosin sietää rankkojakin aiheita, puhekieltä ja lievää hihhulointia vaikkapa chakroista ja meridiaaneista, jotta voi tykästyä.

      • Sankot

        Hei,
        tämä blogi on kait poistettu. En ainakaan pääse lukemaan sitä.


    • Historiankohinaa

      https://historiankohinaa.blogspot.fi/
      Pidän historiablogia. Kirjoitan blogissani toisinaan melko tietosanakirjamaisia artikkeleita historiasta, mutta kyllä myös omia näkemyksiä löytyy. Aiheina on Suomen ja maailmanhistorian lisäksi monenlaisia erityisaloja, kuten vammaisuuden historia.

      • Viidesaisti

        http://viidesaisti.blogspot.fi/

        Blogi käsittelee aisteja, aistivammaisuutta, viittomakieltä ja kaikenlaista niihin liittyvää
        Muistaakseni linkitin jo tänne tämän blogin, mutten nähnyt enää linkkiä...


    • Villakanerva
    • Rebben

      https://ruuben.fi
      Kirjoitan vastauksia ystävieni kirjeisiin, erittäin julkisia vastauksia.

    • Mikko_Koo

      Aloitin tämän ketjun pari vuotta sitten ja on mukava huomata, että se kerää edelleen uusia blogien mainostuksia. Kiitos kaikille ketjuun osallistuneille ja lisää muita-kuin-lifestyle-blogeja tottakai kaivataan edelleen :-) Kirjoitin omankin mainostukseni ketjun alkupäähän, mutta ajattelin päivittää blogin kuvausta hieman.

      Aiemmin pelipainotteinen blogi on keskittynyt viime aikoina enemmän elokuviin, joten niistä kiinnostuneiden kannattaa käydä myös tsekkaamassa, vaikkei peliasiat kiinnostaisivatkaan. Blogini täytti juuri kunnioitettavat kuusi vuotta ja kirjoitin sivustolle postauksen, jossa käsittelin niin sivuston menneisyyttä, edellistä vuotta, kuin tulevaisuuttakin.

      Esimerkiksi kaikki viime vuonna kirjoittamani esittelyt Disneyn animaatioklassikoista on jo nyt luettavissa ja tänä vuonna luvassa on Pixar -elokuvien ja monien muidenkin läpikäyntiä. TV-sarjoja ja peliasioitakin tullaan käsittelemään, joskin niiden julkaisutahti on hieman väljempi rajallisesta ajankäytöstä johtuen.

      Toivotan siis kaikki uudet ja miksei vanhatkin lukijat mukaan! :-)

      http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

    • konttoritar

      Aloitin vastikään blogin, jossa käsittelen pääasiassa työelämän ilmiöitä ja tapahtumia. Se kuivahtaako blogi kuivahkon aiheen vuoksi jää nähtäväksi.

      https://konttorilla.blogspot.fi

    • KukkaronRouva

      Olen Heidi, 26-vuotias rahasta kiinnostunut rouva. Kirjoittelen blogissa mm. säästämisestä, sijoittamisesta, rahasta, bloggaamisesta, nettisivujen teosta sekä koodaamisesta.

      Samalla kun opettelen itse uusia taitoja, toivon voivani jakaa vinkkejä lukijoille.

      http://kukkaronrouva.fi/

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4874
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3207
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1355
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1176
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      858
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      855
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      478
      690
    Aihe